اخبار و شایعات پیرامون Xbox Series X | S

176699
thet_rib.jpg

176713
176727
176728
176729
176737
176730
176731
176732
176736
176733
176714
-The Medium ساخته استودیوی لهستانی Bloober در ژانر ترسناک روانشناختی که برای XSX|S و PC در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک بازی The Medium
-بازی Scorn که توسط Ebb Software برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Call of the sea که در سبک ماجراجویی توسط Out of the blue games برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد.
-بازی The Ascent که توسط Neon Giant و در سبک اکشن نقش آفرینی سایبرپانکی برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Second Extinction که توسط Systemic Reaction و در سبک شوتر اول شخص برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
-کمپین بازی Crossfire X که توسط رمدی برای PC و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
482d_tech.png

3me3_poweryourspecs.jpg

176712
-فناوری VRS که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا به شکل بهینه‌ای از تمام قدرت Xbox Series X/S استفاده کنند. بجای آن که تمام سیکل‌های گرافیک را برای تک تک پیکسل‌های روی نمایشگر به کار گیرند، آنها می‌توانند روی بخش‌های خاصی از شخصیت‌های بازی یا اشیاء مهم محیط اولویت بندی کنند. این تکنیک اجازه می‌دهد تا شاهد فریم ریتی پایدار و وضوحی بالاتر باشیم که البته روی کیفیت نهایی تصاویر نیز تاثیر گذار نخواهد بود
-شتاب دهنده سخت افزاری DirectX Ray Tracing که به معنی نورپردازی نزدیک به واقعیت و بازتاب‌های دقیق به صورت real time خواهد بود.
-استفاده از پورت HDMI 2.1 که باعث حالت Low Latency و Variable Refresh Rate در کنسول جدید میشود
-همکاری با کمپانی Seagate برای عرضه هاردهای 1 ترابایتی SSD مخصوص این کنسول که مشابه با کارتریج ویژه سریX|S طراحی میشوند. کنسول این هارد اضافی را نیز به عنوان حافظه ی اصلی شناسایی میکند. این هارد ها، همزمان با کنسول های نسل بعد به بازار عرضه میشوند.
176709
132210

• دارای D-Pad جدید و دکمه‌ی Share
  • استفاده از بلوتوث کم انرژی یا BTLE که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است
  • دارای کمترین Latency با استفاده از تکنولوژی DLI
  • قابلیت پشتیبانی از دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند
  • قابلیت استفاده از پک های باطری قابل شارژ معرفی شده برای کنترلر های elite مایکرسافت
  • امکان به یادآوردم چند دستگاه مختلف (کنسول، کامپیوترهای خانگی یا گوشی های هوشمند) توسط کنترلر که میتولند باعث راحتی هرچه بیشتر جابجایی بدون نیاز به سیم بین آن ها شود.
  • وجود درگاه USB-C که به گیمر اجازه میدهد بدون نیاز به شارژ کنترلر و با اتصال آن به دستگاه، از آن استفاده کند.
  • اضافه کردن یک الگوی نقطه لمسی بر روی بامپر ها و تریگر ها که باعث بهبود احساس و عملکرد در هنگام بازی می شود
مقاله سایت بازی سنتر در مورد کنترلر Xbox Series X|S
176708
ویژگی های جدید

• قابلیت quick resume برای اولین بار برای کنسول های نسل هشت معرفی شد که اجازه میداد در حین انجام بازی به داشبورد کنسول خود رفته و در هر زمان دلخواه، بازی را به سرعت ادامه داد. حال با گسترش این ویژگی امکان استفاده همزمان آن برای چند بازی وجود دارد.
  • تاثیر پویا ورودی یا DLI که میتواند ورودی را بدون تاخیر با چیزی که نمایش داده می‌شود همگام سازی کند تا شاهد کنترلی دقیق‌تر و پاسخگوتر باشیم.
  • ویژگی Smart Delivery که اجازه می دهد تا با تهیه یک نسخه از بازی، به سایر نسخه های بازی نیز بدون پرداخت هزینه اضافی، دسترسی داشت. این قابلیت به خصوص در صورتی که شایعات مربوط معرفی کنسول دوم مایکروسافت حقیقت داشته باشد، می تواند بسیار جالب باشد. گفتنیست گرچه تمام بازی های ساخته شده توسط استودیو های داخلی مایکروسافت از این ویژگی استفاده خواهند کرد، اما استفاده از آن توسط سایر توسعه دهندگان به انتخاب خود آن ها بستگی دارد. با اینحال CD Project Red اولین شرکتی بود که حمایت خود از این ویژگی را اعلام کرد. بر این اساس با تهیه نسخه نسل حاضر بازی بسیار مورد انتظار Cyberpunk 2077 ،بدون پراخت هزینه اضافی به نسخه بهبودیافته نسل بعد این بازی نیز دسترسی خواهید داشت.
سرویس Backward Compatibility

