اخبار و شایعات پیرامون Xbox Series X | S

176699
thet_rib.jpg

176713
176727
176728
176729
176737
176730
176731
176732
176736
176733
176714
-The Medium ساخته استودیوی لهستانی Bloober در ژانر ترسناک روانشناختی که برای XSX|S و PC در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک بازی The Medium
-بازی Scorn که توسط Ebb Software برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Call of the sea که در سبک ماجراجویی توسط Out of the blue games برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد.
-بازی The Ascent که توسط Neon Giant و در سبک اکشن نقش آفرینی سایبرپانکی برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Second Extinction که توسط Systemic Reaction و در سبک شوتر اول شخص برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
-کمپین بازی Crossfire X که توسط رمدی برای PC و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
482d_tech.png

3me3_poweryourspecs.jpg

176712
-فناوری VRS که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا به شکل بهینه‌ای از تمام قدرت Xbox Series X/S استفاده کنند. بجای آن که تمام سیکل‌های گرافیک را برای تک تک پیکسل‌های روی نمایشگر به کار گیرند، آنها می‌توانند روی بخش‌های خاصی از شخصیت‌های بازی یا اشیاء مهم محیط اولویت بندی کنند. این تکنیک اجازه می‌دهد تا شاهد فریم ریتی پایدار و وضوحی بالاتر باشیم که البته روی کیفیت نهایی تصاویر نیز تاثیر گذار نخواهد بود
-شتاب دهنده سخت افزاری DirectX Ray Tracing که به معنی نورپردازی نزدیک به واقعیت و بازتاب‌های دقیق به صورت real time خواهد بود.
-استفاده از پورت HDMI 2.1 که باعث حالت Low Latency و Variable Refresh Rate در کنسول جدید میشود
-همکاری با کمپانی Seagate برای عرضه هاردهای 1 ترابایتی SSD مخصوص این کنسول که مشابه با کارتریج ویژه سریX|S طراحی میشوند. کنسول این هارد اضافی را نیز به عنوان حافظه ی اصلی شناسایی میکند. این هارد ها، همزمان با کنسول های نسل بعد به بازار عرضه میشوند.
176709
132210

• دارای D-Pad جدید و دکمه‌ی Share
  • استفاده از بلوتوث کم انرژی یا BTLE که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است
  • دارای کمترین Latency با استفاده از تکنولوژی DLI
  • قابلیت پشتیبانی از دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند
  • قابلیت استفاده از پک های باطری قابل شارژ معرفی شده برای کنترلر های elite مایکرسافت
  • امکان به یادآوردم چند دستگاه مختلف (کنسول، کامپیوترهای خانگی یا گوشی های هوشمند) توسط کنترلر که میتولند باعث راحتی هرچه بیشتر جابجایی بدون نیاز به سیم بین آن ها شود.
  • وجود درگاه USB-C که به گیمر اجازه میدهد بدون نیاز به شارژ کنترلر و با اتصال آن به دستگاه، از آن استفاده کند.
  • اضافه کردن یک الگوی نقطه لمسی بر روی بامپر ها و تریگر ها که باعث بهبود احساس و عملکرد در هنگام بازی می شود
مقاله سایت بازی سنتر در مورد کنترلر Xbox Series X|S
176708
ویژگی های جدید

