اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

اصلا خبري از بازي هاي ps3 خبري نيست؟

والا تا حالا كه سوني يك كنفرانس خصوصي هم نذاشته و به همين خاطر تو اين چند روزه بيشتر خبر از 360 منتشر ميشه.يه دليل ديگش هم اينه كه هنوز تا انتشار ps3 خيلي زمان مونده اما 360 تقريبا 1 ماه ديگه مياد.

نوشته شده توسط snakeonline:
ولی خدایی عجب گرافیکی داره راستی یه سوال از we برای کنسولهای نسل بعد هیچ خبری نیست؟

مثل اینکه دارن یه we next gen دارن می سازن.فکر کنم در نمایشگاه توکیو این خبر اعلام شد. :)

سلام

چقدر اينجا شلوغه! يه تحركي توي اين تاپيك نشون بدين بابا. من كه پشت كنكوري هستم و نميتونم زياد سر بزنم شما چرا ؟

-------------------------------------

تازه ترين شماره مجله PSM كه مخصوص كنسولهاي سوني هست خبرهاي جديدي در مورد PS3 داره. اون طوري كه توي Forum هاي سايت GS ديدم بازيهاي جديدي كه از طرف شركتهاي مختلف براي PS3 معرفي شدند رو به اين صورت نوشته :

Activision :

Spider Man 3

___

Bandai :

Mobile Suit Gundam

___

EA Games :

Need For Speed Underground 3

Madden NFL 2007

NBA Live 2007

Fight Night Round 3

Def Jam 3

Tiger Woods PGA Tour 2007

New SSX

New Burnout

___

Majesco :

The Darkness

___

Buena Vista Interactive :

Pirates Of The Caribbean Dead man's Chest

___

Capcom :

Return of a "beloved fighting franchise"

New Gouls 'N' Ghosts

Devil May Cry 4

Resident Evil 5

___

Rock Star :

Grand Theft Auto 4

Western-themed action game (likely Red Dead Revolver 2)

___

Sony :

New Team Ico Project

Genji 2

Warhawk

1-8

The Getaway 3

Kill-Zone 2

Gran Turismo 5

New Hot Shots Golf

MotorStorm

Eyedentify

Heavenly Sword

Formula One 2007

New Wipeout

___

Sony Online Entertainment :

Marvel Comics MMORPG

Untitled fantasy MMORPG

___

Namco :

Tekken 6

Ridge Racer 6

___

Eidos :

Tomb Raider Next Gen

___

Lucas Arts :

Star Wars Clone Wars

Indiana Jones

___

Konami :

Metal Gear Solid 4

Suikoden V

New Castlevania

___

Midway :

Unreal Tournament 2007

New Mortal Kombat

Stranglehold

___

Atari :

Test Drive Unlimited

___

THQ :

New WWE Project

___

Sega :

Fifth Phantom Saga

Sonic The Hedgehog

Condemned Criminal Origins

___

Tecmo :

Fatal Frame 4

___

Ubisoft :

Prince of Persia 4

Killing Day

___

Koei :

Ni-oH

و بازيهاي زير :

Dark sector

Dirty Harry

Battle Angel Alita

Project Avolan

Endless Saga

Lair

Possesion

Death Jr.

Metronome

Psychopath

Final Fantasy XIII

Alan Wake

خيلي از اين بازيها قبلآ هم اعلام شده بودند مثل Alan Wake , Tekken , GT , ... ولي بعضي هاشون جديد بودند مثل Ridge Racer 6 , Death JR , POP4 , NFSU3 , ... صحت اين بازيها هم نميدونم تا چه حد هست ولي توي چند تا از فورم هاي GS و چند جاي ديگه ديدم.

اين هم عكس روي جلد اين شماره PSM :

epis5f.jpg

-----------------------------------------------------------

چند وقت پيش گفته شده بود كه در بازي Dead Or Alive 4 براي كنسول 360 شخصيتي از بازي Halo وجود داره كه به صورت مخفي هست و بايد آزاد بشه.حالا اين شخصيت مشخص شده. البته خود من اولش فكر كردم Master Chief يعني شخصيت اصلي Halo هست ولي به گفته سايتها اين شخصيت يكي ديگه هست به نام Spartan 458 كه زن هم هست! اين سري بازيهاي DOA مثل اينكه هيچ وقت دست از سر زنها بر نميدارن!

episrc.jpg

epitug.jpg

موفق و پيروز باشين.

