اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

حامد چجوري دلت مياد به PGR3 نگی خارق العاده؟ از هر نظر که بگی گرافیکش شاهکاره ... فقط گرافیک خود ماشین که نیست ... مناظر اطراف ، درختها ، مردم کنار جاده و از همه مهمتر تماشاچی ها که به طرز شگفت انگیزی توی PGR3 کار شدن همه نشون میدن که PGR3 یکی فوق العاده ترین Racing های تاریخه ... کمی بی انصافیه اگه بگیم PGR2 هم تو همین مایه ها بود ....

سلام ...

من بازم ميگم خارق العاده نيست حالا اين نظر منه نگفتم كه همه همينو ميگن ... 1 ميليارد نفر ميگن خارق العاده من نظرم اينه كه نيست اين نظر شخصيه ! راستي 1 تصوير از تماشاچي ها ميتوني بزاري ؟ من تا بحال نديدم . بازم ميگم اگه اين عكس هاي بالا براي ايكس باكسم بودن من اصلا تعجب نميكردم چون چيز خاصي نداره ...

آخرین ویرایش:
حامد چجوري دلت مياد به PGR3 نگی خارق العاده؟ از هر نظر که بگی گرافیکش شاهکاره ... فقط گرافیک خود ماشین که نیست ... مناظر اطراف ، درختها ، مردم کنار جاده و از همه مهمتر تماشاچی ها که به طرز شگفت انگیزی توی PGR3 کار شدن همه نشون میدن که PGR3 یکی فوق العاده ترین Racing های تاریخه ...

ولي بهزاد واقعا من هم نمي دونم شما به چيه اين بازي مي گين خارق العاده (اين لغت مفهوم بزرگي داره)! تصاوير اطراف بازي قبول زيبا هستند البته بايد رقيبي براي اين بازي پيدا شه و بعد نظر داد. در مورد تماشاگران هم من عكسي نديدم اگه لطف كنين بزارين ببينيم خيلي خوبه!! ولي در مورد گرافيك ماشين ها هيچ چيز خاصي اين بازي نداره. شما اون 3 تا عكس فورزا 2 را نگاه كن (البته اونا مطمئنن براي گيم پلي نيست) اصلا قابل مقايسه با ماشين هاي PGR3 نيست. نمي دونم شما گرافيك را بر مبناي چه چيزي مي سنجيد مثلا حميد جان مي گه كه اون عكساي فورزا معموليه و نور پردازي روي ماشينش خيلي مسخرس. ولي در حالي كه گرافيك فقط نور پردازي نيست تازه قطعا اين نور پردازي بعدا روش گزاشته شده چون اين عكس در محيط بازي نيست. ولي شما يك نگاه به لاستيك ماشين، به صندلي ها در عكس آخر، به حالت رينگ، به قوسي كه روي گلگير چرخ ها است« به تو رفته گی های بدنه بیندازید فوق العاده طراحي شده و اصلا قابل مقايسه با ماشين هاي PGR3 نیست. (البته این آخری حقیقته نه نظر شخصی من البته این رو هم گفتم که این عکسا های فورزا 2 به احتمال 99% از گیم پلی نیست.)

به من می گی کنسول باز شدی بهزاد!
smile.gif
هنوز نیومده تو هم تعصبی شدی که بابا!

دوستان.به نظر من اصلا اين كار غلطي است كه با بسنده كردن به چندتا عكس بخوايم درباره ي گرافيك بازي ها يا ... قضاوت كنيم.بهترين راه اينه كه صبر كنيم تا بازي ها بيان و بعد دربارشون نظر بديم.اگه قرار بود كه همه بر اساس عكسها درباره ي يك بازي قضاوت كنند پس ديگه هيچ review يي وجود نداشت و تمام سايتها بر اساس عكسها و اطلاعات ديگه يك بازي رو نقد ميكردند.

خداییش به نظر من که گرافیکش محشره نمیدونم اصلا شما چطوری گرافیک این بازی رو با بازیهای ps2 مقایسه میکنید به نظر من این بازی یک بازی خارق العاده هستش و..

سلام...

حميد جون هركي دوست داري انقدر به pgr نگو خارق العاده ترين بازي ريسينگ تاريخ ...
حامد جون باور کن لغت دیگه ای پیدا نکردم که بیشتر از این بتونه عظمت این بازی رو توصیف کنه :cheesygri به هر حال این پست ترین لغتی بود که در توصیف این بازی پیدا کردم.