• قابلیت quick resume برای اولین بار برای کنسول های نسل هشت معرفی شد که اجازه میداد در حین انجام بازی به داشبورد کنسول خود رفته و در هر زمان دلخواه، بازی را به سرعت ادامه داد. حال با گسترش این ویژگی امکان استفاده همزمان آن برای چند بازی وجود دارد.
  • تاثیر پویا ورودی یا DLI که میتواند ورودی را بدون تاخیر با چیزی که نمایش داده می‌شود همگام سازی کند تا شاهد کنترلی دقیق‌تر و پاسخگوتر باشیم.
  • ویژگی Smart Delivery که اجازه می دهد تا با تهیه یک نسخه از بازی، به سایر نسخه های بازی نیز بدون پرداخت هزینه اضافی، دسترسی داشت. این قابلیت به خصوص در صورتی که شایعات مربوط معرفی کنسول دوم مایکروسافت حقیقت داشته باشد، می تواند بسیار جالب باشد. گفتنیست گرچه تمام بازی های ساخته شده توسط استودیو های داخلی مایکروسافت از این ویژگی استفاده خواهند کرد، اما استفاده از آن توسط سایر توسعه دهندگان به انتخاب خود آن ها بستگی دارد. با اینحال CD Project Red اولین شرکتی بود که حمایت خود از این ویژگی را اعلام کرد. بر این اساس با تهیه نسخه نسل حاضر بازی بسیار مورد انتظار Cyberpunk 2077 ،بدون پراخت هزینه اضافی به نسخه بهبودیافته نسل بعد این بازی نیز دسترسی خواهید داشت.
سرویس Backward Compatibility

• مایکروسافت پشتیبانی کنسول خود از سرویس بکوارد را تایید کرده است. برخلاف رقیب، سرویس بکوارد مایکروسافت، نه تنها شامل تمام بازی های نسل 8 میشود، بلکه در مجموع 616 بازی از نسل های شش و هفت نیز تحت این سرویس قرار میگیرند.
  • تکنیک بازسازی HDR سری اکس باعث میشود تا تمام بازی های اکس باکس اوریجینال و اکس باکس 360، به صورت اتوماتیک و بدون داشتن اثر منفی منفی روی پرفورمنس بازی، از این ویژگی بهره مند شوند.
  • بر اساس صحبت های جیسون رونالد، تیم بکوارد مایکروسافت، با اختراع تکنیک هایی جدید، امکان دوبرابر شدن نرخ فریم مجموعه مشخصی از بازی های بکوارد، روی XSX|S را فراهم کرده اند. به این صورت که برخی بازی های 30 فریم به 60، و برخی بازی های 60 به 120 فریم بر ثانیه ارتفا می یابند.
  • تایید شده است که قابلیت Quick Resume ، بر روی تمام عناوین نسل های گذشته اکس باکس هم قابل اجرا می باشد و منحصر به بازی های نسل آینده نمیشود.
176707
177104 177105 177106 177107 177108 177109 177110 177111 177112 177113 177114
177115

176706

nmas_poll.png

از قدیم گفتن عدو شود سبب خیر گر خدا خواهد ... این اینساید اکس باکس اولی که کلی واکنش هاش منفی بوده رو اگه عاقل بوده باشن و به فیدبک ها گوش داده باشن ایونت بعدی رو درست کارگردانی می کنن ... نمیگم حتما هردوی د انشیتیو و پلی گراند نمایش داشته باشن ولی حداقل اگه یکیشون هم که حضور داشته باشن ، گیمپلی رو نمایش بدن ، درست همونجوری که سونی عمل میکنه ( حداقل بفهمیم با چی طرفیم) ...
نکته مهم اینکه مایکروسافت وعده 7 تا مراسم ماهانه داده july تازه دومین event مایکروسافت نمی تونه همه باز ها تو یه مراسم معرفی کنه 5 تا event دیگه چی ؟
به نظر من july فقط گیم پلی طولانی halo infinite و سایر بازی ها حداکثر در حد تریلر کوتاه و توضیحات سازندگان
انتظارات بالا نبرین

• Like
Reactions: pbgame and Tolkien
نکته مهم اینکه مایکروسافت وعده 7 تا مراسم ماهانه داده july تازه دومین event مایکروسافت نمی تونه همه باز ها تو یه مراسم معرفی کنه 5 تا event دیگه چی ؟
به نظر من july فقط گیم پلی طولانی halo infinite و سایر بازی ها حداکثر در حد تریلر کوتاه و توضیحات سازندگان
انتظارات بالا نبرین

اوکی.

