آیا Max Payene 3 نسبت به Max Payne های قبلی ، توانست شما را راضی کند ؟

آیا Max payne 3 توانست شما را راضی کند ؟

• بله

رای‌ها: 270 65.9%
  • خیر

رای‌ها: 140 34.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    410
مکس پین 3 از همه نظر چه گرافیک ..چه اکشن...وچه واقعه گرایی اول بود.
اما چیزی که راکستار درک نکرده بود این بود که یادش رفت طمع واقعی مکس پین که اون حس کوچه های تاریک وسرد و تنها وغمی که مکس در خودش می ریخت و اسمون اون رو به جای مکس نشان میداد وارد بازی کنه.
بشخصه من وقت اون دو مرحله ای که فلش بک می خورد به زمانی که مکس هنوز نیو یورک رو ترک نکرده بود...همون مراحل برفی رو می گم. فقط همون مرحله رو قبول دارم.
و دراخر یک حرف تکراری روبزنم.{مکس پین 3 همه چی بود و لی مکس پینی دیگر درون نبود}
;);)

ماشالله، چه گرد و خاکی بلند کردی Wander جان:دی
*کت چرمی مکس پین!!
*کمیک های بازی درون داستان بازی با اتمسفری گاتیک..
*شب های تیره و تاریک مناطق فقیر نشین و پایین شهر نیویورک
*اتمسفر روانشناسانه و سیاه بازی!!
*ریتم آرام و روایت عالی در داستان پردازی
*مرد تنهای شب..
*انتقام قتل همسر و فرزندش....
*موسیقی افسرده کننده و سنگین بازی
بازی و یا اثری که بر المان های اصیل و کلاسیک خود پایبند نباشد ، اون دیگه ادامه نیستش یا دیگه اصلا اون بازی نیستش!!!

آخرین ویرایش:
من در کل با اینکه از اون حال و هوای دو نسخه قبلی خارج شده بود ولی بازم خوشم اومد ازش و در کل بهتر از انتظارم بود

من هنوزم میتونستم تنهایی مکس رو درک کنم و اینکه تو فضایی داره زندگی و کار میکنه که هیچ تعلقی بهش نداره و جبر زمونه وادارش کرده که همین خودش یه آدم رو افسرده میکنه
اینکه دلخوشی نداره و آیندش نامشخصه
وقتی تو پارتی ها مینشست یه گوشه و مست میکرد یا قرص میخورد تا کمی از اون فضا جدا بشه
تو اون فضای متفاوت تو ریو هنورم غم وغصه مکس رو حس میکردم حداقل خود مکس پین با اینکه چهره عوض کرده بود و سن و سالی ازش گذشته بود ولی شخصیتش برام همون حس قبل رو داشت وصداشم همون صدای گرفته بود فقط شرایط عوض شده بود

البته کلیت بازی و داستان میتونست بهتر از این باشه ولی در کل اونقدرام بد نبود
گرافیک و اکشنش هم جزء بهترین های زمان خودش بود

اصلا مگه میشه راکستار چیزی بسازه و کسی باشه که ناراضی باشه؟؟؟

با اینکه بشدت مکس پین 3 از حال و هوای دو نسخه قبلی اومده بود بیرون ولی بازم جذاب بود و گیم پلیش آدمو جذب میکرد! گرچه بنظر من نمیتونست به دو نسخه قبلی برسه مخصوصا از نظر داستان ولی بازم خیلی خاطره انگیر و زیبا بود!

در کل هر چه از راکستار رسد نکوست :x

*کت چرمی مکس پین!!
*کمیک های بازی درون داستان بازی با اتمسفری گاتیک..
*شب های تیره و تاریک مناطق فقیر نشین و پایین شهر نیویورک
*اتمسفر روانشناسانه و سیاه بازی!!
*ریتم آرام و روایت عالی در داستان پردازی
*مرد تنهای شب..
*انتقام قتل همسر و فرزندش....
*موسیقی افسرده کننده و سنگین بازی
بازی و یا اثری که بر المان های اصیل و کلاسیک خود پایبند نباشد ، اون دیگه ادامه نیستش یا دیگه اصلا اون بازی نیستش!!!
Wander جان. تمام این المان ها اگر تکرار میشدن ما با یه بازی تکراری روبرو میشدیم. شرکت های بازی سازی که قرار نیست خاطرات ما رو زنده کنند ! مکس در سری سوم دچار تحولات خیلی زیادی شده بود و این تغییرات نتیجه ی کاملا منطقی حوادثی بود که در نسخه ی 1 و 2 بازی اتفاق افتاده بود. تغییر چهره ی مکس و تغییر لباس مکس و همه و همه در راستای نیل به این هدف بوده.
مگر قرار است که مکس تا آخر عمرش بخواد انتقام قتل همسرش رو بگیره؟ پس اگه مکس 4 و 5 و ... هم ساخته بشه و قرار باشه مکس انتقام قتل همسرش رو بگیره که میشه یه داستان تکراری از پیش معلوم. یا مگر قراره مکس همش توی نیویورک باشه و در اون فضا زندگی کنه؟ یعنی یک شخصیت واقعی نمیتونه نمیتونه محیط زندگی و طرز لباس پوشیدن خودش رو عوض کنه؟
مکس 3 هم یک دنباله ی منطقی و خوب برای سری مکس پین بود و هم به تنهایی یک بازی عالی و لذت بخش بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or