آیا عمر پایرسی به پایان رسیده است؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
piracy.jpg

به نظرت می‌رسد مشهورترین و بهترین آدم‌های عرصه هک و کرک کردن بازی‌ها (که اغلب چینی هستند) از ادامه کار خود ناامید شده‌اند.

به گزارش TorrentFreak، انجمن گروه معروف 3DM، این اواخر از کاربرانی پرشده که از عدم عرضه کرک بازی‌های جدید ناراحتند، بازی‌هایی که حتی 12 ماه از عرضه آن‌ها گذشته است.
همه چیز از Dragon Age: Inquistion شروع شد، بازیی که یک ماه شکستن قفل آن طول کشید اما بازی‌های بعدی FIFA 16 و Just Cause 3 هیچ وقت به این مرحله نرسیدند.
هر سه این عناوین از سیستم امنیتی Denuvo استفاده می‌کنند، سیستمی که سازنده آن بر "ضد-خراب‌کاری" آن تاکید دارند و از قفل‌های امنیتی آنلاینی که اکثرا باعث نارضایتی مخاطبان نیز می‌شد، مجزا می‌دانند. ابتدای شکستن قفل Denuvo، گروه 3DM بسیار به خود افتخار می‌کردند اما پس از آن بود که تیم پشت این قفل، با بهبود آن اکثر عناوین PC سال 2015 را از پایرسی حفظ کردند.
در پستی که در انجمن 3DM توسط موسس این گروه زده شده، توضیحاتی آمده است:
" در این چند روز اخیر، مردم از عرضه نسخه کرک بازی Just Cause 3 می‌پرسند، تنها پاسخ قطعی این است که مرحله آخر شکست آن بسیار سخت است و کرکر ما Jun تقریبا تسیلم شد اما من او را تشویق به ادامه کار کردم. من معتقدم که قفل این بازی هنوز قابل شکستن است اما با توجه به پیشرفت تکنولوژی رمز‌گذاری، تا دو سال آینده دیگر بازیی مجانی نخواهد بود."
بازی‌های MGS:V و Batman: Arkham Knight از این سیستم استفاده کردند و Rise of The Tomb Raider نیز استفاده خواهد. اگر این روند ادامه پیدا کند، مطمئنن شاهد محبوبیت بیشتر این سیستم و همچنین پایان دوران پایرسی خواهیم بود.

منبع

من خودم با اين ماجراي پايرت كردن تو ضمينه هاي مختلف از گيم بگير تا فيلم و موسيقي مخالفم و هميشه هم سعي كردم تا جايي كه مي تونم اين كار رو نكنم.ولي واقعاً ديگه به همه ي كساني كه شرايطي مشابه شرايط اين كشورمون دارم حق ميدم.
مسئله ما فقط مسئله ي مالي و پول و نرخ ارز و ... نيست،يكي از بزرگترين مشكلات ما نداشتن حداقل هاي مورد نيازه!
الان براتون يك مثال ميزنم.
فرض ميكنيم شما يك دانشجو ي رشته عكاسي،هنر يا هر رشته ي ديگه اي هستيد كه با فوتوشاپ سر و كار داريد(از قصد دانشجو رو مثال زدم).تصميم ميگيرد بريد اشتراك ماهيانه ادوبي كريتيو كلاد رو بگيرد.در مرحله ي اول وارد سايت ادوبي ميشيد كه مي فهميد ايران تحريمه و به شما سرويس نميده،حالا با برنامه ها و روش هاي مختلف ip تون رو عوض ميكنيد،كلاينت كريتيو كلاد رو دانلود ميكنيد.حالا بعد از نصب ميزنيد فوتوشاپ دانلود بشه (حالا بگزريم كه نزديك ٢ گيگ حجمشه و براي اونايي كه اينترنت حجمي دارن كنتر ميندازه كه هيچ اگر هم سرعت دانلودش كم باشه خوشگل 5 ساعت طول ميكشه و اينكه شما ******* رو هم روشن كرديد و خلاصه هزار دردسر داريد دانلود ميكنيد).حالا دانلود كرديد يك ماه تريال هستش،اين يك ماه خيلي بهتون خوش مي گذره،الان مدت تريال تون تموم شده بايد پول بديد و اينجاست كه واقعاً نمي دونيد چيكار كنيد!متاسفانه تو ايران شركت هايي مثل پي پال،ويزا،مستر،امريكن اكسپرس و ... خدمات نمي دن و شما عملاً اگر هم بخواهيد نمي تونيد پولي بديد!و جالبيش اينجاست كه شركت ادوبي براي دانشجو ها تخفيفات ويژه ميده كه باز هم شما نمي تونيد از اونها استفاده كنيد!
يه مثال ديگه اش نتفليكس!بعد اندي قرن تو ايران داره سرويس ميده بازم نمي تونيد پرداخت كنيد!
بله يك سري سايت هستن مثل Payment24 كه كار هاي ارزي انجام ميدن ولي جدا از قيمت فضاييشون،هر كاري رو هم قبول نميكنن.
حالا باز اوضاع گيم و گيفت كارت هاي شركت هاي مختلف تو كشورمون خوبه،كه همون هم با هزار درد سر انجام ميشه.
يكي از بزرگترين صدمات نداشتن قانون كپي رايت و شرايط اوليه لازم رو هم خودمون يعني برنامه نويس ها ، سازنده ها و شركت هاي خودمون ميبينن.بله وقتي طرف ميره مفت مفت بازي هاي روز رو دانلود ميكنه چه رو PC و چه روي ديوايس هاي موبايل و تبلت و ... حالا حاظر ميشه ٢٠ هزار تومن پول گرشاسپ بده،هزار تومن پول بازي ايراني رو بده؟خوب معلومه كه نه چون اصلاً اينا به چشمش نمياد،در حالي كه وقتي مجبور باشه هر چيزي رو به قيمت اصليش بخره،خيلي از تفاوت ها رو متوجه ميشه.

