اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

سلام

ميگم اگه سوني به اندازه نصف مايكروسافت به هوادارهاش مي رسيد چقدر خوب مي شد !

مايكروسافت داره هر روز براي معرفي كنسول خودش برنامه و پارتي و ... درست مي كنه و سوني همين طور دست روي دست گذاشته و روي هم 5 تا هم تريلر با كيفيت واقعي از كنسول خودش هم نشون نداده.

در مورد بازي Splinter Cell 4 هنوز امكان اومدنش براي كنسول PS3 هم وجود داره و من 90% اين احتمال رو ميدم.ولي اگر هم نيومد هيچ عيبي نداره چون به جاي SC4 بازي ديگه اي براي PS3 مياد يعني Project Assassin كه سازندگان سري بازيهاي Prince Of Persia اون رو مي سازند.راستي حميد جان چي توي تريلر SC4 ديدي كه ميگي خارق العاده ؟

چند تا عكس از Fifa 2006 نسخه XBOX 360 اومده كه خيلي جالبه :

e9t2s2.jpg

e9t2yd.jpg

e9t3s6.jpg

Hideo Kojima در مصاحبه با مجله اي اعلام كرده كه زمان بازي MGS4 خيلي هم جلوتر از MGS2 نيست و دليل پير شدن Solid Snake اين هست كه Snake يك كلون هست و به همين خاطر زودتر از حد معمول پير ميشه.بقيه شخصيتها از نظر سني فرق زيادي نكرده اند و مثلآ Otacon توي تريلر اين بازي زياد پير نشده بود.من كه به دلم خورده اسنيك توي اين بازي ميميره.

يكي از بازيهايي كه اين روزها زياد روش بحث ميشه بازي Mass Effect هست كه در قرن 23 اتفاق مي افته و در سياره ها و فضا و ... شكل مي گيره.سبك بازي به صورت RPG-FPS هست و سازنده اون شركت محبوب BioWare هست.ناشر اين بازي هم مايكروسافته.

e9t5dg.jpg

e9t6dw.jpg

نوشته شده توسط ChaosTheory:
باز هم حرفهاي بيهوده.باز هم مقايسه...

من نميدونم شما Splinter Cell رو كه يك Stealth كامل هست چه جوري با MGS مقايسه ميكنيد.sc ذاتا همين سبك رو داره و هيچ وقت هم عوض نميشه و طرافداران خودش رو هم داره.MGS هك سبك خودش و طرفداران خودش.حداقل اگه ميخواين دوتا بازي رو با هم مقايسه كنيد اول ببينيد كه اصلا ربطي به هم دارند يا نه بعد بيايين نطق كنين.

دوست عزیز.. Stealth چیه.. MGS صاحب سبک برای خودش این سبکم Tactical Espionage Action هست. استیلث؟ بیس این بازی روی این کلمست!! این شاید برای SC که قرار نهایتا" دو سه بار تموم بشه کافی باشه.. اما یک MGS باز دوآتیشه رو سیر نمیکنه.. برای بازی که خط داستان جذابی نداره و مرحله های کوتاه و اندک داره شاید استیلث اونم به اون شکل کافی باشه.. اما برای نام MGS به هیچ وجه.. اگر قرار باشه یک روزی MGS بازی کنم اسنیک فقط از تو تاریکی بخزه و نتونم روی حرکاتش کنترل کامل داشته باشم.. اونروز هم کوجیما مرده هم متال گیر مرده هم من...

راستي حميد جان چي توي تريلر SC4 ديدي كه ميگي خارق العاده ؟

سلام ...

