آیا عمر پایرسی به پایان رسیده است؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
piracy.jpg

به نظرت می‌رسد مشهورترین و بهترین آدم‌های عرصه هک و کرک کردن بازی‌ها (که اغلب چینی هستند) از ادامه کار خود ناامید شده‌اند.

به گزارش TorrentFreak، انجمن گروه معروف 3DM، این اواخر از کاربرانی پرشده که از عدم عرضه کرک بازی‌های جدید ناراحتند، بازی‌هایی که حتی 12 ماه از عرضه آن‌ها گذشته است.
همه چیز از Dragon Age: Inquistion شروع شد، بازیی که یک ماه شکستن قفل آن طول کشید اما بازی‌های بعدی FIFA 16 و Just Cause 3 هیچ وقت به این مرحله نرسیدند.
هر سه این عناوین از سیستم امنیتی Denuvo استفاده می‌کنند، سیستمی که سازنده آن بر "ضد-خراب‌کاری" آن تاکید دارند و از قفل‌های امنیتی آنلاینی که اکثرا باعث نارضایتی مخاطبان نیز می‌شد، مجزا می‌دانند. ابتدای شکستن قفل Denuvo، گروه 3DM بسیار به خود افتخار می‌کردند اما پس از آن بود که تیم پشت این قفل، با بهبود آن اکثر عناوین PC سال 2015 را از پایرسی حفظ کردند.
در پستی که در انجمن 3DM توسط موسس این گروه زده شده، توضیحاتی آمده است:
" در این چند روز اخیر، مردم از عرضه نسخه کرک بازی Just Cause 3 می‌پرسند، تنها پاسخ قطعی این است که مرحله آخر شکست آن بسیار سخت است و کرکر ما Jun تقریبا تسیلم شد اما من او را تشویق به ادامه کار کردم. من معتقدم که قفل این بازی هنوز قابل شکستن است اما با توجه به پیشرفت تکنولوژی رمز‌گذاری، تا دو سال آینده دیگر بازیی مجانی نخواهد بود."
بازی‌های MGS:V و Batman: Arkham Knight از این سیستم استفاده کردند و Rise of The Tomb Raider نیز استفاده خواهد. اگر این روند ادامه پیدا کند، مطمئنن شاهد محبوبیت بیشتر این سیستم و همچنین پایان دوران پایرسی خواهیم بود.

منبع

چه جالب کاشکی یک عکس میگرفتین ببینیم :d باورش سخته برام ... 8-|
حرف الان نیست مربوط به 1-2 سال قبل میشه
اینم سایتش : محدودیت دسترسی
من فقط سایتش رفتم که زده بود داره تعمیرات انجام میده اما پسرداییم میگفت رفیقاش در استیم برای یک روز که فعال بوده با ریال خریدند
راست دروغش گردن اون :دی

حقیقت اینه که نصف لذت یک بازی به آنلاین زدنه . مثلا بازیهایی مثل فوتبال تنهایی بشینی بازی کنی وقت تلف کردنه و حال نمیده و باید آنلاین بزنی . حالا ما به خاطر نت داغون اکثرا نمیتونیم آنلاین بزنیم مثلا من خودم که پلی فور و وان دارم خیلی زورم میاد 200 تومن بدم یه بازی اونم فقط واسه آفلاینش .
من چند سالیه با پی سی بازی نمیکنم چون مخارجش بالاست صرف نمیکنه و کنسول دارم تو نسل فعلی هم نه اینکه دلم بخواد یا نخواد مجبورم اوریج بازی کنم چون کنسولها هنوز هک نشده اما اگر ما هم نت درست داشتیم که بشد از بازی نهایت لذت رو برد و در واقع استفاده کامل کرد اوریج خریدن منطقیه وگرنه نه .

بله، ولی خب، خیلی هاش نمی تونن در سطح بازی های بزرگ و قابل تحسین قرار بگیرن.
یکی مثل من که درگیر کار و زندگی هست، فرصت نمی کنه هر روز بازی های جدیدو رصد کنه!
سالی چند عدد عنوان محکم و خوش ساخت برای PC بیاد من راضی هستم! :d

