آیا عمر پایرسی به پایان رسیده است؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
piracy.jpg

به نظرت می‌رسد مشهورترین و بهترین آدم‌های عرصه هک و کرک کردن بازی‌ها (که اغلب چینی هستند) از ادامه کار خود ناامید شده‌اند.

به گزارش TorrentFreak، انجمن گروه معروف 3DM، این اواخر از کاربرانی پرشده که از عدم عرضه کرک بازی‌های جدید ناراحتند، بازی‌هایی که حتی 12 ماه از عرضه آن‌ها گذشته است.
همه چیز از Dragon Age: Inquistion شروع شد، بازیی که یک ماه شکستن قفل آن طول کشید اما بازی‌های بعدی FIFA 16 و Just Cause 3 هیچ وقت به این مرحله نرسیدند.
هر سه این عناوین از سیستم امنیتی Denuvo استفاده می‌کنند، سیستمی که سازنده آن بر "ضد-خراب‌کاری" آن تاکید دارند و از قفل‌های امنیتی آنلاینی که اکثرا باعث نارضایتی مخاطبان نیز می‌شد، مجزا می‌دانند. ابتدای شکستن قفل Denuvo، گروه 3DM بسیار به خود افتخار می‌کردند اما پس از آن بود که تیم پشت این قفل، با بهبود آن اکثر عناوین PC سال 2015 را از پایرسی حفظ کردند.
در پستی که در انجمن 3DM توسط موسس این گروه زده شده، توضیحاتی آمده است:
" در این چند روز اخیر، مردم از عرضه نسخه کرک بازی Just Cause 3 می‌پرسند، تنها پاسخ قطعی این است که مرحله آخر شکست آن بسیار سخت است و کرکر ما Jun تقریبا تسیلم شد اما من او را تشویق به ادامه کار کردم. من معتقدم که قفل این بازی هنوز قابل شکستن است اما با توجه به پیشرفت تکنولوژی رمز‌گذاری، تا دو سال آینده دیگر بازیی مجانی نخواهد بود."
بازی‌های MGS:V و Batman: Arkham Knight از این سیستم استفاده کردند و Rise of The Tomb Raider نیز استفاده خواهد. اگر این روند ادامه پیدا کند، مطمئنن شاهد محبوبیت بیشتر این سیستم و همچنین پایان دوران پایرسی خواهیم بود.