جدی از قسمت های بعدی این ایونت انتظاری هم دارید؟

اصلا فلسفه این برنامه مشکل داره، مایکروسافت همیشه عاشق کمیته، آخه چه کاری وقتی تو خوشبینانه ترین حالت اندازه 1 ساعت محتوای مفید هم نداری بیای ایونت ماهانه برگزار کنی؟

کل محتوای همه این قسمت ها تا پایان سال رو یه نمایش از گیم پلی یه بازی درست حسابی نسل بعدی، مثل بتمن بعدی یا بازی جدید راکتسدی یا حتی همین هری پاتر AAA میشوره می بره، هیچ کس اصلا چنین برنامه هایی رو یادش هم نمی مونه... من با کیفیت 480 قسمت اول Xbox 20/20 رو زنده دیدم، گفتم بعدا با کیفیت اچ دی میگیرم کامل، همین الان تاپیک رو دیدم آپ شده یادم اومد. هر چند که الان که یادم اومد هم عمرا 1 مگ حجم واسش خرج نمی کنم.

انتظار زیادی از گیم پلی هیلو اینفینیت نداشته باشید.

اصلا فلسفه این برنامه مشکل داره، مایکروسافت همیشه عاشق کمیته، آخه چه کاری وقتی تو خوشبینانه ترین حالت اندازه 1 ساعت محتوای مفید هم نداری بیای ایونت ماهانه برگزار کنی؟

کل محتوای همه این قسمت ها تا پایان سال رو یه نمایش از گیم پلی یه بازی درست حسابی نسل بعدی، مثل بتمن بعدی یا بازی جدید راکتسدی یا حتی همین هری پاتر AAA میشوره می بره، هیچ کس اصلا چنین برنامه هایی رو یادش هم نمی مونه... من با کیفیت 480 قسمت اول Xbox 20/20 رو زنده دیدم، گفتم بعدا با کیفیت اچ دی میگیرم کامل، همین الان تاپیک رو دیدم آپ شده یادم اومد. هر چند که الان که یادم اومد هم عمرا 1 مگ حجم واسش خرج نمی کنم.

ايدي psn رو ميدي؟فيفا بزنيم؟

• Like
Reactions: Soheil
انتظارات بالا نبرین
نظرت محترم
اما بنظرم اتفاقی که میوفته برعکس همین قضیس
چرا؟ چون بنظرم ماکرو برنامه ای ک چیده اینکه هرچیزی که اماده نمایش داره ارایه میده (طبق فرمول 2013)
با نمایش CG هم ک شده سعی میکنه هرچه خفن تر بازیاشو به سبک C3 و مرحوم scalebound نمایش بده و بعد این ایونت هم که نوبت نمایش series S هست و احتمالا نمایش گیم پلی infinite و بازی initiative با گرافیک خفن به لطف unreal 4 و قدرت اجرایی عالی 30 fps با قیمت مناسب
و بعد به ترتیب با نمایش ماه بماه بازی ها بصورت ی AAA مثلا بازی OBSIDIAN و ی AA مثل بازی capution که هر دو بچشم بیان و اتفاقا AAA بیشتر برجسته میشه نمایشش و ماه بعد NINJA THEORY+ UNDEAD LABS نمایش میده و ماه به ماه با سبک و کارای متفاوت کاملا گیمپلی نمایش دارن برای جلب اعتماد بیشتر و ایجاد هایپ برای هر سبکی گیمرو جذب کنه
البته تا اینجای کار گیرینبرگ و تیم بازاریابی جایی که باید عملکرد مثبت داشته باشن با یخچال وارد میشن :D اخه مردک تمرکزتو بذار رو ارایه و نحوه ارایه حرفه ای و گیرا نه اینکه دلقک بازی در بیاری:| اینم باید بفرستنش ور دل دان ماتریک
شک ندارم اسپنسر تو این موضوع دخالت میکنه و تاثیر خودشو میذاره میتونیم منتظر نمایش قوی تر باشیم