• مایکروسافت پشتیبانی کنسول خود از سرویس بکوارد را تایید کرده است. برخلاف رقیب، سرویس بکوارد مایکروسافت، نه تنها شامل تمام بازی های نسل 8 میشود، بلکه در مجموع 616 بازی از نسل های شش و هفت نیز تحت این سرویس قرار میگیرند.
  • تکنیک بازسازی HDR سری اکس باعث میشود تا تمام بازی های اکس باکس اوریجینال و اکس باکس 360، به صورت اتوماتیک و بدون داشتن اثر منفی منفی روی پرفورمنس بازی، از این ویژگی بهره مند شوند.
  • بر اساس صحبت های جیسون رونالد، تیم بکوارد مایکروسافت، با اختراع تکنیک هایی جدید، امکان دوبرابر شدن نرخ فریم مجموعه مشخصی از بازی های بکوارد، روی XSX|S را فراهم کرده اند. به این صورت که برخی بازی های 30 فریم به 60، و برخی بازی های 60 به 120 فریم بر ثانیه ارتفا می یابند.
  • تایید شده است که قابلیت Quick Resume ، بر روی تمام عناوین نسل های گذشته اکس باکس هم قابل اجرا می باشد و منحصر به بازی های نسل آینده نمیشود.
176707
177104 177105 177106 177107 177108 177109 177110 177111 177112 177113 177114
177115

176706

nmas_poll.png

@B-King فرهاد این آپدیت اجباری از نسل قبل بوده و کنسل میکردی کل بازی دلیت میشد مثل سونی نیست بازی آپدیت جدا داشته باشه، توی خارج کشور ملت دغدغه سرعت و حجم نت رو ندارن که مایکرو بیاد سیاستشو تغییر بده

دوستان حجم بازی gears 5 نسخه ی کامل 92 گیگ هست و اصلا آپدیتی در کار نیست نسخه ی ۴ هم ۱۱۷ گیگ هستش
در ضمن شما میتونین آپدیت بازی ها رو دانلود نکنید و مشکلی پیش نمیاد
من خودم الان ۹ گیگ آپدیت Forza و یا ۳ گیگ آپدیت fifa و pes را دانلود نکردم

دوستان یک سوال من دیسک gta v xbox one رو دارم ولی میخوام بدونم اگر xbox x بخرم و راک استار gta رو برای کنسول نسل ۹ منتشر کنه من با این دیسک میتونم آپدیت گرافیکیش رو دانلود کنم یا دیسک رو ردش کنم بره

@B-King فرهاد این آپدیت اجباری از نسل قبل بوده و کنسل میکردی کل بازی دلیت میشد مثل سونی نیست بازی آپدیت جدا داشته باشه، توی خارج کشور ملت دغدغه سرعت و حجم نت رو ندارن که مایکرو بیاد سیاستشو تغییر بده
مشکل این دوستمون هیچ ربطی به اپدیت نداره نصف بازیرو دانلود کرده وقتی پلی کرده فکر کرده بقیش اپدیت ه
یادم نمیاد واسه افلاین بازی کردن به اجبار! اپدیت کرده باشم

دوستان یک سوال من دیسک gta v xbox one رو دارم ولی میخوام بدونم اگر xbox x بخرم و راک استار gta رو برای کنسول نسل ۹ منتشر کنه من با این دیسک میتونم آپدیت گرافیکیش رو دانلود کنم یا دیسک رو ردش کنم بره

اگه همین نسخه رو آپدیت کنن میتونی استفاده کنی ولی ممکنه نسخه جدا ریمستر بفروشن

• Like
Reactions: angel of grief
این بنده خدا کلا هیتر ایکس باکسه
به هر دری هم میزنه روزنه ای پیدا بکنه
یکی از مخالف های همین کمپین لایو هم ایشون بود
من نمیدونم اگه هیتری چرا ایکس باکس داری
یا چرا انقد پیگیری...

Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk

دوستان من چک کردم اصلا چیزی به نام کنسل کردن آپدیت نیست وقتی میزنی رو آپدیت شما فقط میتونین آپدیت را Paused کنید یا کلا بازی رو uninstall کنید
منم Paused کردم آپدیت بازی هایی رو که فعلا نمیخوام بازی کنم
منتهی برای بازی باید حتما آپدیت کنید
البته اگر کنسول رو حالت offline باشه که اصلا آپدیت ها رو بالا نمیاره و باز میشه بازی کرد ولی اگر آنلاین بشید ورژن جدید بازی رودستگاه بشناسه باید دانلود کنید
خلاصه اگر نمیخواین آپدیت کنید راهکارش این هست که بزارین رو offline اگر نه که آنلاین باشین باید آپدیت کنید
بازی رو هم برای بار اول میخواین نصب کنید خود به خود که آخرین ورژن رو دانلود میکنید و فایل آپدیت جدا نیست و تا آپدیت جدید نیاد مشکلی نیست

البته آپدیت اکثریت بازی ها هم نسبت به بازی اصلی اصلا حجمی نداره نگران نباشید من هم چون فعلا نمیخواستم بازی کنم آپدیت نکردم وگرنه ۲ -۳ گیگ دیگه چیزی نیست?
آپدیت رو میدن برای رفع مشکل بازی ..... من حتی اگر بخوام آفلاین هم بازی کنم حتما آپدیت میکنم الکی آپدیت نمیدن که لابد یه مشکلی داره بازی
شما که ۱۰۰ گیگ گیم دانلود میکنی حالا این ۲-۳ گیگ آپدیت هم بگیرین باگ و ... رفع بشه
دوستمون درست گفتن آپدیت کنسل نمیشه ..... ولی فایلی که بار اول دانلود میشه کلا یک فایل هست و آپدیت جدا نداره فرضا ۴۰-۵۰ گیگ اول رو دانلود کنید میشه رفت تو بازی و باقیش ادامه بازی هست که باید دانلود بشه

1. احتمالا دوستمون داشته یک بازیو آپدیت میکرده و گزینه cancel all رو زده تو قسمت آپدیتها و باعث پاک شدن بازی شده(باید روی خود بازی دکمه menu رو میزد و گزینه pause یا....)

2. کنسول آفلاین بشه هم میتونید لاگین کنید به پروفایلتون و هم بازی.

3. صدای d-pad که اتفاقا اذیت کننده هم نیست (مثل کلیک موس کامپیوتر) بخاطر اینه که زیرش از پلاستیک و ذغال استفاده نشده و فلزهای فنری شکل بجاش بکار برده شده طبق شکل زیر. و تو نسل جدید مقاومترش کردند چون نسل 8 کمی ضعیف بود و من خودم سر بازی mk11 شکستمشون?
194286

4. باتری قلمی، من خودم به شخصه هیچ مشکلی باهاش ندارم و اتفاقا خیلی هم خوبه بنظرم، قبل تموم شدن باتری با پیامی که میده یا کابل وصل میکنم یا باتری دوم رو جاگذاری میکنم، اگه احیانا هم باتری خراب بشه نیازی به باز کردن دسته با ابزار و تعمیرش نیست.

موفق باشید?

آخرین ویرایش:
دوستان من چک کردم اصلا چیزی به نام کنسل کردن آپدیت نیست وقتی میزنی رو آپدیت شما فقط میتونین آپدیت را Paused کنید یا کلا بازی رو uninstall کنید
منم Paused کردم آپدیت بازی هایی رو که فعلا نمیخوام بازی کنم
منتهی برای بازی باید حتما آپدیت کنید
البته اگر کنسول رو حالت offline باشه که اصلا آپدیت ها رو بالا نمیاره و باز میشه بازی کرد ولی اگر آنلاین بشید ورژن جدید بازی رودستگاه بشناسه باید دانلود کنید
خلاصه اگر نمیخواین آپدیت کنید راهکارش این هست که بزارین رو offline اگر نه که آنلاین باشین باید آپدیت کنید
بازی رو هم برای بار اول میخواین نصب کنید خود به خود که آخرین ورژن رو دانلود میکنید و فایل آپدیت جدا نیست و تا آپدیت جدید نیاد مشکلی نیست