منبع

خیلی از این داستان ها توجیه هست واسه پایرت کردن، کسی مجبورت نکرده به محض اومدن محصول بازی کنی، می تونی صبر کنی ارزون شد بعد بخری. من الان برم یه Oculus بدزدم بگم به نظر من 200 دلار می ارزه هر وقت رسید به اون پولش رو می دم؟ این دیگه چه صیغه ای هست؟!
این دو تا با هم نمی خونه، شما واسه مورد 8 سند می خوای، پس چجوری بدون سند میایی مورد 4 رو میگی؟!
یکسان دونستن پایرسی با دزدی توهین به قربانیان دزدیه. کسی چیزی ازش دزدیده میشه تحت فشار عصبی-روانی غیر قابل تحملی قرار میگیره. پایرسی فقط واسه رؤسای کمپانیهای بزرگ که میخوان میلیونرتر بشن (در حالی که به برنامه نویساشون حقوق درست و حسابی نمیدن و معمولاً خیلی راحت بعد از پایان پروژه اخراجشون میکنن) یه چیزیه که ترجیح میدن نباشه. انقدر تحت تأثیر سخنگوهای شرکتهای بزرگ نباشین. همین که همین Denuvo رو مثلاً فقط رو بازیها EA و Warner میبینین در حالیکه هیچ بازی مستقلی DRM غیرقابل کرک کردنی نداره، فقط به خاطر گرون بودن لایسنس Denuvo نیست و شرکتهای مستقلی که بازی خوب ارائه میدن بعد از چند سال رشد میکنن بدون DRMهای نامربوط. پایرسی عمدتاً واسه کسایی آزارنده‌ست که مضرترین افراد برای صنعت گیم هستن، نه برنامه نویسها. عمدۀ برنامه نویسهایی که من میشناسم از اشتراک گذاشتن استقبال می‌کنن چون اگه محصول خوبی تولید کرده باشن درآمدشون محفوظه.
وقتی من بچه بودم، پدرم تا مدت طولانی برای من Genesis نخرید، وضع مالی خوبی نداشت و نمیشد. این فکر نکنم دلیل خوبی بود که من برم یه genesis بدزدم! یکی بره دزدی از فقر هم داره منفجر میشه باز مجازات میشه، نداشتن دلیلی برای دزدی نیست. بعد یه جوری رفتار می کنید انگار تنها تفریح سالم الان فقط بازی کردنه، والا من بچه بودم حتی موقعی که کنسول هم داشتم تو زمان مدرسه کاملا تعطیل بود و یادم نمیاد از بیکاری رفته بودم سمت مواد و خلاف.اون مثال هندت هم میشه الویت بندی افتضاح، مثل اون خبری که خوندم در مورد یه بابایی 2 تا بچه داشت، بچه هاش رو زمین می خوابیدن تو انباری ولی کنسول داشت به روز بازی می خرید!
بچه، نوجوون و جوون، مفاهیم کاملاً مجزایی هستن. با درک درست مفاهیم از مغلطه کردن پرهیز کن.
شما کلی تحقیق روانشناختی رو بی خیال میشی و خودت رو مثال میزنی؟ فرق تحقیق با تجربه اینه که جهان شمول و قابل تعمیمه. از مورد خاص که نمیان که مفهوم کلی رو رد کنن.
بعد هم باورش برای من سخته که یه نفر تو ایران زندگی کرده باشه و تا الان چیزی رو پایرت نکرده باشه، حس کلی‌ای که پستهای شما به من منتقل میکنه اینه که شما ادعا داری تا حالا هیچ چیزی رو پایرت نکردی.
شما نمی تونی برای قسمتی که دوست داری پول بدی، اگر محصول مناسب شما نیست کسی زورت نکرده بخری.
بخش تکنفره و چندنفره بازی از نظر من دو تا چیز کاملاً مجزا هستن، این شما نیستی که برای من مشخص میکنی چه چیزی رو بخرم و چه چیزی رو نخرم. من اولین کسی نیستم که از شرکتها درخواست داشتم این دو بخش رو به شکل جدا ارائه بدن. اینجوری من 30 گیگ دانلود نمیکنم در حالیکه فقط از 20 گیگش استفاده دارم. این وظیفۀ تولید کننده‌س که به نیاز مخاطبش پاسخگو باشه، نه اینکه مخاطب خودش رو با شرایط غیرمنطقی تولید کننده وفق بده. W3 یه بازی تکنفرۀ کامل و بسیار بزرگه و ارزش 60 دلار رو داره. MGSV ماههاست روی PC اومده با قیمت 60 دلار اما هنوز بخش آنلاینش روی PC قابل دسترسی نیست حتی، حالا چه من بخوام استفاده کنم و چه نخوام، در صورتی که من 60 دلار بالای این بازی بدم طبق باورهایی که دارم بیشعورم، نه چیز دیگه.
این چیزا رو میبینم بعضی وقت ها فکر می کنم تنها چیزی که جلوی یه سری رو گرفته که نرن هر چی دوست دارن بپیچن بدون پول دادن سخت بودن این کار در مورد محصولات فیزیکی هست، وگرنه اگر راه داشت کلا همه چیز رو این جوری مصرف می کردن!
تو این چند سال، کسایی که به روش پایرسی من گیر دادن و خودشون رو از من بهتر دونستن، افرادی بودن که سالی دو سه تا بازی 60 دلاری رو به هر قیمتی شده خریدن در حالیکه من تو سال 2015، 33 تا بازی با قیمتهای مختلف خریدم.
ولی استفاده موقت از محصولات مثل متلب خیلی فرق داره با مداوم بازی پایرت کردن.
این مغلطه‌س، اگه اون دزدیه اینم دزدیه. مثل اینه که بگی دروغ بده ولی بگی دروغ به بچه اشکال نداره. الان استفاده موقت از متلب با اینکه من 7-8 ساعت یه بازی رو تست کنم و بعد ببینم ارزش خرید داره یا نه چه فرقی داره؟
==
یعنی چی که وقتی به نظر قیمتش مناسب شد پولش رو بده؟ مگه شما میری دکتر هرچقدر که دلت خواست پول میدی یا وقتی میری رستوران هر چقدر خودت صلاح بدونی بالای پیتزاشون میدی؟
یعنی چی که میگی ملت با پایرت گیمر شدن؟!؟!؟ اگه پایرت نبود هم باز گیمرها بودن؛ اونایی بودن که پول می دادن...
اینکه میگی پایرت حکم دمو رو برای من داره هم جالبه! شاید برای شما به دید دمو باشه ولی خیلیا بازی پایرتی رو تموم می کنن و یه آبی هم روش! برای شناخت بازی نقد و بررسی ها و تریلرها و ویدیوهای ملت از بازی هست.
بی معنی ترین گزاره تاریخ این هست که من فلان چیز رو غیرقانونی استفاده میکنم و پولش رو نمیدم و کارم هم خیلی درسته!!! اقا دولوپر میگه بازی من 60 دلاره، شما داری با دوز و کلک بدون رضایتش بازی رو مفتکی بازی میکنی و داری حقوق اون رو پایمال میکنی. پایمال کردن حقوق یک عده هیچ توجیهی نداره. مگه دولوپرای بازی موظف به تامین شادی و سرگرمی برای اقشار مختلف جامعه هستن؟ اون وظیفه دولت ها نیست؟ بعدشم برای انجام بازیهای روز روی پیسی باید هزینه زیادی کرد برای جمع یک سیستم مناسب پس اینکه طرف هشتش گرو نهش هست و 5 روپیه بشه 6 روپیه باید از غذاش بزنه زیاد منطقی به نظر نمی رسه!
اینکه میگین طبق هیچ تحقیقی ثابت نشده که پایرسی به تولیدکننده ها ضرر میزنه هم ته خنده اس! راه برای استفاده غیرمجاز محصول باشه به فروش محصول ضرر نمیزنه؟ عجب! کسی که پایرت میکنه الزاما بی پول نیست. گفتم که؛ اگر اونقدری میتونت هزینه کنه که سیستم اجراکننده بازی رو داشته باشه منطقی هست که فرض کنیم بتونه در طول سال پول 3-4 تا بازی رو حداقل موقعی که آفر میخورن پرداخت کنه.