اين هم از تصاويري شگفت انگيز از بازي نسل اينده TD بر روي كنسول يك دهه پيش سوني بابا بزرگ
حامد جون واقعا این عکسا چی بود؟ یه نگاه به درختای عکس آخری بنداز! آخه اصلا این عکسا قابل مقایسه هستند با PGR3؟ خیلی خیلی خیلی عجیبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :exclaim:

من بازم ميگم خارق العاده نيست حالا اين نظر منه نگفتم كه همه همينو ميگن ... 1 ميليارد نفر ميگن خارق العاده من نظرم اينه كه نيست اين نظر شخصيه !
اگه این عکسا از GT بود چی؟ اون موقع نظرت چی بود حامد جون؟ :lol: حامد جان تریلر هایی که جدید از PGR3 اومده دیدی؟ به قول معروف این بازی In Motion زیباتره! میدونم که سرت شلوغ هست ولی یکیش رو دانلود کن ببین "خارق العاده اس"
فکر نکنم یک گیمر حرفه ای پیدا بشه که Blimblim رو نشناسه! کسی که Media هایی که از بازیها رو اینترنت قرار میده زبانزد خاص و عام هست و خیلی از سایت های بزرگ (اخیرا هم Gamespot برای پوشش TGS) از ویدئو ها و تصاویر او به عنوان مرجع استفاده میکنند.
این هم توصیفات او از این بازی (این توصیفات مربوط به تریلری است که در TGS پشت درهای بسته برای او و تعدادی دیگر به نمایش گذاشته شده است):

Imagine how I felt when I saw the game running on a big screen hdtv at the TGS. Jaw... on floor​

این تریلری که لینکش رو الان میذارم همینی هست که Blimblim منظورش هست:

http://www.cmd.tech.nhl.nl/users/rooij100/pgr3/pgr3gp4.wmv

Like I said during TGS, I had a very hard time telling the game was running at 30 or 60 fps during the gameplay, and I usually can tell instantly between the two. The motion blur is *excellent* when you move forward. Not so much when you crash or do something unusual. Of course it was still a beta build.

تا همین حد فکر کنم کافی باشه! البته خب هر کس حق داره نظر شخصی خودش رو بگه تو این قضیه شکی نیست. ولی مثلا اگه من بیام بگم Trailer بازی Killzone خیلی عادی بود و چیز خاصی نداشت خیلی مسخره به نظر میرسه. به هر حال نمردیم و 2 نفر رو هم دیدیم که از PGR 3 چیز خاصی ندیدن!

شما به چيه اين بازي مي گين خارق العاده (اين لغت مفهوم بزرگي داره)!
خب شما دلیل این که نمیشه به این بازی گفت خارق العاده رو بگین!

تصاوير اطراف بازي قبول زيبا هستند البته بايد رقيبي براي اين بازي پيدا شه و بعد نظر داد
خب مسئله همین جاست! اگه مثلا Forza 360 یا GT5 مثلا 2007 بیان به نظر شما مقایسه یک بازی نسل بعد که در موج اول روانه بازار شده با یک بازی که در موج چندم روانه بازار شده کار درستی هست! :( مسلما نه! پس رقیب خاصی برای PGR3 وجود نداره به غیر از RR6 که تریلرش همون نسخه PSP منتهی با کیفیت HD و یه مقدار جزئیات بیشتر و یه سری چیزای دیگه مثل Motion Blur رو نشون میداد و از لحاظ گرافیکی نمیتونه با PGR3 رقابت کنه مسئله گیم پلی هم که جداس. NFS: MW و ... هم که سایه PGR3 شدیدا روشون سنگینی میکنه! پس کدوم رقیب؟

در مورد تماشاگران هم من عكسي نديدم اگه لطف كنين بزارين ببينيم خيلي خوبه
من یک چیز بهتر از عکس باست میذارم. این تریلر رو که حجمش 4.5 MB هست دانلود کن و طراحی زیبای تماشاگران و حرکات آنها که همگی Motion capture هست رو ببین! حرکات این تماشاگران کاملا تحت تاثیر شرایط مسابقه هست. یک عکس هم چند وقت پیش Bizzare منتشر کرده بود که 35000 از این تماشاگران!!!! در یک گوشه خیابان دیده میشدند البته چیزی که منتشر شد فقط یک عکس بود و تریلری از آن منتشر نشد چون مربوط به یک تست فنی بود. چهره های تمام تماشاگران عکس های واقعی هستند!:

