اخبار و شایعات پیرامون Xbox Series X | S

176699
thet_rib.jpg

176713
176727
176728
176729
176737
176730
176731
176732
176736
176733
176714
-The Medium ساخته استودیوی لهستانی Bloober در ژانر ترسناک روانشناختی که برای XSX|S و PC در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک بازی The Medium
-بازی Scorn که توسط Ebb Software برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Call of the sea که در سبک ماجراجویی توسط Out of the blue games برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد.
-بازی The Ascent که توسط Neon Giant و در سبک اکشن نقش آفرینی سایبرپانکی برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Second Extinction که توسط Systemic Reaction و در سبک شوتر اول شخص برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
-کمپین بازی Crossfire X که توسط رمدی برای PC و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
482d_tech.png

3me3_poweryourspecs.jpg

176712
-فناوری VRS که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا به شکل بهینه‌ای از تمام قدرت Xbox Series X/S استفاده کنند. بجای آن که تمام سیکل‌های گرافیک را برای تک تک پیکسل‌های روی نمایشگر به کار گیرند، آنها می‌توانند روی بخش‌های خاصی از شخصیت‌های بازی یا اشیاء مهم محیط اولویت بندی کنند. این تکنیک اجازه می‌دهد تا شاهد فریم ریتی پایدار و وضوحی بالاتر باشیم که البته روی کیفیت نهایی تصاویر نیز تاثیر گذار نخواهد بود
-شتاب دهنده سخت افزاری DirectX Ray Tracing که به معنی نورپردازی نزدیک به واقعیت و بازتاب‌های دقیق به صورت real time خواهد بود.
-استفاده از پورت HDMI 2.1 که باعث حالت Low Latency و Variable Refresh Rate در کنسول جدید میشود
-همکاری با کمپانی Seagate برای عرضه هاردهای 1 ترابایتی SSD مخصوص این کنسول که مشابه با کارتریج ویژه سریX|S طراحی میشوند. کنسول این هارد اضافی را نیز به عنوان حافظه ی اصلی شناسایی میکند. این هارد ها، همزمان با کنسول های نسل بعد به بازار عرضه میشوند.
176709
132210

• دارای D-Pad جدید و دکمه‌ی Share
  • استفاده از بلوتوث کم انرژی یا BTLE که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است
  • دارای کمترین Latency با استفاده از تکنولوژی DLI
  • قابلیت پشتیبانی از دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند
  • قابلیت استفاده از پک های باطری قابل شارژ معرفی شده برای کنترلر های elite مایکرسافت
  • امکان به یادآوردم چند دستگاه مختلف (کنسول، کامپیوترهای خانگی یا گوشی های هوشمند) توسط کنترلر که میتولند باعث راحتی هرچه بیشتر جابجایی بدون نیاز به سیم بین آن ها شود.
  • وجود درگاه USB-C که به گیمر اجازه میدهد بدون نیاز به شارژ کنترلر و با اتصال آن به دستگاه، از آن استفاده کند.
  • اضافه کردن یک الگوی نقطه لمسی بر روی بامپر ها و تریگر ها که باعث بهبود احساس و عملکرد در هنگام بازی می شود
مقاله سایت بازی سنتر در مورد کنترلر Xbox Series X|S
176708
ویژگی های جدید

• قابلیت quick resume برای اولین بار برای کنسول های نسل هشت معرفی شد که اجازه میداد در حین انجام بازی به داشبورد کنسول خود رفته و در هر زمان دلخواه، بازی را به سرعت ادامه داد. حال با گسترش این ویژگی امکان استفاده همزمان آن برای چند بازی وجود دارد.
  • تاثیر پویا ورودی یا DLI که میتواند ورودی را بدون تاخیر با چیزی که نمایش داده می‌شود همگام سازی کند تا شاهد کنترلی دقیق‌تر و پاسخگوتر باشیم.
  • ویژگی Smart Delivery که اجازه می دهد تا با تهیه یک نسخه از بازی، به سایر نسخه های بازی نیز بدون پرداخت هزینه اضافی، دسترسی داشت. این قابلیت به خصوص در صورتی که شایعات مربوط معرفی کنسول دوم مایکروسافت حقیقت داشته باشد، می تواند بسیار جالب باشد. گفتنیست گرچه تمام بازی های ساخته شده توسط استودیو های داخلی مایکروسافت از این ویژگی استفاده خواهند کرد، اما استفاده از آن توسط سایر توسعه دهندگان به انتخاب خود آن ها بستگی دارد. با اینحال CD Project Red اولین شرکتی بود که حمایت خود از این ویژگی را اعلام کرد. بر این اساس با تهیه نسخه نسل حاضر بازی بسیار مورد انتظار Cyberpunk 2077 ،بدون پراخت هزینه اضافی به نسخه بهبودیافته نسل بعد این بازی نیز دسترسی خواهید داشت.
سرویس Backward Compatibility