احتمالا قبل از تهيه تريلر فيشر با يكي از ماشين هاي PGR3 اومده بوده اون بيرون پاركش كرده
smile.gif

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط dinosaur:
سلام

Hideo Kojima در مصاحبه با مجله اي اعلام كرده كه زمان بازي MGS4 خيلي هم جلوتر از MGS2 نيست و دليل پير شدن Solid Snake اين هست كه Snake يك كلون هست و به همين خاطر زودتر از حد معمول پير ميشه.بقيه شخصيتها از نظر سني فرق زيادي نكرده اند و مثلآ Otacon توي تريلر اين بازي زياد پير نشده بود.من كه به دلم خورده اسنيك توي اين بازي ميميره.

[

سلام :)
دوست عزیز کوجیما دلیل پیر نشان دادن اسنیک رو، نشون دادن توان گرافیکی انجین و توان سخت افزاری PS3 عنوان کرده و گفته برای این که جزئیات ظریف توی چین و چروک های صورت یک آدم مسن بهتر از یک صورت جوان خودشون رو نشون میدن.
البته شاید درست بگی، چون من شخصاً کلونهای زیادی رو نمیشناسم.
اما در علم ژنتیک هم این مسئله معنائی نداره... این بحث خیلی قبلتر از مصاحبه کوجیما در غرفه کونامی تو TGS در فرومهای gameFaQs هم مطرح شده بود..
من حتی نوشته های بلاگ شخصی کوجیما رو هم دنبال میکنم که گاهی گریزی به پروزه های دردست ساختش میزنه... اما چیزهائی که اونجا گفته بااینی که من از شما میشنوم فرق میکنه..
The theme of MGS is "What we pass along to the following generation".
MGS1 was GENE (Genetics), MGS2 was MEME (Cultural Genetics), and MGS3 was SCENE (Effect of an Era/Time period). With SCENE, a time period putting emphasis on basic choices, and the GENE and MEME set I wrote about the chain of passing on life (the baton).

That's the MGS trilogy.
That's why MGS ended at "3".

At the same time I had planned to pass on information not only to gamers, but I had planned to pass the soul of MGS and how to make MGS to the internal staff as well. This young staff that had fought together through three titles with me was supposed pass me and jump into the new battlefield (MGS4).

But the soul and the will didn't make it through.
Neither to the users nor to the staff.
If there's something I want to leave behind with MGS, it's the will (SENSE).
It's not something you can show to people.
It's something they have to see for themselves.
And that's where the reason for this almost 42 year old game designer to take direction of the work spot comes from.
What I need to leave behind for the next generation is that even if you're old…even more so if you're old, you can be a revolutionary figure​
.

"قسمتی از ترجمه بلاگ کوجیما"

شاید اسنیک پیر هم باشه .. اما چیزی که هست این آخرین قسمتیه که کوجیما شخصاً کارگردانی میکنه :( .. و خط اصلی داستان در این نقطه تمام خواهد شد...

این بار واقعاً همه سر تعظیم فرود خواهند آورد...

دوست عزیز.. Stealth چیه.. MGS صاحب سبک برای خودش این سبکم Tactical Espionage Action هست. استیلث؟ بیس این بازی روی این کلمست!! این شاید برای SC که قرار نهایتا" دو سه بار تموم بشه کافی باشه.. اما یک MGS باز دوآتیشه رو سیر نمیکنه.. برای بازی که خط داستان جذابی نداره و مرحله های کوتاه و اندک داره شاید استیلث اونم به اون شکل کافی باشه.. اما برای نام MGS به هیچ وجه.. اگر قرار باشه یک روزی MGS بازی کنم اسنیک فقط از تو تاریکی بخزه و نتونم روی حرکاتش کنترل کامل داشته باشم.. اونروز هم کوجیما مرده هم متال گیر مرده هم من...

شما مثل اينكه اصلا حرفهاي من رو نگرفتي و باز هم حرفهاي خودت رو ميزني.من ميگم SC كه سبكش Stealth هست رو كه نبايد با MGS (به قول خودت سبك Tactical Espionage Action)مقايسه كرد.ولي شما مثل اينكه از مقايسه هاي بيخودي و ... خوشت مياد.

