خب
ببینید دوستان
اول از همه بیایید از کلمه دزدی استفاده نکیم
پایرت کردن تا یه حدی، بحث کنسول که جداست.
اما پیسی بازا، اون آقای که نتش خوبه و شبی 13 گیگ دانلود میکنه و یه پیسی خوب داره که بازی های این نسل رو رو اولترا و 4کی اجرا کنه 100% اونقدری پول داره که پول بازی های اوریجینال رو پرداخت کنه. مجبور نیست هرروز وارد سایت بازی بشه و یه بازی جدید رو بزنه لیست دانلود. پایرت کلن کار درستی نیست اما نه اینکه طرف نمیدونه این بازی که داره دانلود میکنه چیه و همینطور پشت هم بازی هارو میخره و دانلود میکنه چپ و راست داره به سازنده و ناشر ضرر میرسونه. من بشخصه پایرت گذاشتم کنار. بازی های مستقل که به هیچ عنوان نباید پایرت بشن چون طرف که زیر نظر ناشر معتبری نیست و داره از جیب خودش مایه میذاره و معمولا استودیو های مستقل بازی هایی با ایده های نو رو ارائه میدن و اگه از بازیشون سودی بدست نیارن صددرصد دیگه سراغ ساخت بازی نمیرن و یا برشکست میشن، اکثرا بازی های مستقل قیمتشون هم پایین هست(20$،15$،10$). اما بازی های AAA. ما برای مثال بازی مثل TW3 در نظر میگیریم(البته خود ناشر بازی رو بصورت DRM Free عرضه کرده) این بازی اونقدری وسیع هست که بتونه مارو چند هفته سرگرم کنه و دیگه مجبور نباشیم تو این چند هفته بازی رو پایرت شده بگیریم. اما باز هم هستند کسانی که بدون ملاحضه پایرت میکنن و خوششونم هست و بازی رو هنوز تموم نکرده سراغ بعدی میرن.
اتفاقا مشکل اینه که میخواهیم از کلمه «دزدی» استفاده نکنیم و به جاش بگیم پایرت !!
شما تو همین متنی که نوشتی به جای کلمه «پایرت» بذار «دزدی» اونوقت ببین چقدر جمله ها ناجور و حال بهم زن میشه.
==================================================================
این چند روز دارم این تاپیک رو دنبال میکنم و تمام کامنت ها رو خوندم.
متاسفانه ما به این مسئله عادت کردیم. کاریش هم نمیشه کرد. شرایط سخت و ... هم شده توجیه کارهای نادرستمون. همنجوری که توی خیابون دست توی جیب کسی نمیکنیم و پولش رو سرقت نمیکنیم یا از دیوار خونه کسی بالا نمیریم این کار رو هم نباید انجام بدیم ولی انگار این کار قبحش ریخته و روتین شده برامون و فقط داریم براش بهانه تراشی میکنیم.
خداییش چند درصد آلبوم های موسیقی ایرانی که داخلی هم هستند رو از راه قانونی تهیه میکنیم؟ یا سریالهای ایرانی رو؟ اینا رو که دیگه محدودیت نداریم برای استفاده ازش پس چرا حاضر نیستیم 3000 تومن ناقابل برای یه سریال ایرانی بدیم و میریم اون رو دزدی میکنیم؟ این که دیگه مشکلات اینترنت و پول و ... نداره.
اونایی که میگن چون شرکت خارجی ما رو آدم حساب نمیکنه پس میریم محصولاتش رو میدزدیم، این تولید کننده های ایرانی که دارن سریال و موسیقی تولید میکند که دیگه آدم حسابمون کردند!! پس چرا محصولات اینا رو هم میدزدیم؟
همونطور که گفتم متاسفانه این کار برامون عادت شده و قبحش ریخته. کاش میشد یکم روی خودمون کار کنیم و فرهنگون رو درست کنیم.
به همون دلیلی که نمیریم ماشین کسی رو بدزدیم یا یک جنس رو از یه مغازه بدزدیم یا از دیوار خونه کسی بالا بریم، نباید دزدی نرم افزار رو انجام بدیم و هر چند کار خیلی خیلی خیلی سختی هست که این عادت زشت رو ترک کنیم ولی سعی کنیم که خودمون رو عادت بدیم به درست مصرف کردن.
=================================================
اما در مورد موضوع تاپیک به نظرم هیچ نرمافزاری نیست که حفره امنیتی نداشته باشه و در نتیجه بلاخره قابل هک شدن هست. دیر و زود داره ولی خب سوخت و سوز نداره