حرف الان نیست مربوط به 1-2 سال قبل میشه
اینم سایتش : محدودیت دسترسی
من فقط سایتش رفتم که زده بود داره تعمیرات انجام میده اما پسرداییم میگفت رفیقاش در استیم برای یک روز که فعال بوده با ریال خریدند
راست دروغش گردن اون :دی
این سایت هرچی بود رسمی نبود من خودم با جمعی از دوستان اونموقع پیام دادیم از استیم پرسیدیدم گفتند ارتباطی با ما نداره، بعدشم استیم توی هر ریجنی هم باشه دومینش .comــه و یه cc با کد اون ریجن تهش اضافه میشه.

ای بابا من نمیدونم چرا بعضی ها دل میسوزون برای این جماعت لاشخور جهود همین چند وقت بیش مگه پول ملت ما رو بین مردم خودشون تقسیم نکردند مگه پول سلاح هایی که ما زمان شاه ازشون خریده بودیم رو دادن
حالا من بیام ویندوز اورجینال بخرم اصلا حدود 99 درصد محصولاتی که ما پايرت میکنیم مال همیناست.

این 3DM هم خیلی خودشو بالا حساب کرده اینا همون اول هم نتونستن قفل دایمو درست هک کن اگر تا چند ماه دیگه خبری از CPY نشد تازه میشه حرف 3DM رو جدی گرفت

- - -ویرایش - - -

يكي از بزرگترين صدمات نداشتن قانون كپي رايت و شرايط اوليه لازم رو هم خودمون يعني برنامه نويس ها ، سازنده ها و شركت هاي خودمون ميبينن.بله وقتي طرف ميره مفت مفت بازي هاي روز رو دانلود ميكنه چه رو PC و چه روي ديوايس هاي موبايل و تبلت و ... حالا حاظر ميشه ٢٠ هزار تومن پول گرشاسپ بده،هزار تومن پول بازي ايراني رو بده؟خوب معلومه كه نه چون اصلاً اينا به چشمش نمياد،در حالي كه وقتي مجبور باشه هر چيزي رو به قيمت اصليش بخره،خيلي از تفاوت ها رو متوجه ميشه.

عزیز من این که کسی حاضر نیست ٢٠ هزار تومن پول گرشاسپ بده تقصیر خودشون هست برنامه نویس های ما فعلا باید روی بازیهای کوچک و جذاب تمرکز کنند تا پولی دستشون بیاد و یک بازی درخور توجه منتشر کنند مثل شرکت لهستانی CD که وقتی بازی ویچر 1 رو ساخت واقعا درخور توجه بود.
وقتی ما GOD و شاهزاده پارس رو بازی کردیم چطور میتونیم گرشاسپ رو بازی کنیم.