البته آپدیت اکثریت بازی ها هم نسبت به بازی اصلی اصلا حجمی نداره نگران نباشید من هم چون فعلا نمیخواستم بازی کنم آپدیت نکردم وگرنه ۲ -۳ گیگ دیگه چیزی نیست?
آپدیت رو میدن برای رفع مشکل بازی ..... من حتی اگر بخوام آفلاین هم بازی کنم حتما آپدیت میکنم الکی آپدیت نمیدن که لابد یه مشکلی داره بازی
شما که ۱۰۰ گیگ گیم دانلود میکنی حالا این ۲-۳ گیگ آپدیت هم بگیرین باگ و ... رفع بشه
دوستمون درست گفتن آپدیت کنسل نمیشه ..... ولی فایلی که بار اول دانلود میشه کلا یک فایل هست و آپدیت جدا نداره فرضا ۴۰-۵۰ گیگ اول رو دانلود کنید میشه رفت تو بازی و باقیش ادامه بازی هست که باید دانلود بشه
چند سال پیش سر‌اکس‌باکس‌وان یه شب‌بود تایم‌محدودی‌داشتم‌کلا سره کار‌بودم،اومدم ۲ ساعت بازی‌کنم یهو گیر اپدیت افتادم و گفت تا ته باید بری دیگه:دی ترافیک هم نداشتم! خیلی بد‌خورد تو پرم نشد بازی کنیم اون‌شب‌خلاصه،ولی‌بعدش‌از ترش‌همش‌افلااین‌بودم تازه اون موقع گیم پسی هم‌نبود و‌بازیام‌دیسک‌بود.
اینو گفتم که بگم بحث اپدیت نیست من الان همه بازیام همیشه اپدیته،ولی یه شب اینجوری لاکار موندم تا دوزارریم‌بیفته.
کلا کسی اگه از‌کنسول سونی با بره‌رو اکس باکس با این صحنه روبه رو بشه یهو میخوره تو ذوقش.
ایراد گرفته شده منطقیه.بالاخره هر دستگاهی خوبی و بدی خودش رو داره ولی اکس باکس‌واسه من ترازو به سمت خوبیه و دوسش دارم با بدیاشم کنار میام.

• Like
Reactions: emaad.mir
چرا اتفاقا حجم هم برای خارجی ها ااهمیت داره

به هیچکدوم هم وحی نشده بوده که کنسل کردن آپدیت بازی رو پاک میکنه چون تو پیش فرض هیچ پلیری همچین چیزی اصلا عادی نیست و هیچ کنسولی همچین روندی نداره و هیچ خبری هم از هیچ آلارمی نیست . حالا اینکه تو بازیسنتر اوضاع فرق داره خوب مشخصه چرا

Why does cancelling a game update remove the entire game???

My Xbox one deleted my entire Modern Warfare game...

Resident Evil 2 Uninstalled After Cancelling An Update

Aweful time from the Microsoft Store

• Smile
Reactions: reza51
چند سال پیش سر‌اکس‌باکس‌وان یه شب‌بود تایم‌محدودی‌داشتم‌کلا سره کار‌بودم،اومدم ۲ ساعت بازی‌کنم یهو گیر اپدیت افتادم و گفت تا ته باید بری دیگه:D ترافیک هم نداشتم! خیلی بد‌خورد تو پرم نشد بازی کنیم اون‌شب‌خلاصه،ولی‌بعدش‌از ترش‌همش‌افلااین‌بودم تازه اون موقع گیم پسی هم‌نبود و‌بازیام‌دیسک‌بود.
اینو گفتم که بگم بحث اپدیت نیست من الان همه بازیام همیشه اپدیته،ولی یه شب اینجوری لاکار موندم تا دوزارریم‌بیفته.
کلا کسی اگه از‌کنسول سونی با بره‌رو اکس باکس با این صحنه روبه رو بشه یهو میخوره تو ذوقش.
ایراد گرفته شده منطقیه.بالاخره هر دستگاهی خوبی و بدی خودش رو داره ولی اکس باکس‌واسه من ترازو به سمت خوبیه و دوسش دارم با بدیاشم کنار میام.