یعنی همون جملۀ اول "ارزش یه چیز با قیمت اون چیز فرق داره". بازی‌ای مثل سری CoD که ساختش سر جمع تو 7-8 ماه سر و تهشون هم میاد و بخش تکنفره‌ش تو کمتر از 5 ساعت تموم میشه ارزش 60 دلار رو نداره (آخرین CoDی که از نزدیک دیدم MW3 بود). در مورد دکتر هم من تا حالا تو عمرم یک ریال هم بالای دکتر پول ندادم چون همیشه شرایط استفاده از بیمه‌های مناسب رو داشتم، اما زمانی که دکتری بخواد از من هزینۀ بیشتر از نرخ تعیین شده‌ش بگیره نه تنها بهش پول نمیدم بلکه ازش شکایت میکنم. نرخ تصویب شده برای دکترها یه چیزیه که هزاران دکتر رعایتش میکنن، قیمت بازیها از 1 دلار هست تا بازی 60 دلاری‌ای که 80 درصد بازی رو جدا از اون 60 دلار تا 200 دلار به شکل Season Pass و DLC به من میندازه، خب این غیر از حماقته که من حاضر بشم قبول کنم که این قیمت واقعیه بازیه و نه کلاهبرداری اون شرکت؟ در مورد پیتزا هم ببین 5 تا فروشنده پیتزا رو میفروشن 30 هزار تومن، من فقط به اونی مراجعه میکنم که پیتزاش ارزش پرداخت 30 هزار تومن داشته باشه. اینا خیلی مفاهیم ابتدایی خرید و فروش هستن.
شما از روز اولی که از نرم افزار و بازی استفاده کردی، همه رو به شکل قانونی تهیه کردی؟ اگه نه پس این جملۀ دوم و لحن حق به جانبت برای چیه؟ زمانی که من PS1 و PS2 داشتم، چیزی به جز پایرسی تو ایران وجود نداشت و من اگه اون روزها امکان استفاده از بازیها رو نداشتم، امروز هم بازی نمیکردم. تو سراسر دنیا میلیونها نفر مثل من هستن.
من کار به بقیه ندارم، من خودم رو گفتم که دمو میکنم. برای من خوندن نقد و دیدن ویدئو هیچ جوره نمیتونه بهم بگه چه حسی نسبت بازی خواهم داشت چون بازی یه تجربۀ تعاملیه و با دیدن ویدئو هیچ رقمه نمیشه فهمیدم بازی با من چه جوری تعامل میکنه.
من این همه توضیح دادم که کاربرد پایرسی برای من و خیلیهای دیگه چه جوری هست بعد باز اومدی به من میگی دزد و با دوز و کلک و ... . عزیز من خرید بازی اصل تو ایران کار راحتی نیست، پول هم علف خرس نیست. وقتی سازنده امکان دمو رو به من نمیده من باید راه خودم رو برای دمو کردن بازیها خلق کنم. بالای بازی‌ای که ارزش واقعی‌اش 20 دلاره هم حاضر نیستم 60 دلار بدم. به همون دلیلی که یه عده حاضرن 25 میلیون پول پراید بدن ولی ارزش پراید تو دید من 2 میلیونه. این مفاهیم رو درک کنید. تا زمانی که هر قیمتی بالای بازی بدید، سازنده هم به هزار و یک ترفند از شما سو استفاده میکنه.
تو خونواده‌های کوچیک و نسبتاً کم درآمد دو سال برنامه ریزی میکنن و یه سیستم میخرن که هم پدر خونواده باهاش کار کنه، هم اونی که دانشجوئه باهاش کار کنه و هم تفریحی باشه برای اعضای کوچکتر خونواده. فقط شرایط خودتون و اطرافیانتون رو نببینید.
==
مرد حسابی طرف حمالی میکنه کارش که تموم شد سر ساعت پولش رو میخواد حالا یه برنامه نویس که برای یه بازی/اپ حداقل 6 -7 ماه زحمت کشیده انتظار درآمد داشته باشه گناهه؟
این جمله رو چند بار تکرار کنین "کسی که پول خرید بازی رو نداره یا شرایط خرید بازی براش فراهم نیست، ضرری به سازنده نمیزنه" . این پولیه که اگه طرف پایرت نکنه هم برای سازنده وجود خارجی نخواهد داشت. تعداد افرادی که پایرت میکنن چون حاضر نیستن پول بدن خیلی کمتر از تعداد افرادیه که امکان خرید رو ندارن.
==
کتاب و جزوه دانشگاهی که اینترنت نمیخواد یا میخواد؟ خارجیا تولیدش کردن؟ محصول دیجیتالیه؟
همین کتاب های دانشگاهی که حالا قیمتش 30 تومن یا 50 تومن و بیشتره رو طرف میگه "مگه *** برم پول کتاب بدم؟ میرم کپی میکنم, به من چه طرف میخواست کتاب نده!"
کتابو کی تولید کرده؟ مترجم یا نویسنده بدبخت ایرانی! کتابو کی نشر داده؟ ناشر بخت برگشته ایرانی! ولی میریم با کمال بی شرمی کپی هم میکنیم الان واس اینم تاپیک بزنن میگن پول نداریم lol چطور پول دانشگاه رفتنو داشتی؟!
هر موقع خودت جرات اینو داشتی یه بازی با سرمالیه 200-300 میلیونی بسازی و بعد بگی هر کی بازیمو دزدی کرد نوش جونش اون موقع بحث فرق میکنه ولی وقتی برای 10 تومن کتابم که محصول داخلیه دست تو جیبت نمیکنی انتظاری هم نمیره بیایی بگی جنس اورجینال میخرم!
از قضا این کتابهای دانشگاهی تو ایران مصداق بارز دزدی هستن. یه استاد دانشگاه یه منبع غیر ایرانی رو برمیداره و میده به دانشجوهاش که ترجمه کنن بعد اسمش خودش رو میزنه رو کتاب با قیمتی بیشتر از نسخۀ اصلی میده تو بازار و نه پولی به ناشر خارجی میده و نه اسمی از اون دانشجوهای بدبخت میبره. طرف کل وبسایت DSM V رو با اشکالات واضح چپونده تو 2 جلد و به اسم کتاب تألیفی خودش میده تو بازار. دلت برای اینجور استادها نسوزه.
من بلد نیستم بازی تولید کنم اما تقریباً تمام مقاله‌های جدیدی که تو رشتۀ خودم خوندم و ترجمه کردم و رو مجانی در اختیار همکلاسیهام قرار دادم، چنتا استاد دانشگاه و هیأت علمی میشناسی که با در آمد چند برابر من حتی حاضر باشن به عملی نزدیک به این کار من فکر کنن؟
==
شما میری با کله پول محصولات apple می دی با قیمت فضایی و خدمات پس از فروش 0 در ایران
پیرو همون بحث ارزش و قیمت، به علت ناهمخوانی ارزش و قیمت محصولات Apple من هنوز حتی یه محصول Apple رو هم نخریدم چون مشابهش یا حتی با کیفیت بهتر و با قیمت کمتر در دسترسم هست. با همین فلسفه واسه هر بازی‌ای، بدون هیچ گونه تست درایوی، نمیام 60 دلار بدم. بعد شما به من میگی پایرت چون ترجیح میدم عاقلانه خرید کنم. شما با این مشکل داری که من روز عرضه بازی رو انجام میدم اما زمانی که ده دلار شد پولش رو میدم، که خب شرکت سازنده اصلاً از این کار من ناراحت نمیشه.
==
من اصلاً برام مهم نیست که واسم استور ویژه بزنن (چون تو دنیای واقعی شرایطش فراهم نیست)، اما اگه سازنده امکان دمو کردن بازی رو به من بده من دیگه هیچ وقت از این روش پایرسیم استفاده نخواهم کرد. این روش بعضی وقتها باعث شده من دو بار یه بازی 20 و چند گیگی رو دانلود کنم در حالیکه دمو کردن تو وقت من به شدت صرفه جویی میکنه.
پایرسی هم فقط مال ما عقب مونده ها و جهانی سومی ها و بی فرهنگها نیست، همین روشی که من استفاده میکنم رو بین افرادی از اروپا و آمریکا هم دیدم که به قول خیلیاتون مثل من دزد و بی فرهنگ نیستن و خارجیهای اصیل و خوشبو و با کلاس هستن.

