آیا عمر پایرسی به پایان رسیده است؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
piracy.jpg

به نظرت می‌رسد مشهورترین و بهترین آدم‌های عرصه هک و کرک کردن بازی‌ها (که اغلب چینی هستند) از ادامه کار خود ناامید شده‌اند.

به گزارش TorrentFreak، انجمن گروه معروف 3DM، این اواخر از کاربرانی پرشده که از عدم عرضه کرک بازی‌های جدید ناراحتند، بازی‌هایی که حتی 12 ماه از عرضه آن‌ها گذشته است.
همه چیز از Dragon Age: Inquistion شروع شد، بازیی که یک ماه شکستن قفل آن طول کشید اما بازی‌های بعدی FIFA 16 و Just Cause 3 هیچ وقت به این مرحله نرسیدند.
هر سه این عناوین از سیستم امنیتی Denuvo استفاده می‌کنند، سیستمی که سازنده آن بر "ضد-خراب‌کاری" آن تاکید دارند و از قفل‌های امنیتی آنلاینی که اکثرا باعث نارضایتی مخاطبان نیز می‌شد، مجزا می‌دانند. ابتدای شکستن قفل Denuvo، گروه 3DM بسیار به خود افتخار می‌کردند اما پس از آن بود که تیم پشت این قفل، با بهبود آن اکثر عناوین PC سال 2015 را از پایرسی حفظ کردند.
در پستی که در انجمن 3DM توسط موسس این گروه زده شده، توضیحاتی آمده است:
" در این چند روز اخیر، مردم از عرضه نسخه کرک بازی Just Cause 3 می‌پرسند، تنها پاسخ قطعی این است که مرحله آخر شکست آن بسیار سخت است و کرکر ما Jun تقریبا تسیلم شد اما من او را تشویق به ادامه کار کردم. من معتقدم که قفل این بازی هنوز قابل شکستن است اما با توجه به پیشرفت تکنولوژی رمز‌گذاری، تا دو سال آینده دیگر بازیی مجانی نخواهد بود."
بازی‌های MGS:V و Batman: Arkham Knight از این سیستم استفاده کردند و Rise of The Tomb Raider نیز استفاده خواهد. اگر این روند ادامه پیدا کند، مطمئنن شاهد محبوبیت بیشتر این سیستم و همچنین پایان دوران پایرسی خواهیم بود.

