اخبار و شایعات پیرامون Xbox Series X | S

176699
thet_rib.jpg

176713
176727
176728
176729
176737
176730
176731
176732
176736
176733
176714
-The Medium ساخته استودیوی لهستانی Bloober در ژانر ترسناک روانشناختی که برای XSX|S و PC در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک بازی The Medium
-بازی Scorn که توسط Ebb Software برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Call of the sea که در سبک ماجراجویی توسط Out of the blue games برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد.
-بازی The Ascent که توسط Neon Giant و در سبک اکشن نقش آفرینی سایبرپانکی برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Second Extinction که توسط Systemic Reaction و در سبک شوتر اول شخص برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
-کمپین بازی Crossfire X که توسط رمدی برای PC و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
482d_tech.png

3me3_poweryourspecs.jpg

176712
-فناوری VRS که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا به شکل بهینه‌ای از تمام قدرت Xbox Series X/S استفاده کنند. بجای آن که تمام سیکل‌های گرافیک را برای تک تک پیکسل‌های روی نمایشگر به کار گیرند، آنها می‌توانند روی بخش‌های خاصی از شخصیت‌های بازی یا اشیاء مهم محیط اولویت بندی کنند. این تکنیک اجازه می‌دهد تا شاهد فریم ریتی پایدار و وضوحی بالاتر باشیم که البته روی کیفیت نهایی تصاویر نیز تاثیر گذار نخواهد بود
-شتاب دهنده سخت افزاری DirectX Ray Tracing که به معنی نورپردازی نزدیک به واقعیت و بازتاب‌های دقیق به صورت real time خواهد بود.
-استفاده از پورت HDMI 2.1 که باعث حالت Low Latency و Variable Refresh Rate در کنسول جدید میشود
-همکاری با کمپانی Seagate برای عرضه هاردهای 1 ترابایتی SSD مخصوص این کنسول که مشابه با کارتریج ویژه سریX|S طراحی میشوند. کنسول این هارد اضافی را نیز به عنوان حافظه ی اصلی شناسایی میکند. این هارد ها، همزمان با کنسول های نسل بعد به بازار عرضه میشوند.
176709
132210

• دارای D-Pad جدید و دکمه‌ی Share
  • استفاده از بلوتوث کم انرژی یا BTLE که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است
  • دارای کمترین Latency با استفاده از تکنولوژی DLI
  • قابلیت پشتیبانی از دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند
  • قابلیت استفاده از پک های باطری قابل شارژ معرفی شده برای کنترلر های elite مایکرسافت
  • امکان به یادآوردم چند دستگاه مختلف (کنسول، کامپیوترهای خانگی یا گوشی های هوشمند) توسط کنترلر که میتولند باعث راحتی هرچه بیشتر جابجایی بدون نیاز به سیم بین آن ها شود.
  • وجود درگاه USB-C که به گیمر اجازه میدهد بدون نیاز به شارژ کنترلر و با اتصال آن به دستگاه، از آن استفاده کند.
  • اضافه کردن یک الگوی نقطه لمسی بر روی بامپر ها و تریگر ها که باعث بهبود احساس و عملکرد در هنگام بازی می شود
مقاله سایت بازی سنتر در مورد کنترلر Xbox Series X|S
176708
ویژگی های جدید

• قابلیت quick resume برای اولین بار برای کنسول های نسل هشت معرفی شد که اجازه میداد در حین انجام بازی به داشبورد کنسول خود رفته و در هر زمان دلخواه، بازی را به سرعت ادامه داد. حال با گسترش این ویژگی امکان استفاده همزمان آن برای چند بازی وجود دارد.
  • تاثیر پویا ورودی یا DLI که میتواند ورودی را بدون تاخیر با چیزی که نمایش داده می‌شود همگام سازی کند تا شاهد کنترلی دقیق‌تر و پاسخگوتر باشیم.
  • ویژگی Smart Delivery که اجازه می دهد تا با تهیه یک نسخه از بازی، به سایر نسخه های بازی نیز بدون پرداخت هزینه اضافی، دسترسی داشت. این قابلیت به خصوص در صورتی که شایعات مربوط معرفی کنسول دوم مایکروسافت حقیقت داشته باشد، می تواند بسیار جالب باشد. گفتنیست گرچه تمام بازی های ساخته شده توسط استودیو های داخلی مایکروسافت از این ویژگی استفاده خواهند کرد، اما استفاده از آن توسط سایر توسعه دهندگان به انتخاب خود آن ها بستگی دارد. با اینحال CD Project Red اولین شرکتی بود که حمایت خود از این ویژگی را اعلام کرد. بر این اساس با تهیه نسخه نسل حاضر بازی بسیار مورد انتظار Cyberpunk 2077 ،بدون پراخت هزینه اضافی به نسخه بهبودیافته نسل بعد این بازی نیز دسترسی خواهید داشت.
سرویس Backward Compatibility

