آیا Max Payene 3 نسبت به Max Payne های قبلی ، توانست شما را راضی کند ؟

آیا Max payne 3 توانست شما را راضی کند ؟

• بله

رای‌ها: 270 65.9%
  • خیر

رای‌ها: 140 34.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    410
چطوری مکس پین رو حس نمی کنی ! چون شب روز شده ؟ چون فضاسازی و اتمسفر مثل سابق نیست ! ببین میثم یه چیزو اول مشخص کن ما داریم در مورد یه بازی ـه Action صحبت میکنم قبول داری اینو؟ خوب اولین اساس و مولفه ایی که تو یه عنوان شوتر مهمه چیه؟ داستان ، فضا سازی ، گیم پلی ، گرافیک؟ مگه غیر از اینکه گیم پلی مهمترین نقطه قوت یه شوتره؟ مگه غیر از اینکه داستان هر چه قدرم خوب باشه ، گرافیک و فضاسازی هر چقدرم تاثیر گذار باشه ولی بعد یکی دوبار بازی کردن دیگه جذابیتش رو از دست میده ! آره داستان و فضا سازی خوب میتونه یه بازی رو تا ابد خاطره انگیز کنه شکی درش نیست ولی اون چیزی ارزشِ تکرار یه بازی رو زیاد میکنه گیم پلی ـه ، اون چیزی که باعث میشه تو هنوزم از بازی کردن مکس پین 1 لذت ببری گیم پلی ناب ـشه . پس در درجه اول گیم پلی بازی بخوایم بررسی کنیم حرفت از پایه و اساس اشتباست چون به هیچ عنوان نه به GTA نه به هیچ بازی دیگه ایی شباهت نداره ! MP3 از این لحاظ کاملاً به نسخه های قبلی پایبنده.

حالا در مورد داستان و اتمسفر منم باهات موافقم MP3 شبیه نسخه های قبل نیست ،نیازم نیست همه رو به کوچیک بودن و درک نکردن نسخه های قبل متهم کنی! اصولاً چیزی به نام شخصیت پردازی رو من با مکس پین 1 شناختم شاید بازی های دیگه ایی قبل MP بودن که به این معقوله پرداختن و من ازشون بی اطلاع باشم ولی واسه من اولین بازی ایی که داستان ، روایت و شخصیت پردازی رو به طور جدی در چارچوبی به نام گیم مطرح کرد همین max payne 1 بود . به قدری به سری مکس پین علاقه داشتم و دارم که هنوز رو سیستمم نصبه ! خوب که چی ؟ حالا چون مکس پین 3 اون چیزی که من و تو دوست داشتیم نشد پس آشغاله ؟ من یکی حداقل اینقدر جرأت دارم بیام بگم داستان بازی خوبِ ، نه تنها خوبه بلکه نسبت به شوتر هایی که تو این چند سال (تقریباً از اون شروع این نسل تا به امروز ) دیدم یه سروگردن بالاتره ولی در عین حال حس حال قدیم رو نداره !
نمیام بگم دمت گرم راکستار با این آشغالی که آفریدی ! دستت درد نکنه ! نمیام طوری بازی رو ترول کنم که کسی که هنوز بازی نکرده باشه فک کنه با یه بازی متوسط رو به پایین طرفه ! به خاطر همین بهت گفتم بازی رو به چشم یه بازی مستقل نگاه کن (صرفاً از لحاظ داستان ) تا حداقل حسن های بازی رو انکار نکنی .