ببینید شاید ابن حرف شما برای چند سال قبل هم درست باشه ولی الان واقعا پلتفرم pc در بهترین حالت خودش به سر میبره. جدا از اینکه دیگه مثل قدیم شاهد بازی هایی که فقط بر روی کنسول عرضه میشند نیستیم بلکه بازی های انحصاری فرست پارتی سونی و مایکروسافت هم برای pc عرضه میشند. همین چند روز پیش لیست بازی های فرست پارتی مایکروسافت آمد از ده تا بازی هفت تاش برای ویندوز ده عرضه میشه. سونی هم سال آینده فکر کنم هفت هشت تایی حداقل بازی انحصاری کنسولی داره که برای pc هم عرضه میشند.
دیگه مثل قدیم نیست سازنده ها بیخیال سود پی سی بشند. دیگه تمام بازی های مولتی پلتفرم که عرضه میشند که هیچ حتی یکسری بازی های سونی و مایکروسافت هم برای پی سی عرضه میشند. حالا ویژگی‌های خوب دیگه اش مثل آنلاین رایگان تو استیم و دسترسی به تمام عنوان های قدیمی این چیزا هم هست. اتفاقا الان مقصد خیلی از بازیساز ها شده.

من 5 تا از بازی های گنده (مالتی پلتفرم) آینده رو لیست می کنم که رو PC عرضه می شند ولی رو کنسول ها (حداقل یکیشون) عرضه نمی شند.

1. Hellblade
2. no man's sky
3. SV V
4. new hideo kojima game
5. ReCore

شما از اون لیست بیشتر خودت، 10 تا رو نام ببر که رو PC عرضه نمی شند (بجز اونایی که انحصاری هستند و ناشراشون سازنده کنسول ها).

برادر چرا مطلب نمیگیری.ایشون منظورش انحصاری های خوب و پرتعداد کنسولهاست که برای pc نمیاد.
خودتو به بیراهه نزن.مطلبو کاملا شفاف گفته.

برادر چرا مطلب نمیگیری.ایشون منظورش انحصاری های خوب و پرتعداد کنسولهاست که برای pc نمیاد.
خودتو به بیراهه نزن.مطلبو کاملا شفاف گفته.

شما از "عناوین بزرگ" و "شرکت های بزرگ و عناوین قوی"، انحصاری های خوب و پرتعداد کنسولها برداشت میکنی؟

اگر منظور انحصاریی بود که سرمایه ــشون رو سازنده های کنسول ها تامین می کنند که انتظار بی جا هست، گفتم این بازی ها شناسنامه کنسول هست، که البته PC هم تو این زمینه ضعیف عمل نکرده، گیف زیر حل مطلب رو ادا می کنه.

im7n_1gxv9dxddwdhde1aluvh.gif

شما از "عناوین بزرگ" و "شرکت های بزرگ و عناوین قوی"، انحصاری های خوب و پرتعداد کنسولها برداشت میکنی؟

اگر منظور انحصاریی بود که سرمایه ــشون رو سازنده های کنسول ها تامین می کنند که انتظار بی جا هست، گفتم این بازی ها شناسنامه کنسول هست، که البته PC هم تو این زمینه ضعیف عمل نکرده، گیف زیر حل مطلب رو ادا می کنه.

الان مثلا آنچارتد و بازیهای انحصاری دیگه عناوین قوی و بزرگ و از شرکتهای بزرگ نیستن؟قطعا برداشت خود شما مشکل داره.

پایرتی یا پایرسی ؟ :-/
ولی با این اوصاف هنوزم جای امید هست !!
هیچ قفلی وجود نداره ک یروزی باز نشه ...
دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره!

بر فرض محال فردا صبح کشورمون کپی رایت رو امضا کرد و تمام راههای پایرت محصولات نرم افزاری مثل بازیهای کامپیوتری رو بست و شرکتهای بازیسازی ای مانند Sony " Microsoft " Take-Two Interactive و.... قرار شد بصورت رسمی بازیهایی رو که با قوانین جمهوری اسلامی مطابقت داره توی ایران عرضه کنند؟ خب دیگه lol ولش کن...

ببینید شاید ابن حرف شما برای چند سال قبل هم درست باشه ولی الان واقعا پلتفرم pc در بهترین حالت خودش به سر میبره. جدا از اینکه دیگه مثل قدیم شاهد بازی هایی که فقط بر روی کنسول عرضه میشند نیستیم بلکه بازی های انحصاری فرست پارتی سونی و مایکروسافت هم برای pc عرضه میشند. همین چند روز پیش لیست بازی های فرست پارتی مایکروسافت آمد از ده تا بازی هفت تاش برای ویندوز ده عرضه میشه. سونی هم سال آینده فکر کنم هفت هشت تایی حداقل بازی انحصاری کنسولی داره که برای pc هم عرضه میشند.
دیگه مثل قدیم نیست سازنده ها بیخیال سود پی سی بشند. دیگه تمام بازی های مولتی پلتفرم که عرضه میشند که هیچ حتی یکسری بازی های سونی و مایکروسافت هم برای پی سی عرضه میشند. حالا ویژگی‌های خوب دیگه اش مثل آنلاین رایگان تو استیم و دسترسی به تمام عنوان های قدیمی این چیزا هم هست. اتفاقا الان مقصد خیلی از بازیساز ها شده.
اوه اوه! اگر این اتفاق بیوفته فوق العاده می شه! :d
همین امروز HELLDIVERS رو بازی کردم! ناشرش سونی هست! واقعا بازی خوبه! مخصوصا اگر چند نفری بازی کنی! :d
اگر این صحبت های شما اتفاق بیوفته، جدا PC پلتفرم با ارزش تری می شه!
اگر به PC بیشتر رسیدگی بشه و از پتانسیلی که داره بیشتر استفاده کنن، به حقش می رسه! :d

