اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

حمید جان ممنون عکسای سونیک جالب بود ولی یه چیزیکه من برام سواله اینه که محیط اطراف سونیک اینقدر خوب طراحی شده ولی شخصیت سونیک انچنان خوب کار نشده مثل sonic herosنسخه ی پی سی هست.چرا؟؟؟

سلام
این اولین نوشته من در Bazi Center هست و امیدوارم مثل گذشته و مثل سایت بازیدات در اینجا هم با محیطی خوب و صمیمی در کنار هم باشیم.
-------------------------------------------------------------
چند تا عکس از بازی NBA 2K6 منتشر شده که سایت IGN گفته 100% از Game Play بازی هست. به نظر من این بازی جز اولین بازیهایی هست که قدرت واقعی نسل بعد بازیها رو مشخص می کنه. البته هنوز مشکلاتی مثل گرافیک نسبتآ بد تماشاچی ها وجود داره که شاید با اومدن نسخه اصلی بازی برطرف بشه.
nba-2k6-20050930031520372-000.jpg

nba-2k6-20050930031519184-000.jpg

nba-2k6-20050930031525402-000.jpg

واي عجب گرافيكي.واجب شد برم اين بازي رو بخرم.فكر ميكنم گيم پلي بازي هم در سطح خوبي قرار داشته باشه

اشتباه نشه اين عكسا مربوط به كنسولهاي نسل بعد ميشه ... البته شاید Pc ورژن هم همین کیفیت رو داشته باشه ولی بعیده ... تو گيم اسپات نوشته بود برای X360 هستن اینا ... پس هنوز یه مقدار زوده که بخریمشون !

به نظر منم عکسای قشنگی هستن ولی ایراد هم توشون زیاده ... یکی همون تماشاچیا که آریا جان گفتن یکی دیگم اگه به عکس اول دقت کنید لباس اونی که توپ دستشه لباسش واقعا بد طراحی شده مخصوصا سمت راست تصویر که میشه دست چپ مرده

یه ایراد دیگم که هست تو عکس سوم یارو داره توپ رو میندازه تو حلقه تماشاچیا به جای اینکه به توپ و حلقه نیگا کنن همه دارن وسط زمین رو نیگا میکنن ... این مشکل توی بازیهایی مثل Pgr3 اصلا به چشم نمیخوره

آره ... واقعا گرافيك بازيكناش توپه...

ولي تماشاچي هاش ( همون طوري كه بهزاد گفت )خيلي مسخره س.

در ضمن تو عكس آخر كله ي يارو با شورت ورزشيي كه اوني كه داره توپو ميندازه تو حلقه يه جوريه...يكم غير طبيعيه.

سلام
بعد از این همه مدت که از معرفی بازی بسیار زیبای King Kong به وسیله شرکت Ubisoft میگذره تازه عکسهایی از نسخه XBOX 360 این بازی مهیج منتشر شده.عکسهای قبلی که به 360 نسبت داده میشد ربطی به این کنسول نداشت و مشترک بین همه کنسولها بود.
e8kf3r.jpg

e8kgn8.jpg

حامد :

من اصلا نميخوام بپيچونم

:cheesygri

من آخرين بازي ريسينگي كه انجام دادم Underground 1 بوده ! تو سبك ريسينگ هم صاحب نظر نيستم ! اما به شدت معتقدم PGR3 يكي از بزرگترين بازي هاي تاريخ خواهد بود ! هر كي هم مي خواد با حميد شرط ببنده !

بسيار نا اميد كننده است !

24.gif

حامد تو هم تو سره مال نزن ديگه ! از علم تكنولوژي! چه انتظاراتي داري.در ضمن همين الان گشتم يه عكس قديمي بد از يه بازي كنسول نسل قبل (انتيوسا-اسمش سخته اه !) پيدا كردم تا شفاف سازي كنم ! :

920586_20050428_screen012.jpg

e97n1e.jpg

سلام سلام...
X05 از حدود یک ساعت و نیم پیش شروع شده ولی تا همین چند لحظه پیش کوچکترین خبری از آن مخابره نشده بود که من حدس میزدم مهمانان این کنفرانس از شدت
هیجان و شوک همه سکته کردن و یه سری تلفات داده این کنفرانس به خاطر همین هم خبری نیست :mrgreen: . ولی خوشبختانه همین چند لحظه پیش اولین اطلاعات و اخبار
کوتاه این کنفرانس به طور خیلی خلاصه منتشر شد. بعضی از این اخبار (والبته مهمترین آنها):

قسمت جدیدی از Wolfenstein با نام Castle Wolfenstein برای XBOX360 در دست ساخت است. از همون موقع که Return to castle wolfenstein رو بازی کردم برای قسمت
بعدی این بازی فوق العاده لحظه شماری کردم و حالا XBOX360 پذیرای این بازی خواهد بود!

Bioware غول RPG ساز دنیا هم که قول یک سورپریز اساسی برای X05 را داده بود پرده از 3 گانه جدید خود به نام Mass Effect برداشت. داستان بازی در 200 سال بعد رخ
میدهد و انتظار میرود شاهد یک RPG خارق العاده دیگر از Bioware باشیم.

