آیا عمر پایرسی به پایان رسیده است؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
piracy.jpg

به نظرت می‌رسد مشهورترین و بهترین آدم‌های عرصه هک و کرک کردن بازی‌ها (که اغلب چینی هستند) از ادامه کار خود ناامید شده‌اند.

به گزارش TorrentFreak، انجمن گروه معروف 3DM، این اواخر از کاربرانی پرشده که از عدم عرضه کرک بازی‌های جدید ناراحتند، بازی‌هایی که حتی 12 ماه از عرضه آن‌ها گذشته است.
همه چیز از Dragon Age: Inquistion شروع شد، بازیی که یک ماه شکستن قفل آن طول کشید اما بازی‌های بعدی FIFA 16 و Just Cause 3 هیچ وقت به این مرحله نرسیدند.
هر سه این عناوین از سیستم امنیتی Denuvo استفاده می‌کنند، سیستمی که سازنده آن بر "ضد-خراب‌کاری" آن تاکید دارند و از قفل‌های امنیتی آنلاینی که اکثرا باعث نارضایتی مخاطبان نیز می‌شد، مجزا می‌دانند. ابتدای شکستن قفل Denuvo، گروه 3DM بسیار به خود افتخار می‌کردند اما پس از آن بود که تیم پشت این قفل، با بهبود آن اکثر عناوین PC سال 2015 را از پایرسی حفظ کردند.
در پستی که در انجمن 3DM توسط موسس این گروه زده شده، توضیحاتی آمده است:
" در این چند روز اخیر، مردم از عرضه نسخه کرک بازی Just Cause 3 می‌پرسند، تنها پاسخ قطعی این است که مرحله آخر شکست آن بسیار سخت است و کرکر ما Jun تقریبا تسیلم شد اما من او را تشویق به ادامه کار کردم. من معتقدم که قفل این بازی هنوز قابل شکستن است اما با توجه به پیشرفت تکنولوژی رمز‌گذاری، تا دو سال آینده دیگر بازیی مجانی نخواهد بود."
بازی‌های MGS:V و Batman: Arkham Knight از این سیستم استفاده کردند و Rise of The Tomb Raider نیز استفاده خواهد. اگر این روند ادامه پیدا کند، مطمئنن شاهد محبوبیت بیشتر این سیستم و همچنین پایان دوران پایرسی خواهیم بود.

منبع

اگه این قفل denuvo و قفلهای شبیه اون زیاد استفاده بشه باعث میشه گروه های هک دیگه حتی هکرهای با تخصص غیر مرتبط با گیم به دلایل مختلف برای شکستن این قفل هجوم بیارند رو سرش ...
یکی از دلایل سختی شکستن این مدل قفلها این هست که هکر ها معمولا تنها و یا یک گروه کوچنک دو سه نفری هستند با کمترین پشتوانه مالی هستند و اما سازنده قفل ها یک تیم متشکل از ده ها مهندس خبره با پشتوانه مالی بالا هستند... طبیعی هست گروه کوچک هکرها از پسش بر نمیاند... و یا حداقل انرژی زیادی ازشون میگیره
اما وقتی یه قفلی اسم در کنه و هکر های تخصصیش نتونند کرکش کنند توجه هکر های دیگه رو جلب می کنه... اونوقت دیگه تیم و پشتوانه کارساز نخواهد بود... سرورهای سازمان سیا رو مورد هدف قرار میدند این که هیچی... .

از نظر من بازی یا نرم افزار توی داخل موقعی باید اورجینال تهیه بشه که خود سازنده خدماتشو توی ایران داشته باشه. موقعی که بتونی یه بازی یا نرم افزار رو به قیمت واقعیش و هم زمان با انتشار جهانیش بخری نه به چند برابر قیمت و با تاخیر. موقعی که بتونی بازی رو خیلی راحت پیش خرید کنی و توی همین داخل سر وقت به دستت برسه. اون ور اگه اورجینال تهیه میکنن دارن از خدماتشم استفاده میکنن و نه اینکه سازنده هیچ مسولیتی در قبال محصولش توی ایران نداشته باشه. بعد ما بیاییم نسخه اصلی رو هم تهیه کنیم. در واقع تهیه نسخه کپی داخل ایران هیچ ضرری برای سازنده نداره و فک میکنم سود انچنانی هم نداشته باشه چون به قول یکی از بچه های همین جا اونا اصلا ما رو حساب نمیکنن.