پایرسی همیشه بوده و هست و خواهد بود.همیشه توی کارای بشر یه ایرادی هست و یه حفره ای میشه پیدا کرد و مطمئنم اگه یک ماه آینده نشه تا دو یا سه ماه دیگه میشه.یادمه سر بازی Prince of Persia: The Two Thrones یه قفل گذاشته بودن به نام Star Force و چقد باید مثیبت میکشیدیم تا بازی رو اجرا کنیم ولی آخرش کرک شد:d
خب این مورد یه مزیت داره و یه بدی:
مزیتش اینه که وقتی یه بازی کرک نشه بسیاری از بازی بازا به خرید نسخه اوریجینال گرایش پیدا میکنن و از اونجایی که نمیتونن صبرکنن میرن بازی رو میخرن و از همون طرف سازنده های برای ساخت بازی برای Pc خیلی راغب تر میشن و بازی های بیشتری برای Pc ساخته میشه
عیبش هم اینه اون بنده خدایی که پول نداره بازی بخره باید توی کف بمونه
البته همونطور که دوستان عرض کردن بازی های تمام آفلاین رو به راحتی میشه با سی دی کی اشتراکی بازی کرد که هیچ باگی و دردسر خاصی هم نداره بجز دانلود حجم بازی که واقعا زیاده.

1- ارزش یک چیز با قیمت اون چیز، دو تا پدیدۀ یکسان نیستن. همۀ بازیها ارزش 60 دلار رو ندارن. میشه امروز بازی رو پایرت کرد و روزی که به قیمت واقعیش (از نظر مشتری) رسید پولش رو پرداخت کرد. خود من امسال فقط بابت یه بازی 60 دلار دادم و بقیۀ بازی هام رو با قیمت بین 5 تا 30 دلار خریدم (یه دونه هم 45 دلار فکر کنم). من میتونم سالی حدوداً 20 تا بازی 60 دلاری بخرم و هیچ فشار اضافه ای حس نکنم ولی هیچ اجباری وجود نداره.
2 - به دلیل عدم ارائۀ نسخۀ دموی اکثر بازیها و کافی نبودن اثر نقدها در تصمیم گیری و ناکارآمدی سیستم بازپس گیری استیم، استفاده از نسخۀ پایرت شده حکم دمو کردن بازیها رو داره. همین راه باعث شد که من مجبور به هزینه کردن برای بازیهایی مثل DAI وFO4 نشم چون بعد از چندین ساعت فهمیدم مناسب من نیستن و پاکشون کردم. حالا فکر کن من 120 دلار بابت این دو تا بازی داده بودم.
3 - DRM خود شیطانه و ضررش به مراتب از منفعتش بیشتره، یه مثال ساده‌ش اینه که سه چهار سال دیگه به دلیل تعطیل شدن سرورهای شرکت ارائه دهندۀ DRM، بازی نسخه اصلی شما قابل استفاده نخواهد بود یا DRM باعث میشه من نتونم نسخۀ اصلی خریداری شدم رو به راحتی به دوستم قرض بدم و ...
4 - عمل پایرسی شباهت واقعی‌ای به دزدی نداره. خیلی از افرادی که این روزها بازیهای اریجینال میخرن اگه چند سال پیش با پایرت کردن گیمر نشده بودن، امروز منبع درآمد شرکتها نبودن.
5 - اینکه اگه ما پایرت نکنیم شرکتها میان و تو کشورمون نمایندگی رسمی میزنن و بهمون خدمات ارائه میدن، توهمی بیش نیست. خیلی از شرکتها تو ایران نمایندۀ رسمی تولید و پخش دارن اما مثلاً آیا ایران خودرو و سام سرویس، خدمات پس از فروش رو در حد خود پژو و سامسونگ ارائه میدن؟ اومدن شرکتها و ارائۀ خدمات واقعی تو ایران به طور کلی ربطی به رفتار مشتری نداره و کاملاً وابسته به قوانین تجاری کشوره.
6 - این جمله "که وقتی یکی پول نداره، بازی نکنه" بی‌معنی‌ترین گزارۀ تاریخه.یکی از بزرگترین علل گرایش نوجوونها و جوونها به دخانیات و مواد مخدر، نداشتن تفریح بهتره. حالا با این گزاره ما افرادی که مشغول یه تفریح سالم هستن رو از تفریحشون محروم کنیم و به اجبار ببریمشون به سمت تفریحات ناسالم؟ اصلاً ایران رو ول کنید، توی هند شرایط جوریه که مثلاً اگه بازی پایرتی 5 روپیه‌ای بشه 6 روپیه طرف باید یه وعده غذا نخوره تا بتونه بازی رو تهیه کنه و تنها لذتی که تو زندگیش داره همین بازی هست، بعد اینو ازش بگیریم؟
7 - تا زمانی که پول کامل بازی رو از من میگیرن در حالی من به هیچ وجه از بخش آنلاینش استفاده نخواهم کرد، من بازی رو در زمان عرضه پایرت و در زمان پایین اومدن قیمتش به حد کافی، پولی که مناسب بخش تکنفره هست رو میدم.
8 - پایرسی، طبق هیچ تحقیقی، به طور قطع ثابت نشده که باعث ضرر به شرکت سازنده میشه چون برخلاف تبلیغات شرکتها بزرگ، این روزها نه اونقدر گسترده‌ست و نه به طور معمول توسط افرادی انجام میشه که امکان تهیه بازیها رو دارن. کسی که مشتری پول دهنده نیست (با شرایط مختلف)، پولی رو از کسی دریغ نکرده. از قضا DRM های دست و پا گیر در طول سالها بیشتر باعث پروندن مشتری شده.
9 - دزد اون فروشندۀ بازیهای کنسول تو ایرانه که بازی رو به هر قیمتی که عشقش میکشه میفروشه، نه اون بیچاره‌ای که هیچ راه انسانی‌ای برای انجام تفریح مورد علاقه‌ش نداره.
==
بعد از این همه صغری کبری، دوست دارم نظر کمپین "هر کی پول نداره، بازی نکنه" رو در مورد CD-Key اشتراکی بدونم.پایرسی هست یا نه؟