بازی صد در صد بازی خوبیه. هیچ کس نمی تونه منکرش بشه. (هر چند که من هنوز بازیش نکردم)
با شما موافقم که گیم پلی خیلی مهمه. اما آیا میشه منکر داستان شد ؟ به قول Miesam عزیز ادم می تونه با همه خصوصیات جدید کنار بیاد ولی وقتی داستان بازی نمی گم ضعیف بلکه میگم نسبت به مکس پین 1 ضعیفه ، با این یکی سخت میشه کنار اومد.
شما نگاه کن .همین قسمت اول کمیک بوک که منشر شده و سام لیک دستی توش داره ، چقدر به دل آدم میشینه.
من هنوز بازی نکردم ولی ویدیوی اول بازی رو از یوتیوب دیدم. خیلی خوب کار شده و ناراحتی بی حد و اندازه مکس رو نشون میده یا تو همون کمیک بوک نشون میده که چقدر این آدم سختی کشیده ، آیا بهتر نبود همین روند تو بازی هم ادامه پیدا می کرد ؟ به قول یکی از دوستان ، تو شماره 1 زن و بچه اش رو کشتند. تو شماره 2 عاشق مونا بود و به خاطرش مجبور شد پلیسی رو به اشتباه بکشه اما تو شماره 3 شده محافظ یه آدم که نه نسبتی باهاش داره و نه علاقه ای وجود داره.
باز فیلمی مثل Taken که لیام نیسون به دنبال دخترش میره هم نشون دهنده رابطه و عشق پدر و دختری است اما اینجا ظاهرا با هیچ داستان دراماتیکی روبرور نیستیم و بیشتر مکس پین می خواد وظیفه اش رو انجام بده.

در مورد جو بازی هم خب اون تاریکی و سیاهی خیلی کمک می کرد به گیم پلی بازی. ادم رو به کاراکتر مکس پین نزدیک می کرد و با غصه هاش آشنا. اما روز و این داستان جدید به نظر من خیلی ربطی به اون ویدیوی ابتدای بازی نداره.

چطوری مکس پین رو حس نمی کنی ! چون شب روز شده ؟ چون فضاسازی و اتمسفر مثل سابق نیست ! ببین میثم یه چیزو اول مشخص کن ما داریم در مورد یه بازی ـه Action صحبت میکنم قبول داری اینو؟ خوب اولین اساس و مولفه ایی که تو یه عنوان شوتر مهمه چیه؟ داستان ، فضا سازی ، گیم پلی ، گرافیک؟ مگه غیر از اینکه گیم پلی مهمترین نقطه قوت یه شوتره؟ مگه غیر از اینکه داستان هر چه قدرم خوب باشه ، گرافیک و فضاسازی هر چقدرم تاثیر گذار باشه ولی بعد یکی دوبار بازی کردن دیگه جذابیتش رو از دست میده ! آره داستان و فضا سازی خوب میتونه یه بازی رو تا ابد خاطره انگیز کنه شکی درش نیست ولی اون چیزی ارزشِ تکرار یه بازی رو زیاد میکنه گیم پلی ـه ، اون چیزی که باعث میشه تو هنوزم از بازی کردن مکس پین 1 لذت ببری گیم پلی ناب ـشه . پس در درجه اول گیم پلی بازی بخوایم بررسی کنیم حرفت از پایه و اساس اشتباست چون به هیچ عنوان نه به GTA نه به هیچ بازی دیگه ایی شباهت نداره ! MP3 از این لحاظ کاملاً به نسخه های قبلی پایبنده.
خب بر خلاف حرف تو، به نظر من چیزی که مکس پین رو مکس پین کرد بین تمام طرفدار ها شخصیت پردازی، داستان، آهنگ و محیط و اون جوش بود. گیم پلی کاملن یک چیز ثانویه بود تو مکس پین . . .
میتونی اینو از هرکسی بپرسی، تاحال ااز خیلی از گیمر ها پرسیدم، مکس پین بازی کردی؟ هیچ وقت کسی نیمده بهم بگه همون که میپرید رو هوا؟ همه اولش میگند همون که یه اوورکت میپوشید؟ یا میگن همونی که زن و بچش میمیرند؟ یا میگن همونی که توی فضای برفی و تاریکه؟ درسته گیم پلی تو این سری خیلی اهمیت داشت و سبک مخصوص به خودش رو داشت ولی خصوصیات اصلی بازی یه سری چیز های دیگه بودن که درکنار گیم پلی به بازی شخصیت میدادن.

