تصاویر PGR3 هم که مشکلی نداره و میاد.
نوشته شده توسط dinosaur:سلام
بعد از این همه مدت که از معرفی بازی بسیار زیبای King Kong به وسیله شرکت Ubisoft میگذره تازه عکسهایی از نسخه XBOX 360 این بازی مهیج منتشر شده.عکسهای قبلی که به 360 نسبت داده میشد ربطی به این کنسول نداشت و مشترک بین همه کنسولها بود.
![]()
![]()
نوشته شده توسط Restricted Area:بشتابید بشتابید...
Splinter Cell بازها امروز روز تولد قسمت چهارم بازی SC بر روی کنسول XBOX360 بود. این هم تریلر فوق العاده این بازی که یک ضربدر قرمز بزرگ بر روی نام MGS4 میکشد.
Octoboer 4th, 2005 was the day METAL GEAR SOLID 4 F*CKING DIED.
دانلود تریلر
البته واقعا من خودم هم از طرفداران MGS هستم ولی با این... کوجیما... !! :arrow: :neutral:
کلا SC رو خیلی بیشتر ترجیح میدم.
منم دقيقا ميخواستم همينو بگمنوشته شده توسط Darkfie1d:من نميدونم شما از داخل اين تريلر به چه نتايجي دست يافتي، واقعاً! ... يك محيط كاملاً تاريك و دوسه نفر كه به سر و كله هم ميزنن! خوب اين از نظر من ثابت كننده چيزي نيست. با توجه به شناختي كه از 3 شماره قبلي SC دارم و هيچ كدومش در حدي نبوده كه بخواد با MGS قياس بشه.. اينم مطمئناً نخواهد بود. گرافيك هميشه همه چيز نيست. كما اينكه به لحاظ گرافيكي هم برتري MGS به خاطر داشتن اون محيط پهناور با اون فيزيك بالا و گرافيك سينمائي خودش كاملاً اثبات شدن و تريلر 2 دقيقه اي SC كه داخل اتاقي تاريك و تنگ رو نشون ميده عملاً ثابت ميكنه كه بازهم SC از همون رويه قبلي استفاده ميكنه و بازهم ما يك سم كند داريم كه براي ديده نشدن به اتاقهاي تاريكي پناه ميبره كه براش طراحي شده...
باز هم حرفهاي بيهوده.باز هم مقايسه...من نميدونم شما از داخل اين تريلر به چه نتايجي دست يافتي، واقعاً! ... يك محيط كاملاً تاريك و دوسه نفر كه به سر و كله هم ميزنن! خوب اين از نظر من ثابت كننده چيزي نيست. با توجه به شناختي كه از 3 شماره قبلي SC دارم و هيچ كدومش در حدي نبوده كه بخواد با MGS قياس بشه.. اينم مطمئناً نخواهد بود. گرافيك هميشه همه چيز نيست. كما اينكه به لحاظ گرافيكي هم برتري MGS به خاطر داشتن اون محيط پهناور با اون فيزيك بالا و گرافيك سينمائي خودش كاملاً اثبات شدن و تريلر 2 دقيقه اي SC كه داخل اتاقي تاريك و تنگ رو نشون ميده عملاً ثابت ميكنه كه بازهم SC از همون رويه قبلي استفاده ميكنه و بازهم ما يك سم كند داريم كه براي ديده نشدن به اتاقهاي تاريكي پناه ميبره كه براش طراحي شده...