ای بابا من نمیدونم چرا بعضی ها دل میسوزون برای این جماعت لاشخور جهود همین چند وقت بیش مگه پول ملت ما رو بین مردم خودشون تقسیم نکردند مگه پول سلاح هایی که ما زمان شاه ازشون خریده بودیم رو دادن
حالا من بیام ویندوز اورجینال بخرم اصلا حدود 99 درصد محصولاتی که ما پايرت میکنیم مال همیناست.

من نمی دونم رو چه حسابی درگیری سیاسی رو ربط به اشخاص حقیقی می دید. الان شرکت های بزرگ به کنار، اون بابایی هم که یه جای دنیا نه حالا آمریکا نشسته جون کنده یه بازی ساخته رو هم بازیش رو پایرت می کنید فکر کردید با این کار دارید مبارزه سیاسی می کنید؟! بماند که شرکت های بزرگ هم ربطی به دولت ندارن، اونها هم باید درآمد داشته باشن تا بتونن حقوق کارمند هاشون رو بدن که نه سر پیازن نه ته پیاز که پول های شما رو بین خودشون تقسیم کنن. البته هر چی می تونه پایرت کردن رو واست توجیه کنه، وقتی از یه بازی پایرت شده لذت می بری فکر کن داری مبارزات سنگین سیاسی می کنی، شدی چه گوارای دنیای سایبری...

- - -ویرایش - - -

1- ارزش یک چیز با قیمت اون چیز، دو تا پدیدۀ یکسان نیستن. همۀ بازیها ارزش 60 دلار رو ندارن. میشه امروز بازی رو پایرت کرد و روزی که به قیمت واقعیش (از نظر مشتری) رسید پولش رو پرداخت کرد.

خیلی از این داستان ها توجیه هست واسه پایرت کردن، کسی مجبورت نکرده به محض اومدن محصول بازی کنی، می تونی صبر کنی ارزون شد بعد بخری. من الان برم یه Oculus بدزدم بگم به نظر من 200 دلار می ارزه هر وقت رسید به اون پولش رو می دم؟ این دیگه چه صیغه ای هست؟!