Splinter Cell 4 با سبک و سیاقی کاملا متفاوت برای اولین بار بر روی XBOX360 در سال آینده ظاهر خواهد شد. گفته میشود بازی دستخوش تغییرات اساسی شده است.
این بازی ابتدا برای XBOX360 عرضه خواهد شد.

MOTO GP URT 2006 هم برای XBOX360 در دست ساخت است. این بازی به وسیله تیم سازنده URT 2003 که جوایز متعددی را نیز نصیب خود کرده اند به عنوان یک عنوان
انحصاری برای XBOX360 در دست ساخت است. ناشر بازی هم THQ است.

Superman Returns هم همانطور که چند وقت پیش خبر داده بودم برای XBOX360 و کنسول های نسل جاری توسط EA در دست ساخت است.

منتشر اخبار بعدی باشید...

آخرین ویرایش:
ادامه اخبار:
تصاویری جدید از PGR3.نمیدونم چه جوری بعضی ها دلشون میاد به این بازی نگن خارق العاده :arrow: :

لینک تصاویر

Alone in the Dark هم که تا همین چند روز پیش طرفداران ps3 بهش مینازیدن برای XBOX360 اعلام شد.

Peter Jackson هم در ساخت فیلم Halo همکاری میکند!!!!!!!!!!!!!!!!!!

این هم عکسهای MOTO GP 4:

بالاخره اولین تریلر Direct Feed از PDZ منتشر شد:

دانلود تریلر

تصاویری جدید از Saint's Row . من چند وقت پیش چند تا تریلر از این بازی دیدم که واقعا حیرت انگیز بود(برای یک بازی در این سبک) و حالا این تصاویر نسبت به اون چیزی
که من دیدم پیشرفت بسیار قابل توجهی کرده است. به طرز شدیدی منتظر این بازی هستم و معتقدم این بازی به همراه Crackdown که از توسط سازنده GTA در دست
ساخت است میتونن به دوران سلطنت GTA خاتمه بدن:

تریلر حیرت انگیز Gears Of War که در X05 به نمایش دراومده:

دانلود تریلر

تصاویری جدید از The outfit عنوان انحصاری XBOX360. این بازی هم مطمئنا از همون بازیهاییست که شدیدا منتظرش هستم. هر چند زیاد طرفدار بازیهای جنگ جهانی دوم
نیستم ولی Outfit یه چیز دیگه اس:

اولین تصاویر از گیم پلی بازی Too Human که از سال 1997 تا بحال در دست ساخت است و یک 3 گانه و عنوان انحصاری XBOX360 است. موتور گرافیکی این بازی
Unreal Engine 3.0 هست. این بازی جزو بازیهاییست که گیمرهای زیادی در سرتاسر دنیا خیلی وقت هست که منتظر آن هستند:

لیست بازی های به نمایش درآمده( و یا اعلام شده) در X05 در روز اول:

From Microsoft Game Studios:
Kameo: Elements of Power
Perfect Dark Zero
Project Gotham Racing 3
Crackdown
Gears of War
Too Human
Mass Effect
And from the rest:

FIFA 06: Road to FIFA World Cup (EA)
Superman Returns (EA)
Saint's Row (THQ)
MotoGP Ultimate Racing Technology (THQ)
Full Auto (SEGA)
Condemned: Criminal Origins (SEGA)
Call of Duty 2 (Activision)
QUAKE 4 (Activision)
Castle Wolfenstein (Activision)
The Elder Scrolls IV: Oblivion (Bethesda Softworks)
Tom Clancy's Splinter Cell 4 (Ubisoft)

فعلا که خبری از Shadowrun نشده امیدوارم فردا در مورد این بازی هم اطلاعاتی منتشر بشه.

Mass Effect (MGS-BioWare Corp.). Set 200 years in the future in an epic universe, Mass Effect places gamers in a vast galactic community in
danger of being conquered by a legendary agent gone rogue. A spectacular new vision from legendary developers BioWare, Mass Effect challenges players to lead a squad of freedom fighters as they struggle against threatening armies
to restore peace in the land. Mass Effect is the first in a trilogy of games with an overarching story, where the real conflict between organic beings
and artificial intelligence comes to life in startling clarity.

========================================================

Too Human (MGS-Silicon Knights). In Too Human, players are treated to a nonstop barrage of action powered by the seamless integration of
melee and ranged firearms combat and fueled by breathtaking visuals previously not possible thanks to a powerful combination of Xbox 360 and the
Unreal Engine 3. Battles unfold in awesome scale as players engage in spectacular battles with vast numbers of enemies.​

ضمنا Peter jackson به عنوان تولید کننده اجرائی! در ساخت فیلم Halo همکاری میکند.

این هم تریلر بازی Fullauto که در X05 به نمایش در اومده و الحق که نسبت به تصاویر و تریلر های گذشته پیشرفت چشمگیری داشته:

دانلود تریلر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or