آیا عمر پایرسی به پایان رسیده است؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
piracy.jpg

به نظرت می‌رسد مشهورترین و بهترین آدم‌های عرصه هک و کرک کردن بازی‌ها (که اغلب چینی هستند) از ادامه کار خود ناامید شده‌اند.

به گزارش TorrentFreak، انجمن گروه معروف 3DM، این اواخر از کاربرانی پرشده که از عدم عرضه کرک بازی‌های جدید ناراحتند، بازی‌هایی که حتی 12 ماه از عرضه آن‌ها گذشته است.
همه چیز از Dragon Age: Inquistion شروع شد، بازیی که یک ماه شکستن قفل آن طول کشید اما بازی‌های بعدی FIFA 16 و Just Cause 3 هیچ وقت به این مرحله نرسیدند.
هر سه این عناوین از سیستم امنیتی Denuvo استفاده می‌کنند، سیستمی که سازنده آن بر "ضد-خراب‌کاری" آن تاکید دارند و از قفل‌های امنیتی آنلاینی که اکثرا باعث نارضایتی مخاطبان نیز می‌شد، مجزا می‌دانند. ابتدای شکستن قفل Denuvo، گروه 3DM بسیار به خود افتخار می‌کردند اما پس از آن بود که تیم پشت این قفل، با بهبود آن اکثر عناوین PC سال 2015 را از پایرسی حفظ کردند.
در پستی که در انجمن 3DM توسط موسس این گروه زده شده، توضیحاتی آمده است:
" در این چند روز اخیر، مردم از عرضه نسخه کرک بازی Just Cause 3 می‌پرسند، تنها پاسخ قطعی این است که مرحله آخر شکست آن بسیار سخت است و کرکر ما Jun تقریبا تسیلم شد اما من او را تشویق به ادامه کار کردم. من معتقدم که قفل این بازی هنوز قابل شکستن است اما با توجه به پیشرفت تکنولوژی رمز‌گذاری، تا دو سال آینده دیگر بازیی مجانی نخواهد بود."
بازی‌های MGS:V و Batman: Arkham Knight از این سیستم استفاده کردند و Rise of The Tomb Raider نیز استفاده خواهد. اگر این روند ادامه پیدا کند، مطمئنن شاهد محبوبیت بیشتر این سیستم و همچنین پایان دوران پایرسی خواهیم بود.

منبع

من پست ها رو تا صفحه 5 خوندم بعدش دیگه حال نداشتم :دی
یه نکته که باید بگم اینه که خوب طبیعیه که ما بخوایم یه بازی 60 دلاری برای ما 30 تومن تموم بشه و به میزان درآمدمون
ولی این حساب رو بکنید اگه ما بخوایم به میزان در آمدمون خرید کنیم 6 نفر باید یه بازی رو بخرن تا به اندازه ی یک فروشش تو آمریکا سود کنن :دی
و اون موقع هست که همه به صورت فیک سعی میکنن خودشونو بچسبونن به رجن ایران تا بتونن بازی رو خییییلی ارزون تر جور کنن :دی
استیم همین الان اینو واسه روسیه داره:
[h=3]http://store.steampowered.com/?cc=ru[/h]و اینکه هیچکی هم جرات نداره بازی بخره ازش، چون هم موقع اکتیو کردن باید *** داشته باشی، هم موقع بازی کردن که هم سخته، هم اینکه خلاف قوانین والو ـه و کل اکانتت به فنا میره.