4 - عمل پایرسی شباهت واقعی‌ای به دزدی نداره. خیلی از افرادی که این روزها بازیهای اریجینال میخرن اگه چند سال پیش با پایرت کردن گیمر نشده بودن، امروز منبع درآمد شرکتها نبودن.
8 - پایرسی، طبق هیچ تحقیقی، به طور قطع ثابت نشده که باعث ضرر به شرکت سازنده میشه چون برخلاف تبلیغات شرکتها بزرگ، این روزها نه اونقدر گسترده‌ست و نه به طور معمول توسط افرادی انجام میشه که امکان تهیه بازیها رو دارن. کسی که مشتری پول دهنده نیست (با شرایط مختلف)، پولی رو از کسی دریغ نکرده. از قضا DRM های دست و پا گیر در طول سالها بیشتر باعث پروندن مشتری شده.
این دو تا با هم نمی خونه، شما واسه مورد 8 سند می خوای، پس چجوری بدون سند میایی مورد 4 رو میگی؟!

6 - این جمله "که وقتی یکی پول نداره، بازی نکنه" بی‌معنی‌ترین گزارۀ تاریخه.یکی از بزرگترین علل گرایش نوجوونها و جوونها به دخانیات و مواد مخدر، نداشتن تفریح بهتره. حالا با این گزاره ما افرادی که مشغول یه تفریح سالم هستن رو از تفریحشون محروم کنیم و به اجبار ببریمشون به سمت تفریحات ناسالم؟ اصلاً ایران رو ول کنید، توی هند شرایط جوریه که مثلاً اگه بازی پایرتی 5 روپیه‌ای بشه 6 روپیه طرف باید یه وعده غذا نخوره تا بتونه بازی رو تهیه کنه و تنها لذتی که تو زندگیش داره همین بازی هست، بعد اینو ازش بگیریم؟

وقتی من بچه بودم، پدرم تا مدت طولانی برای من Genesis نخرید، وضع مالی خوبی نداشت و نمیشد. این فکر نکنم دلیل خوبی بود که من برم یه genesis بدزدم! یکی بره دزدی از فقر هم داره منفجر میشه باز مجازات میشه، نداشتن دلیلی برای دزدی نیست. بعد یه جوری رفتار می کنید انگار تنها تفریح سالم الان فقط بازی کردنه، والا من بچه بودم حتی موقعی که کنسول هم داشتم تو زمان مدرسه کاملا تعطیل بود و یادم نمیاد از بیکاری رفته بودم سمت مواد و خلاف.
اون مثال هندت هم میشه الویت بندی افتضاح، مثل اون خبری که خوندم در مورد یه بابایی 2 تا بچه داشت، بچه هاش رو زمین می خوابیدن تو انباری ولی کنسول داشت به روز بازی می خرید!

7 - تا زمانی که پول کامل بازی رو از من میگیرن در حالی من به هیچ وجه از بخش آنلاینش استفاده نخواهم کرد، من بازی رو در زمان عرضه پایرت و در زمان پایین اومدن قیمتش به حد کافی، پولی که مناسب بخش تکنفره هست رو میدم.

شما نمی تونی برای قسمتی که دوست داری پول بدی، اگر محصول مناسب شما نیست کسی زورت نکرده بخری.

=============================
این چیزا رو میبینم بعضی وقت ها فکر می کنم تنها چیزی که جلوی یه سری رو گرفته که نرن هر چی دوست دارن بپیچن بدون پول دادن سخت بودن این کار در مورد محصولات فیزیکی هست، وگرنه اگر راه داشت کلا همه چیز رو این جوری مصرف می کردن!

آخرین ویرایش:
من به نظرم یکم مشکل داریم تو دایره لغات. پایرسی یه نوع دزدی هست و بده ولی خب خیلی فرق هست بین این و دزدی فیزیکی مثلا چند هزار دلاری. ضمن اینکه تو پایرت کردن هرچند داری غیر مستقیم ضرر میزنی به سازنده و دزدی می کنی ولی خب مستقیما چیزی از طرف کم نمیشه.
در کل اگر چیزی رو پایرت می کنیم نباید با داستان ها و توجیهات مسخره سرپوش بذاریم رو مساله و حداقل بپذیریم که عنصر مفیدی نیستیم تو این زمینه حالا به دلیل وضعیت مالی یا هر چیزی.
از طرف دیگه وقتی برای پروژه ت تو ایران مجبور میشی از یه نرم افزار چند هزار دلاری مثل متلب استفاده کنی خیلی بعیده که بری پولش رو پرداخت کنی و بیای اینجا از بد بودن پایرسی حرف بزنی!

