آیا عمر پایرسی به پایان رسیده است؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
piracy.jpg

به نظرت می‌رسد مشهورترین و بهترین آدم‌های عرصه هک و کرک کردن بازی‌ها (که اغلب چینی هستند) از ادامه کار خود ناامید شده‌اند.

به گزارش TorrentFreak، انجمن گروه معروف 3DM، این اواخر از کاربرانی پرشده که از عدم عرضه کرک بازی‌های جدید ناراحتند، بازی‌هایی که حتی 12 ماه از عرضه آن‌ها گذشته است.
همه چیز از Dragon Age: Inquistion شروع شد، بازیی که یک ماه شکستن قفل آن طول کشید اما بازی‌های بعدی FIFA 16 و Just Cause 3 هیچ وقت به این مرحله نرسیدند.
هر سه این عناوین از سیستم امنیتی Denuvo استفاده می‌کنند، سیستمی که سازنده آن بر "ضد-خراب‌کاری" آن تاکید دارند و از قفل‌های امنیتی آنلاینی که اکثرا باعث نارضایتی مخاطبان نیز می‌شد، مجزا می‌دانند. ابتدای شکستن قفل Denuvo، گروه 3DM بسیار به خود افتخار می‌کردند اما پس از آن بود که تیم پشت این قفل، با بهبود آن اکثر عناوین PC سال 2015 را از پایرسی حفظ کردند.
در پستی که در انجمن 3DM توسط موسس این گروه زده شده، توضیحاتی آمده است:
" در این چند روز اخیر، مردم از عرضه نسخه کرک بازی Just Cause 3 می‌پرسند، تنها پاسخ قطعی این است که مرحله آخر شکست آن بسیار سخت است و کرکر ما Jun تقریبا تسیلم شد اما من او را تشویق به ادامه کار کردم. من معتقدم که قفل این بازی هنوز قابل شکستن است اما با توجه به پیشرفت تکنولوژی رمز‌گذاری، تا دو سال آینده دیگر بازیی مجانی نخواهد بود."
بازی‌های MGS:V و Batman: Arkham Knight از این سیستم استفاده کردند و Rise of The Tomb Raider نیز استفاده خواهد. اگر این روند ادامه پیدا کند، مطمئنن شاهد محبوبیت بیشتر این سیستم و همچنین پایان دوران پایرسی خواهیم بود.

منبع

حالا فوقش چند سال صبر میکنیم بازی روی سایت GOG میاد و اونوقت بدون هیچ قفلی بازیش میکنیم! فقط باید 7 سال صبر کرد!

روزی که دیگه نشه چیزی رو مجانی بازی کرد من عرصه گیمینگ رو برای همیشه میزارم کنار!:دی فقط دزدی!:دی

بحث توانست و نتوانستن در کرک نیست به نظرم اگر این هکرا انگیزه مالی داشته باشند قبل از عرضه بازی هم میتونن اون رو هک کنن ولی اینجوری سود چندانی گیرشون نمیاد

این بدترین و تلخ ترین خبری بود که تو این چند سال اخیر تو بازی سنتر خوندم! :|:d
حتی فرص کردن این اتفاق می تونه به راحتی کَمَر رو از چندیدن ناحیه به شکل پیوسته مورد شکستگی قرار بده! :|:d

شخصا اگر این اتفاق رُخ بده و روزی فرا برسه که دیگه هیـــــــــــچ بازی PC کرک نشه، مستقیما شیرجه می زنم به سمت کنسول! :-b
بنده پشتم زیر بارِ تغییراتِ کم و ارتقای جزئی سیستم خَم شد تا بتونم بازی های روز رو دانلود کنم بزنم تنگِ PC حالش رو ببرم! حالا برم پول بدم برای بازی های PC؟؟؟ :d کمتر از این مبلغی که برای PC خرج کردم می تونستم یک PS4 بخرم! :d حالا چرا باید چندین برابر خرج PCـــی کنم که قراره بازی هاش رو با قیمت کنسولی خریداری کنم؟؟؟ :d
لــــذت PC از قدیم همین مِفت و مُفت نصب کردن بازی هاش بوده! :d اصلا مگه برای بازی PC هم پول میدن؟؟؟ :d:d:d
امیدوارم هــــــــــــرگــــــــــز، هـــــــــرگـــــــــز این اتفاق نیوفته که امثال مثل من بدبخت می شن! :d
همینجوریش هم کُلی بالاپائین کردیم تو خرج افتادیم تو این سن! :d والا پولِ بازی دیگه نداریم بدیم!!!!! :d

Once a Pirate , Always A Pirate
بعید میدونم بساط پایرسی جمع بشه تا وقتی شبکه های تورنت فعالیت میکنن و هکر ها برای خود نشون دادن دست به هرکاری میزنن پایرسی ادامه داره ، ولی خوب از طرفی هم باید به سازنده ها حق داد چون باید هزینه ها برگرده تا این صنعت پابرجا بمونه !

