آیا عمر پایرسی به پایان رسیده است؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
piracy.jpg

به نظرت می‌رسد مشهورترین و بهترین آدم‌های عرصه هک و کرک کردن بازی‌ها (که اغلب چینی هستند) از ادامه کار خود ناامید شده‌اند.

به گزارش TorrentFreak، انجمن گروه معروف 3DM، این اواخر از کاربرانی پرشده که از عدم عرضه کرک بازی‌های جدید ناراحتند، بازی‌هایی که حتی 12 ماه از عرضه آن‌ها گذشته است.
همه چیز از Dragon Age: Inquistion شروع شد، بازیی که یک ماه شکستن قفل آن طول کشید اما بازی‌های بعدی FIFA 16 و Just Cause 3 هیچ وقت به این مرحله نرسیدند.
هر سه این عناوین از سیستم امنیتی Denuvo استفاده می‌کنند، سیستمی که سازنده آن بر "ضد-خراب‌کاری" آن تاکید دارند و از قفل‌های امنیتی آنلاینی که اکثرا باعث نارضایتی مخاطبان نیز می‌شد، مجزا می‌دانند. ابتدای شکستن قفل Denuvo، گروه 3DM بسیار به خود افتخار می‌کردند اما پس از آن بود که تیم پشت این قفل، با بهبود آن اکثر عناوین PC سال 2015 را از پایرسی حفظ کردند.
در پستی که در انجمن 3DM توسط موسس این گروه زده شده، توضیحاتی آمده است:
" در این چند روز اخیر، مردم از عرضه نسخه کرک بازی Just Cause 3 می‌پرسند، تنها پاسخ قطعی این است که مرحله آخر شکست آن بسیار سخت است و کرکر ما Jun تقریبا تسیلم شد اما من او را تشویق به ادامه کار کردم. من معتقدم که قفل این بازی هنوز قابل شکستن است اما با توجه به پیشرفت تکنولوژی رمز‌گذاری، تا دو سال آینده دیگر بازیی مجانی نخواهد بود."
بازی‌های MGS:V و Batman: Arkham Knight از این سیستم استفاده کردند و Rise of The Tomb Raider نیز استفاده خواهد. اگر این روند ادامه پیدا کند، مطمئنن شاهد محبوبیت بیشتر این سیستم و همچنین پایان دوران پایرسی خواهیم بود.

منبع

در یک شرایط ایده آل از بین رفتن پایریسی خوبه اما حداقل تو ایران نه!

من تو کشوری زندگی میکنم که هیچ کدوم از سازنده ها من رو آدم حساب نمیکنن. کنسول ها تو کشور من لانچ رسمی ندارن. بازی ها همینطور. زبان من رو پشتیبانی نمیکنن. و قیمت ها هیچ ارتباطی با ارزش اصلی محصول ندارن. توی مثلا آمریکا قیمت یه بازی اندازه دستمزد دو ساعت یه طراح هم نیست (تو آمریکا دستمزد یه گرافیست مثلا ساعتی 40 دلار برای کار کوتاه مدت و 20 دلار برای کار طولانی مدت هست) اما تو ایران میشه حقوق یک هفته همون آرتیست.

خوب با این تفاسیر من چرا باید از فلسفه اورجینال خریدن حمایت کنم؟ اگه یه بازی توی ایران به صورت رسمی عرضه میشد، مثل همه جای دنیا پشتیبانی میشد و مهم تر از همه بر اساس سطح درآمد من قیمت گذاری میشد، در این صورت نه تنها من بلکه خیلی از آدم ها میرفتن سراغ خرید اورجینال! کسی حاضر نیست مثلا 30 تومن بده یه بازی رو اورجینال بخره و همونطور بازی کنه که یه نفر تو آمریکا؟ کمااینکه همین الان خرید بازی های کپی هم بخاطر زیاد بودن تعداد DVD دست کمی از بازی اورجینال نداره و مثلا من Ryse رو دیدم 50 تومن میدادن!

با این تفاسیر حداقل برای من حمایت از تولید کننده و ارزش نرم افزار و این مدل صحبت ها چرت و پرتی بیش نیست. و درست یا غلط، به خودم حق میدم همه چیز رو پایریت کنم!:دی تا زمانی که حقوق من رو به رسمیت بشناسن!:دی

سیستم عامل تمامی دستگاه های عابربانک Windows XP SP3 هست، یک سری جدید هاشون مهاجرت کردن Windows 7
همشون از دم کرک شده
کل سیسنم عامل سرور ها و دیتابیس های سیستم بانکی و ... همشون از دم نسخه های کرک شده هستن

پولی که دریافت می کنید بوی Piracy می ده، به عبارتی کل نظام بانکی و پولی ما بر پایه Piracy استواره

Enjoy Folks

یه بحثی که هست اینه که اگه شرکت سازنده بازی ، نرم افزار و... هرکسی بیاد ببینه ما تو چه شرایطی و کجا زندگی میکنیم کاملا حق میده پایرت کنیم :دی همچین میگن پول نداری بازی نکن انگار تو چه امکانات و تفریح های متنوع و ساپورتی از شرکت سازنده هستیم که اریج استفاده کنیم .. :| این که شما اینجا پایرت چیزی رو استفاده کنی مطمئن باش هیچ ضرری به شرکتش نمیزنی چون اصلا حسابت نمیکنه ..

