آیا Max Payene 3 نسبت به Max Payne های قبلی ، توانست شما را راضی کند ؟

آیا Max payne 3 توانست شما را راضی کند ؟

• بله

رای‌ها: 270 65.9%
  • خیر

رای‌ها: 140 34.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    410
به خدا مشکلتون اینجاست که دیگه بزرگ شدید و اون حس حالی که زندگیتون رو یه بازی مثل مکس پین یا رزیدنت اویل یا جمیز باند میگرفت نمیتونید داشته باشید:d هر چقدر تلاش کردم که اون حسی که بار اول میکرو بازی کنم رو داشته باشم نشد که نشد

Lن با اینکه هنوز مکس پین 3 رو بازی نکردم اما حرف شما رو قبول ندارم.
من مکس پین 1 رو تو سن 20 سالگی و مکس پین 2 رو تو سن 22 سالگی بازی کردم و الان با 30 سال سن هنوز گیمر هستم و همه بازی های درجه 1 رو بازی می کنم.
اون خاطراتی که خصوصا با مکس پین 1 داشتیم فکر نمی کنم تکرار بشه.
همین الان دارم Alan Wake American Nightmare رو بازی می کنم و پیش خودم فکر می کردم چی میشد که راکستار به جای کمک از رمدی ، از اونها کار می گرفت و دو تایی با هم می ساختنش.

Lن با اینکه هنوز مکس پین 3 رو بازی نکردم اما حرف شما رو قبول ندارم. من مکس پین 1 رو تو سن 20 سالگی و مکس پین 2 رو تو سن 22 سالگی بازی کردم و الان با 30 سال سن هنوز گیمر هستم و همه بازی های درجه 1 رو بازی می کنم. اون خاطراتی که خصوصا با مکس پین 1 داشتیم فکر نمی کنم تکرار بشه. همین الان دارم Alan Wake American Nightmare رو بازی می کنم و پیش خودم فکر می کردم چی میشد که راکستار به جای کمک از رمدی ، از اونها کار می گرفت و دو تایی با هم می ساختنش.
موافقم با همكاري رمدي دوباره شاهد يه شاهكار بوديم.

Lن با اینکه هنوز مکس پین 3 رو بازی نکردم اما حرف شما رو قبول ندارم.
من مکس پین 1 رو تو سن 20 سالگی و مکس پین 2 رو تو سن 22 سالگی بازی کردم و الان با 30 سال سن هنوز گیمر هستم و همه بازی های درجه 1 رو بازی می کنم.
اون خاطراتی که خصوصا با مکس پین 1 داشتیم فکر نمی کنم تکرار بشه.
همین الان دارم Alan Wake American Nightmare رو بازی می کنم و پیش خودم فکر می کردم چی میشد که راکستار به جای کمک از رمدی ، از اونها کار می گرفت و دو تایی با هم می ساختنش.

شاید بهتر بود قبل از کلمه بزرگ شدن میزدم در دنیای گیم , روراست باشیم شمایی که 10 سال پیش اون بازی رو انجام دادید آیا توقع الان رو داشتید ؟ یه چیز کاملا پزشکی هست در اکثر مواقع ولی خوب معدود افرادی همیشه هستن که خلاف چیزی رو ثابت کنن پس میگم حداکثر, و اون اینه که مغز انسان وقتی یه چیزی براش تکرار بشه دیگه جذابیت قبل رو نداره و من اینو با مثال توضیح میدم
وقتی یه موزیک رو میشنوید بعد اینکه بارها اونو گوش دادید دیگه جذابیت قبلی رو نداره و به دنبال آهنگ هایی دیگه میرید البته تجربه نشان داده بعد مدتی دوباره میتونید اون حس قبلی رو داشته باشید البته برای زمان کمتری

من مطمئنم اگه یه بازی مثل قبلی ها میساختن به دلیل اینکه اطلاعاتتون نسبت به 10 سال پیش به شدت افزایش یافته بیشتر از اینا بهش ایراد میگرفتید