مشکل اینه که شما مشکلات سیاسی رو داری به شخص ربط میدی، هیچ شرکتی از دادن امکانات و فروش بدش نمیاد، ولی به خاطر شرایط این قضایا پیش میاد.
شما میگی دو ملیون پول بازی هر ماه، که یه بزرگ نمایی باز برای توجیح هست (مثل همون مثال گوجه ات). 2 ملیون میشه ماهی 500 یورو تقریبا، والا تو ناف اینجا هم کسی نیست ماهی 500 یورو خرج بازی کنه! یعنی شما دوست داری ماهی تقریبا 10 تا بازی بخری؟ من از روزی که اومدم اینجا(الان 3 ساله)هنوز 500 خرج بازی های توی Steam ام نکردم شما ماهانه اینقدر خرج بازیت هست؟!
الان واسه خرید بازی دیجیتالی راه هست همون طور که کلی بچه ها هستن دارن می خرن، کمی دردسر داره ولی غیر ممکن نیست، مهم اینه که کسی بخواد انجام بده. الان شما برو humblebundle بعد 10 یورو بده 10 بازی خوب بگیر استفاده کن، برو GOG که دیگه فکر نکنم مشکلات *** و این چیزا رو بخواد بازی بگیر بدون drm استفاده کن. هیچ فرقی با من که خارج هستم از نظر امکانات خود بازی نخواهی داشت. والا الان دوستان هستن از من بازی بیشتر رو Steam دارن اکثرا هم مایه دار تیر نیستن، مثل من تو sale اینها بازی رو خریدن دارن بازی می کنن.
کلا اینها خیلی بهونه اس، شما میری با کله پول محصولات apple می دی با قیمت فضایی و خدمات پس از فروش 0 در ایران، بعد موقع بازی که میشه، که 1/10 مثلا iphone قیمت داره دم از گرونی و نبود خدمات میزنی (حالا شمای نوعی نه). برو یه آمار بگیر ببین چند تا بچه های اینجا full apple هستن ولی پول بالای بازی نمی دن.
یه سوال دارم و فقط لطفا در مورد مساله ی بازی جواب بدید
.........
وقتی توی تفکر اقتصادی یه شرکت بازیساز کشور ما اصلا حساب نمیشه...وقتی فکرش هم به این نیست که آقا اینجا وضع نتش اینه...یا آقا اینجا وضع پولیش اینه بیایم براشون با توجه به شرایط بازی رو ارائه بدیم.......چرا ما باید به فکر اونا باشیم؟ کشته مردشونیم؟

این حرفای شما موقعی صدق میکنه که قانون کپی رایت باشه
اصلا کپی رایت هم نباشه؟ حداقل کشور رو حساب کنن....الان شما استیم رو ببین برای روسیه و در آینده هند فکر کنم استور جدا با قیمت های جدا داره
اما برای ما همچین امکانی نیست....اصلا براش به صرفه نیست !!! چون میگه اینا کپی رایت ندارن....بیام اینهمه هزینه کنم استور بزنم یا بازی با توجه به شرایطش بزارم که چی بشه؟
همین چند وقت پیش هم حتی بچه ها یه متنی درست کردن که به استیم بدن برای استور مخصوص...یادم نمیاد آخرش به کجا رسید اما مطمئنا آخرش رو همه میدونیم و اونم جواب اینه که : نه عزیزان نمیشه !

شما با توجه به این شرایط میگی بیایم دایه عزیزتر از مادر بشیم و خرج کنیم؟
.........
پ.ن: اینجاس که حرف سینا تو صفحه اصلی در میاد که : آقا اگه بازی ارزش داشت آدم تموم کمبودهاشو هم حساب میکنه و میخره(مثل الان فیفا 16 که با نت ما مشکل داره یا Rocket League که سروراش برای اکثر دوستان قابل دسترسی نیست یا کانتر یا R6 و ..........)
پ.ن2:خواستی اکانت استیمم رو هم ببین که فک نکنی ار دم پایرت بازم...مشکل هرکسی که اینجا میبینی این حرف هارو میزنه نبود امکاناته....نه اینکه عشقشون بکشه....نبود قانونشه

کلن فرهنگ مفت خوری تو ایران جا افتاده.
طرف پشت پورش میشینه تا یه چای مفت میبینه میکوبه بغل و حرص داره بهش برسه.
----

دو بحث مطرحه اینکه طرف پولشو داره بازی اورجینال بگیره یا نه.
من کلی ادم میشناسم شبی1 تومن خرج عشق و حالشون میکنن ولی پای خرید بازی میاد وسط میگن زور! داره ادم 100 تومن بده یه بازی!
چون تو ذهن این ادم هک شده بازی باید 3 هزار تومن باشه.