من به نظرم یکم مشکل داریم تو دایره لغات. پایرسی یه نوع دزدی هست و بده ولی خب خیلی فرق هست بین این و دزدی فیزیکی مثلا چند هزار دلاری. ضمن اینکه تو پایرت کردن هرچند داری غیر مستقیم ضرر میزنی به سازنده و دزدی می کنی ولی خب مستقیما چیزی از طرف کم نمیشه.
در کل اگر چیزی رو پایرت می کنیم نباید با داستان ها و توجیهات مسخره سرپوش بذاریم رو مساله و حداقل بپذیریم که عنصر مفیدی نیستیم تو این زمینه حالا به دلیل وضعیت مالی یا هر چیزی.
از طرف دیگه وقتی برای پروژه ت تو ایران مجبور میشی از یه نرم افزار چند هزار دلاری مثل متلب استفاده کنی خیلی بعیده که بری پولش رو پرداخت کنی و بیای اینجا از بد بودن پایرسی حرف بزنی!
فرقی نداره، کسی بیاد واسه شما کاری انجام بده بد پولش رو ندی باز هم دزدی حساب میشه، حتما نباید جنس فیزیکی در میون باشه که.
اون قضیه اینکه مجبوری برای کاری از نرم افزار مثل متلب استفاده کنی، اون هم به شرایط بر میگرده. اگر دانشگاه های ایران حساب کتاب داشت این نرم افزار ها رو در اختیار دانشجو ها قرار می دادن، و یا تخفیف های مناسب در نظر می گرفتن. تو اکثر دانشگاه ها کامپیوتر های عمومی هست که روشون نرم افزار هایی مثل متلب نصب هست و هر کس کار داشت میره استفاده میکنه. یا مثل این سایت https://www.dreamspark.com/student/default.aspx که کلی محصولات Microsoft رو کاملا مجانی و با تخفیفات خیلی مناسب دراختیار دانشجو ها قرار میده. در آخرش هم با اینکه باز هم کار مناسبی نیست، ولی استفاده موقت از محصولات مثل متلب خیلی فرق داره با مداوم بازی پایرت کردن. اون رو میشه حداقل کمی توجیح کرد.

آخرین ویرایش:
1- ارزش یک چیز با قیمت اون چیز، دو تا پدیدۀ یکسان نیستن. همۀ بازیها ارزش 60 دلار رو ندارن. میشه امروز بازی رو پایرت کرد و روزی که به قیمت واقعیش (از نظر مشتری) رسید پولش رو پرداخت کرد. خود من امسال فقط بابت یه بازی 60 دلار دادم و بقیۀ بازی هام رو با قیمت بین 5 تا 30 دلار خریدم (یه دونه هم 45 دلار فکر کنم). من میتونم سالی حدوداً 20 تا بازی 60 دلاری بخرم و هیچ فشار اضافه ای حس نکنم ولی هیچ اجباری وجود نداره.
2 - به دلیل عدم ارائۀ نسخۀ دموی اکثر بازیها و کافی نبودن اثر نقدها در تصمیم گیری و ناکارآمدی سیستم بازپس گیری استیم، استفاده از نسخۀ پایرت شده حکم دمو کردن بازیها رو داره. همین راه باعث شد که من مجبور به هزینه کردن برای بازیهایی مثل DAI وFO4 نشم چون بعد از چندین ساعت فهمیدم مناسب من نیستن و پاکشون کردم. حالا فکر کن من 120 دلار بابت این دو تا بازی داده بودم.
3 - DRM خود شیطانه و ضررش به مراتب از منفعتش بیشتره، یه مثال ساده‌ش اینه که سه چهار سال دیگه به دلیل تعطیل شدن سرورهای شرکت ارائه دهندۀ DRM، بازی نسخه اصلی شما قابل استفاده نخواهد بود یا DRM باعث میشه من نتونم نسخۀ اصلی خریداری شدم رو به راحتی به دوستم قرض بدم و ...
5 - اینکه اگه ما پایرت نکنیم شرکتها میان و تو کشورمون نمایندگی رسمی میزنن و بهمون خدمات ارائه میدن، توهمی بیش نیست. خیلی از شرکتها تو ایران نمایندۀ رسمی تولید و پخش دارن اما مثلاً آیا ایران خودرو و سام سرویس، خدمات پس از فروش رو در حد خود پژو و سامسونگ ارائه میدن؟ اومدن شرکتها و ارائۀ خدمات واقعی تو ایران به طور کلی ربطی به رفتار مشتری نداره و کاملاً وابسته به قوانین تجاری کشوره.
9 - دزد اون فروشندۀ بازیهای کنسول تو ایرانه که بازی رو به هر قیمتی که عشقش میکشه میفروشه، نه اون بیچاره‌ای که هیچ راه انسانی‌ای برای انجام تفریح مورد علاقه‌ش نداره.
==
بعد از این همه صغری کبری، دوست دارم نظر کمپین "هر کی پول نداره، بازی نکنه" رو در مورد CD-Key اشتراکی بدونم.پایرسی هست یا نه؟