فقط بگم ویژوال استدیو به صورت مجانی روی سایت مایکروسافت قابل دانلود هست..
(از حق نگذریم بعضی از بازی ها مستحق پایرتن اونم به خاطر ناشرشون، الان مس افکت تریلوژی توی اوریجین ۱۵ دلار شده بود اما اگر بخواین دی ال سی هارو کامل بگیرید باید بالای ۶۰ دلار بدید چون EA حاضر نیست روی دی ال سی تخفیف بزنه... همین موضوع برای بازی های سگا هم صدق میکنه..)

بعضی ها در مورد رمزنگاری بازی ها صحبت میکنند میگند هکرها حتما هکشون میکنند انگار قراره رمز گاو صندوق باز کنند !
ما 3 عدد داریم 1 2 3 و میتونیم به 27 حالت مختلف ذخیره کنیم حالا میکنیمش 4 تا ( 1234 ) میشه 256 حالت حالا میکنیم 5 تا ( 12345 ) میشه 3125 حالت
حالا فکرش بکنید قراره 26 حرف انگلیسی 10 عدد و تعدادی علائم به صورت 128 بیت ذخیره بشه، چه تعداد حالت مختلف بوجود میاره ! تازه اگر 128 بیتی ذخیره بشه
دلیل اینکه گفته 2 سال طول میکشه این کامپیوترهایی که قرار هست رمز این نوع DRM را بشکنند 2 سال زمان نیاز دارند ! حالا نمیدونم این هکر ها با ابرکامپیوتر این کار را میخواند انجام بدند یا با مجموع چندین کامپیوتر ولی هرچی هست، شکستن رمزهای کامپیوتری مثل فیلم سینمایی نیست که طرف میشنیه 2 تا دکمه روی کیبرد میزنه و یکهو سیستم امنیتی یک جا را هک میکنند !
برای اشنایی بهتر این مقاله بخونید تا با یکی از تکنیک های رمزنگاری بیشتر اشنا بشید:
عدد اول چیست و چرا این اعداد در زندگی مدرن اهمیت دارند؟ - زومیت

با این تفاسیر حداقل برای من حمایت از تولید کننده و ارزش نرم افزار و این مدل صحبت ها چرت و پرتی بیش نیست. و درست یا غلط، به خودم حق میدم همه چیز رو پایریت کنم!:دی تا زمانی که حقوق من رو به رسمیت بشناسن!:دی
نظر من اینه :

مشکل خود ماییم نه اونا. هیچ شرکتی بدش نمیاد تو ایران سرویس بده! کی از پول بدش میاد؟

مشکل از کشور و سیاست هاشه که اون باید و نباید ها اتفاق نمیافته...

جالبه که میگیم اونا مارو آدم حساب نمیکنن, اما این مساله فقط برای توجیه کردنه و اگر نگاه کنید متوجه میشید مسولین ما دنبال جیب خودشون هستن و اگر به فرض مثال شرکت سونی, یا استیم بخواد رسما در ایران فعالیت کنه این شرایط پیش میاد :

1. بالغ بر 90% بازی هاش ممنوعه جز پلنگ صورتی و پسر کوچولو و چند تا بازی ریسینگ چیز دیگه ای نمیتونه برای فروش داشته باشه ( دلیل ممنوعیت 90 درصدی بازی ها نیازی هم نداره بگم همه میدونید )
2. شرایطی که سازمان و ارگان های مربوطه تو دستکاری و تاکید رو محصول داخلی ایجاد میکنه مانع دیگری برا فعالیت این شرکت هاست
3. وضعیت خوب اقتصادی کشور هم که ماشالله فوق العادس از طرفی ایرانی جماعت کلا سختش میاد دست تو جیبش کنه یا باید یه چیزو مجانی بدن بهش یا اگر هم نه قیمتش باید پایینتر از چیزی باشه که تازه به خریدنش فکر کنه