اگه شما اون شب میخواستی مولتی پلیر بازی کنی روی هر کنسولی که باشی باید بازی به آخرین ورژن آپدیت باشه حتی الان بازی های موبایلی هم آپدیت نداشته باشه اجازه نمیدن بازی کنی پس ربطی به xbox نداره

اگر هم میخواستی سینگل پلیر بازی کنی ولی بازی آپدیت داده بود به راحتی میتونی وقتی پیغام آپدیت داد قبول نکنی و کنسول آفلاین کنی بازی کنی

حالا اینکه شما هر پیغامی میبینی ظاهرا کلید A میزنی و حجم نت و زمانت میره اون دیگه ربطی به کنسول نداره باید مشکل جور دیگه حل کنی

واسه من جالبه شما میگی از نسل قبل کنسول داری زمانی که گیم پس هم نبود ولی هنوز خیلی چیزهای ساده رو در جریان نیستین

چرا اتفاقا حجم هم برای خارجی ها ااهمیت داره

به هیچکدوم هم وحی نشده بوده که کنسل کردن آپدیت بازی رو پاک میکنه چون تو پیش فرض هیچ پلیری همچین چیزی اصلا عادی نیست و هیچ کنسولی همچین روندی نداره و هیچ خبری هم از هیچ آلارمی نیست . حالا اینکه تو بازیسنتر اوضاع فرق داره خوب مشخصه چرا

Why does cancelling a game update remove the entire game???

My Xbox one deleted my entire Modern Warfare game...

Resident Evil 2 Uninstalled After Cancelling An Update

Aweful time from the Microsoft Store

حالا الان چیکار کنیم؟ :|

۴ نفر هم پیغام نخونده تایید کردن بعد اومدن اعتراض خودشونو توی اینترنت بیان کردن

هر شرکتی سیستم خودشو داره شما بهتره قبل از هر کاری پیغام هایی که میده رو با دقت بخونی که این داستان ها پیش نیاد

اگر هم بازی شما پاک شده به خاطر اشتباه خود شما بوده و به جای اینکه بیای تقصیر بندازی گردن مایکروسافت ، دقت خودتو بیشتر کن

آقا شما میگی مشکل اپدیت داره مشکل انلاین و افلاین داره و ... باشه اصلا شما درست میگی ولی اخه ترول دی پد؟!!! صداش زیاده ؟! مطمئنی دسته ایکس باکسه؟ میشه بگی کدوم بازیو داری با دی پد جلو میری؟ :D بخدا چند صفحست دائم همینارو دارم میخونم .شما که اینقدر مشکل داری با ایکس باکس وقتی از عراق به عنوان هدیه بهت دادن بازش نمیکردی میفروختی یه مقدار خیلی کم میذاشتی روش یه پی اس فایو میگرفتی.بخدا دو ساعت بازی کردن ارزش این همه ناراحتی نداره الانم قیمتش بالا رفته رد کن بره یه پی اس فایو بگیر اعصابتم اروم میشه به امید خدا دی پدشم صدا نمیده

اگه شما اون شب میخواستی مولتی پلیر بازی کنی روی هر کنسولی که باشی باید بازی به آخرین ورژن آپدیت باشه حتی الان بازی های موبایلی هم آپدیت نداشته باشه اجازه نمیدن بازی کنی پس ربطی به xbox نداره

اگر هم میخواستی سینگل پلیر بازی کنی ولی بازی آپدیت داده بود به راحتی میتونی وقتی پیغام آپدیت داد قبول نکنی و کنسول آفلاین کنی بازی کنی

حالا اینکه شما هر پیغامی میبینی ظاهرا کلید A میزنی و حجم نت و زمانت میره اون دیگه ربطی به کنسول نداره باید مشکل جور دیگه حل کنی