آريا

سلام

خوب اين تاپيك چندروزيه كه شديد خوابيده ... آريا جان لطف كردن و يه حالي به تاپيك دادن !

اينا دلايلي هستن كه ملت گفتن كنسولهاي نسل بعدي رو ميخرن يا نميخرن كه البته ممكنه يه كم قديمي باشه ولي به هر حال :

PLAYSTATION 3

Reasons For Buying PlayStation 3

- 70.4%: I like its features
- 61%: I like the line-up
- 58.6%: I like the retro compatibility
- 18.7%: I like its design
- 6.2%: I like the controller
- 5.5%: I like the color variations
- 10%: etc

Reasons for NOT buying PS3

- 54.9%: it does not bring anything new to the PS2
- 43.1%: its price has not yet been announced
- 32.4%: I don’t like the controller
- 31.4%: I fear about the level of retro compatibility
- 30.4%: I don’t like its design
- 28.4%: from the beginning I did not want to buy one
- 19.6%: the date of the launch is still unknown
- 13.7%: I don’t care its features
- 6.9%: I don’t care about its color variations
- 42.2%: etc

-----

XBOX 360

Reasons For Buying XBOX 360

- 82.2%: I like the controller
- 53.9%: I like the console’s features
- 41.9%: I like the idea pf a removable HDD
- 36.4%: I like the line-up
- 23.7%: retro compatibility with the Xbox
- 21.3%: I like the design of the console
- 12.9%: I find it affordable
- 12.7%: I like the network feature
- 17.8%: etc

Reasons for NOT buying Xbox 360

- 49.3%: from the beginning, I don’t like it
- 49.1%: the line-up is not interesting
- 36.3%: it is way too expensive
- 24.1%: I won’t switch from the Xbox to the X360
- 14.2%: not interested in the console’s features
- 12.2%: I don’t like its design
- 10.7%: I doubt about the Xbox retro compatibility
- 9.3%: I don’t like the controller
- 4.9%: I don’t care about the removable HDD
- 3.9%: I don’t care about the network
- 2.2%: I don’t care about the face plate

-----

NINTENDO REVOLUTION

Reasons to buy Revolution

- 80%: I like its download plans
- 42%: I like the Nintendo Wi-Fi feature
- 41.7%: I like the controller’s features
- 40.9%: I like its features
- 37.1%: I like the controller’s design
- 33.2%: I like its design
- 20.6%: etc"

دلایل نخریدن روولوشن رو هم دیگه نظر سنجی نشده چون زیاد به حساب نمیاد این کنسول :)

-----

اینم برای اینکه عماد دلش خوش بشه :)

The Revolution Begins Now

media.jpg

نینتندو طی یک کنفرانس Top Secret که برای بازی سازهای آمریکایی برگزار کرده کنترلر روولوشن و اهداف این کنسول رو به طور کامل برای بازی سازها تشریح کرده و بازیسازهای آمریکایی هم اعلام کردن که کاملا از این کنسول راضی هستن و تمایل زیادی به ساختن بازی برای این کنسول دارن ... هیچگونه اطلاعاتی از این کنفرانس و جزئیاتش به بیرون درز پیدا نکرده ... فقط در همین حد که گفتم بازیسازها خوششون اومده از این کنسول

-----

5 تا عکس جدید از Condemned نسخه X360 ... یه نکته ای رو هم بگم تا اونجایی که من فهمیدم ساخت Condemned برای PS3 کنسل شده ... کسی خبر جدیدی نداره ؟ من اینو چند روز پیش تو GS دیدم که زده بود کنسل شده و فقط برای PC و 360 میاد دیگه پی گیر نشدم ...

