اونوقت میشه به من بگید از کی باید انتقام میگرفت؟! دو شماره داشت انتقام میگرفت تموم شد رفت پی کارش. دیگه چیکار باید بکنه؟ تموم نشد این انتقامش؟ اتفاقا به بهترین نحو داستان رو پیش بردن و بهتر از این نمیشه. اگه بخوایم کلی نگاه کنیم پرونده مکس تو شماره 2 بسته شد رفت پی کارش. اینکه ادامه دادن این بازی رو فقط به خاطر فن بیس بازی بود. مطمئن باش اگه دوباره میخواست بره دنبال انتقام همسر و بچش من یه نفر تف میکردم تو صورت نویسنده داستانش چون کاملا کلیشه و تکراری میشد داستان.
همینکه اواسط بازی فلش بک میخوره و برمیگرده به شب های برفی حس تکراری بودن بهم دست میده. احساس میکنم قبلا بازی کردم اینارو. حالا شما ببین همه بازی اونطوری بود چی میشد. مطمنئن باش امتیازش از 7 فراتر نمیرفت. منظورت از متانت دوربین رو هم نفهمیدم. کلا مکس 1 و 2 دوربین خاصی نداشت که بخواد متانت هم داشته باشه
منم نگفتم دوباره بره از قاتلين زنو بچش انتقام بگيره...شما عمق درامي که از اين قضيه نشأت ميگيره رو با عمق درامي که از نجات دادن اعضاي ي خانواده صرفا بخاطر پول مقايسه کنيد!
منم اگه ميخواست بره دنبال قاتلين زن و بچش اصلا نميخريدم.بازيو چون احساس ميکردم راک استار داره پول زور ميگيره ازم!
من ميگم يا داستان درام تر و بعضا تراژيک تري مينوشتن يا اصلا مکس پين رو تو همون شماره 2 پروندشو ميبستن
-------*-
بله مکس پين يک و دو اصلا دمو نداشت درست..
ولي اينا که خواستن تو شماره سه دمو بسازن بايد ي مقدار اون فضاي تصاوير کميک بوک مانند دو شماره اول رو منتقل ميکردن!
انقد کات هاي بي مورد ندن!تصوير و blur يا تار نکنن هي!از قابليت تصوير در تصوير استفاده نکنن!
به شخصه از داستان پردازي که به نوعي ياداوري هست و در زمان لودينگ نمايش داده ميشه بسيار بيشتر از روايت و دموهاي اصلي لذت بردم..
---------- نوشته در 07:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:03 PM ارسال شده بود ----------
مکس پین یعنی شب برفی در نیویورک که بعد بیاین بگین همه مراحلش تکرار بود کدوم بازی دیدین که شخصیتش این همه لباس در مراحل عوض کنه و تنوع مراحلش به کنار
مکس پین یعنی داستان درام که از دوباره عاشق یکی دیگه بشه و بازم اون شخص بمیره که بیاین بگین این بازم که عاشق شد و بازم او معشوقش مرد این که شد داستان تکراری
مکس پین 4 هم باید زن بگیره و زنش رو بکشن و بعد انتقام بگیره از قاتلین زنش
مکس پین یعنی اصلا روز نداشته باشه که بعدش بیاین بگین چرا روز نداشت مکس پین یعنی گیم پلی شبیه آلن ویک بعد بیاین بگین چرا گیم پلیش تکراری بود (منظور مشکل رمدی در بخش گیم پلی هستش البته کسانی که به این بخش رمدی ایراد وارد میکنن ) در صورتی که گیم پلی مکس پین در اون زمان عالی بود و راکستار در شماره 3 با حفظ هسته اصلی اون گیم پلی و ایجاد نوع آوری در بخش گیم پلی که فیزیک عالی و انیمشن ها و هوش مصنوعی عالی بازی به کمک این بخش اومد که تونست گیم پلی بی نظیری رو ارائه بده.
مکس پین یعنی عشق درسته این شخص هنوزم عاشق زنشه و به خاطر همین عشق هستش که پس از سالها به این حال و روز افتاده و با رنج و عذاب زندگی میکنه مکس پین به خاطر همین قلب مهربان و رئوفش هست که نتونسته این هم عذاب رو تحمل کنه و به الکل و اعتیاد رو بیاره.........
خب دوست عزيز شما هم مثل اقا فردين منظورمو خوب متوجه نشديد!
شايدم من بد نوشتم که متوجه مشديد!
من نگفتم بياد بره از قاتلين زنو بچش انتقام بگيره!
نگفتم مراحل بازي تو شب هاي برفي نيويورک بگذره!
نگفتم مکس عاشق نيست که بر منکرش لعنت!!:d
منظور من از شب هاي برفي و عشق و انتقام از قاتلين زنو بچه مفاهيم دروني اون ها بود نه صرفا خود اونها!
اونجوري که بازي واقعا چيز مزخرفي ميشد!و بايد اسمشو ميذاشتن مکس پين hd colection!!!!
اميدوارم منظورمو متوجه شده باشيد...