نظرت محترم
اما بنظرم اتفاقی که میوفته برعکس همین قضیس
چرا؟ چون بنظرم ماکرو برنامه ای ک چیده اینکه هرچیزی که اماده نمایش داره ارایه میده (طبق فرمول 2013)
با نمایش CG هم ک شده سعی میکنه هرچه خفن تر بازیاشو به سبک C3 و مرحوم scalebound نمایش بده و بعد این ایونت هم که نوبت نمایش series S هست و احتمالا نمایش گیم پلی infinite و بازی initiative با گرافیک خفن به لطف unreal 4 و قدرت اجرایی عالی 30 fps با قیمت مناسب
و بعد به ترتیب با نمایش ماه بماه بازی ها بصورت ی AAA مثلا بازی OBSIDIAN و ی AA مثل بازی capution که هر دو بچشم بیان و اتفاقا AAA بیشتر برجسته میشه نمایشش و ماه بعد NINJA THEORY+ UNDEAD LABS نمایش میده و ماه به ماه با سبک و کارای متفاوت کاملا گیمپلی نمایش دارن برای جلب اعتماد بیشتر و ایجاد هایپ برای هر سبکی گیمرو جذب کنه
البته تا اینجای کار گیرینبرگ و تیم بازاریابی جایی که باید عملکرد مثبت داشته باشن با یخچال وارد میشن :D اخه مردک تمرکزتو بذار رو ارایه و نحوه ارایه حرفه ای و گیرا نه اینکه دلقک بازی در بیاری:| اینم باید بفرستنش ور دل دان ماتریک
شک ندارم اسپنسر تو این موضوع دخالت میکنه و تاثیر خودشو میذاره میتونیم منتظر نمایش قوی تر باشیم
نه اشتباه می کنی
Lockhart یا همون xbox series S/A/B هر اسمی که داره یکماه دیگه معرفی می شه

1589112957715.png 1589112966900.png
قطعا مایکروسافت به دنبال اینکه بعد از معرفی ps5 بلافاصه با Lockhart هایپ ps5 کاهش بده
علاوه بر 5 تا event مشکل بزرگتر مایکروسافت اینکه همه پروزه های استودیو هاش در مراحل اولیه ساختن در بهترین حالت 2022 یه بعد منتشر می شن
بازی OBSIDIAN در بهترین حالت 2022 شاید 2023 منتشر بشه بازی جدید Double Fine امکان نداره قبل از 2022 منتشر بشه THE INITIATIVE هم 2022/23 و....
مایکروسافت مجبور 2 سال در هر مراسمی انحصاری تکراری نمایش بده
دقیقا شبیه سونی بعد از e3 2016 همه ملت بهش فحش می دادن چرا انحصاری جدید معرفی نمی کنی

آخرین ویرایش:
نه اشتباه می کنی
Lockhart یا همون xbox series S/A/B هر اسمی که داره یکماه دیگه معرفی می شه

View attachment 140986View attachment 140987
قطعا مایکروسافت به دنبال اینکه بعد از معرفی ps5 بلافاصه با Lockhart هایپ ps5 کاهش بده
علاوه بر 5 تا event مشکل بزرگتر مایکروسافت اینکه همه پروزه های استودیو هاش در مراحل اولیه ساختن در بهترین حالت 2022 یه بعد منتشر می شن
بازی OBSIDIAN در بهترین حالت 2022 شاید 2023 منتشر بشه بازی جدید Double Fine امکان نداره قبل از 2022 منتشر بشه THE INITIATIVE هم 2022/23 و....
دقیقا شبیه سونی بعد از e3 2016 همه ملت بهش فحش می دادن چرا انحصاری جدید معرفی نمی کنی
این ادعاها منو همون روزایی انداخت که فیل اسپنسر گفت یه سری X تو خونمون دارم و دارم باهاش بازی میکنم شما و دوستاتون فرمودین بلوف زده :D
خیلی فاصله زیادی با این ادعاها نداریم این بهتون ثابت میشه و مشخص میشه XGS کجای کاره و فکر شما کجا

دقیقا خلاصه همون مقاله ای هست که تو سایت Xbox قرار گرفته و البته داخل بازی سنتر هم موجوده:
معرفی کنترلر Xbox Series X - بازی سنتر

دسته جدید وقتی به یک دستگاه دیگه، مثلا pc متصل میکنی، برای اتصال دوباره به اکس باکس نیاز به pair مجدد نداره!
راحت شدیم!