حالا یه عده هستن که واقعن سر و ته حقوقشون خرج زندگی و نیازهای اساسی و اولیه میشه بنظرم به این افراد نمیشه خرده گرفت که چرا اورجینال گیم نمیزنند.

--------
با احترام به نظر بچه ها بحث های نرخ دلار و تحریم و ارزش و احترام سازنده و نبود نمایندگی و خدمات و ... کلن نمتونم براش دلیل منطقی پیدا کنم!

چون روی صحبت با من بود جواب میدم، برای باز هزارم، پول ندارم دلیل اینجور کارها نمیشه.
بعد بنده حاضرم بیام لیست کاملی از بازی های که می خرم با قیمت بعد مقایسه کنیم ببینیم با حقوق 400 دلار میشه خرید یا نه. Steam Library من حی و حاضر این پایین هست، طبق چیزی که دیدم توی 3 سال کمتر از 500 دلار خرج بازی های که خریدم شده. کنسول PS4 رو هم که دارم کلا تا الان 3 تا بازی خریدم، از این سه تا 2 تاش دست دوم بود و بعد از اینکه بازیم تموم شد بازی ها رو فرختم مقداری از پولم برگشت.
من حقوقم 10 برابر هم بشه خیلی خرید بازی هام تغییر نمیکنه، شما دوست دارید هر بازیی که میاد رو همون اول بگیرید بازی کنید یا مثل دوستمون ماهی 10 تا بازی بگیرید. »ن مثلا بازی MGS V رو با اینکه خیلی علاقه داشتم بازی کنم، حدود 4 ماه صبر کردم تا قیمت مناسب گیرم بیاد بعد بخرم. بازی Borderlands رو بیشتر از 1 سال از زمان اومدنش خریدم. سعی می کنم از humble bundle بازی بخرم که ارزون در بیاد و تعداد بازی زیادی با هم بخرم. تو سایت هایی مثل GMG عضوم و سایت isthereanydeal رو هم همیشه چک می کنم offer مناسب دیدم بگیرم. دو سال اول اینجا دانشجو بودم با درآمد حدود 200 یورو، کلا سالی 4 5 تا بازی می خریدم اونم نصفشون ایندی بودن با قیمت پایین.
کلا مشکل اصلی این هست که این سیستم پایرتی توی ایران توی همه یه سری انتظارات غریب ایجاد کرده که هیچ جوره توجیح پذیر نیست.
این چیزی که شما گفتی:
بازی MGS V رو با اینکه خیلی علاقه داشتم بازی کنم، حدود 4 ماه صبر کردم تا قیمت مناسب گیرم بیاد بعد بخرم. بازی Borderlands رو بیشتر از 1 سال از زمان اومدنش خریدم. سعی می کنم از humble bundle بازی بخرم که ارزون در بیاد و تعداد بازی زیادی با هم بخرم. تو سایت هایی مثل GMG عضوم و سایت isthereanydeal رو هم همیشه چک می کنم offer مناسب دیدم بگیرم. دو سال اول اینجا دانشجو بودم با درآمد حدود 200 یورو، کلا سالی 4 5 تا بازی می خریدم اونم نصفشون ایندی بودن با قیمت پایین.
رو خودم دارم اجرا می کنم حدود 2 ماهیه، با این تفاوت که من نه می تونم از HB بخرم، نه از GMG و نه از هیچ سایت دیگه ای، فقط استیم! همین الان دنبال یه جایی هستم که باندل یوبیسافت رو بگیرم! خیلی هم شبیه اینه نحوه بازی خریدنم:
کلا سالی 4 5 تا بازی می خریدم اونم نصفشون ایندی بودن با قیمت پایین.
با این تفاوت که نصفشون ایندی نیست، کلش ایندیه:))
پ.ن: ای دی استیم فکر کنم تو پروفایل باشه، اگه دوست دارید نگاه کنید. البته کلا 2-3 ماهه دارم میخرم، واسه همین کمه یکم:-"