هیچکس از GTA توقع داستان خیلی عالی و پیچیده نداره. کسی از COD هم چنین توقعی نداره. هیچکس توقع نداره MGS رو با یک گیم پلی سریع بازی کنه، هیچکس توقع نداره Uncharted رو تو محیط های تاریک و سیاه ببینه، اینا همه هویت های یک بازی هستند، حالا راک استار اومده هویت اصلی یک بازی رو حذف کرده رفته و تو میگی به چشم این نگاه کنم که گیم پلی مهم تره؟ نمیشه به خدا! میشه آدم سر خودش رو شیره بماله؟ حالا این نسخه تموم شد ولی رویکرد رو اینطوری بگیریم نسخه ی بعدی رو هم به همین گندی میسازن.

حالا در مورد داستان و اتمسفر منم باهات موافقم MP3 شبیه نسخه های قبل نیست ،نیازم نیست همه رو به کوچیک بودن و درک نکردن نسخه های قبل متهم کنی! اصولاً چیزی به نام شخصیت پردازی رو من با مکس پین 1 شناختم شاید بازی های دیگه ایی قبل MP بودن که به این معقوله پرداختن و من ازشون بی اطلاع باشم ولی واسه من اولین بازی ایی که داستان ، روایت و شخصیت پردازی رو به طور جدی در چارچوبی به نام گیم مطرح کرد همین max payne 1 بود . به قدری به سری مکس پین علاقه داشتم و دارم که هنوز رو سیستمم نصبه ! خوب که چی ؟ حالا چون مکس پین 3 اون چیزی که من و تو دوست داشتیم نشد پس آشغاله ؟ من یکی حداقل اینقدر جرأت دارم بیام بگم داستان بازی خوبِ ، نه تنها خوبه بلکه نسبت به شوتر هایی که تو این چند سال (تقریباً از اون شروع این نسل تا به امروز ) دیدم یه سروگردن بالاتره ولی در عین حال حس حال قدیم رو نداره !
نمیام بگم دمت گرم راکستار با این آشغالی که آفریدی ! دستت درد نکنه ! نمیام طوری بازی رو ترول کنم که کسی که هنوز بازی نکرده باشه فک کنه با یه بازی متوسط رو به پایین طرفه ! به خاطر همین بهت گفتم بازی رو به چشم یه بازی مستقل نگاه کن (صرفاً از لحاظ داستان ) تا حداقل حسن های بازی رو انکار نکنی .
اینا حتا نگفتن بازی یه ریبوت هست، خب میگفتن یه ریبوته اصلن آدم با چشم یه بازی جدید بهش نگاه میکرد. تریلر های بازی رو دیدی؟ چقدر صحبت کردن تم Noir میزارن تو بازی؟ کو؟ اصلن بود؟ حس میشد؟
من کسی رو کوچیک نکردم، گفتم که میاد میگه مکس پین 3 داستانش عالیه، مطمئن یا درکش نمیرسیده اون زمان که مکس پین رو بازی میکرده یا اصلن بازی نکرده واقعن هم همینه.
چه طور میگی بازی هایی تو این چند سال عرضه شدن از لحاظ داستانی خوب نبودند؟ آنچارتد یکی از همین بازیاست که چند سال اخیر عرضه شده سوم شخص هم هست، اکشن هم هست و از داستان خیلی خوبی هم برخورد بود یه داستان کلیشه ای که اینقدر ازش استفاده شده ولی اینقدر سازنده اعتماد به نفس داشت و قدرت که تونسته بود از کلیشه ای ترین داستان یک بازی عالی بسازه.

ولی خب راک استار موفق نبود، من از مکس پین توقع یه داستان در سطح عالی دارم، چون بازی های دیگه داستان خوبی نداشتن همین بسمونه؟ :|؟ واقعن!!؟ این حرف یعنی هر چیزی که به ما دادن بازی کنیم بگیم بدتر از این هم میشد بشه، یعنی آشغال هم دادن بگیم خوبه بدتر ندادن؟

تو میگی بازی خوبه، منم میگم خوبه، ولی بازی یک بازی متوسطه به هیچ وجه یک شاهکار نیست، اصلن تو خواب هم Goty نمیشه دوست دارید این رو بوکمارک کنید نگه دارید.
اینقدر عنوان خوب هست که یک بازی ترکیبی از چند عنوان که هویتش گیر کرده بین یه عنوان کلاسیک با یه عنوان مدرن توشون گم میشه.

