dark souls
کاربر سایت
پس چيكار كنيم؟شما تو خونه هستيد كار خاصي انجام ميديد؟نشستن تو خونشون دارن مکس پین 3 بازی میکنن
پس چيكار كنيم؟شما تو خونه هستيد كار خاصي انجام ميديد؟نشستن تو خونشون دارن مکس پین 3 بازی میکنن
به خدا مشکلتون اینجاست که دیگه بزرگ شدید و اون حس حالی که زندگیتون رو یه بازی مثل مکس پین یا رزیدنت اویل یا جمیز باند میگرفت نمیتونید داشته باشید:d هر چقدر تلاش کردم که اون حسی که بار اول میکرو بازی کنم رو داشته باشم نشد که نشد
موافقم با همكاري رمدي دوباره شاهد يه شاهكار بوديم.Lن با اینکه هنوز مکس پین 3 رو بازی نکردم اما حرف شما رو قبول ندارم. من مکس پین 1 رو تو سن 20 سالگی و مکس پین 2 رو تو سن 22 سالگی بازی کردم و الان با 30 سال سن هنوز گیمر هستم و همه بازی های درجه 1 رو بازی می کنم. اون خاطراتی که خصوصا با مکس پین 1 داشتیم فکر نمی کنم تکرار بشه. همین الان دارم Alan Wake American Nightmare رو بازی می کنم و پیش خودم فکر می کردم چی میشد که راکستار به جای کمک از رمدی ، از اونها کار می گرفت و دو تایی با هم می ساختنش.
Lن با اینکه هنوز مکس پین 3 رو بازی نکردم اما حرف شما رو قبول ندارم.
من مکس پین 1 رو تو سن 20 سالگی و مکس پین 2 رو تو سن 22 سالگی بازی کردم و الان با 30 سال سن هنوز گیمر هستم و همه بازی های درجه 1 رو بازی می کنم.
اون خاطراتی که خصوصا با مکس پین 1 داشتیم فکر نمی کنم تکرار بشه.
همین الان دارم Alan Wake American Nightmare رو بازی می کنم و پیش خودم فکر می کردم چی میشد که راکستار به جای کمک از رمدی ، از اونها کار می گرفت و دو تایی با هم می ساختنش.
شاید بهتر بود قبل از کلمه بزرگ شدن میزدم در دنیای گیم , روراست باشیم شمایی که 10 سال پیش اون بازی رو انجام دادید آیا توقع الان رو داشتید ؟ یه چیز کاملا پزشکی هست در اکثر مواقع ولی خوب معدود افرادی همیشه هستن که خلاف چیزی رو ثابت کنن پس میگم حداکثر, و اون اینه که مغز انسان وقتی یه چیزی براش تکرار بشه دیگه جذابیت قبل رو نداره و من اینو با مثال توضیح میدم
وقتی یه موزیک رو میشنوید بعد اینکه بارها اونو گوش دادید دیگه جذابیت قبلی رو نداره و به دنبال آهنگ هایی دیگه میرید البته تجربه نشان داده بعد مدتی دوباره میتونید اون حس قبلی رو داشته باشید البته برای زمان کمتری
من مطمئنم اگه یه بازی مثل قبلی ها میساختن به دلیل اینکه اطلاعاتتون نسبت به 10 سال پیش به شدت افزایش یافته بیشتر از اینا بهش ایراد میگرفتید
از چه جهت بهتر بود؟پس از 8سال يه سيستم كاورگيري و صحنه هاي سينمايي رو به گيم پلي بازي اضافه كردن هنر كردن ؟ گرافيكش عالي بود ولي بسته بودن بيش ازحد محيط ها به گيم پلي صدمه زده بود دوست عزيزاز دوتاشون بهتر بود! از نظر گيم پلي كه خيلي بهتر بود اما داستان با اونا فرق داشت.
الان مکس های قبلی Open World بودن ما نمیدونستیم؟!از چه جهت بهتر بود؟پس از 8سال يه سيستم كاورگيري و صحنه هاي سينمايي رو به گيم پلي بازي اضافه كردن هنر كردن ؟ گرافيكش عالي بود ولي بسته بودن بيش ازحد محيط ها به گيم پلي صدمه زده بود دوست عزيز
زمان مكس هاي قبلي سيستم كاورگيري وجود نداشت تكنولوژي گيم هم با الان خيلي فاصله داشت نيازي به باز بودن محيط نبود منم نگفتم open world بوده يا باشه با توجه به بيشتر بودن دشمن ها وسيستم كاورگيري و بسيط تر بودن بولت تايم وشيرجه هاي مكس وتيراندازي درحالت خوابيده نياز به محيط هاي وسيع تري بود دوست گرامي من اينو كاملا حس كردمالان مکس های قبلی Open World بودن ما نمیدونستیم؟!
MP3 باید تغییر کلی میکرد!
الان فکر کنید بازی همش تو شب،برف و با اون اورکت مکس بود!
میشد سومین نسخه که این سه تا چیز عینا داره تکرار میشه و مطمئنا خیلی ها خوششون نمیومد!
ولی الان [LTR]گرافیک خیره کننده،تخریب پذیری،گیم پلی فوق العاده،فیزیک خارق العاده[/LTR]،تنوع بالای Level Design،توجه فوق العاده جالب به جزئیات و ... این نسخه رو فعلا از نظر من GOTY امسال کرده!
مگه اینکه Hitman،Far Cry3،Halo 4 یا یه بازی واقعا عالی بتونه GOTY رو از دست MP3 در بیاره!
حالا من يه سوال ميپرسم
چطور آدم اينطوري معتاد به الكل ميشه و تو دموهاش به اين خوبي نشون داده ميشه، اما بازي كه شروع ميشه انقدر قشنگ ميتونه بجنگه
با يه دستش شات گان بگيره و با دست ديگش يوزي و تقريبا با دقت ٩٠٪ تمام تيرهاش به هدف بخوره
روي هوا شيرجه بره
از در و ديوار آويزون بشه و در حين سقوط از پشت بوم ٨-٩ نفر را هدشات كنه؟ (دقت كنين كه تو دموي قبل از همين نوع صحنه ها مكس رانشون ميده كه از بس الكل خورده نميتونه راه بره)*