:|

یعنی بازیساز میخواد بازی بسازه باید بیاد وضعیت کل دنیارو نگاه کنه (همه کشورا) بعد از رو وضعیت همه دنیا تصمیم بگیره بازیشو چجوری بسازه؟ :| حرفایی میزنیدا

بعدشم انگار یه سریا وضعیت محبوبیت و طرز تفکر بقیه آدمای دنیا رو نسبت به ایران رو نمیدونن :|

واقعا طرز تفکر اشتباهیه که یه سریا میخوان بگن پایرت کردن ما کار خوبیه :|

بعد بنده خدا مرحوم اومده بود میگفت پایرت هدفمند همه ریختن سرش میخواستن بزننش

بعد ماکان شما تو یه تاپیک میای میگی اورجینال خوبه وکیوم و این حرفا بعد اینجا میشی طرفدار شماره 1 پایرت کردن :d

خب
ببینید دوستان
اول از همه بیایید از کلمه دزدی استفاده نکیم :دی
پایرت کردن تا یه حدی، بحث کنسول که جداست.
اما پیسی بازا، اون آقای که نتش خوبه و شبی 13 گیگ دانلود میکنه و یه پیسی خوب داره که بازی های این نسل رو رو اولترا و 4کی اجرا کنه 100% اونقدری پول داره که پول بازی های اوریجینال رو پرداخت کنه. مجبور نیست هرروز وارد سایت بازی بشه و یه بازی جدید رو بزنه لیست دانلود. پایرت کلن کار درستی نیست اما نه اینکه طرف نمیدونه این بازی که داره دانلود میکنه چیه و همینطور پشت هم بازی هارو میخره و دانلود میکنه چپ و راست داره به سازنده و ناشر ضرر میرسونه. من بشخصه پایرت گذاشتم کنار. بازی های مستقل که به هیچ عنوان نباید پایرت بشن چون طرف که زیر نظر ناشر معتبری نیست و داره از جیب خودش مایه میذاره و معمولا استودیو های مستقل بازی هایی با ایده های نو رو ارائه میدن و اگه از بازیشون سودی بدست نیارن صددرصد دیگه سراغ ساخت بازی نمیرن و یا برشکست میشن، اکثرا بازی های مستقل قیمتشون هم پایین هست(20$،15$،10$). اما بازی های AAA. ما برای مثال بازی مثل TW3 در نظر میگیریم(البته خود ناشر بازی رو بصورت DRM Free عرضه کرده) این بازی اونقدری وسیع هست که بتونه مارو چند هفته سرگرم کنه و دیگه مجبور نباشیم تو این چند هفته بازی رو پایرت شده بگیریم. اما باز هم هستند کسانی که بدون ملاحضه پایرت میکنن و خوششونم هست و بازی رو هنوز تموم نکرده سراغ بعدی میرن.

اتفاقا مشکل اینه که میخواهیم از کلمه «دزدی» استفاده نکنیم و به جاش بگیم پایرت !!
شما تو همین متنی که نوشتی به جای کلمه «پایرت» بذار «دزدی» اونوقت ببین چقدر جمله ها ناجور و حال بهم زن میشه.
==================================================================
این چند روز دارم این تاپیک رو دنبال میکنم و تمام کامنت ها رو خوندم.

متاسفانه ما به این مسئله عادت کردیم. کاریش هم نمیشه کرد. شرایط سخت و ... هم شده توجیه کارهای نادرستمون. همنجوری که توی خیابون دست توی جیب کسی نمیکنیم و پولش رو سرقت نمیکنیم یا از دیوار خونه کسی بالا نمیریم این کار رو هم نباید انجام بدیم ولی انگار این کار قبحش ریخته و روتین شده برامون و فقط داریم براش بهانه تراشی میکنیم.

خداییش چند درصد آلبوم های موسیقی ایرانی که داخلی هم هستند رو از راه قانونی تهیه میکنیم؟ یا سریالهای ایرانی رو؟ اینا رو که دیگه محدودیت نداریم برای استفاده ازش پس چرا حاضر نیستیم 3000 تومن ناقابل برای یه سریال ایرانی بدیم و میریم اون رو دزدی میکنیم؟ این که دیگه مشکلات اینترنت و پول و ... نداره.