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk

یه مسئله ای هم که هست اینکه سازنده ی بازی ها همیشه وضیعت جامعه ی خودشونو در نظر میگیرن و دوست ندارن بازیشون پایرت بشه که البته حق دارن

ولی اگه از وضعیت ما هم باخبر بودن قفل روی بازیها نمیزاشتن که هیچ، حتی یه نسخه ی مجانی از بازیشونو برامون میفرستادن :))

من نه تو این تاپیک و نه تاپیک دیگه ای نظرم رو درباره ی پایرسی فکر کنم نگفتم، چون به نظرم کار بیهوده ای میاد. دلیلیشم اینه تاپیک های با این موضوع از همون اول همه جبهه می گیرن و یه حالت دعوا بین دو عقیده صورت می گیره. برا همین مطمئنم نظر افراد هر چه قدرم منطقی باشه تاثیری رو نظر مخالفینشون نداره.
اما در مورد سوال تاپیک که " آیا عمر پایرسی به پایان رسیده است؟" نظرم اینه که خیر و تموم نشده و احتمالا هیچ وقت نخواهد شد حتی همین سازندگان Denuvo هم وقتی اولین بار قفلشون کرک شدن گفتن که هر بازی نهایتا کرک میشه و ما فقط روندش رو به تاخیر میندازیم.
در کل امیدوارم شرکت ها روی بیارن به سیاستی همچون gog که بدون کوچکترین قفلی بازی رو عرضه می کنن، چون گذاشتن قفل در خیلی وقت ها فقط دردسر برای خریداران نسخه اصلی ایجاد می کنه.
تکست ادیتور مورد علاقه ام برای کارهای سمت وب SublimeText هست که رایگانه (برای خیلی کارهای دیگه هم پیش بیاد باز از همین استفاده می کنم) زبانی که کار میکنم که PHP هست که اونم رایگانه. فریمورکی که کار میکنم هم Laravel هست که اونم رایگانه :-/
البته منم مدت هاست از این برنامه استفاده می کنم و برنامه ی بسیار عالی ای هست مخصوصا برای طراحان وب. من برنامه رو از یکی از سایت ها ایرانی دانلود کرده بودم و به نظر برنامه کاملا رایگان میومد چون نه سریال نامبری می خواست نه فایل کرکی داشت، ولی اشتباه می کردم چون وقتی برنامه پیغام آپدیت داد و آپدیتش کردم، بعد از مدتی ارور لایسنس داد. با رفتن به سایت برنامه فهمیدم بله مثل اینکه برنامه 70 دلار قیمتشه.(البته لازم به ذکره اگه از نسخه 2 این برنامه استفاده می کنید سازنده ها تو سایتشون گفتن که باید لایسنس رو بخرید ولی گفتن که برنامه ی بدون لایسنس مدت زمان نداره و به طور نامحدود میشه ازش استفاده کرد که متن اصلیش رو تو اسپویلر زیر اوردم اما وقتی به نسخه ی 3 اپدیت کنید دیگه این مدت زمان نامحدود نیست و بعد از مدتی حتما باید لایسنس بخرید تا بتونید از برنامه استفاده کنید)
Sublime Text 2 may be downloaded and evaluated for free, however a license must be purchased for continued use. There is currently no enforced time limit for the evaluation.

یک خوبیه شبکه استیم اینه که بازی های ارزان و رایگان پر تعداد داره ولی برای کنسول به ندرت پیش میاد حتی لازم نیست ماهی سالی دلار 50 بخاطر gold و plus مسخره بدی پس حتی اگر روزی این اتفاق افتاد بهتره با همین pc لذت ببری
شما داری بازی های کنسول و PC رو با هم مقایسه می کنید؟
من خودم PC دارم، ولی تنوعی که کنسول در بازی ها داره، هرگز PC نخواهد داشت.
پورت های بد برای PC و تعداد کم بازی ها در سال خیلی عذاب آوه! در حال حاضر این عذاب با کرک شدن بازی ها خیلی کمتر می شه و به چشم نمیاد. اما اگر روزی برسه که بازی ها PC کرک نشه، موندن در دنیای PC خیلی سخته! فرض کنید یک سیستم جمع کنید با 4 میلیون تومن، ولی تعداد بازی های انحصاری و با کیفیتی که برای PS4 و XB1 میاد از تعداد کُل بازی هائی که در سال برای PC میاد بیشتره!!! :|
مثلا این activation با پورت افتضاح Call of Duty Black Ops III برای PC داده می خواد از ما حمایت کنه!؟
من PC رو فقط برای راحتی در تهیه بازی ها انتخاب کردم و اگر روزی این راحتی از بین بره، بدون شک کنسول رو ترجیح می دم!
حیف اون آنچارتد یا هیلو نیست بازی نکنیم!؟ :d

