سلام سلام...
X05 از حدود یک ساعت و نیم پیش شروع شده ولی تا همین چند لحظه پیش کوچکترین خبری از آن مخابره نشده بود که من حدس میزدم مهمانان این کنفرانس از شدت
هیجان و شوک همه سکته کردن و یه سری تلفات داده این کنفرانس به خاطر همین هم خبری نیست :mrgreen: . ولی خوشبختانه همین چند لحظه پیش اولین اطلاعات و اخبار
کوتاه این کنفرانس به طور خیلی خلاصه منتشر شد. بعضی از این اخبار (والبته مهمترین آنها):
قسمت جدیدی از Wolfenstein با نام Castle Wolfenstein برای XBOX360 در دست ساخت است. از همون موقع که Return to castle wolfenstein رو بازی کردم برای قسمت
بعدی این بازی فوق العاده لحظه شماری کردم و حالا XBOX360 پذیرای این بازی خواهد بود!
Bioware غول RPG ساز دنیا هم که قول یک سورپریز اساسی برای X05 را داده بود پرده از 3 گانه جدید خود به نام Mass Effect برداشت. داستان بازی در 200 سال بعد رخ
میدهد و انتظار میرود شاهد یک RPG
خارق العاده دیگر از Bioware باشیم.
Splinter Cell 4 با سبک و سیاقی کاملا متفاوت برای اولین بار بر روی XBOX360 در سال آینده ظاهر خواهد شد. گفته میشود بازی دستخوش تغییرات اساسی شده است.
این بازی ابتدا برای XBOX360 عرضه خواهد شد.
MOTO GP URT 2006 هم برای XBOX360 در دست ساخت است. این بازی به وسیله تیم سازنده URT 2003 که جوایز متعددی را نیز نصیب خود کرده اند به عنوان یک عنوان
انحصاری برای XBOX360 در دست ساخت است. ناشر بازی هم THQ است.
Superman Returns هم همانطور که چند وقت پیش خبر داده بودم برای XBOX360 و کنسول های نسل جاری توسط EA در دست ساخت است.
منتشر اخبار بعدی باشید...