یعنی چی که وقتی به نظر قیمتش مناسب شد پولش رو بده؟ مگه شما میری دکتر هرچقدر که دلت خواست پول میدی یا وقتی میری رستوران هر چقدر خودت صلاح بدونی بالای پیتزاشون میدی؟
یعنی چی که میگی ملت با پایرت گیمر شدن؟!؟!؟ اگه پایرت نبود هم باز گیمرها بودن؛ اونایی بودن که پول می دادن...
اینکه میگی پایرت حکم دمو رو برای من داره هم جالبه! شاید برای شما به دید دمو باشه ولی خیلیا بازی پایرتی رو تموم می کنن و یه آبی هم روش! برای شناخت بازی نقد و بررسی ها و تریلرها و ویدیوهای ملت از بازی هست.
بی معنی ترین گزاره تاریخ این هست که من فلان چیز رو غیرقانونی استفاده میکنم و پولش رو نمیدم و کارم هم خیلی درسته!!! اقا دولوپر میگه بازی من 60 دلاره، شما داری با دوز و کلک بدون رضایتش بازی رو مفتکی بازی میکنی و داری حقوق اون رو پایمال میکنی. پایمال کردن حقوق یک عده هیچ توجیهی نداره. مگه دولوپرای بازی موظف به تامین شادی و سرگرمی برای اقشار مختلف جامعه هستن؟ اون وظیفه دولت ها نیست؟ بعدشم برای انجام بازیهای روز روی پیسی باید هزینه زیادی کرد برای جمع یک سیستم مناسب پس اینکه طرف هشتش گرو نهش هست و 5 روپیه بشه 6 روپیه باید از غذاش بزنه زیاد منطقی به نظر نمی رسه!
اینکه میگین طبق هیچ تحقیقی ثابت نشده که پایرسی به تولیدکننده ها ضرر میزنه هم ته خنده اس! راه برای استفاده غیرمجاز محصول باشه به فروش محصول ضرر نمیزنه؟ عجب! کسی که پایرت میکنه الزاما بی پول نیست. گفتم که؛ اگر اونقدری میتونت هزینه کنه که سیستم اجراکننده بازی رو داشته باشه منطقی هست که فرض کنیم بتونه در طول سال پول 3-4 تا بازی رو حداقل موقعی که آفر میخورن پرداخت کنه.

یاینکه میگی پایرت حکم دمو رو برای من داره هم جالبه! شاید برای شما به دید دمو باشه ولی خیلیا بازی پایرتی رو تموم می کنن و یه آبی هم روش! برای شناخت بازی نقد و بررسی ها و تریلرها و ویدیوهای ملت از بازی هست.

این دیگه به شخص بستگی داره، ولی من یکی از این روش استفاده می کنم، همیشه نمیشه به نقد ها راجوع کرد، گاهی اوقات خودت بازی کنی فرق داره. آخرین بازی که این کار رو کردم Duck Game بود. یه شب با دوستام نسخه پایرتیش رو بازی کردیم دیدم واقعا بازی خوبیه حالا حالا ها بازی میکنم فرداش خریدمش. در مقابلش بازی MGS V هست که کاش اول پایرتی بازی می کردم اصلا خوشم نیومد الکی پول دادم.

