اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

حميد عكسات نميياد!
راستي يه زماني خيلي فعالتر بود اين تاپيك ...نميدونم چرا الان ساكته!!
عكسهايي (in-game) جديد از Perfect Dark Zero
كاري به نظرتون ندارم كه حالا گيم پليش خوبه يا نه اما گرافيكش خيلي خيلي خيلي افتضه
شايد مايكرو اگه بيشتر سرش كار ميكرد بهتر از اين بود!

عجیبه Xboxyde قبلا از این بازی ها درنمی آورد. به هر حال تعداد عکسا خیلی زیاد و آپلودشون با توجه به اینکه دارم دانلود میکنم یه مقدار دردسر ایجاد میکنه.
به همین خاطر لینک تصاویر رو میذارم:

عکسهای Too Human

عکسهای The Outfit

عکسهای Saint's Row

عکسهای MOTO GP 4

راستی من به غیر از PGR3 دیگه به هیچ بازی ای نگفتم خارق العاده که اون هم واقعا حقش هست ;) تصاویر PGR3 هم که مشکلی نداره و میاد.

تصاویری هم که آرشام از PDZ گذاشت اسکن شده بوده! اگر میخواید به گرافیک این بازی پی ببرید به تریلر هایی که چند روز پیش آرشام ازر این بازی گذاشت مراجعه کنید و دانلودشون کنید!

این هم تصاویر جدید از Crackdown که واقعا خودم هم نمیدونم چرا ازش این قدر خوشم اومده! به هر حال David James سازنده سابق GTA در حال ساخت این بازی هست:

لینک تصاویر

آخرین ویرایش:
خب این هم تریلر های بازی های Xbox360. اولیش سفارشی باسه حامد جان هست دومیش هم سفارشی باسه عماد:

تریلر PGR3

Comment: FUCKIN HOT
pgr3 i want to make sweet love to you!

تریلر Kameo

تریلر Too Human

Comment: WOW! I thought some of the screens were unimpressive, but that trailer was the most exciting footage that I've seen come out of X05 so far.

Provided that was entirely realtime, it looked great. Very promising despite it seems to have changed drastically fromwhat it originally wanted to be.

Xbox 360 Assembly Line Video

آخرین ویرایش:
smile.gif

2CV_0003.jpg

بشتابید بشتابید...
Splinter Cell بازها امروز روز تولد قسمت چهارم بازی SC بر روی کنسول XBOX360 بود. این هم تریلر فوق العاده این بازی که یک ضربدر قرمز بزرگ بر روی نام MGS4 میکشد.

Octoboer 4th, 2005 was the day METAL GEAR SOLID 4 F*CKING DIED.

دانلود تریلر

البته واقعا من خودم هم از طرفداران MGS هستم ولی با این... کوجیما... !! :arrow: :neutral:
کلا SC رو خیلی بیشتر ترجیح میدم.

آخرین ویرایش:
حميد جون MGS بيدي نيست كه با اين نسيم ها بلرزه :)
طرفدار MGS هم بودي و ما خبر نداشتيم ؟ فكر كنم طرفدار ps3 هم هستي ولي 360 رو ترجيح ميدي ;)

قبل از اومدن شماره سوم متالگير و اسپلينتر هم از اين حرف ها زياد بود ولي من واقعآً ربط اين 2 تا رو نميفهمم ! MGS يه فضايي داره اون يه فضاي ديگه اصلا كلآً متفاوت هستن ... چند تا بازي قدر ديگه هم در اين سبك بياد باز هم MGS طرفدارهاي خودش رو داره فكر ميكنم اين چيز روشني باشه !

حامد جان منظورت از قرار دادن اين 2 عكس چي بوده شفاف سازي كن !
برداشت من اينه كه اون ژيان نماد نسل قبلي كنسولهاست ولي اون لامبورگيني كه شبيه اسباب بازي هست نميتونه نماد نسل بعد باشه :)

سلام
حامد جان منظورت از قرار دادن اين 2 عكس چي بوده شفاف سازي كن !
برداشت من اينه كه اون ژيان نماد نسل قبلي كنسولهاست ولي اون لامبورگيني كه شبيه اسباب بازي هست نميتونه نماد نسل بعد باشه
ممد مگه عکسایه گرند توریزمو نیستن ؟ !!!
هستن یا من سه کردم ؟

ممد مگه عکسایه گرند توریزمو نیستن ؟ !!!
هستن یا من سه کردم ؟

اولي كه از Enthusia هست.دومي رو هم فكر ميكنم از PGR3 باشه.فكر كنم حامد باز هم خواسته به حميد نيش بزنه.