• مایکروسافت پشتیبانی کنسول خود از سرویس بکوارد را تایید کرده است. برخلاف رقیب، سرویس بکوارد مایکروسافت، نه تنها شامل تمام بازی های نسل 8 میشود، بلکه در مجموع 616 بازی از نسل های شش و هفت نیز تحت این سرویس قرار میگیرند.
  • تکنیک بازسازی HDR سری اکس باعث میشود تا تمام بازی های اکس باکس اوریجینال و اکس باکس 360، به صورت اتوماتیک و بدون داشتن اثر منفی منفی روی پرفورمنس بازی، از این ویژگی بهره مند شوند.
  • بر اساس صحبت های جیسون رونالد، تیم بکوارد مایکروسافت، با اختراع تکنیک هایی جدید، امکان دوبرابر شدن نرخ فریم مجموعه مشخصی از بازی های بکوارد، روی XSX|S را فراهم کرده اند. به این صورت که برخی بازی های 30 فریم به 60، و برخی بازی های 60 به 120 فریم بر ثانیه ارتفا می یابند.
  • تایید شده است که قابلیت Quick Resume ، بر روی تمام عناوین نسل های گذشته اکس باکس هم قابل اجرا می باشد و منحصر به بازی های نسل آینده نمیشود.
176707
177104 177105 177106 177107 177108 177109 177110 177111 177112 177113 177114
177115

176706

nmas_poll.png

من احتمال زیاد این کنسول رو نمیخرم
ولی دسته اش رو چرا (واسه pc)
میخوام بدونم کنترلر نسبت به one بهتر شده یا نه؟ مشکلم با دسته one اون lb و rb مزخرفش بود که اولا خیلی صدا میداد دوما فقط یک سومش عمل میکرد:| و اون d-pad ها هم مشکل داشتم باهاشون.
میخوام بدونم اینا بهتر شدن یا نه؟
خودشو که نه ایشاا... یه گیم پدشو میخری از این تشویش در میایی عزیزم
عجله نکن تا تعطیلات وقت زیاده
کسیم هنوز کنسول سال اینده رو نخریده که بخاد با تجربیاتش جواب سوالتو بده:D

خودشو که نه ایشاا... یه گیم پدشو میخری از این تشویش در میایی عزیزم
عجله نکن تا تعطیلات وقت زیاده
کسیم هنوز کنسول سال اینده رو نخریده که بخاد با تجربیاتش جواب سوالتو بده:D
چی میگی حاجی این گیم پدش واجبه واسه PC :D من نسل بعد PS هم فکر نکنم بخرم به خاطر قیمت بالای بازی ها.همین گیم پد قیمتش یک میلیون میشه من واسه PS4 PRO فقط 1500 دادم:|
والا دل و روده کنسولو ریختن بیرون کنترلرش هم دیدم توی ویدیوی DF ولی ندیدم تستش کنن.

چی میگی حاجی این گیم پدش واجبه واسه PC :D من نسل بعد PS هم فکر نکنم بخرم به خاطر قیمت بالای بازی ها.همین گیم پد قیمتش یک میلیون میشه من واسه PS4 PRO فقط 1500 دادم:|
والا دل و روده کنسولو ریختن بیرون کنترلرش هم دیدم توی ویدیوی DF ولی ندیدم تستش کنن.
تا نیاد تو بازار و دست نگیری نمیشه با قاطعیت چیزی گفت
خدا بخیر کنه چقد باید پول گیم پد اضافه بدیم پاش:-s

تا نیاد تو بازار و دست نگیری نمیشه با قاطعیت چیزی گفت
خدا بخیر کنه چقد باید پول گیم پد اضافه بدیم پاش:-s
نه خوب جز دي پدش چيز ديگه ايش تغيير نكرده كه
يعني تو بدترين حالت مثل گيم پد الان مي مونه
البته مدل جديد دي پد براي كسايي كه مومنتشون تو فيفا با دي پده مشكل ساز ميشه
تقريبا دي پد شد مثل زمان ٣٦٠

• Like
Reactions: g4mer
آقا من محاصبه رو اونجا خوندم خیلی نگران شدم حداقل ۴۵ درصد حرف هاش منطقی بود...
منو یاد مصاحبه های اقای دلواپس انداختی :D:D
چه زود قافیرو باختی با اون اسم بی تربیتیت:D=))
وای چقد به جمله اخرم خندیدم

آقا من محاصبه رو اونجا خوندم خیلی نگران شدم حداقل ۴۵ درصد حرف هاش منطقی بود...