آخرین ویرایش:
تاپیک شده تاپیک امر به معروف و نهی از منکر! یعنی منکرات جامعه ی ما تموم شده و فقط همین یه دونه مونده که باید حل شه! :دی

آیا از طرف خود بیلزارد بن شدید ؟ :-/

بله دیگه باید جلوی نفوذ امریکا و اسراییل گرفته بشه :D از تفکر اینا بازی سوپر ماریو هم تهاجم فرهنگیه بعد شما میگین چرا ایرانو حساب نمیکنن :| خب نمیتونن با این سیاست های مسخره ایران بیان مارو ساپورت کنن تنها راه اینه که یا از ریجن دیگه استفاده کنیم یا تحریم شکن بزنیم

بله دقیق یادم نیست کی ولی بیلزارد ای پی ایران رو بلاک کرده بود از وضعیت حال حاضرش مطمئن نیستم
نمونه مشابه اون تو بازی راکت لیگ هست

تاپیک شده تاپیک امر به معروف و نهی از منکر! یعنی منکرات جامعه ی ما تموم شده و فقط همین یه دونه مونده که باید حل شه! :دی

اینجا سایت مربوط به گیمه و طبیعتا داخلش راجب مسائل مربوط به گیم بحث میشه، نه تمامی منکرات و مشکلات جامعه! اگر چیزی برای اضافه کردن به بحث ندارید بیخودی پست سر راهی ندید.

من برنامه شما رو پایریت کنم پولی از شما کم نمی شه، فقط اضافه نمی شه پولی بهتون. ولی از شیرینی فروشی دزدی کنم پول از شیرینی فروش کم میشه. مشکل مثالتون دقیقا همینه. شیرینی یا هر چیز فیزیکی رو نمی شه کپی پیست کرد و N تا ازش درست کرد، ولی برنامه و بازی و ... رو می شه و هیچی هم از هیچکی کم نمی شه.

شرکت بازی سازی هم برای اینکه بازی رو بسازه کلی پرسنل استخدام کرده و به اونها پول میده! با باد هوا بازی ساخته نمیشه! اینکه نرم افزار همه اش 0 و 1 هست و توش سنگ و چوب و تیرآهن به کار نرفته دلیل نمیشه که مفتی مفتی تولید شده باشه. دیگه هزینه های چند ده میلیون دلاری ساخت بازی های بزرگ قضیه رو فکر کنم به خوبی روشن کنه!
جوابتون مثل همونه که من گفتم. نمیشه این مسائل رو با چیزی مثه بازی یا نرم افزار مقایسه کنید. شما شیرینی پختی من خریدم ولی مثلا شیرینی یه مشکلی داشته مواد اولیش و باعث مشکل واسه من شده. من باید از شما دلیل بخوام چون پول دادم بابت اون شیرینی. ولی من اینجا کنسول خریدم، مشکل داره. اون سازنده ای که ازش حمایت میکنید کجاست بخواد به من ایرانی خدماتی که وظیفش هست رو ارائه بده؟
من میتونم به خودم حق بدم وقتی هیچ کس حسابم نمیکنه، رو به پایرت بیارم. چیزی هست به عنوان وظیفه در قبال خریدار که در زمینه بازی تو ایران وجود ندارن. چرا باید به طرف سود برسونم در حالی که اون هیچ مسئولیتی در رابطه با همین محصول خودش نداره؟
شما بری ب ام و رو بدزدی، به صاحبش تو ایران ضرر میزنی که پولشو داده! مستقیم از کارخونه که برش نمیداری. کمپانی اون خودرو رو فروخته و اهمیتی نداره براش دیگه باهاش چیکار کنن. آتیشش بزنن اصن. ولی مقوله بازی ضرری به کسی نمیزنه و وضعیت سازنده بازی هم برای من مشخصه. حداقل نظر من اینه.
اتفاقاً گیم و نرم افزار خیلی هم با کالاهای عادی و روزمره مشابه هم هستند. اینکه اینها رو متفاوت می بینید دلیلش نگاه اشتباه شماست.
در مورد کنسول، کنسول رو شما آگاهانه با علم به این موضوع که خدمات نداره خریدی. کسی مجبورت کرده بود یا اینکه سونی/مایکرو تبلیغ دروغین کردن برای شما و گولتون زدن که کنسول اونها رو بخرین؟
در مورد بازی و نرم افزار هم حالا باید مثالش باشه تا بشه راجع بهش صحبت کرد که منظور شما از خدمات چیه که بازیساز اون رو از شما به عنوان خریدار دریغ می کنه؟ آپدیت های بازی هست؟ بخش آنلاینشه؟ چیشه؟

من کسی بیاد بگه که "عشقم میکشه، کپی میکنم"چیزی نمیگم! چون حرفش تا حد خوبی منطقی ـه :-D می تونه می کنه ! :-D
اما این جور توجیه ها رو نمی تونم قبول کنم!

آخرین ویرایش:
شما اگر تنها درآمدت از همین برنامه ریختن باشه چی؟ اصلا چرا جای دوری بریم، اگر همین جایی که کار می کنی بیاد یه روز در میون حقوقت رو بده چی؟ مهم نیست چون فقط وقتت هدر شده؟ من بدم میاد این چیزا رو بکشم وسط ولی انگار این سری باید گفته بشه، شما اون سیستم تو امضات رو داری + یه کنسول بعد واسه بازی خریدن اصلی راضی نیستی پول بدی؟ جل الخالق!