اونایی که میگن چون شرکت خارجی ما رو آدم حساب نمیکنه پس میریم محصولاتش رو میدزدیم، این تولید کننده های ایرانی که دارن سریال و موسیقی تولید میکند که دیگه آدم حسابمون کردند!! پس چرا محصولات اینا رو هم میدزدیم؟

همونطور که گفتم متاسفانه این کار برامون عادت شده و قبحش ریخته. کاش میشد یکم روی خودمون کار کنیم و فرهنگون رو درست کنیم.

به همون دلیلی که نمیریم ماشین کسی رو بدزدیم یا یک جنس رو از یه مغازه بدزدیم یا از دیوار خونه کسی بالا بریم، نباید دزدی نرم افزار رو انجام بدیم و هر چند کار خیلی خیلی خیلی سختی هست که این عادت زشت رو ترک کنیم ولی سعی کنیم که خودمون رو عادت بدیم به درست مصرف کردن.

=================================================

اما در مورد موضوع تاپیک به نظرم هیچ نرم‌افزاری نیست که حفره امنیتی نداشته باشه و در نتیجه بلاخره قابل هک شدن هست. دیر و زود داره ولی خب سوخت و سوز نداره

یه سوال دارم و فقط لطفا در مورد مساله ی بازی جواب بدید
.........
وقتی توی تفکر اقتصادی یه شرکت بازیساز کشور ما اصلا حساب نمیشه...وقتی فکرش هم به این نیست که آقا اینجا وضع نتش اینه...یا آقا اینجا وضع پولیش اینه بیایم براشون با توجه به شرایط بازی رو ارائه بدیم.......چرا ما باید به فکر اونا باشیم؟ کشته مردشونیم؟

این حرفای شما موقعی صدق میکنه که قانون کپی رایت باشه
اصلا کپی رایت هم نباشه؟ حداقل کشور رو حساب کنن....الان شما استیم رو ببین برای روسیه و در آینده هند فکر کنم استور جدا با قیمت های جدا داره
اما برای ما همچین امکانی نیست....اصلا براش به صرفه نیست !!! چون میگه اینا کپی رایت ندارن....بیام اینهمه هزینه کنم استور بزنم یا بازی با توجه به شرایطش بزارم که چی بشه؟
همین چند وقت پیش هم حتی بچه ها یه متنی درست کردن که به استیم بدن برای استور مخصوص...یادم نمیاد آخرش به کجا رسید اما مطمئنا آخرش رو همه میدونیم و اونم جواب اینه که : نه عزیزان نمیشه !

شما با توجه به این شرایط میگی بیایم دایه عزیزتر از مادر بشیم و خرج کنیم؟
.........
پ.ن: اینجاس که حرف سینا تو صفحه اصلی در میاد که : آقا اگه بازی ارزش داشت آدم تموم کمبودهاشو هم حساب میکنه و میخره(مثل الان فیفا 16 که با نت ما مشکل داره یا Rocket League که سروراش برای اکثر دوستان قابل دسترسی نیست یا کانتر یا R6 و ..........)

برادر، مشکل سیاسی هست ربطی به سازنده بازی نداره، شما چرا همه چیز رو از چشم اونا می بینین؟ والا کسی از فروش بدش نمیاد، امکانش رو داشته باشن با کله میان همین طوری که الان اروپا داره هی هیات می فرسته تا تحریم ها کم شد بریزن باز ایران! شما فکر کردی نشستن میگن پیف پیف پول ایرانی ها بو میده نمی خوایم؟! تو روسیه هم پایرت بازی بیداد می کنه ولی استور دارن، ربطی به اون قضیه نداره فقط مشکل سیاسی هست.
با تمام اینها اصلا، شرکتی یاد میگه نمی خوام تو ایران محصول بدم حال نمی کنم این میشه توجیه برای شما بری بپیچی محصولاتش رو؟