مصاحبه درست هم باشه بازم چيز خاصي مشخص نميكنه، هنوز اكس وان اكس از نظر سخت افزاري قوي تره حالا خودشونو بكشنم چيزيه كه عوض بشو نيست، درست هم باشه ساخت بازي براي ٥ بهينه تر و راحت تره اينم بنا بر اين نيست كه ساخت بازي براي اكس وان اكس سخت باشه...

Sent from my iPhone using Tapatalk

من احتمال زیاد این کنسول رو نمیخرم
ولی دسته اش رو چرا (واسه pc)
میخوام بدونم کنترلر نسبت به one بهتر شده یا نه؟ مشکلم با دسته one اون lb و rb مزخرفش بود که اولا خیلی صدا میداد دوما فقط یک سومش عمل میکرد:| و اون d-pad ها هم مشکل داشتم باهاشون.
میخوام بدونم اینا بهتر شدن یا نه؟

دسته وان در تمام مدت در حال ارتقا پیدا کردن و برطرف شدن مشکلاتش بود
دسته شما احتمالا از سری های اوله که مشکل داشتن وگرنه شما دسته one s بگیری به هیچ وجه LB-RB مشکل ندارن

خريد هر دو كنسول اين نسل واجبه، با تجربه خودم ميگم نسل پيش من به دلايل مختلف از اول نسل سمت ٤ نرفتم... و بعد از بازي كردن مضخرف ترين هيلو عمرم كه اصن دليل خريد كنسولم بود ( هيلو ٥ )تصميم گرفتم اكس باكس رو ببوسم بزارم كنار برم سمت PC و اين سفر ادامه داره تا اينكه تونستم بازي هاي ٤ رو بازي كنم و بايد بگم خدارو شكر كه قبل از تموم شدن اين نسل تونستم اكثر بازي هاي انحصاري ٤ رو بكنم و هنوزم كه هنوزه ميگم تو كل اين نسل هيييييچ بازي از هيييچ نظر نزديك GoW هم نيست و نخواهد بود،
بعد از بازي كردن اين شاهكار متوجه شدم خريد نسل ٩ پلي استيشن هم واجبه :) ( UC4 و بقيه بازي ها و TLoU 2 كه داره مياد بماند... )
بنابر اين بنظرم بهتره جداي اين بحثا كه براي فان هست جدي نگيريم و جفت كنسولا رو بخريم چون واقعا ضرر به خودتون هست اگر يكسري بازي هارو سر فن بازي و اين مضخرفات از دست بديد...
مايكروسافت هم مصاحبه فيل با IGN و قسمت جديد Unlocked رو ببينيد يه چيزايي دستتون مياد
فيل واقعا ادم باهوشي هست و خريد اين استوديو ها بي نتيجه نخواهد بود بهتون قول ميدم هر دو طرف اين نسل بنظرم انحصاري هاي خارق العاده اي خواهند داشت فقط مشكل اينه سوني اينو ثابت كرده و استوديو ها سوني ثابت شده هستن
مايكروسافت به اير از Coalition و Turn 10 و Playgrounds خيلي استوديو ها ديگش بايد خودشونو ثابت كنن خصوصا 343 كه عصمت هيلو رو اين نسل *** توش...

بنظرم هیلو های بعد بانجی دیگه اون حس و حال رو ندارن. هیلو ۳ ، ریچ :x شما عظمت هیلو ۳ رو تو بنظرم تو‌۴ و ۵ نمیتونی بیینی. نسل قبلترش رو‌حالا اشاره نمیکنم.
کاش مایکروسافت میتونست بانجی رو راضی کنه بمونن:| ( البته میدونم بانجی میخاست مستقل بازی بسازه )

بنظرم هیلو های بعد بانجی دیگه اون حس و حال رو ندارن. هیلو ۳ ، ریچ :x شما عظمت هیلو ۳ رو تو بنظرم تو‌۴ و ۵ نمیتونی بیینی. نسل قبلترش رو‌حالا اشاره نمیکنم.
کاش مایکروسافت میتونست بانجی رو راضی کنه بمونن:| ( البته میدونم بانجی میخاست مستقل بازی بسازه )
کلا داستان HALO 3 که عجیب و غریب بود
خود بانجی هم الان پنج سال بیاد وقت بذاره نمیتونه مثل HALO 3 رو تکرار کنه :D
REACH هم عالی بود اما 3 با اون حجم از تبلیغات و هایپی که ماکرو را انداخته بود انگار تازه کنسول لانچ کرده انقدر هزینه کرد برای این بازی که الحق هم خفن فروخت!!
حتی یادمه اون ماه فروش سینمای امریکا اسیب دید بخاطر لانچ این بازی:D:D
فعلا که همچی بویHALO 3 رو میده ولی اصلا حتی انتظاراتم نزدیک به 3 هم نیست