برادر من ،بنده مشکل مالی ندارم و خداروشکر دستم به دهنم میرسه و این روزا روی استیم هرچی میخوام میخرم.من به فکر خودم نیستم که۰من هرروز با مردم سر و کار دارم و میبینم جریان توی کشور ما چیه.خیلی از مردم واقعا پول ندارن.دلشون میخواد ولی واقعا ندارن.تفریح سالمی هم نیست که بهش بپردازن مخصوصا توی شهرای کوچیکتر.وقتی میبینم من میتونم بازی کنم ولی یه بدیخت بیچارست که از سر بی پولی ۶ سال هست فقط یه بازی آنلاین یعنی دوتا ۲ رو بازی میکنه و همه پولشم دو دستی تقدیم اپراتور های اینترنت میکنه ، واقعا دلم به درد میاد.خب اینا هم انسانن و دلشون میخواد بازی کنن.خیلیاشون حتی پول خرید پی اس ۴ زو هم ندارن.چطوری بازی ۲۰۰ تومنی بخرن؟
اصلا هیشکی به فکر گیمرای ایران نیست.استیم میتونه مثل تخفیف ۵۰ درصدی که به اوکراینی ها میده و همه بازیا برای اونا نصف هست برای ایرانم تخفیف راه بندازه تا همه با کله اوریجینال بخرن .اما متاسفانه کسی اهمیتی نمیده و همه به سمت پایرسی میرن.من خودمم بجز بازی های آنلاین و اونایی که کرک نشدن همه رو کرک شده بازی میکنم.چون اگه قرار باشه ۶۰ دلار پول بدم باید از هر خدماتی که اون بابای خارجی بهره میبره منم بهره ببرم.شما فنلاندی و همه این امکانات در دسترسته و راضی هستی ما نیستیم
همین بازی دوتا ۲ که چقد کاربر ایرانی داره یه سرور واسه ایران نمیزنه که مشکل پینگ نداشته باشیم .بلک آپس ۳ اجازه ساخت سرور اختصاصی رو نمیده واسه ایران و کشورای همسایه.چطور توقع دارید کاملا راضی از ته دل ۶۰ دلار بدیم واسه یه بازی؟
حرفای شما درست سازنده ها وقت میزارن و زحمت میکشن.ولی ماهم پول میدیم و وقت میزاریم که لذت ببریم نه هم پول بدیم هم اذیت بشیم!!!

بله دقیق یادم نیست کی ولی بیلزارد ای پی ایران رو بلاک کرده بود از وضعیت حال حاضرش مطمئن نیستم
نمونه مشابه اون تو بازی راکت لیگ هست

حدودا سه سال پیش بود که بلیزارد اکانت ها رو بن کرد،حتی اکانت خودم هم بن شده بود،و ما هم تیکت دادیم به پشتیبانی و گفتند به خاطر یک سری قوانین دولتی که تجارت با ایران رو منع میکرد،دیگه نمیتونستن سرویس بدن به پلیر های ایرانی ولی بعد از چند ماه این مشکل رفع شد و همه ی اکانت ها از بن در امدند.

مشکل اینه که همه ی چی رو باهم قاطی می کنیم: اینجا چندتا نکته است که از هم جدا هستند
1. قیمت: در کشور های غربی قیمت های اجناس رو کارشناس های مربوطه بر اساس سطح در آمد و غیره تعیین میکنن ( که د ر اونجا هم اختلافاتی هست مثلا بازی های انلاین مثل کد در مقایسه با gow زمان زیادی میگیرن از مصرف کننده پس باید با بقیه فرق کنن ) در ایران تمام شرایط ما با بقیه کشور های غربی فرق داره پس باید در ایران نسبت به شرایط خودش قیمتگداری شه.
2. بحث بازی های فیزیکی: فقط موقعی که بازیها از معازه هایی که مستقیم با پابلیشرها قرار داد دارن؛ خریده بشن از سازنده حمایت شده. یعنی این دوستانی که هی ادعا دارن که بازیهارو دست دوم میخرن ویا تعویض میکنن هم مرتکب دزدی شدن. این موضوع در کشورهای غربی از دیسک های کپی بیشتر رواج داره( البته فروشگاههای معتبری مثل گیم استپ و ... خودشون هم بازیهای دست دوم میفروشن که پابلیشر ها هم راضی نیستن که قضییه قفل drm و قفل اولیه x1 وps4 از همینجا شروع شد. ولی دنبال کنسولی بدون دیسک هستند در اینده البته) و در ایران که حالا باید پول دستمزد و واسطی که بازی رو اورده هم داده بشه که گرونتر هم تمام میشه،
3. بازیهای کپی: اینها صددرصد دزدی هستند. ولی میشه این جوری توجیه کرد که شرکتهای غربی روی فروش توی ایران حساب نکردن یعنی مثلا ( مثال هست پس عددها مندراوردی هستن ) اونا 3تا بازار دارن ارپا و امریکا و اسیای دور و بازیه شرکت x برای گروه سنی 10 تا 20 ساله مناسبه و باتوجه به سبک بازی در این سه بازار 50 میلیون نفر میتونن بازیشونو بخرن که هالا باید اونارو تشویق کنن که بیشتر بخرن. گفتم که توجیه هست والا کی از فروش بیشتر بدش میاد.

در اخر هم 1.وضع نامناسب زیر ساختهای اینترنت که الان تو نسل جدید بیشتر نیازه 2. مطابق نبودن محتوای بازیها با قوانین وضع شده 3. نبود خدمات پس از فروش را هم در نظر بگیرید

کسی رو قضاوت نمیکنم ولی راه حل اصلی این بحث و به جواب رسیدن رو پیشنهاد میدم.
اول اینکه کسی که توی این بحث موضع میگیره باید منبع درآمد خودش رو داشته باشه و به سن استقلال اقتصادی رسیده باشه(که پایه اصلی بحث های مرتبط با ارزش پول و اقتصاده). پس قانونا کسی که با سن بالای ۱۸سال منبع درآمدش شخص ثالثیه(اینجا خانواده) نمیتونه بیاد از گرونی بازی شکایت کنه چون توی جامعه کاپیتالیسم زندگی میکنه و باید برای کسب پول تلاش کنه بعد اگه واقعا قیمت بازی بیشتر از درامد مفیدش (درامد-خرج های ثابت ماهیانه) هست اعتراض کنه(که تو ایران این اعتراض برای ۹۰درصد شاغلان موجهِ) حالا تازه بدون درنظر گرفتن تورم و ارزش پول و ...
دوم اینکه از نظر انسانی بهره بردن از کالای کسی بدون موافقت اون شخص یا شرکت نامتعارفه و نیازی به قانون هایی مثل کپی رایت نباید باشه اصلا پس خیلی ساده به موضوع نگاه کنید. کسی که از پایرسی دفاع میکنه یه لحظه به نفس عملش فکر کنه و اونو ساده تر برای خودش توضیح بده بعد تصمیم بگیره.
بازهم میگم هرشخص مسئول عمل خودشه من فقط یه راه حل پیشنهاد کردم برای سنجیدن.
شخصا مثل بقیه با بازی پایرت گیمر شدم ولی دیگه بازی پایرت بازی نمیکنم و حتی اگه شده یک سال بعد از عرضه بازی مورد علاقم هم صبر میکنم تا بتونم بخرمش.

