آیا Max Payene 3 نسبت به Max Payne های قبلی ، توانست شما را راضی کند ؟

آیا Max payne 3 توانست شما را راضی کند ؟

• بله

رای‌ها: 270 65.9%
  • خیر

رای‌ها: 140 34.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    410
جواب خير است!:d
بازي خيلي خوبي بود...عالي بود...
ولي مکس پين نبود!انگار يادشون رفته بود مکس پين يعني تکيه به داستان!
مکس پين يعني داستاني با گره هاي درام
مکس پين يعني شب برفي نيويورک!
مکس پين يعني متانت دوربين تو دموها!
مکس پين يعني انجام وظيفه براي انتقام گرفتن از باعث و باني قتل همسر و فرزند!نه صرفا قتل بخاطر نجات جان زني.......!!!
مکس پين يعني عشق!نه........!!!!
اونوقت میشه به من بگید از کی باید انتقام میگرفت؟! دو شماره داشت انتقام میگرفت تموم شد رفت پی کارش. دیگه چیکار باید بکنه؟ تموم نشد این انتقامش؟ اتفاقا به بهترین نحو داستان رو پیش بردن و بهتر از این نمیشه. اگه بخوایم کلی نگاه کنیم پرونده مکس تو شماره 2 بسته شد رفت پی کارش. اینکه ادامه دادن این بازی رو فقط به خاطر فن بیس بازی بود. مطمئن باش اگه دوباره میخواست بره دنبال انتقام همسر و بچش من یه نفر تف میکردم تو صورت نویسنده داستانش چون کاملا کلیشه و تکراری میشد داستان.

همینکه اواسط بازی فلش بک میخوره و برمیگرده به شب های برفی حس تکراری بودن بهم دست میده. احساس میکنم قبلا بازی کردم اینارو. حالا شما ببین همه بازی اونطوری بود چی میشد. مطمنئن باش امتیازش از 7 فراتر نمیرفت. منظورت از متانت دوربین رو هم نفهمیدم. کلا مکس 1 و 2 دوربین خاصی نداشت که بخواد متانت هم داشته باشه :-/

اونوقت میشه به من بگید از کی باید انتقام میگرفت؟! دو شماره داشت انتقام میگرفت تموم شد رفت پی کارش. دیگه چیکار باید بکنه؟ تموم نشد این انتقامش؟ اتفاقا به بهترین نحو داستان رو پیش بردن و بهتر از این نمیشه. اگه بخوایم کلی نگاه کنیم پرونده مکس تو شماره 2 بسته شد رفت پی کارش. اینکه ادامه دادن این بازی رو فقط به خاطر فن بیس بازی بود. مطمئن باش اگه دوباره میخواست بره دنبال انتقام همسر و بچش من یه نفر تف میکردم تو صورت نویسنده داستانش چون کاملا کلیشه و تکراری میشد داستان.

همینکه اواسط بازی فلش بک میخوره و برمیگرده به شب های برفی حس تکراری بودن بهم دست میده. احساس میکنم قبلا بازی کردم اینارو. حالا شما ببین همه بازی اونطوری بود چی میشد. مطمنئن باش امتیازش از 7 فراتر نمیرفت. منظورت از متانت دوربین رو هم نفهمیدم. کلا مکس 1 و 2 دوربین خاصی نداشت که بخواد متانت هم داشته باشه :-/

منم نگفتم دوباره بره از قاتلين زنو بچش انتقام بگيره...شما عمق درامي که از اين قضيه نشأت ميگيره رو با عمق درامي که از نجات دادن اعضاي ي خانواده صرفا بخاطر پول مقايسه کنيد!
منم اگه ميخواست بره دنبال قاتلين زن و بچش اصلا نميخريدم.بازيو چون احساس ميکردم راک استار داره پول زور ميگيره ازم!
من ميگم يا داستان درام تر و بعضا تراژيک تري مينوشتن يا اصلا مکس پين رو تو همون شماره 2 پروندشو ميبستن
-------*-
بله مکس پين يک و دو اصلا دمو نداشت درست..
ولي اينا که خواستن تو شماره سه دمو بسازن بايد ي مقدار اون فضاي تصاوير کميک بوک مانند دو شماره اول رو منتقل ميکردن!
انقد کات هاي بي مورد ندن!تصوير و blur يا تار نکنن هي!از قابليت تصوير در تصوير استفاده نکنن!
به شخصه از داستان پردازي که به نوعي ياداوري هست و در زمان لودينگ نمايش داده ميشه بسيار بيشتر از روايت و دموهاي اصلي لذت بردم..