منبع

برادر من ،بنده مشکل مالی ندارم و خداروشکر دستم به دهنم میرسه و این روزا روی استیم هرچی میخوام میخرم.من به فکر خودم نیستم که۰من هرروز با مردم سر و کار دارم و میبینم جریان توی کشور ما چیه.خیلی از مردم واقعا پول ندارن.دلشون میخواد ولی واقعا ندارن.تفریح سالمی هم نیست که بهش بپردازن مخصوصا توی شهرای کوچیکتر.وقتی میبینم من میتونم بازی کنم ولی یه بدیخت بیچارست که از سر بی پولی ۶ سال هست فقط یه بازی آنلاین یعنی دوتا ۲ رو بازی میکنه و همه پولشم دو دستی تقدیم اپراتور های اینترنت میکنه ، واقعا دلم به درد میاد.خب اینا هم انسانن و دلشون میخواد بازی کنن.خیلیاشون حتی پول خرید پی اس ۴ زو هم ندارن.چطوری بازی ۲۰۰ تومنی بخرن؟
اصلا هیشکی به فکر گیمرای ایران نیست.استیم میتونه مثل تخفیف ۵۰ درصدی که به اوکراینی ها میده و همه بازیا برای اونا نصف هست برای ایرانم تخفیف راه بندازه تا همه با کله اوریجینال بخرن .اما متاسفانه کسی اهمیتی نمیده و همه به سمت پایرسی میرن.من خودمم بجز بازی های آنلاین و اونایی که کرک نشدن همه رو کرک شده بازی میکنم.چون اگه قرار باشه ۶۰ دلار پول بدم باید از هر خدماتی که اون بابای خارجی بهره میبره منم بهره ببرم.شما فنلاندی و همه این امکانات در دسترسته و راضی هستی ما نیستیم
همین بازی دوتا ۲ که چقد کاربر ایرانی داره یه سرور واسه ایران نمیزنه که مشکل پینگ نداشته باشیم .بلک آپس ۳ اجازه ساخت سرور اختصاصی رو نمیده واسه ایران و کشورای همسایه.چطور توقع دارید کاملا راضی از ته دل ۶۰ دلار بدیم واسه یه بازی؟
حرفای شما درست سازنده ها وقت میزارن و زحمت میکشن.ولی ماهم پول میدیم و وقت میزاریم که لذت ببریم نه هم پول بدیم هم اذیت بشیم!!!
باز هم می گم، 100 بار مشکلات سیاسی ربطی به سازنده بدبخت نداره. به خاطر مشکلات سیاسی ما استور نداریم، اون شخص سازنده چه کارس؟
خدماتی که بقیه دارن شما هم اکثرا داری دیگه مثلا اینترنت زاقارت رو از سازنده انتظار داری واست فراهم کنه؟ این همه بچه ها هستن دارن BF4 با من بازی می کنن چه امکاناتی برای من هست که برای اونا نیست؟ یه بازی single player چه خدماتی برای من داره خودم خبر ندارم؟ این خدمات جادویی که شما هی می گید چی هست؟
در مورد تفریحات هم نمی دونم چند سالته شما، ولی فکر کنم این نسل جدید این شکلی شدن که انتظار دارن همه چیز رو همیشه داشته باشن. من تو آبادان زندگی می کردم، امکانات در حد بوق. اون موقع وضع پدرم خوب نبود اصلا فکر کنسول هم نمی تونستم کنم ولی منفجر نشدم از بی تفریحی. والا بلا نداشتن دلیل نمیشه. شما اگر از گشنگی بهت فشار هم بیاد فکر نکنم به این راحتی ها بری دزدی چه برسه برای چیزای تجملی. اگر شما نگران فقرا هستی، خیلی ها هستن محتاج نون شب هستن شما واسه اونا دلت به درد بیاد، نه کسی که حالا نمی تونه ps4 داشته باشه!

- - -ویرایش - - -

والا اگر امکانش فراهم بود سرور ایرانی ام میزدن ولی وقتی بازی دوتا2 به دستور مصادیق محتوای مجرمانه از سایت حذف میشه یا سایت های خرید بازی استیم یکی یکی ***** میشن نمیشه انتظار داشت اجازه بدن برای ایرانم خدمات بدن :d بعدشم لازم نیست حتما 60 دلار برای یک بازی بپردازی من خودم رو مثال میزنم تا حالا بازی 60 دلاری نخریدم ویچر 3 خریدم 25 دلار جورنی خریدم 9دلار لست اف اس خریدم 40 تومن من فقط دنبال فرصتم که بازی هارو با قیمت پایین بخرم آدم جای اینکه روز اول 200 تومن بده برای یک بازی میتونه 1 ماه صبر کنه همون بازی رو با قیمت 150 بخره همین الانشم میخوام uncharted collection رو دسته دوم بخرم 80 تومن بجز این راه های دیگه ای ام هست مثلا بازی دیجیتالی رو 2 نفر میتونن استفاده کنن کاملا هزینه نصف میشه واقعا دادن 200 تومن برای یک بازی عقلانی نیست :d

بله، مشکل اینه که دوستان عادت کردن می خوان هر بازی رو به روز بازی کنن، مثل اون برادر که می گفت ماهی دو ملیون باید بالای بازی بدم! یعنی ایشون می خواد ماهی 10 تا بازی بگیره انتظار داره ارزون در بیاد واسش.