شاید بهتر بود قبل از کلمه بزرگ شدن میزدم در دنیای گیم , روراست باشیم شمایی که 10 سال پیش اون بازی رو انجام دادید آیا توقع الان رو داشتید ؟ یه چیز کاملا پزشکی هست در اکثر مواقع ولی خوب معدود افرادی همیشه هستن که خلاف چیزی رو ثابت کنن پس میگم حداکثر, و اون اینه که مغز انسان وقتی یه چیزی براش تکرار بشه دیگه جذابیت قبل رو نداره و من اینو با مثال توضیح میدم
وقتی یه موزیک رو میشنوید بعد اینکه بارها اونو گوش دادید دیگه جذابیت قبلی رو نداره و به دنبال آهنگ هایی دیگه میرید البته تجربه نشان داده بعد مدتی دوباره میتونید اون حس قبلی رو داشته باشید البته برای زمان کمتری

من مطمئنم اگه یه بازی مثل قبلی ها میساختن به دلیل اینکه اطلاعاتتون نسبت به 10 سال پیش به شدت افزایش یافته بیشتر از اینا بهش ایراد میگرفتید

ببین دوست من
حرف شما تا حدودی درسته اما نه همیشه.
همون آهنگ که مثال زدید. ببینید آهنگ هایی هستند که بعد از مدتی گوش کردن خسته کننده میشند و اهنگ هایی هم هستند که هر چقدر گوش می کنی سیر نمیشی. من خودم موزیک هایی رو شاید کلا چند بار شنیده باشم و موسیقی هایی هم هستند که هنوز و بعد از گذشت چند سال باز هم گوش می کنم.
یا فیلم. فیلم ها هم همینطوره. مثلا دیشب تلویزیون داشت لیلی با من است رو نشون میداد. من تا به حال شاید 10 بار این فیلم رو دیده باشم اما باز هم دیشب داشتم نگاش می کردم و لذت می بردم.

مکس پین هم همینطوره. بازی ای مثل مافیا 1 هم همینطوره. من همین چند وقت پیش برای بار شاید حدود پانزدهم مکس پین 1 و 2 رو بازی کردم و مکس پین 1 مخصوصا هنوز برام تازگی داشت و ازش لذت بردم.
نمی گم عین همون رو می ساختند اما می گم باید داستان زیبا و دراماتیک و یک سری اصول بازی مکس پین حفظ میشد. همونطور که بازی ای مثل call of duty از جنگ جهانی دست کشید و مدرن شد اما اصولش حفظ شد یا اسپلینترسل مدرن شد اما یک سری اصول رو زیر پا گذاشت و زیاد موفق نشد.
حتی مافیا 2 که با اینکه همه چیزش پیشرفت داشت اما داستان و گیم پلیش افت کرد و نتونست خیلی موفق باشه.

از دوتاشون بهتر بود! از نظر گيم پلي كه خيلي بهتر بود اما داستان با اونا فرق داشت.
از چه جهت بهتر بود؟پس از 8سال يه سيستم كاورگيري و صحنه هاي سينمايي رو به گيم پلي بازي اضافه كردن هنر كردن ؟ گرافيكش عالي بود ولي بسته بودن بيش ازحد محيط ها به گيم پلي صدمه زده بود دوست عزيز

از چه جهت بهتر بود؟پس از 8سال يه سيستم كاورگيري و صحنه هاي سينمايي رو به گيم پلي بازي اضافه كردن هنر كردن ؟ گرافيكش عالي بود ولي بسته بودن بيش ازحد محيط ها به گيم پلي صدمه زده بود دوست عزيز
الان مکس های قبلی Open World بودن ما نمیدونستیم؟! :-/

الان مکس های قبلی Open World بودن ما نمیدونستیم؟! :-/
زمان مكس هاي قبلي سيستم كاورگيري وجود نداشت تكنولوژي گيم هم با الان خيلي فاصله داشت نيازي به باز بودن محيط نبود منم نگفتم open world بوده يا باشه با توجه به بيشتر بودن دشمن ها وسيستم كاورگيري و بسيط تر بودن بولت تايم وشيرجه هاي مكس وتيراندازي درحالت خوابيده نياز به محيط هاي وسيع تري بود دوست گرامي من اينو كاملا حس كردم

من الان دارم اين بازي رو روي ps3 خودم بازي مي كنم . بايد بيان كنم
كه واقعاً اين بازي ارزش اين رو داشت كه ١٣٠ تومن براش بدم.
Max Payne 3 از نسخه هاي قبليش به نظر من بهتر هستش البته
به صورت كلي.
شايد مقداري داستان mp قبلي عميق تر باشه اما توي تمام موارد به جز
همين داستان ،max Payne 3 سر تره.