من 5 تا از بازی های گنده (مالتی پلتفرم) آینده رو لیست می کنم که رو PC عرضه می شند ولی رو کنسول ها (حداقل یکیشون) عرضه نمی شند.

1. Hellblade
2. no man's sky
3. SV V
4. new hideo kojima game
5. ReCore

شما از اون لیست بیشتر خودت، 10 تا رو نام ببر که رو PC عرضه نمی شند (بجز اونایی که انحصاری هستند و ناشراشون سازنده کنسول ها).
این عالیه! در این مورد سکوت می کنم و به انتظار می شینم! :d
فقط امیدوارم، امیـــدوارم شاهد پورت های بهتر و بهینه تری باشیم! :| مجبور نشیم برای اجرای یک بازی 500 تومن دیگه خرج کنیم! :d یکی از مواردی که روی کنسول ها خیلی بهش اهمیت می دن، همین بهینه سازی هست!
البته کنسول هست و یک سخت افزار همیشگی و PC هست و دنیائی از برند و قطعات! شاید برای بهینه سازی بازی روی PC زمان زیادی لازم باشه! :-b و خیلی از سازنده ها ترجیح می دن جیب ما خالی بشه تا وقت اونا! :d
راستی، این درسته که directx 12 بازی ها رو خیلی بهینه تر می کنه؟ :-?

Last edited by a moderator:

من عام رو نمیگم ولی برای یکی مثل خودم داشتن فقط PC غیرقابل تحمله . وقتی حتی یه عنوان نزدیک به سری Forza یا GT رو نمیتونم تجربه کنم تو سبک ریسینگ یا نتونم بازی های ND و ... رو خودم حس کنم این باعث بوجود اومدن یه کمبودی میشه که همه اون بازی های گیفی که شما گذاشتی هیجوقت نمیتونه جبرانش کنه . فکر نکنم هیجکی هم بتونه با بازی کردن بازی های غیر انحصاری با Fps 60 90 120 .... این کمبود رو بازهم جبران کنه

هر زمان سیستمهای امنیتی انقدر پیشرفت کنن که هیچ دزدی تو هیچ جا اتفاق نیفته که عملا غیر ممکنه اینم اتفاق میفته این گروه 3dm هم گروه متوسطیه تو این زمینه و خیلی نمیشه به نظراتش بها داد دوباره یه گروه دیگه بلند میشه میشه مثل reloded یا رازر
باز اگه CPY این حرفو میزد میشد نگران شد

ریلودد که خیلی وقته کرک نمیکنه . زده تو کار ایندی گیمز:d

بیان یه استور مثل استور روسیه تو استیم برای ایران در نظر بگیرن و ایران را یه ریجن حساب بکنن (در حقیقت آدم حسابمون بکنن:| ). اون موقع من به شـــــــدّت از بازی اورجینال حمایت می کنم:دی
پ.ن: البته الان هم سعی می کنم بیشتر بازیهام را اورجینال تهیه کنم.

بعدش اونوقت ریجن ایران چیزی جز بازیهای 2 بعدی و مستقل و بازیهای هایی که خالی از استفاده از مواد مخدر و الکل ، صحنه های خشن ، الفاظ نامناسب ، صحنه های +18 ، توهم توطئه و ... نخواهد داشت
کلاََ داستان داریم :)) . با این وضعیت کشور فکر کردن به همیچین چیزی مثل یک رویای دست نیافتنی هستش

- - -ویرایش - - -

اتفاقا یک بار این اتفاق افتاد و برای یک روز استیم در ایران راه افتاد و با زیال میتونستی بازی بخری ! و بعدش معلوم نبود چه اتفاقی افتاد که به سرعت جمع شد :|

مطمئنید ؟ شاید ریال عربستان بوده ها .
نحوه خریدش چطور بود ؟

عوض اینکه کیلویی 10 تا بازی بخرید پول تو جیبیتونو جمع کنید هرماه یک بازی بخرید.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or