همون یک بازی متوسط بود. که تمام پل های پشت سرش رو برای بهترین بودن خراب کرد.

من یک خورده بازی کردم.بازی خوبی بود ولی اصلا max payne نبود.اگه به عنوان یک max payne ازش انتظار داشته باشی نا امید می شی ولی به عنوان یک بازی مستقل بازیه خوبیه

آیا بهتر نبود همین روند تو بازی هم ادامه پیدا می کرد ؟ به قول یکی از دوستان ، تو شماره 1 زن و بچه اش رو کشتند. تو شماره 2 عاشق مونا بود و به خاطرش مجبور شد پلیسی رو به اشتباه بکشه اما تو شماره 3 شده محافظ یه آدم که نه نسبتی باهاش داره و نه علاقه ای وجود داره.
باز فیلمی مثل Taken که لیام نیسون به دنبال دخترش میره هم نشون دهنده رابطه و عشق پدر و دختری است اما اینجا ظاهرا با هیچ داستان دراماتیکی روبرور نیستیم و بیشتر مکس پین می خواد وظیفه اش رو انجام بده.

جالب بود !:d
بازی اگه عاشق و عاشقی داخلش نباشه که دلیل بر ضعیف بودن داستان نیست !
این بازی هم تقریبا از داستان های سری قبل تغزیه میشه... با این تفاوت که 10 سال گذشته !
کل بازی رو ول کردید چسبیدید به داستان !!
گیم پلی !
گرافیک ...
...
مکس پین های قدیمی نکرده بودن چهره مکس رو یه ذره غمگین درست کنن !
همیشه یه لبخند روی لباش بود !:d
حکایت مقایسه اینا هم مثل حکایت مقایسه مورتال کمبت 2 نسخه سگا جنسیس با مرتال کمبت 2012 شده !:d

آخرین ویرایش:
@ امیر :
واقعیت اینکه خیلی سخته شما بازی ایی بسازی که قرار ادامه دهنده راه عنوانی باشه که روایت و داستان منحصر به فردی داره ، که فن های زیادی داره و مهمتر از اون بازی ایی که قرار تداعی کننده خطرات 8 ، 9 سال پیش باشه! خیلی اوقات حتی خود سازنده ها هم تو شماره های بعدی نمی تونن اون طور که باید و شاید از پس کار بربیان ، ترس از اینکه نتونن اون حس و نوستالژی ایی که مخاطب از عناوین قبلی ـه این سری در ذهن دارن رو تداعی کنن . (شاید یکی از اصلی ترین دلایلی که بعد از گذشت چندین و چند سال هنوز شماره جدید عناوینی چون half life یا doom نمیبینیم همین باشه . )

@ میثم :
ببین اولاً همون جوری که گفتم ما داریم در مورد یه بازی action صحبت میکنم ، صرفاً اکشن ! اینکه میگم داستان مکس پین3 یه سرو گردن از بازی های هم سبک خودش بالاتره چون uncharted یه اکشن محض نیست ! یه بازی اکش ادونچره ـه! الان به نظرت چرا Game spot میاد به داستان گیرز 3 مدال میده ! چون خیلی ناب و تکه ؟ یا با احتساب باقی شوتر ها میبینه داستان بازی در سطح خوبی قرار داره !
حالا داستان مهمتره یا گیم پلی با اینکه داستان تاثیر گذار تره با گیم پلی متفاوته ! اینکه الان میبینی همه مکس پین رو با داستان ، شخصیت و فضاسازیش میشناسن طبیعی ـه ، ولی تو اگه اون زمان ( 8، 9 سال پیش) از همین رفیقات در مورد مکس پین میپرسیدی چی میگفتن ؟ احتمالاً اون موقع بهت این جواب میدادن : همون بازی ایی که مثل ماتریکس شریجه میری؟