منم منتظر نسخه ی پی سی هم که بیاد ولی بازم شک دارم راکستار بتونه به اون خوبی ریمدی درست کنه..!
البته ممکنه خیلی بازی قشنگی بشه ولی بازم اون داستان رویایی و یا اون حالت تاریک و بارونی و ... رو نداشته باشه

و اگه شما آلن ویک رو بازی کرده باشین میبینید یک چیزایی توش هست که توی مکس پین هم بود. و کامل میشه تشخیص داد این دو از یک شرکت بودن!

اما دیگه فکر نکنم این احساس توی مکس پین 3 باشه!!!

MP3 باید تغییر کلی میکرد!
الان فکر کنید بازی همش تو شب،برف و با اون اورکت مکس بود!
میشد سومین نسخه که این سه تا چیز عینا داره تکرار میشه و مطمئنا خیلی ها خوششون نمیومد!
ولی الان [LTR]گرافیک خیره کننده،تخریب پذیری،گیم پلی فوق العاده،فیزیک خارق العاده[/LTR]،تنوع بالای Level Design،توجه فوق العاده جالب به جزئیات و ... این نسخه رو فعلا از نظر من GOTY امسال کرده!
مگه اینکه Hitman،Far Cry3،Halo 4 یا یه بازی واقعا عالی بتونه GOTY رو از دست MP3 در بیاره!

همه ی اینایی که گفتی خوبن و برای اینکه یه بازی بهترین بازی سال بشه شاید کافی باشه . اما اینها هیچکدوم به یه بازی شخصیت نمیده . یه بازی مثل هر اثر هنری دیگه ای دارای شخصیته . از موسیقی و تم بازی بگیر تا خود کاراکتر اصلی بازی و .... فکر می کنم چیزایی که اون سالا باعث شد مکس پین توی ذهن ما بمونه . تم سیاه و نوآر بازی . شخصیت پردازی بی نظیر و موسیقی بازی بود . چیزایی که خودشونو به عنوان هویت این بازی به ما شناسوندن . حالا فکر کن همه ی ما بزرگ می شیم تغییر قیافه می دیم و حتی تغییر شخصیت می دیم . اما اون من نا خودآگاه ثابت می مونه . هویت ثابت می مونه . اون چیزی که توی max payne3 نادیده گرفته شده هویت این بازیه . این بازی بازی خوبیه اگه اسم مکس پین رو از روش بردارن

حالا من يه سوال ميپرسم
چطور آدم اينطوري معتاد به الكل ميشه و تو دموهاش به اين خوبي نشون داده ميشه، اما بازي كه شروع ميشه انقدر قشنگ ميتونه بجنگه
با يه دستش شات گان بگيره و با دست ديگش يوزي و تقريبا با دقت ٩٠٪ تمام تيرهاش به هدف بخوره
روي هوا شيرجه بره
از در و ديوار آويزون بشه و در حين سقوط از پشت بوم ٨-٩ نفر را هدشات كنه؟ (دقت كنين كه تو دموي قبل از همين نوع صحنه ها مكس رانشون ميده كه از بس الكل خورده نميتونه راه بره)*

میحوای تا صبح واست بخورم بعدش بیام واست مگس را رو هوا نعل کنم ؟!؟! :d
تأثیر الکل تو بدن آدم کمتر از 2-3 رو نیست .. بعدش بشدت کاهش پیدا میکنه .. (بحث علمی شد :d)
مکس هم با استراحت میتونه از درو دیفال بالا بره !! :d
.
ولی با اینکه میتونستند یکم درامش را بیشتر کنند موافقم .. یه دوزار بیشتر میدادند به این سام > وای خدا تو تاریخ ثبت میشد این بازی .. من تازه فهمیدم Alan awake کاره این بابا ه > شاهکاره این بَشر :x
پیشنهاد : حتما" بازی کنید :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or