باز هم می گم، 100 بار مشکلات سیاسی ربطی به سازنده بدبخت نداره. به خاطر مشکلات سیاسی ما استور نداریم، اون شخص سازنده چه کارس؟
خدماتی که بقیه دارن شما هم اکثرا داری دیگه مثلا اینترنت زاقارت رو از سازنده انتظار داری واست فراهم کنه؟ این همه بچه ها هستن دارن BF4 با من بازی می کنن چه امکاناتی برای من هست که برای اونا نیست؟ یه بازی single player چه خدماتی برای من داره خودم خبر ندارم؟ این خدمات جادویی که شما هی می گید چی هست؟
در مورد تفریحات هم نمی دونم چند سالته شما، ولی فکر کنم این نسل جدید این شکلی شدن که انتظار دارن همه چیز رو همیشه داشته باشن. من تو آبادان زندگی می کردم، امکانات در حد بوق. اون موقع وضع پدرم خوب نبود اصلا فکر کنسول هم نمی تونستم کنم ولی منفجر نشدم از بی تفریحی. والا بلا نداشتن دلیل نمیشه. شما اگر از گشنگی بهت فشار هم بیاد فکر نکنم به این راحتی ها بری دزدی چه برسه برای چیزای تجملی. اگر شما نگران فقرا هستی، خیلی ها هستن محتاج نون شب هستن شما واسه اونا دلت به درد بیاد، نه کسی که حالا نمی تونه ps4 داشته باشه!

- - -ویرایش - - -

اولا که سازنده بدبخت نیست خیلی هم خوشبخته و وضع مالیشم خیلی بهتر از من و شماست!بعدش برای بار هزارم : دزدی با پایرسی یکی نیست!!!این هزار بار
بعدم سازنده تا سازنده داریم!CDRP سازنده باشه Warner هم سازنده باشه؟
شما داری میگی تو آبادان زندگی میکردی!همون آبادان که شما بودی که خیلی از شهرای ایران از جمله شهر ما خیلی خیلی خیلی بهتره!
بعدم در مورد شما فقط یه ضرب المثل هست که میگه : سواره چه داند حال پیاده
شما داری اینو میگی :خب من زندگیم بد بوده و زجر کشیدم و زحمت کشیدم الان زندگیم خوب شده و یه شهروند قانونمندم که حقوق سازنده و ناشر بازی رو رعایت میکنم شماهم برید زندگیتون رو جمع کنید اگرم نمیتونید یا بازی نکنید یا دزدی بیش نیستین!!!!!!!
دقیقا یاد هیتلر میوفتم که میگفت هرکی قیافش خوبه ازدواج کنه و نسل ازش پا بگیره هرکیم زشت و بدترکیبه بره جلوی تیر و تفنگ یا اینقد توی معدن کار کنه تا جونش در بیاد.

در مورد امکانات جادویی هم خدمتتون عرض کنم که وقتی سرور اختصاصی یه بازی مولتی پلیر توی خود کشورت باشه پینگت شدید کاهش پیدا میکنه جوری که انگار اصلا به صورت لن بازی میکنی.در صورتی که ما بخاطر همین پینگ لعنتی که همیشه توی بهترین حالت 120 هست کلا تجربمون از بازی عوض شده
از جمله همین امکانات جادویی وارانتی و گارانتی کنسول های شماست که اگه خود به خود خراب شد بدون چون و چرا واستون تعمیر یا تعویض میکنن.از جمله امکانات جادویی تخفیف های زیاد توی مناسبت و عیداست نه چن برابر فروختنشون!از جمله این امکانات خیلی چیزای دیگه هست، فقط شما به داشتن این امکانات عادت کردی ولی ما که نداریم گله میکنیم و شما هی میای میگی چتونه؟

آخرین ویرایش:
دزدی با پایرسی یکی نیست!!!این هزار بار
با تمام احترام پیشنهاد میکنم بیشتر از این وضعیت خراب نکنی شما 1 میلیارد بار هم بگی piracy همان دزدی هستش چه در معنی چه در هر حالت دیگه که شما در نظر بگیری :
piracy - definition of piracy in English from the Oxford dictionary