نوشته شده توسط بهزاد:
یه نکته ای رو هم بگم تا اونجایی که من فهمیدم ساخت Condemned برای PS3 کنسل شده ... کسی خبر جدیدی نداره ؟ من اینو چند روز پیش تو GS دیدم که زده بود کنسل شده و فقط برای PC و 360 میاد دیگه پی گیر نشدم ...
درسته من هم خيلي جاها اين رو خوندم ولي توي فورمهاي GS , PSM Online كساني كه مجله PSM رو خريده بودند نوشته بودند كه اين بازي براي PS3 هم مياد.
------------------------------
مطالب ديگه اي كه توي اين مجله بوده :
1. سازندگان بازي به زودي به همه نقاط قوت و سخت افزار قوي كنسول PS3 پي مي برند.سوني در دسامبر امسال جزييات جديدي رو ميگه و سخت افزار نهايي خودش رو به سازندگان بازي ميده و اونها ديگه از سخت بودن مراحل ساخت بازي در PS3 شكايتي نخواهند كرد.
2. يه جاي ديگه از سخت افزار قوي تر PS3 در مقابل 360 حرف زده و گفته بازيهاي ساخته شده براي PS3 اگه بخوان براي 360 هم بيان بايد توي اونها تغيير بدن و همچنين گفته شده بازيهاي انحصاري PS3 قدرت واقعي اين كنسول رو نشون ميدن نه بازيهاي Multi-Platform .
3. سوني قول داده از اولين روز عرضه كنسول نسل بعدش امكانات بازي به صورت Online رو در اختيار بازيكنان قرار بده و مكانهاي گفتگو و ارسال پيام و ... درست بكنه.
4. سوني در ماه زانويه ( J رو پيدا نكردم ! ) در نمايشگاه CES در لاس وگاس پيش نمايشهايي از بازيهاي نسل بعد خودش رو ارايه ميده.
5. بازي GTA4 به بهترين شكل در حال ساخته شدن هست و Rock Star به خاطر وجود Cell , RSX , ظرفيت بسيار بالاي Blu-Ray اين بازي رو تا جاي ممكن به واقعيت نزديك مي كنه.شهرهاي بازي به احتمال زياد كوچكتر از بازي قبلي ميشن ولي جزييات اونها چندين برابر ميشه.به طوري كه شهرها كاملآ واقعي به نظر ميان و ديگه تكراري نيستن و آدمها هركدوم كار خودشون رو به واقعي ترين صورت انجام ميدن و ...
موفق و پيروز باشين.
آريا

تازه ترين شماره مجله PSM كه مخصوص كنسولهاي سوني هست خبرهاي جديدي در مورد PS3 داره. اون طوري كه توي Forum هاي سايت GS ديدم بازيهاي جديدي كه از طرف شركتهاي مختلف براي PS3 معرفي شدند رو به اين صورت نوشته :

کلا روی یک همچین لیست هایی هیچ حسابی نکنید چون اکثرا شایعه بی اساس و نادرست هستند. چند ماه پیش هم OXM در یک شماره لیستی ناقص از بازیهای XBOX360 تهیه کرد که به تازگی تعداد بسیار زیادی از اشتباهات اون مشخص شده. به هر حال هر کدوم از این مجلات وابسته به گروه خاصی هستند و روی مطالبشون نمیشه حساب کرد همونطور که نمیتونید روی مطالب یک مجله پرسپولیسی در مورد پرسپولیس و یا حتی استقلال زیاد حساب باز کنید. این هم همون حالت رو داره. این هم همون لیستی که OXM چاپ کرد:

epkjr4.jpg

مثلا برای نمونه اگه بخوام به یکی از اشتباهات فاحش این لیست مجله PSM برای بازیهای ps3 اشاره کنم میتونم به بازی Condemend اشاره بکنم که چند هفته پیش Gamespot [بر از کنسل شدن این بازی برای ps3 داد. این هم لینک:

http://www.gamespot.com/ps3/adventure/condemned/index.html

در یک خبر دیگر هم GS خبر از کنسل شدن احتمالی Shin Migami Tensi 3 که چند وقت پیش Atlus خبر ساخت اون رو برای Ps3 منتشر کرده بود داده. علت این امر هم مشکلات مالی این شرکت و هزینه بالای ساخت بازی برای ps3 عنوان شده( البته در كنار این بازی چند بازی برای PSP نیز ذکر شده) . سایت ژاپنی ZAKZAK چند روز پیش در طی یک مقاله عجیب و جالب عنوان کرد که ساخت بازی برای ps3 برای بسیاری از بازیسازان شبیه یک کابوس هست. علت این امر هم هزینه های فوق العده بالای ساخت بازی برای این کنسول اعلام شد. به طوریکه فقط مقدمه چینی برای ساخت یک بازی یرای ps3 بدون در نظر گرفتن هزینه های ساخت حدود 2 میلیارد ین معادل 17.6 میلیون دلار هزینه میبره که واقعا رقم سرسام آوری است. در مقابل اون هزینه ساخت بازی برای XBOX360 به خاطر تکنولوژی XNA بسیار کمتر از این حرفها هست. ضمنا علاوه بر هزینه کمتر مدت زمان کمتر و همچنین نیروی انسانی کمتر و از همه مهمتر سادگی طراحی بازی با استفاده از XNA از دیگر مزیت های آن است. به علاوه اینکه طراحی بازی با استفاده از XNA به خاطر اینکه این تکنولوژی برای XBOX , XBOX 360 , Windows OS در نظر گرفته شده باعث شباهت های بسیار زیاد در کدنویسی بین PC, XBOX360 میشود و این امکان را در اختیار بازیساز قرار میدهد تا با کمترین هزینه های ممکن یک بازی را از روی XBOX360 به PC و یا برعکس پورت کند. به همین خاطر هم هست که عناوین مشترک نسبتا زیادی بین این 2 سیستم وجود دارد.

SOFTWARE DEVELOPERS may be scared away from developing for Sony’s PS3 by the colossal investment required. And many may plumb for the Volish Xbox instead, a report suggests.

Japanese site ZakZak, translated here, muses on the upcoming battle between the PS3 and Xbox 360 and fears Sony’s demanding standards could put it at a disadvantage. Their source suggests that developing software for the PS3 from scratch requires an initial investment of at least 2 billion yen (US $17.6 million) and that’s before they start.

"There are not many software companies that can easily afford that kind of money,” he said. "This is nothing but a nightmare for many Japanese software development companies."

The sentiment is that many software developers will step towards the Xbox 360. Thanks to their inherent similarities 360 developers could also develop PC titles without incurring high R&D costs.

One developer down to work exclusively for Sony is already questioning whether this was

the right decision, we hear. µ

این مقالات در سایت های مختص ps3 نیز با عناوین مختلف مثل کاهش رغبت سازندگان برای ساخت بازی برای ps3 و یا کاهش حمایت از ps3 و عدم اطمینان مردم به وعده های کوتاراگی و ... منتشر شده.

این بار سونی با کم رقیب فوق العاده سرسخت و مصمم طرفه که علاوه بر گیمر ها هوای بازیسازان رو هم به شدت داره تا اونجا که Carmack یعنی عاشق سینه چاک PC در مورد XBOX360 این طور اظهار نظر میکنه که این کنسول اولین و تنها کنسولی هست که امکانات بیشتر و بهتری را نسبت به ابزار ها و وسایل ما برای ساخت بازی بر روی PC در اختیار ما قرار میدهد و به همین خاطر هم چندین و چند باز این کنسول را ستوده

يکي ديگر از نکات جالب در شماره اخير مجله Famitsu راي گيري اين مجله از 2000 خواننده خود در مورد کنسول هاي نسل بعد بود. که در اين ميان XBOX360 با يک پيشرفت بسيار چشمگير توانسته نظر مساعد 24% اين افراد را به خود جلب کند. جالب اينجاست که اين رقم چند ماه پيش تنها 2% بود ولي حالا 12 برابر شده که در نوع خود بسيار جالب است.

-----

اينا رو يه بنده خدايي كه خواسته اسمش فاش نشه نوشته من ننوشتم ! :)

مثلا برای نمونه اگه بخوام به یکی از اشتباهات فاحش این لیست مجله PSM برای بازیهای ps3 اشاره کنم میتونم به بازی Condemend اشاره بکنم که چند هفته پیش Gamespot [بر از کنسل شدن این بازی برای ps3 داد. این هم لینک:
حالا واقعا به نظرت اينقدر مهمه كه بهش گير دادي؟
آخه بابا خفنترين بازيهايه 360 رو يه نيمچه سل با 60000 فريم در ثانيه كار ميكنه اين بازي كه حكمه يه بازيه سگا(منظور نسله قديم) رو داره جلويه نسله بعد!

دستت درد نكنه محمد جون. برو توي IGN چهار تا تريلر آخر رو كه از گيم پلي بازي هست ببين و مطمين باش سكته مي زني. به نظر من كه يكي از بهترين بازيهاي نسل بعد همين Condemned هست.