http://www.cmd.tech.nhl.nl/users/rooij100/pgr3/pgr3gp6.wmv

ولي در مورد گرافيك ماشين ها هيچ چيز خاصي اين بازي نداره
میشه بپرسم کدوم بازی ریسینگ هست که داخل ماشین ها رو با ظرافت کامل و با تمام جزئیات طراحی کرده باشه؟ یا میشه بپرسم کدوم بازی ریسینگ هر اتومبیلش از 80000 Polygon تشکیل شده؟! یا کدوم بازی ریسینگ هست که چنین انعکاس نوری از سطح اتومبیل هاش دیده بشه؟

e5p89d.jpg

نمي دونم شما گرافيك را بر مبناي چه چيزي مي سنجيد مثلا حميد جان مي گه كه اون عكساي فورزا معموليه و نور پردازي روي ماشينش خيلي مسخرس
ای بابا چرا حرف تو دهن من میذارید!؟ :D من گفتم با محیط اطراف هیچ همخونی ای نداره و اصلا انگار از محیط و ماشین جدا عکس گرفتن عکس ماشینو گذاشتن رو عکس محیط! طراحی اون اتومبیل هم در مقایسه با PGR3 نه میشه گفت سرتر هست نه پایینتذ در واقع مقایسه خیلی سخته!

ولي شما يك نگاه به لاستيك ماشين، به صندلي ها در عكس آخر، به حالت رينگ، به قوسي كه روي گلگير چرخ ها است« به تو رفته گی های بدنه بیندازید فوق العاده طراحي شده و اصلا قابل مقايسه با ماشين هاي PGR3 نیست
هنوز هم نیست؟

e66stu.jpg

البته نیای بگی این از گیم پلی نیست چون اون تصاویر مثلا باسه Forza 2 هم باسه گیم پلی نیست. به هر حال دیگه این عکس فکر کنم پرونده طراحی اتومبیل بین PGR3 با اون تصاویر رو ببنده!

همین جا رسما اعلام میکنم ;) هر کس بخواد سر این بازی باهاش شرط هر چی بخواد میبندم اگر باختم ضمن این که به شرط عمل میکنم کلا کیم رو میبوسم میذارم کنار :lol: !!! من میگم این بازی هر موقع بیاد لقب بهترین و خارق العاده ترین ریسینگ تاریخ رو از سایتها و مجلات مختلف نصیب خودش میکنه! هر کس مخالف این نظرو داره بیاد جلو :D

2 تا از تریلر های جدیدش رو تو پستم گذاشتم اینم سومی:

http://www.cmd.tech.nhl.nl/users/rooij100/pgr3/pgr3gp6.wmv

البته اول حق تقدم با این تریلر هست(توجه داشته باشید که در مورد این تریلر ها گفته شده که از نسخه نزدیک به نسخه نهایی است نه نسخه نهایی! ولی با این حال بسیار نرم و روان و شگفت انگیز هست):

http://www.cmd.tech.nhl.nl/users/rooij100/pgr3/pgr3gp4.wmv

Last edited by a moderator:
خب شما دليل اين که نميشه به اين بازي گفت خارق العاده رو بگين!

دليلش اينه كه در همه زمينه ها عالي نيست. مي شه گفت بازي بسيار زيبايي است ولي نمي شه گغت خارق العاده است.

خب مسئله همين جاست! اگه مثلا Forza 360 يا GT5 مثلا 2007 بيان به نظر شما مقايسه يک بازي نسل بعد که در موج اول روانه بازار شده با يک بازي که در موج چندم روانه بازار شده کار درستي هست! مسلما نه!

در اين مورد كه اين بازي نسبت به بازي هاي ريسينگ قبلي خيلي قشنگ تر خواهد بود قبول و با بازيي كه قرار يك سال بعدش بياد مقايسه نمي كنم، در اين مورد حرفتو قبول دارم.

در ضمن در مورد تماشاگران من قصد كنايه نداشتم واقعا نديدم و الان دارم دموي شما را دانلود مي كنم تا ببينم اين تماشاگران چين!!!