طبیعی ـه که الان همه مکس پین رو با داستان و شخصیت پردازیش به یاد بیارن چون همون طوری که تو پست قبلیم گفتم اون چیزی که یه بازی رو موندگار میکنه داستان ـه ، چون تنها الِمانی ـه که تحت تاثیر زمان و تکنولوژی نیست !(گرچه من معتقدم اگه گیم پلی خوب در کار نباشه حتی داستانم موندگار نمیشه ) در صورتی که گیم پلی + گرافیک کاملاً وابسته به تکنولوژِی هستن (البته گیم پلی کمتر ) و به واسطه پیشرفت روز افزون سخت افزار بهبود پیدا میکنه ! و شاید یه بازی هر چه قدرم در زمان خودش از لحاظ گیم پلی در سطح خوبی باشه بعد چند سال دیگه جذابیت هاش رو از دست بده فرضاً الان MGS 3 گیم پلی ـش جذابیت تره یا MGS 4 ؟ حالا داستان کدوم یکی جذاب تره؟

در ضمن من نگفتم داستان مهم نیست میگم مکس پین 3 به عنوان یه بازی مستقل که شوتره، در درجه اول گیم پلی ـش در سطح بالایی قرار داره و شبیه نسخه های قبلی ـه ، داستانش هم با اینکه خوبه ولی مثل نسخه ها قبلی نیست .
مکس پین سال 2001 اومد، بازی ماتریکس سال 2003 ( البته میدونم منظور تو فیلم ماتریکس هستش) و این شیرجه ای که میگی بیشتر تو بازیش بودا :دی
آره خوب تو بازیشم بود ولی خوب اون زمان همه قابلیت bullet time مکس پین رو بر گرفته از فیلم ماتریکس میدونستن (حداقل تو دهاتِ ما که اینجوری بود :d )
ما آخر سر نفهمیدم چرا یه متن رو از word کوپی پیست میکنی تماماً بهم میریزه !

آخرین ویرایش:
من تا همین الان که بازی را تموم نکرده بودم، نه نظری جایی دادم به اون صورت تا مطمئن شم و بگم

مکس پین 3 جدا از مشکلاتی که داشت ( همه بازیها هم دارن) یک عنوان ناب و فوق العاده خوب از راک استار بود ( مثل بقیه عنوان هاش )
گرافیکش - فیزیکش - کنترلش و صداگذاریش خوب بودن ...

اما متاسفانه نمیتونم به عنوان یه مکس پین باهاش ارتباط برقرار کنم ...
توی تاپیک 36-ش هم گفتم، اگه میخواین از این بازی لذت 2 چندان ببرین، نباید قبلش مکس پین بازی کنین
یه پست دیگه هم از علیرضا دیدم که اون واقعا احساس من را بیان میکنه:
من وقتی Start را زدم اصلآ اسم مکس پین یادم رفت و فقط دارم به خودم گوشزد میکنم یه بازی هست که R* ساخته و تا اینجا هم لذت برم :d
فقط یک چیزی که رو اعصاب من یکی داره پیاده روی میکنه این افکت های مضحکی هست که دادن :|

در کل خیلی سعی کردن مثل مکس پینش کنن، اما نتونستن یا نخواستن نمیدونم، خلاصه نشده دیگه
ولی یک بازی خیلی خوبه، اگه یه اسم دیگه داشت خیلی خیلی خیلی بهتر میشد

ولی تو اگه اون زمان ( 8، 9 سال پیش) از همین رفیقات در مورد مکس پین میپرسیدی چی میگفتن ؟ احتمالاً اون موقع بهت این جواب میدادن : همون بازی ایی که مثل ماتریکس شریجه میری؟
مکس پین سال 2001 اومد، بازی ماتریکس سال 2003 ( البته میدونم منظور تو فیلم ماتریکس هستش) و این شیرجه ای که میگی بیشتر تو بازیش بودا :دی
اونوقتی که مکس اومد من 17 سالم بود، رو تمام درجه های سختی ممکن هم بازی کردم، و بعد ها بارها بازی کردم، تمام دیالوگ هاش را هم حفظم و هر جا تاپیک دیالوگ بوده، من جملات مکس پین را گفتم،
اما جالبیش این بود، رمدی طوری بازی را ساخت که اونقت هیچکس حتی یکبار نگفت این بازی مثل فیلمی یا مثل بازی دیگه هستش

