سلام...
حميد جون هركي دوست داري انقدر به pgr نگو خارق العاده ترين بازي ريسينگ تاريخ ...
حامد جون باور کن لغت دیگه ای پیدا نکردم که بیشتر از این بتونه عظمت این بازی رو توصیف کنه :cheesygri به هر حال این پست ترین لغتی بود که در توصیف این بازی پیدا کردم.
اين هم از تصاويري شگفت انگيز از بازي نسل اينده TD بر روي كنسول يك دهه پيش سوني بابا بزرگ
حامد جون واقعا این عکسا چی بود؟ یه نگاه به درختای عکس آخری بنداز! آخه اصلا این عکسا قابل مقایسه هستند با PGR3؟ خیلی خیلی خیلی عجیبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :exclaim:
من بازم ميگم خارق العاده نيست حالا اين نظر منه نگفتم كه همه همينو ميگن ... 1 ميليارد نفر ميگن خارق العاده من نظرم اينه كه نيست اين نظر شخصيه !
اگه این عکسا از GT بود چی؟ اون موقع نظرت چی بود حامد جون؟

حامد جان تریلر هایی که جدید از PGR3 اومده دیدی؟ به قول معروف این بازی In Motion زیباتره! میدونم که سرت شلوغ هست ولی یکیش رو دانلود کن ببین "خارق العاده اس"
فکر نکنم یک گیمر حرفه ای پیدا بشه که Blimblim رو نشناسه! کسی که Media هایی که از بازیها رو اینترنت قرار میده زبانزد خاص و عام هست و خیلی از سایت های بزرگ (اخیرا هم Gamespot برای پوشش TGS) از ویدئو ها و تصاویر او به عنوان مرجع استفاده میکنند.
این هم توصیفات او از این بازی (این توصیفات مربوط به تریلری است که در TGS پشت درهای بسته برای او و تعدادی دیگر به نمایش گذاشته شده است):
Imagine how I felt when I saw the game running on a big screen hdtv at the TGS. Jaw... on floor
این تریلری که لینکش رو الان میذارم همینی هست که Blimblim منظورش هست:
http://www.cmd.tech.nhl.nl/users/rooij100/pgr3/pgr3gp4.wmv
Like I said during TGS, I had a very hard time telling the game was running at 30 or 60 fps during the gameplay, and I usually can tell instantly between the two. The motion blur is *excellent* when you move forward. Not so much when you crash or do something unusual. Of course it was still a beta build.
تا همین حد فکر کنم کافی باشه! البته خب هر کس حق داره نظر شخصی خودش رو بگه تو این قضیه شکی نیست. ولی مثلا اگه من بیام بگم Trailer بازی Killzone خیلی عادی بود و چیز خاصی نداشت خیلی مسخره به نظر میرسه. به هر حال نمردیم و 2 نفر رو هم دیدیم که از PGR 3 چیز خاصی ندیدن!
شما به چيه اين بازي مي گين خارق العاده (اين لغت مفهوم بزرگي داره)!
خب شما دلیل این که نمیشه به این بازی گفت خارق العاده رو بگین!
تصاوير اطراف بازي قبول زيبا هستند البته بايد رقيبي براي اين بازي پيدا شه و بعد نظر داد
خب مسئله همین جاست! اگه مثلا Forza 360 یا GT5 مثلا 2007 بیان به نظر شما مقایسه یک بازی نسل بعد که در موج اول روانه بازار شده با یک بازی که در موج چندم روانه بازار شده کار درستی هست!