دوستان اینقد تو سرو کله هم نکوپید . تا وقتی وضع کشور اینقد نابسامانه و بازار خراب و سیاسـتهای خنده دار داغ تر از کاشه آش گرفته میشه هیچ چیزی قابل تغییر نیست
اگر در آمد دارید و برای لذت اورجینال بازی کردن ارزش قائلید باید پول بدید . در غیر این صورت پایرت بازی کنید فعلا تا ببینید وضع چی میشه ;)

دوستان اینقد تو سرو کله هم نکوپید . تا وقتی وضع کشور اینقد نابسامانه و بازار خراب و سیاسـتهای خنده دار داغ تر از کاشه آش گرفته میشه هیچ چیزی قابل تغییر نیست
اگر در آمد دارید و برای لذت اورجینال بازی کردن ارزش قائلید باید پول بدید . در غیر این صورت پایرت بازی کنید فعلا تا ببینید وضع چی میشه ;)
فکر کنم چندتا آمپر سوزوندی تا به این نتیجه برسی:d

در مورد پایرسی هم, به نظر من دوستان خیلی تحت تأثیر فرهنگ صادرشده از کشورهای کاپیتالیستی هستند. الان بارها شده که توی سوئد اومدن Piratebay رو دادگاهی کردن کمپانی‌های غربی و دادگاه‌های سوئد نتونستن از این سایت ایرادی بگیرن به طور کلی و این سایت هم‌چنان به فعالیتش ادامه می‌ده.
این پست من هم در رابطه با کلیت موضوع توی تاپیک هک PS4 بود که به نظرم این‌جا هم میتونه بیان شه.
من موندم این Right wing بودن شما توی این موضوع چه نفعی داره برای من گیمر؟‌
وقتی که هر وقت نسل عوض می‌شه ممکنه ۱۰ دلار بره روی قیمت بازی. وقتی این فروش بخش خیلی کمیش به استودیو سازنده بازی می‌رسه. وقتی که ناشرها باعث می‌شن بازار بازی‌های AAA فارغ از هرگونه نوآوری شن.
احتمالاً یک روزی می‌رسه که دیگه کسی که گیمینگ رو به صورت جدی دنبال می‌کنه براش این بازی‌های ۶۰ دلاری و AAA اهمیتی نداره درست مثل خیلی از کسایی که موسیقی یا فیلم رو جدی دنبال می‌کنن. چون ناشرها با صنعتی کردن روند ساخت یک اثر هنری و خرد کردن بقیه استودیوها به این سودها می‌رسن.
امیدوارم نگاهمون به این مسئله فراتر از مسئله داشتن پول یا نداشتن پول باشه. این که ناشرها با رقابت با همدیگه سر سود سالیانه باعث genericتر شدن محتوای بازی‌ها نسبت به نسل‌های قبل‌تر می‌شن هر نسل فکر کنم چیز خیلی مشخصیه.

--------

در مورد این که چرا بعضی‌ها حس Entitled بودن هم می‌کنن این کامنت جالبیه. من حوصله ترجمه ندارم.:دی صرفاً یه چکیده‌ای از برداشت خودم از این مطلب رو براتون زیرش می‌نویسم.

داره می‌گه ما ۴ مدل داریم به طور کلی که پایرت می‌کنن.
۱- یوزرهایی که خیلی استفاده می‌کنن از اون مدل مدیا.
۲- یوزرهایی که پول ندارن.
۳- یوزرهایی که نمی‌تونن بخرن به صورت معقول (یعنی بازار ایران مثلاً.)
۴- یوزرهایی که اگه بتونن پایرت کنن نمی خرن.

میگه اون افراد اولی چون خیلی پیگیر اون مدیومن و کلی مثلاً کتاب یا فیلم می‌بینن و اینا, اکثرشون نمی‌تونن اون قدری که می‌خوان خرج این کار کنن. اکثرشون جز یوزرهایی هستن که خیلی خرید می‌کنن ولی بازهم کافی نیست براشون و دست به پایرسی می‌زنن. قاعدتاً اینا سودشون خیلی بیشتر از ضررشون برای اون مدیوم.

افراد دوم کلاً پول ندارن مثلاً‌ نوجوون ها(مثلاً بابا کف دستش ۵ تومن میزاره برای یه ماه.:دی) اینا کلاً جز بازار نیستن.:دی چون اگر نتونن پایرت کنن هم نمی‌خرن.:دی

افراد سوم هم که کلاً‌ مشکل از تعامل بین خریدارها و کمپانیه به قولی. مثل ایران که ما مجبوریم دست به دامن واسطه و بازار سیاه شیم و هرکسی دوست نداره بازی رو به ۱.۵ برابر ارزشش بخره هفته اول از توپخونه.

افراد چهارم هم اونایین که این قوانین کپی‌رایت و این نظارت‌های اخیر نهادهای مختلف اونا رو هدف داده. کسایی که بتونن پایرت کنن نمی‌خرن. اینا برای کمپانی ضرر دارن.
-----------------

حالا این تصمیم کمپانی‌ها و نگاهشون رو می‌رسونه که کدوم دید رو داشته باشن. به نظر من کمپانی‌هایی که احترام به مشتری براشون فاکتور مهمی باشه واقعاً از پایرت‌ها کمترین ضربه رو میخورن یعنی اقلاً‌ کاری می‌کنن که درصدی از پایرت‌ها برای خرید بازیاشون ترغیب شن. مثالش مثلاً CDP و مثال عکسش Ubisoft.:دی
چیزی که مشخصه نمی‌شه جلوی پایرسی رو گرفت و باید باهاش یه جور کنار اومد.