پورت های بد برای PC و تعداد کم بازی ها در سال خیلی عذاب آوه! در حال حاضر این عذاب با کرک شدن بازی ها خیلی کمتر می شه و به چشم نمیاد. اما اگر روزی برسه که بازی ها PC کرک نشه، موندن در دنیای PC خیلی سخته! فرض کنید یک سیستم جمع کنید با 4 میلیون تومن، ولی تعداد بازی های انحصاری و با کیفیتی که برای PS4 و XB1 میاد از تعداد کُل بازی هائی که در سال برای PC میاد بیشتره!!! :|
مثلا این activation با پورت افتضاح Call of Duty Black Ops III برای PC داده می خواد از ما حمایت کنه!؟
من PC رو فقط برای راحتی در تهیه بازی ها انتخاب کردم و اگر روزی این راحتی از بین بره، بدون شک کنسول رو ترجیح می دم!

اینا همه درسته ولی کنسول هم مشکلات خودشو داره

گرافیک و رزولیشن پایین بازی ها، فریم ریت 30 و کمتر ~x( و از همه مهمتر عدم پشتیبانی از بازیهای قدیمی باعث شده که هیچ وقت نتونم با کنسول کنار بیام

در حال حاضر بهترین کار اینه که در کنار یک PC قدرتمند کنسول هم داشته باشین تا اون مشکل تنوع بازی ها از بین بره

من به طور کامل مخالف برچیده شدن پایرسی نیستم به دلیل وجود بعضی از ناشرای مفت خور ولی به طور عام مخالفم.
اینکه طرف زحمت کشیده فلان بازی ، اپلیکیشن و... رو ساخته و برای فروش گذاشت باید بهش احترام گذاشت و در صورتی که میتونیم بخریم! اینکه تو کشور ما نیست و... مشکل اون بنده خدا نیست.قرار نیست برای تجربه هر چیزی اینطوری دزدی کنیم از کسی.
خیلی راحت میشه اون بازی رو تهیه نکرد و هر وقت وسعمون رسید بخریمش.اگه هم هیچ وقت نرسید یا نخواستیم که برسه ، بهتره برای احترام به سازنده هم که شده پایرت نکنیم.به عبارتی قیدش رو بزنیم.

من خودم یه مدت طولانی چندساله پایرت می کردم ولی کم کم ، کمتر شد.الان چون دستم به خرج و مخارج دانشگاه و... بنده بازی Fallout 4 رو وقتی روزای اول پایرت کردم چندساعت اومدم بازی کنم و در نهایت اومدم بیرون! با خودم گفتم من دارم آخر لذت رو تجربه می کنم ، ولی 60 دلاره سازنده رو ندادم! هنوزم بازی رو نخریدم و بشدت تو کفم :d سر ویچر 3 هم همین حس بهم دست داد و خب خریدم و تمومش کردم.یعنی ما هم دستی تو پایرت داشتیم ولی وقتی میبینم با این کارم دارم ظلمی هرچند ناقابل در حق سازنده انجام میدم خب زیاد حس خوبی نیست!:d

الان هم ماهی یک بازی می خرم نهایتا و کل ماه سرگرمم :d همین دید باعث شده چرت و پرت هایی مثل COD BO3 رو نخرم و خیلی بازیهای دیگه که اگر هنوز پایرت خور بودم به ثانیه پایرتشون می کردم.:dدر نتیجه فقط زدم تو خط شاهکارهایی که ارزش وقت گذاشتن و هزینه کردن رو دارن. که سالی 10 تا بازی باشن!یا یکمی بیشتر.
در کل بنظرم اگه سازنده ها مثل cdpr قفل خاصی رو بازی نذارن کم کم میبینیم پایرسی فراموش میشه و هر دو طرف سود می کنن.از دلایل علاقه بنده به خرید بازی ، وقتی بود که دیدم تو انجمن خیلی ها بازی رو میخرن و خب رو من هم تاثیر خوبی داشت.:d

این حرف یه چیز تو مایه های انکار خدا و آفرینشه. :d دهه 90 میلادی نیستیم که pc بازی نداشته باشه.

شما برو استیم چک کن روزی 10تا بازی جدید با سبک های مختلف میاد
از بازی های پیکسلی با ایده جدید بگیر تا بازی ها گرافیک خفن Survival و AAA.