حداقل اگه ميخواين دوتا بازي رو با هم مقايسه كنيد اول ببينيد كه اصلا ربطي به هم دارند يا نه بعد بيايين نطق كنين.
آرشام جان اگه يه بار ديگه بخوني پستمونو ميبيني كه حرفه ما تريلر بود و منظورمون اين بود كه تريلر متال 4 خيلي سرتره!!!!!

نوشته شده توسط Darkfie1d:
سلام :)
دوست عزیز کوجیما دلیل پیر نشان دادن اسنیک رو، نشون دادن توان گرافیکی انجین و توان سخت افزاری PS3 عنوان کرده و گفته برای این که جزئیات ظریف توی چین و چروک های صورت یک آدم مسن بهتر از یک صورت جوان خودشون رو نشون میدن.
البته شاید درست بگی، چون من شخصاً کلونهای زیادی رو نمیشناسم.
اما در علم ژنتیک هم این مسئله معنائی نداره... این بحث خیلی قبلتر از مصاحبه کوجیما در غرفه کونامی تو TGS در فرومهای gameFaQs هم مطرح شده بود..
من حتی نوشته های بلاگ شخصی کوجیما رو هم دنبال میکنم که گاهی گریزی به پروزه های دردست ساختش میزنه... اما چیزهائی که اونجا گفته بااینی که من از شما میشنوم فرق میکنه..

The theme of MGS is "What we pass along to the following generation".​

MGS1 was GENE (Genetics), MGS2 was MEME (Cultural Genetics), and MGS3 was SCENE (Effect of an Era/Time period). With SCENE, a time period putting emphasis on basic choices, and the GENE and MEME set I wrote about the chain of passing on life (the baton).

That's the MGS trilogy.
That's why MGS ended at "3".

At the same time I had planned to pass on information not only to gamers, but I had planned to pass the soul of MGS and how to make MGS to the internal staff as well. This young staff that had fought together through three titles with me was supposed pass me and jump into the new battlefield (MGS4).

But the soul and the will didn't make it through.
Neither to the users nor to the staff.
If there's something I want to leave behind with MGS, it's the will (SENSE).
It's not something you can show to people.
It's something they have to see for themselves.
And that's where the reason for this almost 42 year old game designer to take direction of the work spot comes from.
What I need to leave behind for the next generation is that even if you're old…even more so if you're old, you can be a revolutionary figure

.

"قسمتی از ترجمه بلاگ کوجیما"

شاید اسنیک پیر هم باشه .. اما چیزی که هست این آخرین قسمتیه که کوجیما شخصاً کارگردانی میکنه :( .. و خط اصلی داستان در این نقطه تمام خواهد شد...

این بار واقعاً همه سر تعظیم فرود خواهند آورد...
نميدونم شايد هم حرف شما درست باشه ولي من اين مطلب رو توي IGN خوندم. چند وقت پيش هم كه خيلي ها يادشونه يه گوسفند شبيه سازي شده بود به نام دالي كه زودتر از حد معمولي بافتهاي بدنش پير شدند و گوسفنده زودتر از گوسفندهاي معمولي مرد.
كوجيما قبلآ هم گفته بود كه MGS4 رو كارگرداني نميكنه.پس نگران اين موضوع نباشين چون اگه MGS5 هم بياد دوباره كوجيما كارگردانش هست.
به هر حال من كه پير يا جوون اسنيك رو دوست دارم و برام فرقي نمي كنه.

آخرین ویرایش:
آرشام جان اگه يه بار ديگه بخوني پستمونو ميبيني كه حرفه ما تريلر بود و منظورمون اين بود كه تريلر متال 4 خيلي سرتره!!!!!

چه فرقي داره محمد جان.وقتي اين دو بازي سبكشون متفاوته خب تريلرهاشون هم متفاوته.