بازی عالی بود، اما دنباله خوبی نبود

آخرین ویرایش:
اما متاسفانه نمیتونم به عنوان یه مکس پین باهاش ارتباط برقرار کنم ...
ولی نوید قبول کن که اگر بر فرض مثال دیسک اول و بگیریم کپی شماره یک بود و دیسک شماره 2 کپی نسخه 2 بود الان خیلی ها دادشون در میومد که چرا اینا یه نو آوری تو بازی به خرج ندادن..
من به شخصه دارم به شدت از بازی لذت میبرم حالا به قول بعضی ها میخواد این لذت بردنه من نوب بودن من باشه یا هرچی مهم اینکه دارم لذت میبرم ... کلآ هر بازی که *R میسازه میچسبه به من یکی :d

بازیه خوبیه برای کسانی که اولین بار دارند سری MP رو بازی می کنند با شماره 3 ــش بازی کنند

ولی کلا خوب نیست به نظرم مکس قدیمی :دی یه چیز دیگست !

بازی خوبی بود ولی اون حس سابق مکس پین به ادم نمیده انگار با یک بازی متفاوت خوب سرو کار داری تا مکس پین ۳ کجاست شب زمستانی نیویورک و اون داستان دراماتیک و ...

جواب خير است!:d
بازي خيلي خوبي بود...عالي بود...
ولي مکس پين نبود!انگار يادشون رفته بود مکس پين يعني تکيه به داستان!
مکس پين يعني داستاني با گره هاي درام
مکس پين يعني شب برفي نيويورک!
مکس پين يعني متانت دوربين تو دموها!
مکس پين يعني انجام وظيفه براي انتقام گرفتن از باعث و باني قتل همسر و فرزند!نه صرفا قتل بخاطر نجات جان زني.......!!!
مکس پين يعني عشق!نه........!!!!

مکس پین یعنی شب برفی در نیویورک که بعد بیاین بگین همه مراحلش تکرار بود کدوم بازی دیدین که شخصیتش این همه لباس در مراحل عوض کنه و تنوع مراحلش به کنار
مکس پین یعنی داستان درام که از دوباره عاشق یکی دیگه بشه و بازم اون شخص بمیره که بیاین بگین این بازم که عاشق شد و بازم او معشوقش مرد این که شد داستان تکراری
مکس پین 4 هم باید زن بگیره و زنش رو بکشن و بعد انتقام بگیره از قاتلین زنش
مکس پین یعنی اصلا روز نداشته باشه که بعدش بیاین بگین چرا روز نداشت مکس پین یعنی گیم پلی شبیه آلن ویک بعد بیاین بگین چرا گیم پلیش تکراری بود (منظور مشکل رمدی در بخش گیم پلی هستش البته کسانی که به این بخش رمدی ایراد وارد میکنن ) در صورتی که گیم پلی مکس پین در اون زمان عالی بود و راکستار در شماره 3 با حفظ هسته اصلی اون گیم پلی و ایجاد نوع آوری در بخش گیم پلی که فیزیک عالی و انیمشن ها و هوش مصنوعی عالی بازی به کمک این بخش اومد که تونست گیم پلی بی نظیری رو ارائه بده.
مکس پین یعنی عشق درسته این شخص هنوزم عاشق زنشه و به خاطر همین عشق هستش که پس از سالها به این حال و روز افتاده و با رنج و عذاب زندگی میکنه مکس پین به خاطر همین قلب مهربان و رئوفش هست که نتونسته این هم عذاب رو تحمل کنه و به الکل و اعتیاد رو بیاره.........

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or