مسلما نه! پس رقیب خاصی برای PGR3 وجود نداره به غیر از RR6 که تریلرش همون نسخه PSP منتهی با کیفیت HD و یه مقدار جزئیات بیشتر و یه سری چیزای دیگه مثل Motion Blur رو نشون میداد و از لحاظ گرافیکی نمیتونه با PGR3 رقابت کنه مسئله گیم پلی هم که جداس. NFS: MW و ... هم که سایه PGR3 شدیدا روشون سنگینی میکنه! پس کدوم رقیب؟
در مورد تماشاگران هم من عكسي نديدم اگه لطف كنين بزارين ببينيم خيلي خوبه
من یک چیز بهتر از عکس باست میذارم. این تریلر رو که حجمش 4.5 MB هست دانلود کن و طراحی زیبای تماشاگران و حرکات آنها که همگی Motion capture هست رو ببین! حرکات این تماشاگران کاملا تحت تاثیر شرایط مسابقه هست. یک عکس هم چند وقت پیش Bizzare منتشر کرده بود که 35000 از این تماشاگران!!!! در یک گوشه خیابان دیده میشدند البته چیزی که منتشر شد فقط یک عکس بود و تریلری از آن منتشر نشد چون مربوط به یک تست فنی بود. چهره های تمام تماشاگران عکس های واقعی هستند!:
http://www.cmd.tech.nhl.nl/users/rooij100/pgr3/pgr3gp6.wmv
ولي در مورد گرافيك ماشين ها هيچ چيز خاصي اين بازي نداره
میشه بپرسم کدوم بازی ریسینگ هست که داخل ماشین ها رو با ظرافت کامل و با تمام جزئیات طراحی کرده باشه؟ یا میشه بپرسم کدوم بازی ریسینگ هر اتومبیلش از 80000 Polygon تشکیل شده؟! یا کدوم بازی ریسینگ هست که چنین انعکاس نوری از سطح اتومبیل هاش دیده بشه؟
نمي دونم شما گرافيك را بر مبناي چه چيزي مي سنجيد مثلا حميد جان مي گه كه اون عكساي فورزا معموليه و نور پردازي روي ماشينش خيلي مسخرس
ای بابا چرا حرف تو دهن من میذارید!؟

من گفتم با محیط اطراف هیچ همخونی ای نداره و اصلا انگار از محیط و ماشین جدا عکس گرفتن عکس ماشینو گذاشتن رو عکس محیط! طراحی اون اتومبیل هم در مقایسه با PGR3 نه میشه گفت سرتر هست نه پایینتذ در واقع مقایسه خیلی سخته!
ولي شما يك نگاه به لاستيك ماشين، به صندلي ها در عكس آخر، به حالت رينگ، به قوسي كه روي گلگير چرخ ها است« به تو رفته گی های بدنه بیندازید فوق العاده طراحي شده و اصلا قابل مقايسه با ماشين هاي PGR3 نیست
هنوز هم نیست؟
البته نیای بگی این از گیم پلی نیست چون اون تصاویر مثلا باسه Forza 2 هم باسه گیم پلی نیست. به هر حال دیگه این عکس فکر کنم پرونده طراحی اتومبیل بین PGR3 با اون تصاویر رو ببنده!
همین جا رسما اعلام میکنم

هر کس بخواد سر این بازی باهاش شرط هر چی بخواد میبندم اگر باختم ضمن این که به شرط عمل میکنم کلا کیم رو میبوسم میذارم کنار

!!! من میگم این بازی هر موقع بیاد لقب بهترین و
خارق العاده ترین ریسینگ تاریخ رو از سایتها و مجلات مختلف نصیب خودش میکنه! هر کس مخالف این نظرو داره بیاد جلو
2 تا از تریلر های جدیدش رو تو پستم گذاشتم اینم سومی:
http://www.cmd.tech.nhl.nl/users/rooij100/pgr3/pgr3gp6.wmv
البته اول حق تقدم با این تریلر هست(توجه داشته باشید که در مورد این تریلر ها گفته شده که از نسخه نزدیک به نسخه نهایی است نه نسخه نهایی! ولی با این حال بسیار نرم و روان و شگفت انگیز هست):
http://www.cmd.tech.nhl.nl/users/rooij100/pgr3/pgr3gp4.wmv