کلا داستان HALO 3 که عجیب و غریب بود
خود بانجی هم الان پنج سال بیاد وقت بذاره نمیتونه مثل HALO 3 رو تکرار کنه :D
REACH هم عالی بود اما 3 با اون حجم از تبلیغات و هایپی که ماکرو را انداخته بود انگار تازه کنسول لانچ کرده انقدر هزینه کرد برای این بازی که الحق هم خفن فروخت!!
حتی یادمه اون ماه فروش سینمای امریکا اسیب دید بخاطر لانچ این بازی:D:D
فعلا که همچی بویHALO 3 رو میده ولی اصلا حتی انتظاراتم نزدیک به 3 هم نیست
من اولین X360 ام رو همزمان با لانچ هیلو۳ گرفتم. یادش بخیر چقدر عشق کردم باهاش.دنیایی بود اصن :x
ولی.... شاید واسه خیلیا عجیب باشه، اما بیشترین لذت رو از ریچ بردم. عالی بود. حُسن ختام بینظیری از بانجی بود>:D<
اگه دست من بود یه ۶ ۷ سالی به هیلو‌ استراحت میدادم. شاید بهتر باشه مایکروسافت حداقل ۲ ۳ زمان واسه این صرف کنه فن های هیلو و حتی مخاطب عام این بازی چی میخاد از هیلو های جدید. بعد بره سراغ ساخت خود بازی:D

آخرین ویرایش:

اخه چيزي كه هست اينه خيلي از كسايي كه تو بانجي سر هيلو بودن الان تو ٣٤٣ هستن، بنظرم يكي از مشكل هاي هيلو اينه كه اينا سعي كردن با تغيير دادن مكانيكا گيمپلي و يه كمي نو اوري بازي رو جوري كنن كه پلير هاي جديد رو هم بتونه جذب كنه، در صورتي كه با اينكار نه موفق شدن اين كارو بكنن فن هاي قديمي رو هم عصباني كردن كه خواستار همون ارت استايل و گيمپلي Old School بازي بودن...
و اينكه اين احمقا اومدن لاك رو اوردن تو بازي و ميخواستن بنظرم يجور جايگزين چيف كنن لاك رو كه وقتي داستان چيف رو تموم كردن لاك رو بيارن وسط...
كاري كه سانتا مونيكا با Atreus و Kratos داره ميكنه كه به شدت موفق بود
ولي اينا واقعا شكست خوردن تو اين كار... جداي اون روايت داستان هم بسيار داغون بود و بنظرم كلا اين Expanded Universe بازي تا زماني كه چيف رو داستانشو تموم نكرده بودن اوردنش كار اشتباهي بود...
الان فعلا دستشون اومده، فقط من نميدونم بازي يجور ريبوت هست يا ادامه ٥ هست... يا چي چون واقعا اون گندي كه با داستان ٥ زدن جمع كردنش سخته
چيزي كه مشخصه اينه كه بايد هرچه سريعتر ولي به روش درست كار چيف و كورتانا رو تموم كنن كه بنظرم همين كار رو ميخوان انجام بدن، الان اون بابايي كه تو تريلر بود ارتباطي كه ملت باهاش برقرار كردن تو همون تريلر خيلي عميق تر بود، ارتباطي كه پلير تو كل هيلو ٥ با لاك نتونست برقرار كنه... يحتمل هم براي اين طرف برنامه دارن...
ازونبر داستان هيلو وارز ٢ رو وصل كردن به هيلو ٥ و ميتونن يجور اسپين اف درست كنن با Jerome و Isabelle چون من خودم خيلي با جفتشون حال كردم...
خلاصه اينه كه بدونيد اگر اين دفعه خراب كنن با Halo Infinite اميد به درست كردن هيلو نداشته باشيد يا حداقل تا جاييش كه مربوط به چيف هست!

مایکروسافت چند روزه دوباره چوب حراج زده به کنسولش
الان Xbox One X با قیمت 299$ داره فروش می ره
در انگلیس ۲۵۹ پوند

در اروپا هم خود کنسول رو ۲۷۹ یورو و باندل ها رو ۲۸۹ یورو می روشن (گیم استاپ البته ارزونتر می ده باندل ها رو ۲۷۹ یورو)

سترن و مدیامارکت آلمان یک آفی گزاشته بودن که Xbox One X Jedi Fallen Order Bundle + Doom Eternal + Red Dead Redemption 2 + GTA V رو می دادن ۲۸۹ یورو!!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or