مگه بنز , پورشه , فراری دوست ندارن تو ایران فعالیت کنن؟ شما دوست نداری بنز داشته باشی اونم با قیمت معقول؟ اما وقتی کشورت بهت پرایدی که حلبه 25 تا 30 میلیون بهت میندازه رو میده و گمرگ هم میزاره رو خودرو خارجی انتظار دیگه ای داری؟ این شرکت چجوری میخواد تو ایران فعالیت کنه؟

پس نتیجه کلی: مشکل از کشور و مردم هست نه اونا (مشکلات اقتصادی و جیب و رعایت نشدن کپی رایت رو نمیشه گردن خارجیا انداخت)... تو کشوری که هنوز یاد ندارن حق کپی رایت رو رعایت کنن حتی محصول داخلی مثل موزیک رو پایرت میکنن چه انتظاری میشه داشت ؟

خیلی از کسایی که میگن اونا مارو حساب نمیکنن , محصولات داخلی خودشونم هم به روش دزدی تهیه میکنن. ( کلا میگم منظورم شخص خاصی نیست)

+
بشدت از این روش حمایت میکنم چرا که جلوی دزدی گرفته میشه, شرکتی که این همه زحمت متحمل میشه و وقتشو پاش میزاره باید هم حقشو بگیره, در مقابلش هم سرویس و چیزایی که خریدار تحویل میگیره هم قابل ستایش هست.

این مساله باعث میشه شرکت هایی هم که علاقه به ساخت بازی روی پی سی نداشتن به دلیل پایرت روی بیارن به ساخت بازی روی پی سی و بازی های بزرگی که شاید پی سی گیمر ها بنا به دلایلی نتونستن تجربه کنن رو حالا بهش دست پیدا کنن.

اولین تاپیکی بود که نشستم نظرات همه ی دوستان خیلی با دقت و حتی بعضی هاشونو چند بار خوندم !

اینکه قفل بازیها به مرور پیشرفت میکنه شکی درش نیست ! و حتی ممکنه سخت تر بشه اینم غیر ممکن نیست ! اما در کنار اینها نرم افزار های جاسوسی و ویروس و بد افزار ها تماما پیشرفت میکنن !

نمونه ی ساده ی این قفل ها همین قفل اخیر یوبی سافت DRM بود دیگه که نمونه ی اولیه این قفل در Assassins Creed II دیده شد و نمونه ی پیشرفته ی این قفل هم در بازی Hawx 2 استفاده شد ! که حدود یه سالو نیم بود زمان برد شکسته بشه !

خیلی قفل های بدتر این هم دیدیم ! در بازی Splinter Cell ! حتی یادمه بازی GTA هم بدترین قفل ها رو داشته ! اگه سنتون قد بده ! برای بعضی بازی ها باید درایور مجازی میساختیم ! و کابل درایور CD یا DVD رو در میوردیم ! یا کلا بازی ها رو باید با یک بک آپ اجرا میکردیم !

اینکه پیشرفت هست و همیشه بوده ! تا حالا چیزی نبوده که کرک یا پایرت نشده باشه ! زمان بر هست ولی شدنیه ! من قول میدم تا دو سال آینده گروهای جدیدی از هکر ها هم اضاف میشه !

حالا بعضی ها میان شرایط ایران و بررسی میکنن اون بحثش جداست ما کاری به اون نداریم !

نتیجه ی کلی این بحث اینه شرایط سختر میشه اما همیشه راهی وجود داره !

یک نکته در مورد پایرسی این هستش که اینترنت بد ایران خودش باعث پایرسی میشه :d
مثلا من از وقتی از ایران خارج شدم تا حالا حتی یک دونه آهنگ رو هم دانلود نکردم چون هرچی بخوام رو از اسپاتیفای گوش میدم.
یا نتفلیکس که الان تقریبا توی همه دنیا هستش با فقط 6-7 دلار در ماه میتونین اکثر فیلمهای خوب دنیا رو ببینین. 7 دلار ماهیانه فکر کنم بشه 25 هزار تومن یعنی پول یه پیتزا خوب :d
ولی مشکل اصلی توی ایران همون سرعت بد اینترنت هست که باعث میشه این کارها به صرفه نباشه.

یک نکته در مورد پایرسی این هستش که اینترنت بد ایران خودش باعث پایرسی میشه :d
مثلا من از وقتی از ایران خارج شدم تا حالا حتی یک دونه آهنگ رو هم دانلود نکردم چون هرچی بخوام رو از اسپاتیفای گوش میدم.
یا نتفلیکس که الان تقریبا توی همه دنیا هستش با فقط 6-7 دلار در ماه میتونین اکثر فیلمهای خوب دنیا رو ببینین. 7 دلار ماهیانه فکر کنم بشه 25 هزار تومن یعنی پول یه پیتزا خوب :d
ولی مشکل اصلی توی ایران همون سرعت بد اینترنت هست که باعث میشه این کارها به صرفه نباشه.