بیان یه استور مثل استور روسیه تو استیم برای ایران در نظر بگیرن و ایران را یه ریجن حساب بکنن (در حقیقت آدم حسابمون بکنن:| ). اون موقع من به شـــــــدّت از بازی اورجینال حمایت می کنم:دی
پ.ن: البته الان هم سعی می کنم بیشتر بازیهام را اورجینال تهیه کنم.
اتفاقا یک بار این اتفاق افتاد و برای یک روز استیم در ایران راه افتاد و با زیال میتونستی بازی بخری ! و بعدش معلوم نبود چه اتفاقی افتاد که به سرعت جمع شد :|

این حرف یه چیز تو مایه های انکار خدا و آفرینشه. :d دهه 90 میلادی نیستیم که pc بازی نداشته باشه.
شکی در خدا بودنِ PC نیست! ولی وجدانا خرج بنده های خدا از خودِ خدا کمتره و گاها بنده های خدا می تونن تو سرگرم کردن موفق تر باشن! :d شما یک نگاه به عناوین بزرگ بندازید، بیشترش برای کنسول هست! /:) من که آرزومه PC بازی های بزرگ و حتی انحصاری داشته باشه! ولی خب، اینطور که فعلا شاهدش هستیم، عدم پیشتیبانیِ خوب از PC هست! 8-| منظورم شرکت های بزرگ و عناوین قوی هستن!
البته عرض کنم، تا زمانی که بازی های PC کرک می شن، PC نمره ش بیسته! :d

اینا همه درسته ولی کنسول هم مشکلات خودشو داره

گرافیک و رزولیشن پایین بازی ها، فریم ریت 30 و کمتر ~x( و از همه مهمتر عدم پشتیبانی از بازیهای قدیمی باعث شده که هیچ وقت نتونم با کنسول کنار بیام

در حال حاضر بهترین کار اینه که در کنار یک PC قدرتمند کنسول هم داشته باشین تا اون مشکل تنوع بازی ها از بین بره
اینم یکی از دلایل مهمه که PC رو انتخاب کردم! :d
دقیقا همینطوره.

شما برو استیم چک کن روزی 10تا بازی جدید با سبک های مختلف میاد
از بازی های پیکسلی با ایده جدید بگیر تا بازی ها گرافیک خفن Survival و AAA.
بله، ولی خب، خیلی هاش نمی تونن در سطح بازی های بزرگ و قابل تحسین قرار بگیرن.
یکی مثل من که درگیر کار و زندگی هست، فرصت نمی کنه هر روز بازی های جدیدو رصد کنه!
سالی چند عدد عنوان محکم و خوش ساخت برای PC بیاد من راضی هستم! :d

شما یک نگاه به عناوین بزرگ بندازید، بیشترش برای کنسول هست! /:) من که آرزومه PC بازی های بزرگ و حتی انحصاری داشته باشه! ولی خب، اینطور که فعلا شاهدش هستیم، عدم پیشتیبانیِ خوب از PC هست! 8-| منظورم شرکت های بزرگ و عناوین قوی هستن!
من 5 تا از بازی های گنده (مالتی پلتفرم) آینده رو لیست می کنم که رو PC عرضه می شند ولی رو کنسول ها (حداقل یکیشون) عرضه نمی شند.

1. Hellblade
2. no man's sky
3. SV V
4. new hideo kojima game
5. ReCore

شما از اون لیست بیشتر خودت، 10 تا رو نام ببر که رو PC عرضه نمی شند (بجز اونایی که انحصاری هستند و ناشراشون سازنده کنسول ها).

اتفاقا یک بار این اتفاق افتاد و برای یک روز استیم در ایران راه افتاد و با زیال میتونستی بازی بخری ! و بعدش معلوم نبود چه اتفاقی افتاد که به سرعت جمع شد :|
چه جالب کاشکی یک عکس میگرفتین ببینیم :d باورش سخته برام ... 8-|

شما از اون لیست بیشتر خودت، 10 تا رو نام ببر که رو PC عرضه نمی شند (بجز اونایی که انحصاری هستند و ناشراشون سازنده کنسول ها).

انحصاری های کنسول رو نام ببر به جر اونایی که انحصارین؟

انحصاری های کنسول رو نام ببر به جر اونایی که انحصارین؟
جمله واضح بود، خواستم 10 تا بازی اسم و رسم دار آینده نام برده بشه که رو کنسول ها (مشترکا) عرضه می شند ولی رو PC نه، بعنوان مثال RDR راکستار که سال 2010 عرضه شد...

صحبت انحصاری های کنسولی نیست، انحصاری شناسنامه کنسول هست و سونی مایکروسافت هر کدوم وظیفشونه کنسول هاشون رو از این نظر پوشش بدن، کمااینکه PC هم انحصاری های خودشو داره ....

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or