توي نمايشگاه X05 مايكروسافت به مردم اجازه ميداد كه بازيهاي 360 رو خودشون بازي كنند و يكي از اين بازيكنان توي فورمهاي GS تجربه هاي خودش رو از همه بازيها گفته و در مورد Condemned گفته كه واقعآ سورپريز شده و بازي به قدري جذاب بوده كه بيشترين وقتش رو پاي اون گذرونده. و از نظر ايجاد ترس در بازيكن از Doom 3 خيلي جلوتر بوده. متن نقدهاي اين بازيكنه رو اگه وقت كردم حتمآ ميذارم چون خيلي جالبه.

حالا واقعا به نظرت اينقدر مهمه كه بهش گير دادي؟
آخه بابا خفنترين بازيهايه 360 رو يه نيمچه سل با 60000 فريم در ثانيه كار ميكنه اين بازي كه حكمه يه بازيه سگا(منظور نسله قديم) رو داره جلويه نسله بعد!

حالا واقعا اگه اين بازي PS3 Exclusive بود و خود سونی هم داشت میساختش همین حرفو میزدی ؟ یعنی دقیقا همین بازی با همین گرافیک دقیقا همه چیزش همین فقط PS3 Exclusive بود الان اینجا به به و چه چه میکردی

حالا واقعا اگه اين بازي PS3 Exclusive بود و خود سونی هم داشت میساختش همین حرفو میزدی ؟ یعنی دقیقا همین بازی با همین گرافیک دقیقا همه چیزش همین فقط PS3 Exclusive بود الان اینجا به به و چه چه میکردی
بهزاد من نميدونم اين چه اخلاقيه كه داري!...هر كي كه ميياد يه حرفي بزنه بر ميگردي از اين حرفا ميزني كه نميدونم اگه برا پي اس3 بود و...
آخه عزيزم من خودم 3 تا از تريلراشو گرفتم و اگه بخواي با پي سي مقايسه كني عاليه اما در مقابله كيل زون واقعا هيچي نيست! من وقتي ميبينم تويه دمويه spiderman پي اس3 حتي ميشه تك تكه تارهايه مو طرفو ديد وقتي گريه طرف به وضوح ديده ميشه وقتي هيچ جايه صورتش حتي يه شكستگي نداره آخه مگه عقلم كمه بگم مثلا Condemned گرافيك حيرت انگيزه و...(البته يه چيزايي از تريلره گيم پليه گوتهام ديدم كه نگم بهتره چون همه ميگن اگه برا پي اس3 بود اينو ميگفتي:) )
توي نمايشگاه X05 مايكروسافت به مردم اجازه ميداد كه بازيهاي 360 رو خودشون بازي كنند و يكي از اين بازيكنان توي فورمهاي GS تجربه هاي خودش رو از همه بازيها گفته و در مورد Condemned گفته كه واقعآ سورپريز شده و بازي به قدري جذاب بوده كه بيشترين وقتش رو پاي اون گذرونده. و از نظر ايجاد ترس در بازيكن از Doom 3 خيلي جلوتر بوده. متن نقدهاي اين بازيكنه رو اگه وقت كردم حتمآ ميذارم چون خيلي جالبه.
خوبه خودتون ميگين كه تويه نمايشگاهه مايكروسافت!!!؟؟؟!
خوب پس ميخواستي تو نمايشگاهه مايكرو مثلا طرف بگه كيلزون چه گرافيكي داشت؟ :)
ولي بگم كه تا الان پي اس3 170 عدد نا قابل بازي داره با اينكه واقعا نه تبليغي كرده نه دنباله سازنده ها بوده كه هي بهشون پول بده و به پاشون بيفته ....فعلا فقط دنباله پي اس2 هست سوني و تا موقعي كه فروشه پي اس2 اينقدر بالا هست بايد ديوونه باشه كه به كنسوله ديگه اي فكر كنه!!
ولي الان نگي بهزاد كه اگه پي اس3 بود اينا رو نميگفتي:)

اما در مقابله كيل زون واقعا هيچي نيست!

ديگه وقتي داري يه تيكه فيلم از قبل رندر شده رو با يه دموي Real Time مقایسه میکنی اصلا به کل بیخیال بحث کردن شو ... نکنه انتظار داری فیلم پری رندر شده سونی که 6 ماه هم روش کار شده هنوز از دموهای Real Time Condemned بهتر نباشه ؟

واقعا این طرز فکرت عجیبه برای من

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or