• مایکروسافت پشتیبانی کنسول خود از سرویس بکوارد را تایید کرده است. برخلاف رقیب، سرویس بکوارد مایکروسافت، نه تنها شامل تمام بازی های نسل 8 میشود، بلکه در مجموع 616 بازی از نسل های شش و هفت نیز تحت این سرویس قرار میگیرند.
  • تکنیک بازسازی HDR سری اکس باعث میشود تا تمام بازی های اکس باکس اوریجینال و اکس باکس 360، به صورت اتوماتیک و بدون داشتن اثر منفی منفی روی پرفورمنس بازی، از این ویژگی بهره مند شوند.
  • بر اساس صحبت های جیسون رونالد، تیم بکوارد مایکروسافت، با اختراع تکنیک هایی جدید، امکان دوبرابر شدن نرخ فریم مجموعه مشخصی از بازی های بکوارد، روی XSX|S را فراهم کرده اند. به این صورت که برخی بازی های 30 فریم به 60، و برخی بازی های 60 به 120 فریم بر ثانیه ارتفا می یابند.
  • تایید شده است که قابلیت Quick Resume ، بر روی تمام عناوین نسل های گذشته اکس باکس هم قابل اجرا می باشد و منحصر به بازی های نسل آینده نمیشود.
176707
177104 177105 177106 177107 177108 177109 177110 177111 177112 177113 177114
177115

176706

nmas_poll.png

بازم اگه جا داره دوباره بفرمایید ایکس باکس کول اند موست پاور فول کنسول عور

رابط کاربری داغون دیگه نمیدونم از چی ش هم دفاع میکنن !!!

r/xboxone - Sooooo if you cancel an update it deletes everything?
واقعا رابط‌کاربریو اپدیت اجباری بازیها نقطه ضعفه و‌رو‌مخ.
ما نخوایم‌بازی‌با اخرین اپدیت ران‌بشه و افلاینم‌نباشیم‌کیو‌باید ببینیم.
هر‌چی ۳۶۰ خوب‌بود یوزر اینترفیسش توی‌وان و به بعد گند زدن.

• Like
Reactions: shooshcity
واقعا رابط‌کاربریو اپدیت اجباری بازیها نقطه ضعفه و‌رو‌مخ.
ما نخوایم‌بازی‌با اخرین اپدیت ران‌بشه و افلاینم‌نباشیم‌کیو‌باید ببینیم.
هر‌چی ۳۶۰ خوب‌بود یوزر اینترفیسش توی‌وان و به بعد گند زدن.
فدا سر ـه شما 50 گیگ دادا . واقعا من هنوز متوجه نمیشم از چی داره دفاع میشه

از صدای d-pad تا مشکلات دانلود و رابط کاربری و هزار داستان دیگه صرفا چون 17-18 میلیون هزینه شده لابد باید دفاع بشه همه جوره

هیچکاری برای این رابط کاربری نکردن نسل قبل هم هرکی با ساپورت صحبتی میکرد همیشه میگفتن در حال بررسی به امید روزهای خوب !

تنها راه اینه که دی وان بازی رو بگیری قبل اینکه آپدیتی براش بیاد بازی رو تموم کنی وعلا آپدیت بیاد شعبده بازی رخ میده

پلیر باید چیکار کنه ! نت رو قطع کنه ساین اوت میشه نمیشه بازی کرد بخواد آپدیت رو pause کنه نشدنیه و موقع بازی کردن دوباره ران میشه