ميشه بپرسم کدوم بازي ريسينگ هست که داخل ماشين ها رو با ظرافت کامل و با تمام جزئيات طراحي کرده باشه؟

در بازي GTR داخل تمام ماشين ها با دقت كامل ساخته شده بودن و همه چيز نمايش داده مي شد. البته گرافيك اون بازي به اندازه اين بازي نيست كه البته يه چيز كاملا مسلم است! ولي همون بازي هم در بعضي زمينه ها مثل چراق ماشين از بازي PGR3 بالاتر بود.

در ضمن شما برو يه نگاه به داخل ماشين هاي بازي GT:Legends بنداز انقدر طبيعي هست كه ديگه نمي گي كه كودوم بازي ريسينگ هست كه داخل ماشينو نشون مي ده. اگر هم عكس از بيرون ماشين اين بازي بخواي امضامو مي توني ببيني، اين ماشين ها براي گيم پلي است.

يا ميشه بپرسم کدوم بازي ريسينگ هر اتومبيلش از 80000 Polygon تشکيل شده؟!

چه ربطي داره يعني چون اين بازي هر اتومبيلش از 80000 Polygon تشكيل شده پس بهترينه. اين بازي رو كه نبايدبا تعداد Polygon هاي بازي PS2 مقايسه كرد.

يا کدوم بازي ريسينگ هست که چنين انعکاس نوري از سطح اتومبيل هاش ديده بشه؟

در مورد انعكاس نور تا بازي را نكنيم نمي تونيم نظر بديم چون انعكاس نور در عكس به هيچ وجه قابل توصيف نيست. تو از كجا مي دوني اين انعكاس ها همش واقعي و دقيقا بر مبناي محطيه؟

اي بابا چرا حرف تو دهن من ميذاريد!؟

<<يه نگاه ديگه به اين تصاوير بندازيد تا نورپردازي نه چندان جالب اونها رو ببينيد. مخصوصا تصوير دوم که اصلا انگار Cel-Shaded هست. عدم تناسب انعکاس نور از سطح اتومبيل ها و سطح جاده و در کل محيط اطراف در اين تصاوير خيلي تو ذوق ميزنه.>>

اين جمله ها رو من از خودم مي گم حتما نه!!! :D

هنوز هم نيست؟

هنوز هم به اون نمي رسه چون تو واقعي اون ماشينو نديدي نمي توني بفهمي كه چقدر به واقعيت نزديكه. (البته شايد هم ديده باشي ولي با دقت نگاه نكرده باشي!) در ضمن اين عكسي تو گزاشتي دوربين ماشينش خيلي دوره، همينو از نزديك نداري بزاري؟ گرچه شك دارم كه اين عكس از گيم پلي باشه و دليلشم عدم تناسب جزييات ماشين در عكس با همان ماشين در عكسي ديگر است.

من گفتم با محيط اطراف هيچ همخوني اي نداره و اصلا انگار از محيط و ماشين جدا عکس گرفتن عکس ماشينو گذاشتن رو عکس محيط!

تو خود ماشينو ول كردي چسبيدي به محيطش! علت اصلي اين نداشتن همخوني هم به خاطر اينه كه اين عكس مال گيم پلي نيست. من تعصبي روي اون عكسا ندارم ولي در بالاتر بودن گرافيك ماشين نسبت به PGR3 شكي نيست.

طراحي اون اتومبيل هم در مقايسه با PGR3 نه ميشه گفت سرتر هست نه پايينتذ در واقع مقايسه خيلي سخته!

طراحي اون اتومبيل خيلي سر تر از اتومبيل هاي PGR3 است. من براي اينكه بهت ثابت كنم تو يه عكس از يكي از ماشين هاي PGR3 (هر عكسي دوست داشتي البته يه عكسي كه ماشينو خوب نشون بده) بزار و من واقعي اون ماشينو مي زارم كنارش و واقعي اين ماشين Forza2 را هم مي زارم كنارش خودتون قصاوت كنين كدوم به واقعي نزديك تره! :cool:

البته نياي بگي اين از گيم پلي نيست چون اون تصاوير مثلا باسه Forza 2 هم باسه گيم پلي نيست.

عكس هاي PGR3 همگي از گيم پلي هستند و من اصلا حرفي در اين باره نزدم. اينو هم مي دونم كه عكس هاي Forza2 از گيم پلي نيستند. خوبه اون بالا نوشتما!