FBI-WARNING-FEBRUARY-2013-1.png

آخرین ویرایش:
اولا که سازنده بدبخت نیست خیلی هم خوشبخته و وضع مالیشم خیلی بهتر از من و شماست!بعدش برای بار هزارم : دزدی با پایرسی یکی نیست!!!این هزار بار
بعدم سازنده تا سازنده داریم!CDRP سازنده باشه Warner هم سازنده باشه؟
شما داری میگی تو آبادان زندگی میکردی!همون آبادان که شما بودی که خیلی از شهرای ایران از جمله شهر ما خیلی خیلی خیلی بهتره!
بعدم در مورد شما فقط یه ضرب المثل هست که میگه : سواره چه داند حال پیاده
شما داری اینو میگی :خب من زندگیم بد بوده و زجر کشیدم و زحمت کشیدم الان زندگیم خوب شده و یه شهروند قانونمندم که حقوق سازنده و ناشر بازی رو رعایت میکنم شماهم برید زندگیتون رو جمع کنید اگرم نمیتونید یا بازی نکنید یا دزدی بیش نیستین!!!!!!!
دقیقا یاد هیتلر میوفتم که میگفت هرکی قیافش خوبه ازدواج کنه و نسل ازش پا بگیره هرکیم زشت و بدترکیبه بره جلوی تیر و تفنگ یا اینقد توی معدن کار کنه تا جونش در بیاد.

در مورد امکانات جادویی هم خدمتتون عرض کنم که وقتی سرور اختصاصی یه بازی مولتی پلیر توی خود کشورت باشه پینگت شدید کاهش پیدا میکنه جوری که انگار اصلا به صورت لن بازی میکنی.در صورتی که ما بخاطر همین پینگ لعنتی که همیشه توی بهترین حالت 120 هست کلا تجربمون از بازی عوض شده
از جمله همین امکانات جادویی وارانتی و گارانتی کنسول های شماست که اگه خود به خود خراب شد بدون چون و چرا واستون تعمیر یا تعویض میکنن.از جمله امکانات جادویی تخفیف های زیاد توی مناسبت و عیداست نه چن برابر فروختنشون!از جمله این امکانات خیلی چیزای دیگه هست، فقط شما به داشتن این امکانات عادت کردی ولی ما که نداریم گله میکنیم و شما هی میای میگی چتونه؟

-من نمی دونستم اینکه کسی برای محصولش پول بخواد ربط داره به اینکه چقدر پول داره.
-شهر بدتر هم داریم، ربطش رو نفهمیدم.
-شما اومدی بازی کردن رو تبدیل کردی به نیاز اولیه زندگی، اینکه پول نداشتن دلیل پایرت بودن نیست، همون طور که پول نداشتن حتی در مورد نیاز های اولیه دلیلی برای دزدی نیست. حالا شما اینجور یاد گرفتی که هر موقع پول نداشتی حق داری چیزی که می خوای مجانی استفاده کنی، شاید من اشتباه یاد گرفتم حق با شماست.
-کسانی که تو جایی مثل استرالیا هم زندگی می کنن مشکلات نت بدی دارن. بعد من اصلا نمی دونم، شما داری بازی مولتی مثال می زنی که اصلا پایرت نمیشه، چه ربطی داره؟! میری بازی مولتی میخری پینگت بالاس واسه تلافی میری یه بازی single رو پایرت می کنی؟!
- شما از تخفیفات استیم نمی تونی استفاده کنی دیگه نه؟ فقط برای من تخفیف می زنه؟
-باز هم ربطش رو نفهمیدم، کنسولت گارانتی نداره بازی پایرت می کنی؟ چیزی که گارانتی نداره مجبوری بخری؟ الان جنس بی گارانتی از لب مرز میارن، طرف میره می خره بعد خراب میشه حق داره شاکی شه؟ من تهش هنوز نفهمیدم این مشکلات چه ربطی به بازی ساز ها داره.
-اخر آخرش، شما که میگی دستت به دهنت می رسه مشکلی نداری، واقعا اینقدر دلت واسه ملت کبابه شدی وکیل مدافع کسانی که ندارن بازی بخرن؟ به خدا خیلی ها هستن اوضاع مالیشون خیلی خیط تره، به نظر من برو به فکر اونا باش بهشون کمک کن.
-
پ.ن: هیتلر هم شدیم! میگیم پایرسی بده میگه هیتلر هم همین جوری بود! خداییش منبع بده ببینم هیتلر کجا گفت اینو؟ اگه اینجوری بود که هیملر اولین کسی بود که باید می رفت می مرد!!