دقیقا بزرگترین و اصلی ترین مشکل من برای رعایت کپی رایت همین نت زهرماریه ...

نتفلیکس ایران رو هم ادم حساب کرد

گسترش خدمات نت‌فلیکس به ۱۳۰ کشور دیگر از جمله ایران

... موندم این نت فلیکس چه فکری برای خودش کرده این همه ضرر بده که به ایران هم خدمات بده ... چه احقایی (مخاطب خاص)

گفتن که این خدمات فعلا به صورت معمول سایر نقاط دنیاست .. ولی دارن در مورد شرایط ایران و سیستم بانکی تحقیق و مطالعه میکنن تا خدمات اسون تر و بهتری ارایه بدن .

که البته با این شرایط خاص ایران بعید به نظر میرسه.

موندم سونی تا کی میخواد ما رو ایگنور کنه

در یک شرایط ایده آل از بین رفتن پایریسی خوبه اما حداقل تو ایران نه!

من تو کشوری زندگی میکنم که هیچ کدوم از سازنده ها من رو آدم حساب نمیکنن. کنسول ها تو کشور من لانچ رسمی ندارن. بازی ها همینطور. زبان من رو پشتیبانی نمیکنن. و قیمت ها هیچ ارتباطی با ارزش اصلی محصول ندارن. توی مثلا آمریکا قیمت یه بازی اندازه دستمزد دو ساعت یه طراح هم نیست (تو آمریکا دستمزد یه گرافیست مثلا ساعتی 40 دلار برای کار کوتاه مدت و 20 دلار برای کار طولانی مدت هست) اما تو ایران میشه حقوق یک هفته همون آرتیست.

خوب با این تفاسیر من چرا باید از فلسفه اورجینال خریدن حمایت کنم؟ اگه یه بازی توی ایران به صورت رسمی عرضه میشد، مثل همه جای دنیا پشتیبانی میشد و مهم تر از همه بر اساس سطح درآمد من قیمت گذاری میشد، در این صورت نه تنها من بلکه خیلی از آدم ها میرفتن سراغ خرید اورجینال! کسی حاضر نیست مثلا 30 تومن بده یه بازی رو اورجینال بخره و همونطور بازی کنه که یه نفر تو آمریکا؟ کمااینکه همین الان خرید بازی های کپی هم بخاطر زیاد بودن تعداد DVD دست کمی از بازی اورجینال نداره و مثلا من Ryse رو دیدم 50 تومن میدادن!

حق؟!

" یک عده به خاطر کارهایی که دست من نیست من رو مجازات می کنند، پس من هم میرم یک عده دیگه رو به خاطر کارهایی که دستشون نیست مجازات می کنم! این استدلال شماست.

تحریم بودن شما ربطی به اون شرکت ها نداره و از طرف دولت ها میاد. اتفاقا برای اون شرکت ها مضر هم هست چون بطور بالقوه مشتری هایی ایران رو از دست میدن و به موقعش هم انتقاد کردن از این قوانین تحریم. Adobe دخالتی در مشکلات شما و مجازات شما و ... نداشته، و طبیعتا شما هم حقی نسبت به اموالش ندارید، و در این بین فقط شما نیستید که ضرر کردید، Adobe هم شما رو به عنوان یک مشتری بالقوه از دست داده. اما شما برای خودتون "حق" قائل هستید نسبت به اموال این شرکت های نرم افزاری.

شما در نهایت بگید "من کرک می کنم و یک لیوان آب هم روش" ، حرفی نیست و اشکالی هم به استدلالتون وارد نیست. ولی این تلاش عجیب شما برای اینکه بگید این کار "حق" شماست بسیار عجیبه."

بیان یه استور مثل استور روسیه تو استیم برای ایران در نظر بگیرن و ایران را یه ریجن حساب بکنن (در حقیقت آدم حسابمون بکنن:| ). اون موقع من به شـــــــدّت از بازی اورجینال حمایت می کنم:دی
پ.ن: البته الان هم سعی می کنم بیشتر بازیهام را اورجینال تهیه کنم.

آخرین ویرایش:
نبود یه اینترنت خوب باعث میشه ایران ها رو به سوی کپی بیاورند.
اگه یه اینترنت خوب نامحدود داشتم هیچ وقت به سوی کپی روی نمی اوردم

من مطمئنم 80 درصد PC Gamer های سایت اگه استیم یه ریجن ایران با قیمت درست حسابی(بازی 60 دلاری بشه 60 تومن، مثه روسیه) بزاره شروع می کنن اوریج بازی کردن. کلا امیدوارم تا آخر 2016 یه خبری بشه8-|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or