باید بشینی حین آپدیت هی بازی رو سریع تموم کنی که کمتر حجم ت هدر بره

یک آلارم نمیده حداقل بگه اینطوری میشه داستان

با کنسل کردن بازی حتی سیو ها هم میره در کنار فایل بازی

Cancelling Update on XB1X Uninstalls Game Completely?!
دوست من سیو اصلا روی کلود هست اگه طرف آنلاینه اصلا تو کنسولش ذخیره نمیشه که بخواد حذف شه! من خودم به UX داشبورد انتقاد دارم ولی شما مثل اینکه وظیفه هر روزتون اینه بری تو reddit مشکلات مردم رو بخونی بیای این تایپیک بیان کنی! :D

از صدای d-pad تا مشکلات دانلود و رابط کاربری و هزار داستان دیگه صرفا چون 17-18 میلیون هزینه شده لابد باید دفاع بشه همه جوره

هیچکاری برای این رابط کاربری نکردن نسل قبل هم هرکی با ساپورت صحبتی میکرد همیشه میگفتن در حال بررسی به امید روزهای خوب !

تنها راه اینه که دی وان بازی رو بگیری قبل اینکه آپدیتی براش بیاد بازی رو تموم کنی وعلا آپدیت بیاد شعبده بازی رخ میده

پلیر باید چیکار کنه ! نت رو قطع کنه ساین اوت میشه نمیشه بازی کرد بخواد آپدیت رو pause کنه نشدنیه و موقع بازی کردن دوباره ران میشه

بفروشش داداش
الانم قیمتش دوباره رفته بالا خوب ازت میخرن

دوست من سیو اصلا روی کلود هست اگه طرف آنلاینه اصلا تو کنسولش ذخیره نمیشه که بخواد حذف شه! من خودم به UX داشبورد انتقاد دارم ولی شما مثل اینکه وظیفه هر روزتون اینه بری تو reddit مشکلات مردم رو بخونی بیای این تایپیک بیان کنی! :D
این یک لینک درباره پاک شدن سیو ها ست یک لینک دیگه گذاشتم از پاک شدن بازی !

شما همچنان در دنیای اجتمالات سر کن

کنسل اینستالیشن آپدیت بازی مساوی ست با پاک شدن بازی

شما مجبوری توجیه کنی هرطور که شده خودت میتونی امتحان کنی ما مثل شما خفن نیستیم هی از 65 زاویه کنسول عکس بذاریم بگیم آره داریم !

خیلی راحت میتونی اینو سرچ کنی و 1000 تا تاپیک و... در موردش ببینی

CANCELING UPDATE OF A GAME DELETES THE ENTIRE GAME

• Like
Reactions: Squidward
واقعا نمک در کنار مغلطه گر یکجا جور در نمیاد

دیگه توضیحات فارسی و انگلیسی و لینک ش هم کافی نیست لابد مشکل از میلیون ها پلیر جز شما ست !

خیلی ساده ست . سیستم مشکل اور رایت فایل داره بعد هیچ پلیری هم از این موضوع خبر نداره که کنسل آپدیت بازی ش رو پاک میکنه و باید یکبار بلا سر ش بیاد

حداقل امیدواریم این تجربه به درد شما بخوره که بازم احتمالا یک جوری کول جلوه ش خواهید داد و خواهید گفت مرسی که پاک شد

پاسخی هم ندارید نقل قول الکی نکنید . نیایم اینجا به جای راه حل 4نفر ماست بمالن رو همه چی

من با دی پدش و دستش مشکلی ندارم واقعیت و‌به نظرم فوقالعاده خوش‌دست و خوش‌وزنه.با صداشم مشکلی ندارم.کلا سخت افزاری فوق العادست.ولی این که بازی بره روی اپدیت تا اپدیتش‌تموم‌نشه نمیذاره بازی کنم تو مخمه تا جایی که سره این موضوع وان رو دادم‌رفت،البته واسه ما سخته ها که نتمون جلو اونا هیزمیه...این دستگاهم واسه بلاد کفره نه ما توی موتورخونه جهنم:D اونجا کلی از قابلیت هاش تازه به کار ملت میاد
البته یه نکته ای هم هست،سرعت دانلود توی کنسولهای نسل جدید به شدت بیشتر از نسل قبلیه.
در کل‌یوزر اینترفیس دستگاه جای بهبود داره ولی فکر‌نکنم این موضوع حل بشه...
کاری که قدیم میکردم دیسک رو میذاشتم‌به نا وصل نمیشدم یا یک‌بار‌که‌بازیه اپدیت میشد دیگه افلاین میشدم اپدیت جدید خفتم نکنه!
ولی نسل جدید خیلی انلاین محور تره.
در کل اونقدر چیزی نیست که مته به خشخاش گذاشتیدکسی‌که‌میره سمت نسل ۹ و گیم پس و دیجیتال،باید اول‌از‌همه‌دیسپلی‌مناسبی داشته باشه سپس نت قوی و پر حجم.