آخرین ویرایش:
با تمام احترام پیشنهاد میکنم بیشتر از این وضعیت خراب نکنی شما 1 میلیارد بار هم بگی piracy همان دزدی هستش چه در معنی چه در هر حالت دیگه که شما در نظر بگیری :
piracy - definition of piracy in English from the Oxford dictionary

FBI-WARNING-FEBRUARY-2013-1.png

برای شهروندان امریکا بله.فعلا ما ساکن ایرانیم و قضیه فرق میکنه!بعدم بارها دوستان گفتن کسایی که اگه پایرسی نباشه پس کلا نمیخرن،اینا پایرت کردنشون یا نخریدنشون فرقی به حال سازنده نداره و هیچ ضرری به سازنده نمیرسونه
اصلا نمیدونم شماها میخواین چیو ثابت کنین؟اینکه ماها که پایرسی استفاده میکنیم دزدیم شما قانونمندین؟اگه اینطوره ویندوزی که شما استفاده میکنین دزدی هست.برنامه Idm که استفاده میکنین دزدی هست.برنامه های اندروید که توی گوگل پلی پولی هستن و شما از سایت راحت دانلود میکنید و پولی بهاش نمیدین دزدی هست.پس هرکی هم از این چیزا استفاده میکنه دزد هست!!
حالا من به این که از پایرسی استفاده میکنم افتخار نمیکنم به کارم ولی به قول یه دوستمون میگم عشقم میکشه دزدی میکنم.مشکل اینه که خیلی از دوستان خودشون یواشکی همه چی رو دزدی استفاده میکنن و اینجا شعار میدن پایرسی یعنی دزدی و شما دزدین!!باشه آقا ما دزدیم شما حلال خور

والله ما هم چندین کشور خارجی رفتیم و دیدیم که الگوی مصرفشون مثل ما نیست.مشکل ما بیشتر از پایرسی تو الگوی مصرف هست.
اینکه طرف میگه با این قیمتا ماهی باید دو میلیون پای بازی بدم(یعنی میخواد ۱۰ تا بازی تو یه ماه بازی کنه)کاملا هدف از بازی کردن که لذت هست رو فراموش کرده و تند تند میخواد فقط بازی بخوره:d
تو دنیا اینطوری نیس و این فله ای بازی کردن تو ایران(مثل فله ای میوه خریدن و ....)باید تصحیح بشه

مورد بعدی هم گارانتی و خدمات و .... هست که اونم نصف تقصیر رو میشه از خارج دونست ولی بازم حق رو نمیده که بازی‌دزدی استفاده کنی(البته من خودم هم گاهی پایرت میزنم:d ولی دیگه کارم رو توجیه نمی کنم که چون پول ندارم باید کرک بزنم که اگر اینجور باشه چون من الان پول ندارم باید شیشه مغازه رو بشکنم و غذا بدزدم)

.

حالا من به این که از پایرسی استفاده میکنم افتخار نمیکنم به کارم ولی به قول یه دوستمون میگم عشقم میکشه دزدی میکنم.

خدا پدر مادرت رو بیامرزه، ما هم همین رو می گیم. هر کاری دوست داری کن، کسی کاری نداره ولی نیا واسش دلیل بتراش.

برای شهروندان امریکا بله.فعلا ما ساکن ایرانیم و قضیه فرق میکنه!بعدم بارها دوستان گفتن کسایی که اگه پایرسی نباشه پس کلا نمیخرن،اینا پایرت کردنشون یا نخریدنشون فرقی به حال سازنده نداره و هیچ ضرری به سازنده نمیرسونه
اصلا نمیدونم شماها میخواین چیو ثابت کنین؟اینکه ماها که پایرسی استفاده میکنیم دزدیم شما قانونمندین؟اگه اینطوره ویندوزی که شما استفاده میکنین دزدی هست.برنامه Idm که استفاده میکنین دزدی هست.برنامه های اندروید که توی گوگل پلی پولی هستن و شما از سایت راحت دانلود میکنید و پولی بهاش نمیدین دزدی هست.پس هرکی هم از این چیزا استفاده میکنه دزد هست!!
حالا من به این که از پایرسی استفاده میکنم افتخار نمیکنم به کارم ولی به قول یه دوستمون میگم عشقم میکشه دزدی میکنم.مشکل اینه که خیلی از دوستان خودشون یواشکی همه چی رو دزدی استفاده میکنن و اینجا شعار میدن پایرسی یعنی دزدی و شما دزدین!!باشه آقا ما دزدیم شما حلال خور
نمیخوام وارد این بحث الکی بشم اما یک موردی بیان کنم و دیگه ادامه نمیدم .