اینم نگرفتم منظورت رو:

قا اگه بازی ارزش داشت آدم تموم کمبودهاشو هم حساب میکنه و میخره

یعنی بازی که از نظر شما ارزش نداره باید پایرت بشه؟! نمیشه بیخیالش شد بازی نکرد؟

- - -ویرایش - - -

این چیزی که شما گفتی:

رو خودم دارم اجرا می کنم حدود 2 ماهیه، با این تفاوت که من نه می تونم از HB بخرم، نه از GMG و نه از هیچ سایت دیگه ای، فقط استیم! همین الان دنبال یه جایی هستم که باندل یوبیسافت رو بگیرم! خیلی هم شبیه اینه نحوه بازی خریدنم:

با این تفاوت که نصفشون ایندی نیست، کلش ایندیه:))
پ.ن: ای دی استیم فکر کنم تو پروفایل باشه، اگه دوست دارید نگاه کنید. البته کلا 2-3 ماهه دارم میخرم، واسه همین کمه یکم:-"

خوب خدا اجرت بده، کار خوبی میکنی! کسی بخواد می تونه انجام بده. حالا که بچه خوبی هستی بیا اون HB رو اگر خواستی خودم واست می گیرم تشویق شی!

اتفاقا مشکل اینه که میخواهیم از کلمه «دزدی» استفاده نکنیم و به جاش بگیم پایرت !!
شما تو همین متنی که نوشتی به جای کلمه «پایرت» بذار «دزدی» اونوقت ببین چقدر جمله ها ناجور و حال بهم زن میشه.
==================================================================
این چند روز دارم این تاپیک رو دنبال میکنم و تمام کامنت ها رو خوندم.

متاسفانه ما به این مسئله عادت کردیم. کاریش هم نمیشه کرد. شرایط سخت و ... هم شده توجیه کارهای نادرستمون. همنجوری که توی خیابون دست توی جیب کسی نمیکنیم و پولش رو سرقت نمیکنیم یا از دیوار خونه کسی بالا نمیریم این کار رو هم نباید انجام بدیم ولی انگار این کار قبحش ریخته و روتین شده برامون و فقط داریم براش بهانه تراشی میکنیم.

خداییش چند درصد آلبوم های موسیقی ایرانی که داخلی هم هستند رو از راه قانونی تهیه میکنیم؟ یا سریالهای ایرانی رو؟ اینا رو که دیگه محدودیت نداریم برای استفاده ازش پس چرا حاضر نیستیم 3000 تومن ناقابل برای یه سریال ایرانی بدیم و میریم اون رو دزدی میکنیم؟ این که دیگه مشکلات اینترنت و پول و ... نداره.

اونایی که میگن چون شرکت خارجی ما رو آدم حساب نمیکنه پس میریم محصولاتش رو میدزدیم، این تولید کننده های ایرانی که دارن سریال و موسیقی تولید میکند که دیگه آدم حسابمون کردند!! پس چرا محصولات اینا رو هم میدزدیم؟

همونطور که گفتم متاسفانه این کار برامون عادت شده و قبحش ریخته. کاش میشد یکم روی خودمون کار کنیم و فرهنگون رو درست کنیم.

به همون دلیلی که نمیریم ماشین کسی رو بدزدیم یا یک جنس رو از یه مغازه بدزدیم یا از دیوار خونه کسی بالا بریم، نباید دزدی نرم افزار رو انجام بدیم و هر چند کار خیلی خیلی خیلی سختی هست که این عادت زشت رو ترک کنیم ولی سعی کنیم که خودمون رو عادت بدیم به درست مصرف کردن.

=================================================

اما در مورد موضوع تاپیک به نظرم هیچ نرم‌افزاری نیست که حفره امنیتی نداشته باشه و در نتیجه بلاخره قابل هک شدن هست. دیر و زود داره ولی خب سوخت و سوز نداره
این کار که دزدی هست فقط خواستم از کلمش استفاده نشه چون مثل این میمونه داریم به هم توهین میکنیم و احساس میکنم نصف جوی که ایجاد شده ماله همین کلمس.