نوشته شده توسط dinosaur:
سلام
بعد از این همه مدت که از معرفی بازی بسیار زیبای King Kong به وسیله شرکت Ubisoft میگذره تازه عکسهایی از نسخه XBOX 360 این بازی مهیج منتشر شده.عکسهای قبلی که به 360 نسبت داده میشد ربطی به این کنسول نداشت و مشترک بین همه کنسولها بود.
e8kf3r.jpg

e8kgn8.jpg

این جور بازیها خوراک خودمه... ممنون که عکساشو گذاشتی...

همون طور كه ميدونيد چند وقت پيش Timeshift براي 360 هم كانفيرم شد.حالا Atari اولين عكسهاي اين بازي (نسخه ي 360) رو در X05 به نمايش گذاشته.نقش اصلي بازي سرهنگ مايكل نام داره كه ميتونه زمان رو كنترل كنه.Timeshift در بهار 2006 براي Xbox360 منتشر خواهد شد.اين هم عكسها:

نوشته شده توسط Restricted Area:
بشتابید بشتابید...
Splinter Cell بازها امروز روز تولد قسمت چهارم بازی SC بر روی کنسول XBOX360 بود. این هم تریلر فوق العاده این بازی که یک ضربدر قرمز بزرگ بر روی نام MGS4 میکشد.

Octoboer 4th, 2005 was the day METAL GEAR SOLID 4 F*CKING DIED.

دانلود تریلر

البته واقعا من خودم هم از طرفداران MGS هستم ولی با این... کوجیما... !! :arrow: :neutral:
کلا SC رو خیلی بیشتر ترجیح میدم.

من نميدونم شما از داخل اين تريلر به چه نتايجي دست يافتي، واقعاً! ... يك محيط كاملاً تاريك و دوسه نفر كه به سر و كله هم ميزنن! خوب اين از نظر من ثابت كننده چيزي نيست. با توجه به شناختي كه از 3 شماره قبلي SC دارم و هيچ كدومش در حدي نبوده كه بخواد با MGS قياس بشه.. اينم مطمئناً نخواهد بود. گرافيك هميشه همه چيز نيست. كما اينكه به لحاظ گرافيكي هم برتري MGS به خاطر داشتن اون محيط پهناور با اون فيزيك بالا و گرافيك سينمائي خودش كاملاً اثبات شدن و تريلر 2 دقيقه اي SC كه داخل اتاقي تاريك و تنگ رو نشون ميده عملاً ثابت ميكنه كه بازهم SC از همون رويه قبلي استفاده ميكنه و بازهم ما يك سم كند داريم كه براي ديده نشدن به اتاقهاي تاريكي پناه ميبره كه براش طراحي شده...

نوشته شده توسط Darkfie1d:
من نميدونم شما از داخل اين تريلر به چه نتايجي دست يافتي، واقعاً! ... يك محيط كاملاً تاريك و دوسه نفر كه به سر و كله هم ميزنن! خوب اين از نظر من ثابت كننده چيزي نيست. با توجه به شناختي كه از 3 شماره قبلي SC دارم و هيچ كدومش در حدي نبوده كه بخواد با MGS قياس بشه.. اينم مطمئناً نخواهد بود. گرافيك هميشه همه چيز نيست. كما اينكه به لحاظ گرافيكي هم برتري MGS به خاطر داشتن اون محيط پهناور با اون فيزيك بالا و گرافيك سينمائي خودش كاملاً اثبات شدن و تريلر 2 دقيقه اي SC كه داخل اتاقي تاريك و تنگ رو نشون ميده عملاً ثابت ميكنه كه بازهم SC از همون رويه قبلي استفاده ميكنه و بازهم ما يك سم كند داريم كه براي ديده نشدن به اتاقهاي تاريكي پناه ميبره كه براش طراحي شده...
منم دقيقا ميخواستم همينو بگم
بابا آخه متال 4 ريل تايم بود نه pre-render

باز هم حرفهاي بيهوده.باز هم مقايسه...

من نميدونم شما Splinter Cell رو كه يك Stealth كامل هست چه جوري با MGS مقايسه ميكنيد.sc ذاتا همين سبك رو داره و هيچ وقت هم عوض نميشه و طرافداران خودش رو هم داره.MGS هك سبك خودش و طرفداران خودش.حداقل اگه ميخواين دوتا بازي رو با هم مقايسه كنيد اول ببينيد كه اصلا ربطي به هم دارند يا نه بعد بيايين نطق كنين.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or