1. دزدی دزدی هستش در هر کشور دنیا که باشی شما چه بد بخت باشی نداشته باشی چیزی که برای کس دیگه ای هستش استفاده کنی و طرف براش تلاش کرده باشه شما استفاده کنی دزدی هستش .(لطفا نیاین بگین پس چرا فلان چی خودت اورجینال نیست به خاطر اینکه اصلا من نمخیوام کار اشتباهم به عنوان یک مورد بدون مشکل جلوه بدم و بگم چون من ندارم یا اینکه نمیتونم پس حق این کار دارم نه یه همچین حقی وجود نداره )
2.شهر وند آمریکا و ایران نداره (در ایران فقط برای محصولات داخلی تا حدودی ما قانوان داریم برای خارجی نداریم اما دلیل نمیشه که شما دزدی انجام نمیدی و این قانون برای امریکا هستش پس فکر میکنی چرا کلوپ ها رو وقتی CD کپی از فیلم ایرانی میفروختن یا میفروشن درش تخته میکنن ؟طرف میندازن زندان ؟ )
3.بله وقتی شما از چیزی که برای خودت نیست و به شما اجازه استفاده داده نشده دزدی هستش .
4.شما عشقت بکشه دزدی کن اما دزدی خودت درست جلوه نده که انگار یک چیزی هم از دنیا طلب داری .
5. من نگفتم من آدم پاکی هستم در این زمینه جایی هم یادم نمیاد این حرف زده باشم همین الان 8 TB فیلم و سریال و بازی روی PC خودم دارم اما به کارم هم افتخار نمیکنم نمیگم هم عشقم میکشه دزدی کنم کارم هم درست جلوه نمیدم .
6.با معنی کلمات هم بازی نمیکنم تا کار خودم درست جلوه بدم .

شما داری از اونور می افتی حالا! طبق همه قوانین شما چیزی رو خریدی صاحبشی و می تونی هر کاری دوست داری باهاش کنی. این در مورد همه چیز صادقه! ماشین، تلویزیون، گوشی موبایل. خرید و فروش اجتاس دست دوم هم کاملا قانونیه، چجور کار قانونی دزدی حساب میشه خدا می دونه
تا اونجا که حتی از پست صفحه ی بعد در پست 168 هم گذاشته شده حتی پخش هم بدون اینکه به پابلیشر پولی بدید جرم محسوب می شود پس شما هم دارید همین توجیه دوستان رو واسه روش خودتون استفاده می کنید و شما نمیتونید ماشینو بابازی مقایسه کنید چون ماشین فقط جند هزار کیلومتر رو سرویس مجانی میده ولی سرویسهای بعدی و خرید قطعات و غیره رو باید شما ویا نفرات بعدی که ماشین رو خریدن باز از شرکت مادر بخرن......اگر برید سرچ کنید می بینید که دغدغه خارجی ها هم الان این قضیه است و قفل x1 و ps4 هم تو اول نسل بخاطر این موضوع بوده
درضمن من طرفدار کپی رایت نیستم فقط خواستم بگم که قضیه به این راحتی ها هم نیست مشکلات زیاده واسه قبول کپی رایت

خب حالا اگه بحث سر رعایت کردن کپی رایت هست باید توی همه چیز رعایت بشه و اونایی که پایرسی رو دزدی میدونن باید در نظر داشته باشن که حتی دانلود نرم افزارهای کرک شده و آهنگ و فیلمی که شما بابتش پول ندادین جرم و دزدی محسوب میشه و شما حقوق مالکش رو زیر پا گذاشتین.ولی خب من فک میکنم اعضای محترم فروم بابت دونه دونه این محتوا ها پولش رو پرداخت کردن که اینطور بقیه رو زیر سوال میبرن و غیر مستقیم بهشون میگن دزد