این کار که دزدی هست فقط خواستم از کلمش استفاده نشه چون مثل این میمونه داریم به هم توهین میکنیم و احساس میکنم نصف جوی که ایجاد شده ماله همین کلمس.

اتفاقا برای همین میگم از همین کلمه استفاده کنیم چون بار واقعی معنایی این کاری رو که اکثرمون داریم انجام میدیم داره. این باعث میشه حداقل حالا که داریم دزدی میکنیم از این کار زشتمون دفاع نکنیم و براش توجیه نیاریم و سعی کنیم تا جایی که میتونیم فتارمون رو درست کنیم و کمتر دزدی کنیم

من برنامه شما رو پایریت کنم پولی از شما کم نمی شه، فقط اضافه نمی شه پولی بهتون. ولی از شیرینی فروشی دزدی کنم پول از شیرینی فروش کم میشه. مشکل مثالتون دقیقا همینه. شیرینی یا هر چیز فیزیکی رو نمی شه کپی پیست کرد و N تا ازش درست کرد، ولی برنامه و بازی و ... رو می شه و هیچی هم از هیچکی کم نمی شه.

البته تو بازار کسب و کار سود نکردن رو محصول تولیدی خودش یه جور ضرر حساب میشه ! حرف شما درسته که از شرکت بازیساز چیزی کم نمیشه حالا این رو هم در نظر بگیر که به جای اینکه شخص x بره بازی رو کپی بخره میتونست بابتش 60$ پول بده ولی با کپی بازی کردن باعث میشه بازی ساز 100% تو سودهی محصولش ضرر بده و عملا داره برای رضای خدا کار میکنه !:d
پ.ن:کاری به اینکه آی در حقه ما ظلم شده و ایران اصلا جزو بازار جهانی حساب نمیشه و... ندارم :|

بتونم = Day 1 میخرم
بتونم ولی نتونم زیاد هزینه کنم = وایمیسّم off بخوره
بتونم ولی زورم بیاد پول بدم = Humble Bundle FTW
نتونم = نمیخرم = پایرت میکنم = هیچ ضرری به سازنده نمیرسونم چون انگار بازی رو نخریدم.در نهایت سعی میکنم همون طور که استاد Ghargharak (ع) چند صد سال پیش فرمودند، به صورت هدفمند پایرت میکنم

خیلی ساده هست این قضیه. نمیدونم چرا پیچیده-ش میکنین.

در مورد خود Denuvo و به طور کلی DRM، از قدیم گفتن قفل ها به وجود میان که شکسته بشن. Kingdoms rise only to fall یا یه چی تو همین مایه ها:d

بتونم = Day 1 میخرم
نتونم = نمیخرم = پایرت میکنم = هیچ ضرری به سازنده نمیرسونم چون انگار بازی رو نخریدم.در نهایت سعی میکنم همون طور که استاد Ghargharak (ع) چند صد سال پیش فرمودند، به صورت هدفمند پایرت میکنم

در مورد خود Denuvo و به طور کلی DRM، از قدیم گفتن قفل ها به وجود میان که شکسته بشن. Kingdoms rise only to fall یا یه چی تو همین مایه ها:d

توی منطق شما محصول یه سازنده رو بدزدی یا نخری با هم یکی هست؟ شما نمیتونی الان مثلا بری یه خودرو BMW رو بخری پس توی منطق شما باید بری اون ماشین رو بدزدی؟ اگر همه دنیا منطق شما رو داشتن که تمام تولید کننده ها ورشکست میکردن
توی کامنت قبلی هم گفتم حالا که داریم دزدی میکنیم حداقل ازش دفاع نکنیم.