نوشته شده توسط Darkfie1d:
من نميدونم شما از داخل اين تريلر به چه نتايجي دست يافتي، واقعاً! ... يك محيط كاملاً تاريك و دوسه نفر كه به سر و كله هم ميزنن! خوب اين از نظر من ثابت كننده چيزي نيست. با توجه به شناختي كه از 3 شماره قبلي SC دارم و هيچ كدومش در حدي نبوده كه بخواد با MGS قياس بشه.. اينم مطمئناً نخواهد بود. گرافيك هميشه همه چيز نيست. كما اينكه به لحاظ گرافيكي هم برتري MGS به خاطر داشتن اون محيط پهناور با اون فيزيك بالا و گرافيك سينمائي خودش كاملاً اثبات شدن و تريلر 2 دقيقه اي SC كه داخل اتاقي تاريك و تنگ رو نشون ميده عملاً ثابت ميكنه كه بازهم SC از همون رويه قبلي استفاده ميكنه و بازهم ما يك سم كند داريم كه براي ديده نشدن به اتاقهاي تاريكي پناه ميبره كه براش طراحي شده...

چند بار بگم اسپلینتر سل چه ربطی به متال گیر داره.... اصلا این دوتا با هم خیلی فرق دارن نمیشه این دو سبک با هم مقایسه کرد... بعدش هم این نظر شخصی شماست نباید نظرتو به دیگران اعمال کنی... ارشام جان هم درست میگن.... :arrow:

نوشته شده توسط ChaosTheory:
اولين عكسها از Forza 2 در چند فروم و سايت منتشر شدند كه البته هنوز به طور رسمي نيستند و در واقع unofficial هستند.گفته شده كه Forza 2 فقط براي كنسول Xbox360 در دست ساخت است.هنوز هيچ اطلاعات ديگري درباره ي اين بازي اعلام نشده و بايد منتظر ماند.اين هم عكس ها :

forza2_1.jpg

forza2_2.jpg

forza2_3.jpg

تا اون جایی که من میدونم فراری 360 مودنا موتور وسط نیست ... ((حالا کاری ندارم که این عکس گیم پلی یا نه ؟؟؟!!!... :mrgreen: :mrgreen: ))...

خبر هاي جديد زيادي تو X05 European Press Event افتاده كه مهمتر هاشو ميذارم.

اول اين كه شركت BioWare بازي RPG خود رو به نام Mass Effect معرفي كرد. سازندگان اين بازي همون تيم سازنده ي بازي KOTOR هستند . اينم چند تا عكس :

930279_20051004_thumb001.jpg
930279_20051004_thumb002.jpg
930279_20051004_thumb003.jpg
930279_20051004_thumb004.jpg

بقيه ي عكس ها و سايز بزرگ عكس ها

----------------------------------------------------
اولين بازي Silicon Knights هم براي Xbox360 معرفي شد . اسم اين بازي Too Human ه كه موتور بازي همون Unreal Engine 3 هست و قراره كه اين بازي در سال 2006 بياد. هنوز تاريخ دقيقي وجود نداره. اينم چند عكس از اين بازي :
928546_20051004_thumb005.jpg
928546_20051004_thumb001.jpg
928546_20051004_thumb003.jpg
928546_20051004_thumb004.jpg

خبر ديگه ، خبر به نمايش در اومدن يك دموي قابل بازي از بازي Ridge Racer 6 ه كه سازنده ي اون شركت Namco هستش. در دموي قابل بازي اين بازي ، مي تونستيد با ماشين Mitsurugi Meltfire در مسيري بدون رقيب و بدون زمان بازي كنيد. مثل قبل چيز هايي از قبيل پل ها ، تونل ها ، محل هاي كنار دريا ، هليكوپتر و هواپيماهايي كه بالاي سر شما پرواز مي كنند و خيلي چيز هاي ديگه در بازي وجود دارن. همچنين چيز هايي هستند كه شما از همه جاي مسير مي تونيد اونا رو ببينيد . مثل آسمان خراش ها و ... . كنترل بازي هم بسيار شبيه به كنترل PSP اين بازي است .اينم چند تا عكس واسه اين بازي :
929248_20050722_thumb001.jpg
929248_20050722_thumb002.jpg
929248_20050722_thumb003.jpg
929248_20050722_thumb004.jpg