Sent from my iPhone using Tapatalk

من فکر نمی کنم ماکروسافت خیلی کمبود ip داشته باشه برای معرفی که بخواد خیلی پوش کنه. اونایی که ستاره گزاشتم کنارش چندین ساله در حال ساختن . تا امروز بازی های زیر معرفی شدن :
halo :I *
HB2
everwild
بتلتودز ( بماند که کلی ملت له له می زدن معرفی بشه ولی بد پروموت شد) *
و بازی های زیر که تقریبا قطعی هست حضورشون در یکی دو سال اول لانچ series x :
forza 8 *
4 fable از تیم دوم pg *
بازی tI که یک ساله دارن میگن به زودی ازش رو نمایی میشه که احتمال زیاد perfect dark هست و فعلا با یه معرفی سینماتیک هم کار راه می افته تا بره برای عرضه همون حول و حوش 2022.
با فرض این که بازی دابل فاین منظور همون سایکونات 2 باشه و خبر جدید نباشه، همین بازی های بالا تا 2022 کافیه . (از زمان لانچ یعنی سه ماهه آخر 2020 تا شروع 2022 هر چهار ماه یه بازی) فقط همین ها معرفی بشن و یه گیم پلی درست و حسابی نمایش داده بشه کنار معرفی درست حسابی چند بازی third party نسل بعدی مهم فکر می کنم کفایت می کنه.
همه این ها رو بزاریم کنار برای سال های بعد باز تعداد زیادی ip باقی هست که می دونیم در جریانه :
نسخه بعدی فورزا هورایزن
بازی dead labs که احتمالا sod 3 هست
بازی ابسدین
بازی جدید دابل فاین (اگر امسال معرفی نشه)
نسخه جدید gears
بازی inxile
بازی کامپالش
همه اینا در صورتی که این چند سال هیچ بازی SP / TP انحصاری نداشته باشه و هیچ استدیو جدید هم خریداری نشه . یه سری بازی pc هم که احتمال زیاد پورت میشن رو من حساب نکردم مثل استراتژیک ها و فلایت سیم . فکر می کنم برای سه چهار سال اول کاملا میشه از لاین اپ xbox مطمئن بود.

حمید ژوئن نمیدونم چه خبره، لاکهارت نشون میدن؟ بازم بازی ترد پارتی؟ یا فیچرهای کنسول و قیمت؟ ولی جولای قطعا خفن میشه:دی هم گیم پلی H:I هست، هم اینکه دست کم سه تا استدیو فرست پارتی بازی هاشون رو نشون میدن. Hellblade 2 هم به شدت میتونه جذاب باشه. من دابل فاین رو دوست ندارم اما به شدت برای آبسیدین هایپم، OW خیلی خوب بود از نظر من. ولی در کل جولای باید شو اصلی مایکروسافت باشه، و کامل دیگه نسل بعدشو رو کنه، هم IP های جدید، هم گرافیکشون و هم قیمت کنسول. H:I اگه خود بازیش خوب باشه و چیز خفنی درآورده باشن به تنهایی یه گیم پلی درست حسابیش میتونه برای هایپ کردن همه کافی باشه:دی

عجیبه چطوری با یک ایونت 26 دقیقه ای - که از نظر محتوا خیلی خوب بود بلکه مشکلش کارگردانی بود- فاتحه مایکروسافت رو خوندی ....
لازمه یادآوری کنم هنوز معرفی 16 تا استودیو XGS باقی مونده ، بعلاوه این 7-6 تا ایونت باقی مونده که قطعا ترد پارتی و سکند پارتی هم داریم ....
فقط یه نگاهی به عناوین استودیو ها بندازی قشنگ حداقل سه تاشون کیفیتی که گفتی رو تضمین می کنن . حالا بماند نینجا تئوری و اینگزایل و آبسیدین و دابل فاین و ...
کلا بگم حرفت اشتباست همین نسل 8 هم مایکرو برای یکی دو سال اول از نظر محتوا کیفیت به نسبت بهتری داشت این نسل هم همین طور هست طبق عادت مایکروسافت ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or