پ.ن: کلاً بیایید به منوپولی از هر تیپی احترام نگذاریم.:دی چه Apple باشه چه Microsoft چه گلنار.:d

الان شما کافیه برید سرچ کنید که چرا اینترنت باید محدود شه, کلی براتون سایت و دلیل و فلان میاد از طرف مثلاً Republicanها یا محافظه‌کارها که چرا اینترنت باید محدود شه. در صورتی که محدودیت تنها اتفاق ناخوشاینده.
پایرسی هم وضعیتش مثل همونه. اول این که پایرسی با دزدی فرق داره. ماهیتشون یکی نیست. دوم این که برای اکثر کمپانی‌ها حتی بیشتر از این که ضرر داشته باشه سود داره در دراز مدت. سوم این که برای اکثر Indie Dev ها یا کمپانی‌های کوچک خیلی ابزار مهمیه برای شناخته شدن محصولاتشون.
مثلاً‌ توی موسیقی بندی مثه متالیکا یکی از دلایل رشد نمایی محبوبیتش توی دهه هشتاد این بود که اوائل کارهاشون توسط کاست‌های که رفقا به هم می‌دادن پخش می‌شد(پایرسی اون زمان)‌ و اگر اون فن‌بیس اولیه اون‌طوری براشون پیش نمیومد چه بسا اصلاً وضعیت الانشون رو نمی‌تونستن داشته باشن.
پایرسی کمک می‌کنه به آثاری که به صورت کلی شانسی برای دیده شدن ندارن بخاطر روند بازاریابی، یا نظر ملتی که پای اون اول پول دادن بعد اثر رو مشاهده کردن مساعد نبوده توسط قشری که پولی پای چیزی نمی‌دن دیده بشن و چه بسا وضعیت اون محصول عوض شه. Fight Club یکی از دلایل محبوبیتش وجود پایرسی بود چون با عرضه‌ی دیجیتالی فیلم بود که نظر ملت یهو مثل بمب درباره ی فیلم ترکید و فیلم یکی از محبوب‌ترین فیلم‌های هالیوود شد. یا لئون!‌
در مورد بازی‌ها هم پایرسی یکی از دلائلیه که جامعه‌ی Modding انقدر قوی‌ـی داریم توی PC. که این Mod‌ها باعث شدن کمپانی‌ها خیلی سودکنن. Mod Mapـه Dota روی WC3 مطمئناً چندین میلیون دلار اضافه بر درآمد عادی بیلیزارد بهشون واریز کرد. و محبوبیت این Mod هم اول به صورت کلان توی جامعه‌ی پایرت مشخص شد.
به صورت کلی به نظر من این که یه سری آدم حریص که تنها نکتشون هم اینه که صرفاً ناشرن و نه حتی Dev و می‌خوان از هر فرد بابت هر حرفش یه پولی بگیرن دلیل این نمیشه که پایرسی چیز مضری باشه.

م
2. بحث بازی های فیزیکی: فقط موقعی که بازیها از معازه هایی که مستقیم با پابلیشرها قرار داد دارن؛ خریده بشن از سازنده حمایت شده. یعنی این دوستانی که هی ادعا دارن که بازیهارو دست دوم میخرن ویا تعویض میکنن هم مرتکب دزدی شدن. این موضوع در کشورهای غربی از دیسک های کپی بیشتر رواج داره( البته فروشگاههای معتبری مثل گیم استپ و ... خودشون هم بازیهای دست دوم میفروشن که پابلیشر ها هم راضی نیستن که قضییه قفل drm و قفل اولیه x1 وps4 از همینجا شروع شد. ولی دنبال کنسولی بدون دیسک هستند در اینده البته) و در ایران که حالا باید پول دستمزد و واسطی که بازی رو اورده هم داده بشه که گرونتر هم تمام میشه،
شما داری از اونور می افتی حالا! طبق همه قوانین شما چیزی رو خریدی صاحبشی و می تونی هر کاری دوست داری باهاش کنی. این در مورد همه چیز صادقه! ماشین، تلویزیون، گوشی موبایل. خرید و فروش اجتاس دست دوم هم کاملا قانونیه، چجور کار قانونی دزدی حساب میشه خدا می دونه.

- - -ویرایش - - -

در مورد پایرسی هم, به نظر من دوستان خیلی تحت تأثیر فرهنگ صادرشده از کشورهای کاپیتالیستی هستند. الان بارها شده که توی سوئد اومدن Piratebay رو دادگاهی کردن کمپانی‌های غربی و دادگاه‌های سوئد نتونستن از این سایت ایرادی بگیرن به طور کلی و این سایت هم‌چنان به فعالیتش ادامه می‌ده.
جمله اخرت هم من یکی نمی گیرم چی به چیه، اون ناشر معلومه می خواد پول بگیره، داره سرمایه گذاری می کنه حقوق همون Dev رو بده، حریص چند منه؟ شما اگر به نظرت داره پول اضافه می گیره خیلی راحت نخر، زورت کردن مگه؟ میشه انتقاد کرد وضع عوض شه مثل اون انلاین pass که کنسل شد. واقعا من هنوز نمی دونم اینکه به نظر شما اونقدر نمی ارزه چه توجیحی برای کپی کاری می تونه باشه.