سايز بزرگ عكس ها

خبر ديگه اومدن دموي قابل بازي ِ بازي Progect Gotham Racing 3 هست كه در اين دمو مي تونستيد در سه شهر لندن ، توكيو و نيويورك و با 5 مدل ماشين با سرعت هاي مختلف رو انتخاب كنيد و مي تونستيد هم با حريف هاي واقعي كه در نمايشگاه بودن بازي كنيد و هم با ماشين هاي CPU ي خود Xbox360 . گيم پلي اين بازي با شماره ي قبلي اين بازي يعني PGR2 فرق مي كند ولي مشكلي نداشته و كنترل آن بسيار روان است. يكي از جالب ترين چيزها راجب كنترل ، كنترل بسيار واقعي اين بازي بوده كه بسيار طبيعي و البته كمي سخت تر شده. چيز ديگر نحوه ي امتياز دهي راجب خوب پيچيدن ، سرعت زياد و ... است كه تمامي نكات را بررسي مي كند و بر اساس آن امتياز مي دهد.اينم چند عكس از اين بازي :
927245_20051004_thumb002.jpg
927245_20051004_thumb005.jpg
927245_20051004_thumb006.jpg
927245_20051004_thumb008.jpg

خبر ديگه اينكه دموي قابل بازي Perfect Dark Zero هم به نمايش در اومد كه مي تونستيد در اون هم مود Single Player رو بازي كنيد هم Death Match . در مود سينگل شما بايد جك ( پدر Joanna ) رو با اسنايپر پوشش بديد. چيز جالب در مورد اين بازي اينه كه شما رو در قسمت هاي مختلف راهنمايي مي كنه. مثلا اگر مدت زيادي هيچ كاري نكنيد يك Hint روي صفحه به نمايش در مياد كه به شما رو در پيش بردن بازي ميكند. يا مثلا اگر مسير اشتباهي را يرويد به شما هشدار مي دهد و ... . چيز جالب ديگه ي بازي قابليت Stealth ه كه به شما اجازه مي ده پشت جعبه ها يا چيزهاي ديگر سنگر بگيريد و بعد شليك كنيد كه در مورد سفينه ها خوب جواب مي دهد. چيزي كه در مورد اين بازي زياد جالب نيست اينست كه هروقت به دشمني شليك مي كنيد ، Armor او زمين ميفته كه يكم مسخره س! بازي داراي 25 نوع اسلحه ي مختلفه كه بسيار خوب طراحي شده اند. چند عكس از اين بازي :
516508_20051004_thumb001.jpg
516508_20051004_thumb002.jpg
516508_20051004_thumb006.jpg
516508_20051004_thumb007.jpg

كلي چيز ديگه هم هست كه البته من خسته شدم تايپ كنم.فعلا همينارو داشته باشيد تا بعد.

نوشته شده توسط saeed-crisis2:
تا اون جایی که من میدونم فراری 360 مودنا موتور وسط نیست ... ((حالا کاری ندارم که این عکس گیم پلی یا نه ؟؟؟!!!... :mrgreen: :mrgreen: ))...
سعيد جان ميتوني بگي تو چجوري موتور اين ماشين رو در عكس وسط ميبيني كه ميگي فراري 360 مودنا موتورش وسط نيست؟؟

هيديو كوجيما زياد از اين حرفا ميزنه مثلا تو شماره 2 هم ميگفت كار گردان من نيست من كه ديگه به اين حرفا عادت كردم

اما اينو بدونيد كه متالگير بدون كوجيما هيچه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or