---------- نوشته در 07:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:03 PM ارسال شده بود ----------

مکس پین یعنی شب برفی در نیویورک که بعد بیاین بگین همه مراحلش تکرار بود کدوم بازی دیدین که شخصیتش این همه لباس در مراحل عوض کنه و تنوع مراحلش به کنار
مکس پین یعنی داستان درام که از دوباره عاشق یکی دیگه بشه و بازم اون شخص بمیره که بیاین بگین این بازم که عاشق شد و بازم او معشوقش مرد این که شد داستان تکراری
مکس پین 4 هم باید زن بگیره و زنش رو بکشن و بعد انتقام بگیره از قاتلین زنش
مکس پین یعنی اصلا روز نداشته باشه که بعدش بیاین بگین چرا روز نداشت مکس پین یعنی گیم پلی شبیه آلن ویک بعد بیاین بگین چرا گیم پلیش تکراری بود (منظور مشکل رمدی در بخش گیم پلی هستش البته کسانی که به این بخش رمدی ایراد وارد میکنن ) در صورتی که گیم پلی مکس پین در اون زمان عالی بود و راکستار در شماره 3 با حفظ هسته اصلی اون گیم پلی و ایجاد نوع آوری در بخش گیم پلی که فیزیک عالی و انیمشن ها و هوش مصنوعی عالی بازی به کمک این بخش اومد که تونست گیم پلی بی نظیری رو ارائه بده.
مکس پین یعنی عشق درسته این شخص هنوزم عاشق زنشه و به خاطر همین عشق هستش که پس از سالها به این حال و روز افتاده و با رنج و عذاب زندگی میکنه مکس پین به خاطر همین قلب مهربان و رئوفش هست که نتونسته این هم عذاب رو تحمل کنه و به الکل و اعتیاد رو بیاره.........

خب دوست عزيز شما هم مثل اقا فردين منظورمو خوب متوجه نشديد!
شايدم من بد نوشتم که متوجه مشديد!
من نگفتم بياد بره از قاتلين زنو بچش انتقام بگيره!
نگفتم مراحل بازي تو شب هاي برفي نيويورک بگذره!
نگفتم مکس عاشق نيست که بر منکرش لعنت!!:d
منظور من از شب هاي برفي و عشق و انتقام از قاتلين زنو بچه مفاهيم دروني اون ها بود نه صرفا خود اونها!
اونجوري که بازي واقعا چيز مزخرفي ميشد!و بايد اسمشو ميذاشتن مکس پين hd colection!!!!
اميدوارم منظورمو متوجه شده باشيد...

منم نگفتم دوباره بره از قاتلين زنو بچش انتقام بگيره...شما عمق درامي که از اين قضيه نشأت ميگيره رو با عمق درامي که از نجات دادن اعضاي ي خانواده صرفا بخاطر پول مقايسه کنيد!
منم اگه ميخواست بره دنبال قاتلين زن و بچش اصلا نميخريدم.بازيو چون احساس ميکردم راک استار داره پول زور ميگيره ازم!
من ميگم يا داستان درام تر و بعضا تراژيک تري مينوشتن يا اصلا مکس پين رو تو همون شماره 2 پروندشو ميبستن
-------*-
بله مکس پين يک و دو اصلا دمو نداشت درست..
ولي اينا که خواستن تو شماره سه دمو بسازن بايد ي مقدار اون فضاي تصاوير کميک بوک مانند دو شماره اول رو منتقل ميکردن!
انقد کات هاي بي مورد ندن!تصوير و blur يا تار نکنن هي!از قابليت تصوير در تصوير استفاده نکنن!
به شخصه از داستان پردازي که به نوعي ياداوري هست و در زمان لودينگ نمايش داده ميشه بسيار بيشتر از روايت و دموهاي اصلي لذت بردم..

---------- نوشته در 07:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:03 PM ارسال شده بود ----------

خب دوست عزيز شما هم مثل اقا فردين منظورمو خوب متوجه نشديد!
شايدم من بد نوشتم که متوجه مشديد!
من نگفتم بياد بره از قاتلين زنو بچش انتقام بگيره!
نگفتم مراحل بازي تو شب هاي برفي نيويورک بگذره!
نگفتم مکس عاشق نيست که بر منکرش لعنت!!:d
منظور من از شب هاي برفي و عشق و انتقام از قاتلين زنو بچه مفاهيم دروني اون ها بود نه صرفا خود اونها!
اونجوري که بازي واقعا چيز مزخرفي ميشد!و بايد اسمشو ميذاشتن مکس پين hd colection!!!!
اميدوارم منظورمو متوجه شده باشيد...

خوب الان من سوال میپرسم شما جواب بده. یه ایده کوچیک بده که چطوری میتونستن دراماتیکش کنن؟ شما نویسنده داستان اینم مکس پین. یه ایده بده ببینیم چطوری میتونست اونطوری بشه.