الان شما کافیه برید سرچ کنید که چرا اینترنت باید محدود شه, کلی براتون سایت و دلیل و فلان میاد از طرف مثلاً Republicanها یا محافظه‌کارها که چرا اینترنت باید محدود شه. در صورتی که محدودیت تنها اتفاق ناخوشاینده.
پایرسی هم وضعیتش مثل همونه. اول این که پایرسی با دزدی فرق داره. ماهیتشون یکی نیست. دوم این که برای اکثر کمپانی‌ها حتی بیشتر از این که ضرر داشته باشه سود داره در دراز مدت. سوم این که برای اکثر Indie Dev ها یا کمپانی‌های کوچک خیلی ابزار مهمیه برای شناخته شدن محصولاتشون.
مثلاً‌ توی موسیقی بندی مثه متالیکا یکی از دلایل رشد نمایی محبوبیتش توی دهه هشتاد این بود که اوائل کارهاشون توسط کاست‌های که رفقا به هم می‌دادن پخش می‌شد(پایرسی اون زمان)‌ و اگر اون فن‌بیس اولیه اون‌طوری براشون پیش نمیومد چه بسا اصلاً وضعیت الانشون رو نمی‌تونستن داشته باشن.
پایرسی کمک می‌کنه به آثاری که به صورت کلی شانسی برای دیده شدن ندارن بخاطر روند بازاریابی، یا نظر ملتی که پای اون اول پول دادن بعد اثر رو مشاهده کردن مساعد نبوده توسط قشری که پولی پای چیزی نمی‌دن دیده بشن و چه بسا وضعیت اون محصول عوض شه. Fight Club یکی از دلایل محبوبیتش وجود پایرسی بود چون با عرضه‌ی دیجیتالی فیلم بود که نظر ملت یهو مثل بمب درباره ی فیلم ترکید و فیلم یکی از محبوب‌ترین فیلم‌های هالیوود شد. یا لئون!‌
در مورد بازی‌ها هم پایرسی یکی از دلائلیه که جامعه‌ی Modding انقدر قوی‌ـی داریم توی PC. که این Mod‌ها باعث شدن کمپانی‌ها خیلی سودکنن. Mod Mapـه Dota روی WC3 مطمئناً چندین میلیون دلار اضافه بر درآمد عادی بیلیزارد بهشون واریز کرد. و محبوبیت این Mod هم اول به صورت کلان توی جامعه‌ی پایرت مشخص شد.
به صورت کلی به نظر من این که یه سری آدم حریص که تنها نکتشون هم اینه که صرفاً ناشرن و نه حتی Dev و می‌خوان از هر فرد بابت هر حرفش یه پولی بگیرن دلیل این نمیشه که پایرسی چیز مضری باشه.

اولا در جریان هستی که دو نفر اصلی پشت piratebay تو زندان و حبس خانگی تشریف دارن؟
دوما دیگه این سیستمی ندیده بودم من، از انشای شما نتیجه می گیریم که پایرسی خیلی هم چیزه خوبیه. در مورد اون ادعاهایی که کردی لطفا مدرک رو کن. من فقط یه مثال کوچیک می زنم، الان شما حجم بازی های معامله شده توی بازار برای کنسول های نسل جدید رو با موقعی که هک بشن مقایسه کن، طبق تحلیل شما پس هک شدن کنسول ها باید باعث فروش بیشتر بازی اریجینال بشه که حتی فکر بهش هم خنده داره. کلا هر کسی واسه توجیح کارش چه دلایلی میاره! یکی فکر میکنه مبارز سیاسی شده، یکی فکر می کنه در اصل داره به فروش بازی ها کمک می کنه، عجبا!
محبوبیت هم نون و اب نمیشه واسه محصول، وقتی محصول نتونه سرمایه اش رو برگردونه محبوبیت سرش رو بخوره

برادر من ،بنده مشکل مالی ندارم و خداروشکر دستم به دهنم میرسه و این روزا روی استیم هرچی میخوام میخرم.من به فکر خودم نیستم که۰من هرروز با مردم سر و کار دارم و میبینم جریان توی کشور ما چیه.خیلی از مردم واقعا پول ندارن.دلشون میخواد ولی واقعا ندارن.تفریح سالمی هم نیست که بهش بپردازن مخصوصا توی شهرای کوچیکتر.وقتی میبینم من میتونم بازی کنم ولی یه بدیخت بیچارست که از سر بی پولی ۶ سال هست فقط یه بازی آنلاین یعنی دوتا ۲ رو بازی میکنه و همه پولشم دو دستی تقدیم اپراتور های اینترنت میکنه ، واقعا دلم به درد میاد.خب اینا هم انسانن و دلشون میخواد بازی کنن.خیلیاشون حتی پول خرید پی اس ۴ زو هم ندارن.چطوری بازی ۲۰۰ تومنی بخرن؟
اصلا هیشکی به فکر گیمرای ایران نیست.استیم میتونه مثل تخفیف ۵۰ درصدی که به اوکراینی ها میده و همه بازیا برای اونا نصف هست برای ایرانم تخفیف راه بندازه تا همه با کله اوریجینال بخرن .اما متاسفانه کسی اهمیتی نمیده و همه به سمت پایرسی میرن.من خودمم بجز بازی های آنلاین و اونایی که کرک نشدن همه رو کرک شده بازی میکنم.چون اگه قرار باشه ۶۰ دلار پول بدم باید از هر خدماتی که اون بابای خارجی بهره میبره منم بهره ببرم.شما فنلاندی و همه این امکانات در دسترسته و راضی هستی ما نیستیم
همین بازی دوتا ۲ که چقد کاربر ایرانی داره یه سرور واسه ایران نمیزنه که مشکل پینگ نداشته باشیم .بلک آپس ۳ اجازه ساخت سرور اختصاصی رو نمیده واسه ایران و کشورای همسایه.چطور توقع دارید کاملا راضی از ته دل ۶۰ دلار بدیم واسه یه بازی؟
حرفای شما درست سازنده ها وقت میزارن و زحمت میکشن.ولی ماهم پول میدیم و وقت میزاریم که لذت ببریم نه هم پول بدیم هم اذیت بشیم!!!
والا اگر امکانش فراهم بود سرور ایرانی ام میزدن ولی وقتی بازی دوتا2 به دستور مصادیق محتوای مجرمانه از سایت حذف میشه یا سایت های خرید بازی استیم یکی یکی ***** میشن نمیشه انتظار داشت اجازه بدن برای ایرانم خدمات بدن :d بعدشم لازم نیست حتما 60 دلار برای یک بازی بپردازی من خودم رو مثال میزنم تا حالا بازی 60 دلاری نخریدم ویچر 3 خریدم 25 دلار جورنی خریدم 9دلار لست اف اس خریدم 40 تومن من فقط دنبال فرصتم که بازی هارو با قیمت پایین بخرم آدم جای اینکه روز اول 200 تومن بده برای یک بازی میتونه 1 ماه صبر کنه همون بازی رو با قیمت 150 بخره همین الانشم میخوام uncharted collection رو دسته دوم بخرم 80 تومن بجز این راه های دیگه ای ام هست مثلا بازی دیجیتالی رو 2 نفر میتونن استفاده کنن کاملا هزینه نصف میشه واقعا دادن 200 تومن برای یک بازی عقلانی نیست :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or