چطوری مکس پین رو حس نمی کنی ! چون شب روز شده ؟ چون فضاسازی و اتمسفر مثل سابق نیست ! ببین میثم یه چیزو اول مشخص کن ما داریم در مورد یه بازی ـه Action صحبت میکنم قبول داری اینو؟ خوب اولین اساس و مولفه ایی که تو یه عنوان شوتر مهمه چیه؟ داستان ، فضا سازی ، گیم پلی ، گرافیک؟ مگه غیر از اینکه گیم پلی مهمترین نقطه قوت یه شوتره؟ مگه غیر از اینکه داستان هر چه قدرم خوب باشه ، گرافیک و فضاسازی هر چقدرم تاثیر گذار باشه ولی بعد یکی دوبار بازی کردن دیگه جذابیتش رو از دست میده ! آره داستان و فضا سازی خوب میتونه یه بازی رو تا ابد خاطره انگیز کنه شکی درش نیست ولی اون چیزی ارزشِ تکرار یه بازی رو زیاد میکنه گیم پلی ـه ، اون چیزی که باعث میشه تو هنوزم از بازی کردن مکس پین 1 لذت ببری گیم پلی ناب ـشه . پس در درجه اول گیم پلی بازی بخوایم بررسی کنیم حرفت از پایه و اساس اشتباست چون به هیچ عنوان نه به GTA نه به هیچ بازی دیگه ایی شباهت نداره ! MP3 از این لحاظ کاملاً به نسخه های قبلی پایبنده.
حالا در مورد داستان و اتمسفر منم باهات موافقم MP3 شبیه نسخه های قبل نیست ،نیازم نیست همه رو به کوچیک بودن و درک نکردن نسخه های قبل متهم کنی! اصولاً چیزی به نام شخصیت پردازی رو من با مکس پین 1 شناختم شاید بازی های دیگه ایی قبل MP بودن که به این معقوله پرداختن و من ازشون بی اطلاع باشم ولی واسه من اولین بازی ایی که داستان ، روایت و شخصیت پردازی رو به طور جدی در چارچوبی به نام گیم مطرح کرد همین max payne 1 بود . به قدری به سری مکس پین علاقه داشتم و دارم که هنوز رو سیستمم نصبه ! خوب که چی ؟ حالا چون مکس پین 3 اون چیزی که من و تو دوست داشتیم نشد پس آشغاله ؟ من یکی حداقل اینقدر جرأت دارم بیام بگم داستان بازی خوبِ ، نه تنها خوبه بلکه نسبت به شوتر هایی که تو این چند سال (تقریباً از اون شروع این نسل تا به امروز ) دیدم یه سروگردن بالاتره ولی در عین حال حس حال قدیم رو نداره !
نمیام بگم دمت گرم راکستار با این آشغالی که آفریدی ! دستت درد نکنه ! نمیام طوری بازی رو ترول کنم که کسی که هنوز بازی نکرده باشه فک کنه با یه بازی متوسط رو به پایین طرفه ! به خاطر همین بهت گفتم بازی رو به چشم یه بازی مستقل نگاه کن (صرفاً از لحاظ داستان ) تا حداقل حسن های بازی رو انکار نکنی .
بازی صد در صد بازی خوبیه. هیچ کس نمی تونه منکرش بشه. (هر چند که من هنوز بازیش نکردم)
با شما موافقم که گیم پلی خیلی مهمه. اما آیا میشه منکر داستان شد ؟ به قول Miesam عزیز ادم می تونه با همه خصوصیات جدید کنار بیاد ولی وقتی داستان بازی نمی گم ضعیف بلکه میگم نسبت به مکس پین 1 ضعیفه ، با این یکی سخت میشه کنار اومد.
شما نگاه کن .همین قسمت اول کمیک بوک که منشر شده و سام لیک دستی توش داره ، چقدر به دل آدم میشینه.
من هنوز بازی نکردم ولی ویدیوی اول بازی رو از یوتیوب دیدم. خیلی خوب کار شده و ناراحتی بی حد و اندازه مکس رو نشون میده یا تو همون کمیک بوک نشون میده که چقدر این آدم سختی کشیده ، آیا بهتر نبود همین روند تو بازی هم ادامه پیدا می کرد ؟ به قول یکی از دوستان ، تو شماره 1 زن و بچه اش رو کشتند. تو شماره 2 عاشق مونا بود و به خاطرش مجبور شد پلیسی رو به اشتباه بکشه اما تو شماره 3 شده محافظ یه آدم که نه نسبتی باهاش داره و نه علاقه ای وجود داره.
باز فیلمی مثل Taken که لیام نیسون به دنبال دخترش میره هم نشون دهنده رابطه و عشق پدر و دختری است اما اینجا ظاهرا با هیچ داستان دراماتیکی روبرور نیستیم و بیشتر مکس پین می خواد وظیفه اش رو انجام بده.
در مورد جو بازی هم خب اون تاریکی و سیاهی خیلی کمک می کرد به گیم پلی بازی. ادم رو به کاراکتر مکس پین نزدیک می کرد و با غصه هاش آشنا. اما روز و این داستان جدید به نظر من خیلی ربطی به اون ویدیوی ابتدای بازی نداره.