Once a Pirate , Always A Pirate
بعید میدونم بساط پایرسی جمع بشه تا وقتی شبکه های تورنت فعالیت میکنن و هکر ها برای خود نشون دادن دست به هرکاری میزنن پایرسی ادامه داره ، ولی خوب از طرفی هم باید به سازنده ها حق داد چون باید هزینه ها برگرده تا این صنعت پابرجا بمونه !

تو موسیقی و فیلم درسته ولی توی گیمینگ بلخره باید کرک بشه تا تورنتش بیاد.تورنتی ها که کرکر و هکر نیستن.

- - -ویرایش - - -

این بدترین و تلخ ترین خبری بود که تو این چند سال اخیر تو بازی سنتر خوندم! :|:d
حتی فرص کردن این اتفاق می تونه به راحتی کَمَر رو از چندیدن ناحیه به شکل پیوسته مورد شکستگی قرار بده! :|:d

شخصا اگر این اتفاق رُخ بده و روزی فرا برسه که دیگه هیـــــــــــچ بازی PC کرک نشه، مستقیما شیرجه می زنم به سمت کنسول! :-b
بنده پشتم زیر بارِ تغییراتِ کم و ارتقای جزئی سیستم خَم شد تا بتونم بازی های روز رو دانلود کنم بزنم تنگِ PC حالش رو ببرم! حالا برم پول بدم برای بازی های PC؟؟؟ :d کمتر از این مبلغی که برای PC خرج کردم می تونستم یک PS4 بخرم! :d حالا چرا باید چندین برابر خرج PCـــی کنم که قراره بازی هاش رو با قیمت کنسولی خریداری کنم؟؟؟ :d
لــــذت PC از قدیم همین مِفت و مُفت نصب کردن بازی هاش بوده! :d اصلا مگه برای بازی PC هم پول میدن؟؟؟ :d:d:d
امیدوارم هــــــــــــرگــــــــــز، هـــــــــرگـــــــــز این اتفاق نیوفته که امثال مثل من بدبخت می شن! :d
همینجوریش هم کُلی بالاپائین کردیم تو خرج افتادیم تو این سن! :d والا پولِ بازی دیگه نداریم بدیم!!!!! :d

دقیقا این نسل من برای همین خیلی از PC دور شدم.با گرون شدن دلار خرج PC خیلی بالا رفته هربار
ارتقا سیستم نزدیک دو تا سه میلیون میشه.
بازیها رو یا باید اریج بخری یا با کرک پر ایراد بازی بکنی و بعضا مثل متال گیر با سیو ، بخشهایی رو از دست بدی.
حتی اریج میخری تهش میبینی کمپانی سازنده به PC بها نداده و پورت ناقص و پر ایراد داده که با صدتا پچ هم درست نمیشه.مثل بتمن و اساسین و مورتال و...
تهش به خاطر پورت ضعیف بهتر از کنسول اجرا نمیشه نهایتا در سطح کنسول.

آخرین ویرایش:
اینی که یک تیم نتونسته از پس یک قفل بر بیاد بدین معنی نیست که اون قفل غیر قابل شکسته
3DM یک گروه چینی جو گیر هست، کارشون قابل ستایشه اما حرفشون سند نیست

اگر بزرگانی مثل Skidrow و Razor1911 بودن الان اوضاع جور دیگه ای بود، مشکل اصلی اینه که همه گروه های قدیمی کشیدن کنار
همین الان روی بحث Software ما گروهی مثل SnD رو داریم که حرفش سنده، اما روی کرک گیم گروه هایی که هستن مثل Reloaded,Codex,3DM,... هیچ کدوم در حدی نیستن که بخوان آینده Piracy رو پیش بینی کنن

اینی که یک تیم نتونسته از پس یک قفل بر بیاد بدین معنی نیست که اون قفل غیر قابل شکسته
3DM یک گروه چینی جو گیر هست، کارشون قابل ستایشه اما حرفشون سند نیست

اگر بزرگانی مثل Skidrow و Razor1911 بودن الان اوضاع جور دیگه ای بود، مشکل اصلی اینه که همه گروه های قدیمی کشیدن کنار
همین الان روی بحث Software ما گروهی مثل SnD رو داریم که حرفش سنده، اما روی کرک گیم گروه هایی که هستن مثل Reloaded,Codex,3DM,... هیچ کدوم در حدی نیستن که بخوان آینده Piracy رو پیش بینی کنن

یادش بخیر Razor1911 کارشون درست بود.

واقعا عمر دزدی دریایی به پایان رسید؟! :-o حالا چیکار کنیم؟ :(:((
=)) :))

دزد جماعت همیشه 10 پله جلوتره ... هرچیم این رمزنگاری پیشرفت کنه بلاخره یکی پیدا میشه بزنه بپوکونتش ...

بحث توانست و نتوانستن در کرک نیست به نظرم اگر این هکرا انگیزه مالی داشته باشند قبل از عرضه بازی هم میتونن اون رو هک کنن ولی اینجوری سود چندانی گیرشون نمیاد
هیچ وقت قضیه پول نبوده برادر...

به امید اینکه نرم افزارهای مطرح هم به این قفل رو بیارن و کلا بساط پایرسی در زمینه گیم و نرم افزار برچیده شه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or