آخرین ویرایش:
من با دی پدش و دستش مشکلی ندارم واقعیت و‌به نظرم فوقالعاده خوش‌دست و خوش‌وزنه.با صداشم مسکلی ندارم.کلا سخت افزاری فوق العادست.ولی این که بازی بره روی اپدیت تا اپدیتش‌تموم‌نشه نمیذاره بازی کنم تو مخمه تا جایی که سره این موضوع وان رو دادم‌رفت،البته واسه ما سخته ها که نتمون جلو اونا هیزمیه...این دستگاهم واسه بلاد کفره نه ما توی موتورخونه جهنم:D اونجا کلی از قابلیت هاش تازه به کار ملت میاد.
دی پد رو در قیاس با دی پد نسل قبل میگم اون خیلی نرم تر و کم صدا تر بود .قاعدتا انتظار یک دسته ای که به جای باطری با یو اس بی شارژ بشه انتظار نا به جایی نبوده تو این 7-8سال اخیر شما تبدیل یو اس بی بخوای بگیری جنسی که فیک نباشه چند دلار دیگه هزینه داری . باطری فیک هم داستانای خودش رو داره که تو ایران عموم باطری ها فیک هستن

نمیذاره بازی کنی به کنار یک جا اعلام نکرده که آقا کنسل آپدیت کنی بازی ت دیلیت میشه

شاید یکی نخواد دیتا مولتی پلیر و آپدیت و... رو دانلود کنه و صرفا میخواد کمپین بره.شما تمام و کمال کمپین رو هم دانلود کرده باشی بدون دانلود آپدیت ممکن نیست بازی ش کنی در مواردی که میشه کمپین رو رفت کمتر از 30% کمپین هست نه بیشتر

نهایت ایجنت ماکروسافت میاد به پلیر میگه یا با ساپورت صحبت کنید و ساپورت هم خواهد گفت به خاطر اور رایت فایل هست به همین سادگی

کسی‌که‌میره سمت نسل ۹ و گیم پس و دیجیتال،باید اول‌از‌همه‌دیسپلی‌مناسبی داشته باشه سپس نت قوی و پر حجم.

چرا دادا 80 گیگ بازی خیلی راحت بپره به خاطر آپدیت ش حتی برای خارجی ها هم با اوضاع نت بهتر قابل قبول نیست . بسیاری الفاظ ستاره دار میذارن:دی

پلیر هیچ اطلاعی نداره که قرارـه با کنسل آپدیت بازی پاک بشه و براش قابل پذیرش نیست که دوباره بخواد دانلود کنه که صرفا این موضوع بشه تجربه !

موضوع نت و حجم نیست موضوع اجبار دوباره ست . ردد و امثال اعهم با اون حجم شون شاید در قیاس با حجم بازیهای نسل بعد به چشم نیان شما فرض کن بازی نسل بعدی مثلا 150 گیگ دیتا داری به خاطر 20گیگ آپدیت و کنسل کردن ش 150 گیگ دیتا شما کلا دلیت میشه

• Like
Reactions: R.I.P
چرا دادا 80 گیگ بازی خیلی راحت بپره به خاطر آپدیت ش حتی برای خارجی ها هم با اوضاع نت بهتر قابل قبول نیست . بسیاری الفاظ ستاره دار میذارن:D

پلیر هیچ اطلاعی نداره که قرارـه با کنسل آپدیت بازی پاک بشه و براش قابل پذیرش نیست که دوباره بخواد دانلود کنه که صرفا این موضوع بشه تجربه !