واسه من جالبه شما میگی از نسل قبل کنسول داری زمانی که گیم پس هم نبود ولی هنوز خیلی چیزهای ساده رو در جریان نیستین
من اون‌موقع در‌جریان‌نبودم‌افلاینم‌میخواستم‌بزنم‌دیگه انلاین بود دستگاه و فکر‌میکردم‌مثل‌پلی استیشنه زدیم و اسیر اپدیت شدیم.(روی سونی‌گیر‌نمیندازه‌ادم‌رو! میداره‌بازی در‌حال اپدیت رو هم‌بازی‌کنی البته ایرادشم‌اینه‌فضای بیشتری از هارد درگیر‌میشه)من نسل قبل وان اوریجینال‌داشتم دادم‌ رفت اوایل ۲۰۱۷ انقدر بی بازی بود و دستگاه بد‌بود ورو‌ پی‌سی میزدم دیگه...در جریان هستیم چیزای ساده رو خیلی‌جالب‌نباشه‌واست:D ولی تو‌مخیه! بازی موبایل اپدیتش‌۱،۲ گیگه یهو اونور ۲۰،۴۰ گیگ! و‌نت اون‌موقع کجا نت الانم‌کجا تو بگو‌۱۰۰ گیگ‌ الانخیالی‌نیست. و الانم به این‌موضوع و راه در‌ رو هاش واقفم‌یه بار گیرم انداخت!البته مشکلیم‌نیست.این‌نسلم سره اینکه مایکروسافت درست تر شده سیاست های کثیفش‌رو(دون متریکی) مدتهاست عوض کرده و گیم پس و قیمت مناسب کنسول و انحصاری های جدیدی که میخواد بده و ...به زودی به‌سریز میگیرم حالا یا اکس‌یا اس چون رفیقامم رفتن رو این پلتفرم و انلاین هیلوهم میخوایم.(هیچ تجربه مولتی کنسولی واسم‌به پای هیلو ۳ نرسید هیچ وقت و‌به نظرم اینفینیت فوقالعاده میاد بر‌عکس نظر خیلیا!)
من از نسل میکرو سگام داداش :D پروفایلم گیمر تگ و اینا همه هست شما میتونی ببینی جای اینجوری موضع گرفتن.واقعا ایراده‌اینتر‌فیسش نسبت به‌رقیب ولی چیزی‌ نیست که بخوام‌از‌اکس‌باکس‌بدم‌بیاد‌یا کلا قیدش رو‌بزنم.اگر انتقادی نباشه پیشرفتی‌حاصل‌نمیشه.
به ps5 هم انتقاد هست چون هیچی پرفکت‌نیست(مثلا اینکه نمیداره‌بازی‌نسل‌قبل‌رو‌از روی‌هارد‌اجرا کنیم‌با فرم‌ور‌الانش‌حداقل!)
رفیقمون میگه دسته من‌میگم‌موافق‌نیستم‌دسته‌فوقالعادست‌حتی دی‌پدش!
میگه اینترفیس میبینم تو این‌مورد‌باهاش هم‌عقیدم.
هر دیوایسی خوبی‌داره بدی‌داره،من‌نمیپرستمشون! در‌کل‌اخرم ادم‌باهاشون‌کنار‌میاد و حالشو‌میکنه! منم شخصا با این مدل اکس‌باکس‌کنار‌اومدم چون کلا دیتگاه واسه ایران‌نیست اونورم‌طرف ۴۰ گیگو یهو تو‌۱۰،۲۰ دقیقه‌میگیره‌میره(اینجام با‌tdlte میشه) و‌نمیشه گفت عیبه،ولی ضعفه.مدلشه دیگه.

آخرین ویرایش:
حالا الان چیکار کنیم؟ :|

۴ نفر هم پیغام نخونده تایید کردن بعد اومدن اعتراض خودشونو توی اینترنت بیان کردن

هر شرکتی سیستم خودشو داره شما بهتره قبل از هر کاری پیغام هایی که میده رو با دقت بخونی که این داستان ها پیش نیاد

اگر هم بازی شما پاک شده به خاطر اشتباه خود شما بوده و به جای اینکه بیای تقصیر بندازی گردن مایکروسافت ، دقت خودتو بیشتر کن
هیچ پیغامی در کار نیست . توجیه ابدا نکنید و سپس نوت رو بخونید . ساپورت ماکروسافت میگه هیچ پیغامی در کار نیست به نظر ت خارجی ها هم هیتر ن ؟ اونا اگه پیغام میدیدن بازی شون پاک میشد اصلا :-s

نظرتون در مورد خوده نوت ماکروسافت چیه

Most game updates are required, and you won’t have the option to cancel them

Web capture_6-2-2021_192511_support.xbox.com.jpeg

• Smile
Reactions: reza51

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or