^^
به نظر شما درآمد dev ها باید از کجا بیاد؟
دست به آسمون ببریم که خدا برامون پول بریزه؟ :|:d
مرد حسابی طرف حمالی میکنه کارش که تموم شد سر ساعت پولش رو میخواد حالا یه برنامه نویس که برای یه بازی/اپ حداقل 6 -7 ماه زحمت کشیده انتظار درآمد داشته باشه گناهه؟

بدترین چیز اینه که طرف اینقدر مایه داره که هرچیز بخواد درعرض تک سوت براش محیا میشه کنسولها رو داره پی سی هم داره ولی همش بفکر بازی کپی هست و دوست داره بازیهارو پایرت کنه انواع اقسام سرگرمیهارو داره در ماه حداقل یه بار گوشی عوض میکنه ماشین ایرانی یا چمیدونم خارجی روبه 4 5 برابر قیمت جهانیش میخره و سوار میشه هرچیز که فکرشو بکنید به دوسه برابر قیمت واقعیش پرداخت میکنه رستوران حتما باید بره بالا شهر ولی موقع پول دادن به بازی ارجینال میرسه میگه بابوووووووووووووو چقدر گرون انگار چمیدونم یه گدای سر میدون داره این دیالوگ رو میگه ادم اون موقع میخواد سرشو بزنه به دیوار با دیوار یکی کنه :punish:
والا کسی پول بازی ارجینال نداشته باشه فک نکنم روش بشه اصلا بیاد توی تاپیک بگه مثلا من ندارم اینایی که در از نداشتن میزنن جز مرفهان بیدرد هستن ولی میگن بازی نباید اینقدر باشه من یه وقتی با دوستای خارج از نت حرف میزنم میگم این بازیسازها شغلشون بازی سازی هست و از اینراه اقرار معاش میکنن دهنشون وا میمونه فک میکنن بازیسازها یه مشت بچه مایه دار و مرفهان بی درد چمیدونم مثه این رپرهای وطنی هستن که بیکار میشن واسه تفریح بازی میسازن بیشتر مشکل ما در مورد پایرت نرم افزاری بحث فرهنگی هست نه بحث اقتصادی

هرکی پول نداره پس بازی نکنه مصداق بارز فلسفه بیایید از کوچه ما گوجه بخریده.

هرکی پول نداره پس بازی نکنه مصداق بارز فلسفه بیایید از کوچه ما گوجه بخریده.

اون کسی که پول داره کنسول یا PC می خره حتما به اندازه کافی پول اضافه داره که خرج این چیزا کنه، پس می تونه سالی یکی دو تا بازی هم بخره. الان من برم یه ماشین بخرم بعد نتونم خرج بنزین رو بدم حق دارم برم بنزین دزدی؟!
اون مثال شما هم مصداق بارز سفسطه هست، دو تا چیزی که هیچ ربطی به هم ندارن اصلا نمیشه مقایسه کرد رو اوردی وسط یه جوری خودت رو توجیح کنی. من شما رو نمی دونم ولی همه جا به من یاد دادن نداشتن دلیلی برای دزدی کردن نیست، حتی اگر از ابتدایی ترین چیزا مثل غذا باشه، چه برسه به چیزای تجملی مثل بازی و کنسول. حالا بماند که با این پایرت کردن دارید مستقیم به کس دیگه ای ضرر می زنید که برای تامین نیاز های اولیه اش محتاج درآمد از محصولاتش هست. یه بازی indie بود طرفش گیر کرایه خونش افتاده بود، اومده بود پست زد گه اگر کسانی که بازی من رو پایرت کردن هر کدوم یه دلار داده بدون الان گیر کرایه خونم نبودم، شما برو واسش از این توجیحاتت کن بگو گوجه این چیزا.

کنار گود بشینی بگی لنگش کن کاره راحتیه!. ساده‎ترین اجناس تو این کشور به صورت غیر قاتونی وارد میشن و ما هم مثل داریم استفاده میکنیم. کار درستیه؟ نـــه. مقصر کیه این وسط؟ من و امثال من؟ نـــه. مشکل از بالاست مشکل از کسایی هست که مارو مجبور میکنن به پایرت خوری، من و خیلای دیگه هم دوست داریم بازی وکیوم شده و شیک و مجلسی بخریم وحالشو ببریم. ولی بستر مناسب مهیا نیست .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or