همين جا رسما اعلام ميکنم هر کس بخواد سر اين بازي باهاش شرط هر چي بخواد ميبندم اگر باختم ضمن اين که به شرط عمل ميکنم کلا کيم رو ميبوسم ميذارم کنار !!! من ميگم اين بازي هر موقع بياد لقب بهترين و خارق العاده ترين ريسينگ تاريخ رو از سايتها و مجلات مختلف نصيب خودش ميکنه! هر کس مخالف اين نظرو داره بياد جلو

من باهات سر اين موضوع شرط بندي نمي كنم چون تعصبي سر چيزي ندارم ولي مطمئن باش اين بازي خارق العاده ترين ريسينگ تاريخ نخواهد بود.

________در ضمن حميد جان تولدت مبارك_________ :o

اول بگم، اصولا" من به یک بازی ریسینگ نمیگم خارق العاده.
اما:
اصولا" بازی به وسعت GT که با جزئیات و کلیات بالائی ساخته میشه. درحالی که اون PGR3 فکر میکنید تعداد ماشینهای پلی ابلش به 50 تا میرسه؟ هیچ استانداردی در بازی هایی مثل PGR3 یا NFS به لحاظ فنی از یک ماشین لحاظ نمیشه.. چون این بازیها اصولا" دوره ای هستن و نهایت بازی کردن با این بازیها از چندماه تجاوز نمیکنه.. درحالی که وطعت بازی GT خیلی پهناورتر و جذابتره.. پس یک بازی با خصوصیات PGR3 لازم داره که از بعضی جهات برتری هائی داشته باشه مثل برتری گرافیکی.. پس اگر میخواین با هم بحث کنید سر مسائلی بحث کنید که ارزش اتلاف وقت داشته باشن. چرا بهم توهین میکنید. در حالی که شماها فقط یک مصرف کننده اید هیچ دستی توی کار ندارید و جو رو عوض میکنید و از کار اصلی غافل میشین. اینجا قرار بوده Next-Gen News باشه.. نه Nexy-Gen battlefield .. اینجا اخبار رو قرار بوده بنویسید .. گاهی اوقات ممکنه شبهاتی پیش بیاد در اون مورد هرکسی که فکر میکنه اگاهی لازم رو داره بیاد بحث کنه... برای اثبات گفتتون که حتما" لازم نیست با چوب و چماغ باهم حرف بزنید که.. ما ایرانی ها سه عیب بزرگ داریم.. 1. بی منطقیم2. جو گیریم 3. باهر چیز با تعصب برخورد میکنیم... خود منم اینطوریما.. نمی گم نیستم.. اما وقتی میتونیم باهم خوب حرف بزنیم.. چرا چماغ؟ چرا Suspend کردن.. چرا بی احترامی.. نه کن کوتاراگی پسر عموی منه .. نه آلارد و گیتس فامیل شما.. خوب حرف بزنید تا حرف خوب بشنوید.

سياوش جان حرفات كاملا صحيح است و اين تاپيك فقط براي خبر است. من خودم يكي از كسايي هستم كه هيچ وقت پست بي محتوا در تاپيكي نمي زنم و هميشه سر اين كه فقط خبر در اين تاپيك بزاريد و جرو بحث نكنيد با خيلي ها صحبت كردم و از اين بگو مگو ها از اصلا خوشم نمي ياد. اين اولين بحث من با يك نفر سر يه بازي بود كه از اول شروع كارم در تمام اين سايت هاي بازي پيش اومد.

ولي در مورد اين كه مي گي چرا به هم توهين مي كنيد من فكر نمي كنم بتوني جمله اي از من يا حميد پيدا كني كه درش توهين به ديگري باشه. در ضمن يكي از دلايل بحث من با حميد سر دوستي ماست و اگه ما حرفي به هم مي زنيم همش از روي حرفاي دوستانه و شوخي و خنده است. من اگه حميد جان را نمي شناختم و باهاش دوست نبودم هيچ وقت باهاش جرو بحث بي خودي نمي كردم. كاري كه تا به حال با هيچ كس نكردم. من بالاخره خودم مديرم اگه قرار باشه من توهين كنم ديگه بقيه بايد ... .

با تشكر

حامد جون واقعا این عکسا چی بود؟ یه نگاه به درختای عکس آخری بنداز! آخه اصلا این عکسا قابل مقایسه هستند با PGR3؟ خیلی خیلی خیلی عجیبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام ...