بتونم = Day 1 میخرم

خب اگه طرز تفکر این باشه که مشکلی نیست ولی اکثرا فقط اون حالت آخر رو به صورت پیش فرض دارن و به چیز دیگه ای فکر نمیکنن :d یعنی چه بتونن چه بخوان چه نخوان چه نتونن پایرت میکنن :d

برادر، مشکل سیاسی هست ربطی به سازنده بازی نداره، شما چرا همه چیز رو از چشم اونا می بینین؟ والا کسی از فروش بدش نمیاد، امکانش رو داشته باشن با کله میان همین طوری که الان اروپا داره هی هیات می فرسته تا تحریم ها کم شد بریزن باز ایران! شما فکر کردی نشستن میگن پیف پیف پول ایرانی ها بو میده نمی خوایم؟! تو روسیه هم پایرت بازی بیداد می کنه ولی استور دارن، ربطی به اون قضیه نداره فقط مشکل سیاسی هست.
با تمام اینها اصلا، شرکتی یاد میگه نمی خوام تو ایران محصول بدم حال نمی کنم این میشه توجیه برای شما بری بپیچی محصولاتش رو؟
یه چن وقت پیش استیم هیتلر شده بود حتی بخش استورش...
با خودم میگفتم وقتی آدم نتونه اینجا از 1% اون بازی رو از طرف ساپورت ببینه(چه به خاطر مسائل داخلی چه خارجی) به خودش ضرر رسونده بخواد الان بزای از استور بگیره!!!
برم تو استیم ***** شکن بزنم بعد با پینگ زیبا برم بازی کنم و همه کیکم کنن؟
میدونم این مساله الان گذشته...منظور از مثالم اینه که تو اینجا این اتفاقا اینقدر زیاد میوفته که آدم حتی شوق خرید بازی رو هم دیگه نداره !!!

!
عزیز دل
مگه من اصلا منظورم اینه که شرکت ها میگن ما پیف پافو پوفیم؟
دارم میگه از یه طرف مشکلات سیاسیه....وقتی هم اینطوری باشه اونا هم کشته مرده ما نیستن..ما هم کشته مرده اونا نیستیم....اونا به دنبال سرمایه ما در این مقطع تحریم نیستن....ما هم دست و پا نمیخوایم بشکونم که توی این تورم و وضعیت قیمت هایی که پایه و اساسی با درآمد ما نداره بازی هارو اینجوری بخریم
.......
اینم نگرفتم منظورت رو:

یعنی بازی که از نظر شما ارزش نداره باید پایرت بشه؟! نمیشه بیخیالش شد بازی نکرد؟
آقا شما چرا به سمت حرف خودت همه چی رو میچرخونی :d
دارم میگم بازی اگه ارزش داشته باشه ارجینال بازاش حتما میخرن...اونایی هم که پایرتشو میگیرن در این منطقه جغرافییایی به باد شکم کسی فرقی هم نمیکنه چون اصلا رو فروش این بازی توی این منطقه اصلا حساب نمیکنن
بازی ارزش نداشته باشه آدم مرض داره اصلا بازی کنه؟/:)

آخرین ویرایش:
البته تو بازار کسب و کار سود نکردن رو محصول تولیدی خودش یه جور ضرر حساب میشه ! حرف شما درسته که از شرکت بازیساز چیزی کم نمیشه حالا این رو هم در نظر بگیر که به جای اینکه شخص x بره بازی رو کپی بخره میتونست بابتش 60$ پول بده ولی با کپی بازی کردن باعث میشه بازی ساز 100% تو سودهی محصولش ضرر بده و عملا داره برای رضای خدا کار میکنه !:d
پ.ن:کاری به اینکه آی در حقه ما ظلم شده و ایران اصلا جزو بازار جهانی حساب نمیشه و... ندارم :|
از کجا می دونی اونی که پایرت کرده اوریج می خره؟ اونی که بخواد بخره بازی رو می خره در هر صورت. الان جاست کاز 3 کرک نشده، 400 هزار تا فروخته. GTA V همون لحظه اول کرک شد 4 میلیون فروخته، Skyrim که DRMـش در حد پشمک بود 10 میلیون فروخته، فالوت 4 هم 2 میلیون فروخته، Civ V هم حدود 9 میلیون فروخته، پرتال 2 حدود 8 میلیون فروخته، Borderlands 2 حدود 6 میلیون فروخته و کلی مثال دیگه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or