هنوز متوجه نشدین مکس الان یه دائم الخمر ـه که همش دارو استفاده میکنه؟! پس طبیعیه که کات سین ها بلوری بشن. بعدشم تصویر در تصویر ها وقتی برای اولین بار توی سریال 24 نشون داده شدن ملت کف و خون قاطی کرد. بعدش شاهکار هایی مثل فارنتهایت اینجوری ساخته شدن. بعدشم هیوی رین. حالا چون این استفاده کرده شد ایراد؟!
خدایی الان داری ایراد بنی اسرائیل میگیره که هیچ کودوم منطقی نیستن. حداقل تو منطق من نمیگنجه.

فردین جان اگه sam lake بود حتما داستان خوبی داشت و همون مکسی میشد که همه میخواستن ولی این بازی از همه نظر عالی بود غیز از داستان و اون جو نسخه های قبلی.

خوب الان من سوال میپرسم شما جواب بده. یه ایده کوچیک بده که چطوری میتونستن دراماتیکش کنن؟ شما نویسنده داستان اینم مکس پین. یه ایده بده ببینیم چطوری میتونست اونطوری بشه.

هنوز متوجه نشدین مکس الان یه دائم الخمر ـه که همش دارو استفاده میکنه؟! پس طبیعیه که کات سین ها بلوری بشن. بعدشم تصویر در تصویر ها وقتی برای اولین بار توی سریال 24 نشون داده شدن ملت کف و خون قاطی کرد. بعدش شاهکار هایی مثل فارنتهایت اینجوری ساخته شدن. بعدشم هیوی رین. حالا چون این استفاده کرده شد ایراد؟!
خدایی الان داری ایراد بنی اسرائیل میگیره که هیچ کودوم منطقی نیستن. حداقل تو منطق من نمیگنجه.

چرا خداروشکر اونو متوجه شدم که مکس دائم الخمره!ولي نياز نيست هر دو ثانيه يک بار بهم ياداوري بشه که دائم الخمره!ما تو گيم پلي تقربيا هيچ نشاني از دائم الخمري نميبينيم(تقربيا عرض کرد) بعد تو دموها هي فرتو فرت تصوير تکون ميخوره و مات ميشه!
حتي ميدونم که قابليت تصوير در تصوير رو براي نزديک شدن به حالت کميک بوکي به بازي اضافه کردن که شما اشاره نکردين!که به نظر من جواب نداده و کار نکرده...

من ايراد بني اسرائيلي نگرفتم!(از نظر خودم حداقل)...داستان بازيم بسيار خوب است...ولي مکس پين خوبي نيست...

جواب اینجانب بله هست . البته در نظرسنجی شرکت نکردم که ریا نشه .

مکس پین خیلی شبیه مکس پین قبلیه از برخی بابت ها.

البته شخصیت اش احساس میکنم کمی جزئیات بیشتری کسب کرده . مثلا دیگه کلا سیستم اعصاب معصاب اش یکسره شده .

بعد دیگه انصافا کمی فیلم هندیش کرده بودن . نظر شما رو به قایم کن زیر جذب میکنم :

ازون اسنایپرا که تو استادیوم مکس رو باهاش زدن ، به بتن آلمه میزنی بتن و آلماتورشو پودر میکنه ، اونوقت خورده بود به بازوی مکس ، روش چسب زخم زده بود :)) { خوب شد با روسری نبستش}
برخی صحنه های دیگه و...

ولی به هر حال بازی ای که مهر راکستار خورده بهش ، عالی عذاب درمیاد .

خدانگهدار

حالا من يه سوال ميپرسم
چطور آدم اينطوري معتاد به الكل ميشه و تو دموهاش به اين خوبي نشون داده ميشه، اما بازي كه شروع ميشه انقدر قشنگ ميتونه بجنگه
با يه دستش شات گان بگيره و با دست ديگش يوزي و تقريبا با دقت ٩٠٪ تمام تيرهاش به هدف بخوره
روي هوا شيرجه بره
از در و ديوار آويزون بشه و در حين سقوط از پشت بوم ٨-٩ نفر را هدشات كنه؟ (دقت كنين كه تو دموي قبل از همين نوع صحنه ها مكس رانشون ميده كه از بس الكل خورده نميتونه راه بره)*

حالا من يه سوال ميپرسم
چطور آدم اينطوري معتاد به الكل ميشه و تو دموهاش به اين خوبي نشون داده ميشه، اما بازي كه شروع ميشه انقدر قشنگ ميتونه بجنگه
با يه دستش شات گان بگيره و با دست ديگش يوزي و تقريبا با دقت ٩٠٪ تمام تيرهاش به هدف بخوره
روي هوا شيرجه بره
از در و ديوار آويزون بشه و در حين سقوط از پشت بوم ٨-٩ نفر را هدشات كنه؟ (دقت كنين كه تو دموي قبل از همين نوع صحنه ها مكس رانشون ميده كه از بس الكل خورده نميتونه راه بره)*

اي خدا خيرت بده نويد جان!
همه فک ميکنن ما انتي فن بازي هستيم!!
اقا من عاشق اين بازيم!
ولي ايراداشم نميتونم نگم!همونجور که ايراداي انچارتد هم گفتم!
ايراد من اينه که عينک سينما ميزنم و بازي هارو ميبينم!!
واسه همين بعضي از دوستان تصور ميکنن ما ايراد بني اسرائيلي ميگيريم!گاهي اوقات حق هم دارند
من ميگم دمو و گيم پلي بايد متناسب با هم باشند!همين!نه اينکه ساز مخالف بزنه!