خوب اگه دقت كني من با كمي طعنه گفتم : ( شوخي بود )

اين هم از تصاويري شگفت انگيز از بازي نسل اينده TD بر روي كنسول يك دهه پيش سوني بابا بزرگ ps2

اما گذشته از اين حرف ها منظور من را كامل متوجه نميشي ... ببيند من واقعا با ديدن تصاوير PGR3 لذت ميبرم و اينقدر ميتونم تشخيص بدم كه چه بازيي قدرگ گرافيكي بالاتري داره اما اصل مطلب من چيز ديگري است ... من گرافيك PGR3 را در مقايسه با قدرت كنسولي 360 خارق العاده كه نميبينم هيچ بسيار نا اميد كنند و تكراري ميدانم ...

ببينيد منظور من اين نيست كه گرافيك اين بازي شبيه به بازي هاي كنسول هاي فعلي است نه بسيار هم قويتر است اما نه به ان اندازه كه مرا متعجب كند و يا به ان لقب خارق العاده بدم ... حالا هي بگو اگه GT هم بود همينو ميگفتي ؟ در جواب بايد بگم اگه اين تصاوير مربوط GT5 هم بود باز نظر من اين بود كه اين بازي بر روي يك كنسول با اين عظمت حتي اگر اولين بازي باشد و راه زيادي براي تكامل احتياج داشته باشد بسيار نا اميد كننده است !

من اصلا نميخوام بپيچونم و يا ايراد الكي بگيرم ولي اگر كسي مثل اشكان كه استاد ريسينگ هست و تا بحال بازي هاي فراواني در اين سبك را بازي كرده و حالا بر روي كنسول هم داره بازي ميكنه اين صحبت را دارد اين نظر از ديد ما هست ...

درباره سايت ها و نوشته هاي اونها هم بگم من تنها به اندازه خبر به اين نوشته ها اكتفا مي كنم ... و باز هم اينو قبول دارم كه از روي يك عكس و يا دمو نميشه تمام قدرت يك بازي را تخمين زد ...

حالا چند تا مقايسه خيلي ساده انجام ميدم ديگم كاري به GT 4 ندارم ... ببينيد اين تصاوير از گيم پلي بازي هاي كنسول PS2 هستند كه نزديك به چندين سال از قدرت سخت افزاري و نرم افزاري اين كنسول ميگذره :

اين NFS MW كه تصوير گيم پلي بازي است :

Hamedbazicenter12.jpg

اين هم تصاويري از بازي ريسينگ كونامي ... ببينيد من كاري به مقايسه ندارم كه اقا اين نسل اينده است اين كنسول يك دهه پيشه ... نه من ميخوام بگم PGR3 فقط يك تبليغات واقعا پر سر و صدا براي 360 هست و هيچ نو اوري بزرگي (ببين ميگم بزگ يعني تو چشم بزنه ) نداره و با حساب قدرت كنسول 360 نه اينكه خارق العاده نيست بلكه ... خودتان قضاوت كنيد ؟!

ENT ... PS2 :
Hamedbazicenter16.jpg

Hamedbazicenter14.jpg

PGR3 ... XBOX 360 :
Hamedbazicenter13.jpg

Hamedbazicenter15.jpg

چرا بی احترامی.. نه کن کوتاراگی پسر عموی منه .. نه آلارد و گیتس فامیل شما.. خوب حرف بزنید تا حرف خوب بشنوید.

دوست عزيز شما از جانب من بي احترامي در نوشته ها و پست هايم ديديد ؟ در ضمن اين روشن است كه يك مصرف كننده بيش نيستم ولي حداقل ميتوانيم بحث كنيم يا خير ؟ شايد روزي به جايي رسيديم ... اما همانطور كه گفتي با منطق و ادب و دور از توهين ...

موفق باشيم ...

حامد

آخرین ویرایش:
خلاصه ما از قدیمیا انتظار داریم.. ما همه اینجا باهم رفیقیم.. کسی دشمن کسی نیست.. امیدوارم در هر حال کدورتی پیش نیاد و عمر اینجا خیلی بیشتر از بازی دات باشه.. خود من بشخصه از زمان تعطیلی بازی دات یک فروم درست حسابی ندیدم.. اینجا تمام پتانسیل لازم برای یک فروم عالی بودن رو داره.. امیدوارم همینطوری هم پیش بره.. دیگه فکر کنم همه بدونن من چه اخلاق تندی دارم این حرفا از من دراومده خیلیه ها :))

درضمن بحث من کلی بود.. منظورم این نبود که شماها اومدید اینجا فحش و فحش کاری کردید که :) اینو من کلی گفتم.. امیدوارم کسی از من هم ناراحت نباشه...