موضوع نت و حجم نیست موضوع اجبار دوباره ست . ردد و امثال اعهم با اون حجم شون شاید در قیاس با حجم بازیهای نسل بعد به چشم نیان شما فرض کن بازی نسل بعدی مثلا 150 گیگ دیتا داری به خاطر 20گیگ آپدیت و کنسل کردن ش 150 گیگ دیتا شما کلا دلیت میشه
فرهاد اگه باهاش حال نمیکنی بذار توی دیوار بفروششش چندتومن بذار روش از آرش Ps5 بگیر اینقدرم خودتو اذیت نکن داداشم بهرحال سلایق متفاوته یکی با مایکرو حال میکنه یکی با سونی به حال از منطق یه سریها خوشم میاد عیبی گفته میشه از کنسول رگ گردنشون مثل سیم بکسل ورم نمیکنه توجیه کنن

واقعا نمک در کنار مغلطه گر یکجا جور در نمیاد

دیگه توضیحات فارسی و انگلیسی و لینک ش هم کافی نیست لابد مشکل از میلیون ها پلیر جز شما ست !

خیلی ساده ست . سیستم مشکل اور رایت فایل داره بعد هیچ پلیری هم از این موضوع خبر نداره که کنسل آپدیت بازی ش رو پاک میکنه و باید یکبار بلا سر ش بیاد

حداقل امیدواریم این تجربه به درد شما بخوره که بازم احتمالا یک جوری کول جلوه ش خواهید داد و خواهید گفت مرسی که پاک شد

پاسخی هم ندارید نقل قول الکی نکنید . نیایم اینجا به جای راه حل 4نفر ماست بمالن رو همه چی
واقعا نمیدونستی آپدیت رو کنسل کنی بازی پاک میشه؟ خود کنسول وقتی کنسل رو بزنی بهت میگه با کنسل کردنش بازی پاک میشه!

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

چرا دادا 80 گیگ بازی خیلی راحت بپره به خاطر آپدیت ش حتی برای خارجی ها هم با اوضاع نت بهتر قابل قبول نیست . بسیاری الفاظ ستاره دار میذارن:D

کلا شخصا این حرکت مایکروسافت رو‌دوست ندارم و قبول دارم‌حرفت رو.البته دقیقم‌یادم‌نیست با کنسل اپدیت بازی میپرید یا نه که فکر‌کنم میپرید چون‌یه‌بار‌منو‌به‌جنون‌رسوند:D ولی دیسک داشتم و‌خیالی‌نبود.کلا این قسمت اینترفیس ضعف داره نسبت به رقیب.سره همین چیزای تو مخیه سریز اکس بی ارزش میشه واسم و سریز اس رو‌ترجیح‌میدم اونم کنسول دوم! اونم سره ۴ تا بازی دلخواهم و گیم پس...
باطریم واقعا قلمی بودن ضایعست و حرکت کثیف واسه فروش کیت شارژ...من شخصا انقدر صدای کیبورد‌چشیدم اینا واسم صدا نیست دیگه ولی مثلا بهبود rt,lt خیلی به چشم اومد روی نسل قبل فاجعه بود! یا تکستچرهای‌دسته و‌وزنش و‌سایزش‌‌رو‌خیلی حال کردم.
در کل کنسول پرفکتی نیست نه این‌نه ۵ نه هیچی.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
حالا توجیه شده مگه نمیدونستی !

کسی که اگه آلارمی از این بابت میگرفت این حماقت رو نمیکرد که 150 گیگ دیتاش پاک بشه بعد بیاد فروم ایکس باکس تاپیک بزنه

66 بار تکرار کردم هیچ آلارمی از این بابت به شما نمیده

عزیز توجیه میکنی به کنار فکت های من در آوردی حداقل رو نکنید این دیگه خدایی ضایع ست .

A lot of people must have been caught out by this and if you have a very slow onnection it could take days and days to download the game again just because you had no warning.

آلارم میداد آیا اصلا برامون سئوال میشد بیایم اینجا بگیم دانلودم چی شد !

حالا توجیه شده مگه نمیدونستی !

کسی که اگه آلارمی از این بابت میگرفت این حماقت رو نمیکرد که 150 گیگ دیتاش پاک بشه بعد بیاد فروم ایکس باکس تاپیک بزنه

66 بار تکرار کردم هیچ آلارمی از این بابت به شما نمیده

عزیز توجیه میکنی به کنار فکت های من در آوردی حداقل رو نکنید این دیگه خدایی ضایع ست .

A lot of people must have been caught out by this and if you have a very slow onnection it could take days and days to download the game again just because you had no warning.

آلارم میداد آیا اصلا برامون سئوال میشد بیایم اینجا بگیم دانلودم چی شد !
بخون ببین چی نوشته واضحا داره اخطار میده که بازی پاک میشه!
efb95e69ad4528882210847b1e2aa0e7.jpg

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or