آخرین ویرایش:
حالا من يه سوال ميپرسم
روي هوا شيرجه بره
نوید اگه این مواردی که تو میگی قرار بود رو گیم پلی بازی تاثیر بذاره مطمئنن امتیازه این بخش ـش به 1 نمی رسید. :d در هر صورت هر بازی فارغ از داستان باید یه گیم پلی قابل قبول داشته باشه مخصوصاً وقتی اسمه پر آوازه ایی چون مکس پین رو یدک میکشه .:d

نوید اگه این مواردی که تو میگی قرار بود رو گیم پلی بازی تاثیر بذاره مطمئنن امتیازه این بخش ـش به 1 نمی رسید. :d در هر صورت هر بازی فارغ از داستان باید یه گیم پلی قابل قبول داشته باشه مخصوصاً وقتی اسمه پر آوازه ایی چون مکس پین رو یدک میکشه .:d

احسنت!
پس نبايد رو دمو ها هم که وظيفه ي اصلي روايت داستان رو دارند انقد رو اعصاب بره!
اين بحث هم مثل همون حکايت دوربين روي دست فيلم ها هست!
کارگردان ها تکون هاي شديد دوربين روبا اين حرف توجيه ميکنند:فيلم ما ميخواد تنش به مخاطب القا کنه-ميخواد استرس کرکتر رو نشون بده!
اينا همش ي حدي داره!نه اينکه کل فيلم دوربين هي تکون بخوره و نماهاي بيخود بگيره!
اين موضوع راجب دموهاي مکس پين هم صدق ميکنه!البته تا حدودي!

خدا رفتگانت را بیامرزه و باقیمونده ها را هم برات نگه داره
خو منم همین را دارم از اول میگم خو :دی

میگن داستان بازی خوبه و مکس به خاطر الکلی شدن و غم و غصش اینطوری شده و عیبی برش نیست
چرا این که داستانی نوشتن که توش موندن گیم پلیش را بر همون اساس بسازن :دی

وگرنه من که همه جا از گیم پلی تعریف کردم :دی

حاشیه: نمیدونم فیلم Resurrecting the Champ از ساموئل ال جکسون را دیدین یا نه؟ یه فیلم که سام یه قهرمان بکسه که الکلی شده، و تا آخر داستان حتی یه مشت هم نمیتوه بزنه در واقعیت ولی تو مبارزات خیالیش قهرمانه، میتونستن از این روش هم برای نقل داستان مکس استفاه کنن

حالا من يه سوال ميپرسم
روي هوا شيرجه بره
جواب سوالتو خودم میدم عزیزم. چون تو این حالت نبودید دلیل نمیشه که فکر کنید میدونید آدم چطوری میشه. :دی خوب نیست بعضی چیز ها رو اینجا بگم، اما نوید این دقیقا آمار دو روز پیش منه، وقتی حالتی دقیقا مثل مکس داشتم. حالا برای همه این کاربردی نیست اما حداقل برای من و مکس جواب میده :دی

من اومدم دفعه دوم بازيرو تموم كنم حتي ميلم نكشيد يه چپترشم برم چون بازي اتمسفري نداري داستاني نداره جذابيت خاصي نداره فقط اكشنه كه اونم يه بار حال ميده در كل منو راضي نكرد هيچ نااميدم كرد داستان سام ليك كجا؟سام هاوس كجا؟

من اومدم دفعه دوم بازيرو تموم كنم حتي ميلم نكشيد يه چپترشم برم چون بازي اتمسفري نداري داستاني نداره جذابيت خاصي نداره فقط اكشنه كه اونم يه بار حال ميده در كل منو راضي نكرد هيچ نااميدم كرد داستان سام ليك كجا؟سام هاوس كجا؟
نشستن تو خونشون دارن مکس پین 3 بازی میکنن :)

به خدا مشکلتون اینجاست که دیگه بزرگ شدید و اون حس حالی که زندگیتون رو یه بازی مثل مکس پین یا رزیدنت اویل یا جمیز باند میگرفت نمیتونید داشته باشید:d هر چقدر تلاش کردم که اون حسی که بار اول میکرو بازی کنم رو داشته باشم نشد که نشد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or