حالا هي بگو اگه GT هم بود همينو ميگفتي ؟
حامد اگه اينGT بود بازم همینو میگفتی؟ :)

این اون عکسی که حمید گفت یه تست بوده برای نشون دادن تماشاچیا ... همونطور که حمید گفت تریلری در این زمینه منتشر نشده و فقط همین 1 عکسه ... ولی من یه دموی دیگه که از بازی دیدم تماشاچیا دقیقا همین وضعیت رو داشتن ... البته تعدادشون انقدر نبود ... هر کدوم یه چهره و یه لباس خاص داشتن حرکات مختص خودشون انجام میدادن و اینجوری نبود که یهو همه بلند شن همه بشینن ... مثلا یه نفر دستاشو برده بالا و داشت تشویق میکرد 2 نفر با هم صحبت میکردن و ...

آخرین ویرایش:
آقايون لطفا مقايسه و اين بحث ها رو بذاريد كنار.من هيچ وقت از مقايسه خوشم نمي اومده.چون به نظر من در مقايسه هيچ وقت حق با هيچ كس نيست.

يك عكس در چند سايت منتشر شده و شايعه شده كه عكسي از Halo3 است.البته همون طور كه گفتم فعلا در حد شايعه است و هنوز هيچ چيز مشخص نيست:

Xbox_360_192.jpg

سلام...

بابا چند نفر به یه نفر؟ :mrgreen:
باشه آقا این بحث رو فعلا بی خیال! جالبه که هیچ کس حاضر نشد شرط ببنده :cheesygri

گاهی اوقات ممکنه شبهاتی پیش بیاد در اون مورد هرکسی که فکر میکنه اگاهی لازم رو داره بیاد بحث کنه... برای اثبات گفتتون که حتما" لازم نیست با چوب و چماغ باهم حرف بزنید که.. ما ایرانی ها سه عیب بزرگ داریم.. 1. بی منطقیم2. جو گیریم 3. باهر چیز با تعصب برخورد میکنیم... خود منم اینطوریما.. نمی گم نیستم.. اما وقتی میتونیم باهم خوب حرف بزنیم.. چرا چماغ؟ چرا Suspend کردن.. چرا بی احترامی.. نه کن کوتاراگی پسر عموی منه .. نه آلارد و گیتس فامیل شما.. خوب حرف بزنید تا حرف خوب بشنوید.
ولی به نظر من این گونه بحث ها کاملا مفیده و از بحث هایی مثل SC vs MGS و Fifa vs WE و ... خیلی مفیدتره!
راستی کدوم توهین! این فقط یه بحث هست(نه جر و بحث)! من که اصلا قصد توهین به کسی رو نداشتم و رفاقتم با حامد و اشکان برمیگرده به خیلی وقت پیش و این چیزا اصلا در مقابل این رفاقت ارزشی نداره. این بحث یک بحث کاملا دوستانه هست. به هر حال این بحثا هر چند وقت یه دفعه برای عوض کردن حال و هوای تاپیک لازمه ضمنا هر کس هم نظرات خودش رو میده و اصلا فروم برای همینه(برای بحث و تبادل نظر) نه فقط برای اطلاع رسانی محض!

حالا هي بگو اگه GT هم بود همينو ميگفتي ؟
حامد جان GT هم بود همینو میگفتی؟ :mrgreen:
ولی بالاخره میاد همه چیز روشن میشه (من که به این بازی ایمان کامل دارم).

درحالی که اون PGR3 فکر میکنید تعداد ماشینهای پلی ابلش به 50 تا میرسه؟
در بازی PGR3 هشتاد اتومبیل Licensed از کارخانجات مختلف وجود دارد.

هیچ استانداردی در بازی هایی مثل PGR3 یا NFS به لحاظ فنی از یک ماشین لحاظ نمیشه.. چون این بازیها اصولا" دوره ای هستن و نهایت بازی کردن با این بازیها از چندماه تجاوز نمیکنه..
:exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim:

=======================================================
خب اینم عکسای جدید از گیم پلی بازی Next Gen Sonic برای XBOX360, PS3. یک تریلر هم از بازی اومده که حجمش بالاس(64MB) ولی نکته قابل توجه اینجاس که بازی با 60fps اجرا میشه:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or