خب حالا اگه بحث سر رعایت کردن کپی رایت هست باید توی همه چیز رعایت بشه و اونایی که پایرسی رو دزدی میدونن باید در نظر داشته باشن که حتی دانلود نرم افزارهای کرک شده و آهنگ و فیلمی که شما بابتش پول ندادین جرم و دزدی محسوب میشه و شما حقوق مالکش رو زیر پا گذاشتین.ولی خب من فک میکنم اعضای محترم فروم بابت دونه دونه این محتوا ها پولش رو پرداخت کردن که اینطور بقیه رو زیر سوال میبرن و غیر مستقیم بهشون میگن دزد

دوست عزیز دزدی دزدی هست حالا چه موزیک باشه چه ویندوز باشه چه گیم باشه چه فرش ملت باشه و ........ .
هر کی ویندوز و برنامه های گوشی رو پایرت می کنه به همون اندازه کسی که بازی پایرت می کنه داره دزدی می کنه

مساله اینه که نیاییم اینو توجیه کنیم بگیم چون پول ندارم یا وضع سازنده خوب پس مشکلی نیس دزدی کنم......که اگه اینطوری بود همه فقیرای شهر باید صبح تا شب از دیوار خونه مردم بالا میرفتن و میگفتن عیبی نداره چون من ندارم و وضع اونا خوبه

دزدی دزدی هست و صورت شرعی و توجیه و ...... نداره.

.

من خودم متأسفانه خیلی کم پیش میاد که برای بازی ای پول بدم و این قضیه هم نه تنها چیزی نیست که بهش افتخار نمیکنم، که خیلی هم ناراحتم ازش. یعنی خیلی از بازی ها هستن که واقعاً دوست دارم تجربه ـشون کنم و وقتی اون ها رو به شکل کپی بازی میکنم، این رو یه نوع دزدی واقعی میدونم و افتخار نمیکنم که زدم بر دهان استکبار جهانی و بازی رو مجانی انجام دادم.
ولی کلاً به نظرم بازی ها برای هر کسی به چند دسته تقسیم میشن و بهترین کار اینه که آدم بازی هایی که واقعاً باهاشون حال میکنه رو بخره. در طول سال تعداد خیلی زیادی بازی این مدلی هم نمیاد و ضرر مالی زیادی به کسی وارد نمیکنه. یعنی اگه من در حدی به بازی X علاقه دارم که حتماً باید تجربه ـش کنم، به نظرم کپی بازی کردنش یه جور دزدی هست و تفاوت زیادی با بقیه دزدی ها نداره. اینکه علاقه شدیدی به فلان بازی داری و میتونی با قیمت 200 تومن تهیه ـش کنی، ولی بگی تحریم هستیم و قیمت دلار فلانه و ... به نظرم بهانه ای بیش نیست و فقط یه توجیه درپیته و بس. ولی خب از اون طرف درصد خیلی زیادی از بازی ها هستن که ماها فقط به خاطر مفت بودنشون میریم سراغشون و اگه امکان کپی بازی کردن وجود نداشته باشه، کلهم هیچ اهمیتی برامون ندارن. یعنی اگه یه نیروی ماوراءالطبیعه از توی کامپیوتر دربیاد و بگه چرا این بازی رو کپی بازی کردی، بهش میگی برو جمعش کن و اصلاً بازیت رو هم بردار ببر! :دی
در مجموع به نظرم بازی هایی که در هر صورت انجامشون میدی و عاشقشون هستی رو بهتره براشون پول بدی و در غیر این صورت در حق سازنده ظلم کردی، که البته خودم هم متأسفانه زیاد این اشتباه رو انجام میدم و خودم رو در این شرایط دزد میدونم و حرکت زشتم رو توجیه نمیکنم. همون طور که ویندوزم هم دزدی هست و نیمی از فیلم هایی که میبینم رو باید براشون خرج کنم، ولی دانلود میکنم و این کار رو دزدی میدونم. ولی از اون طرف بازی ای که میدونی هیچ وقت برای نسخه اوریجینالش خرج نمیکنی و در اون حد برات اهمیت نداره، از دید من کپی بازی کردنش با دزدی های مالی و فیزیکی فرق میکنه و آسیبی به بازیساز و ناشر نمیزنه. چون در هر صورت اون بازی رو به صورت اوریجینال نخواهی خرید و فرقی به حال کسی نمیکنه.
این قضیه هم که دوستان میگن فرنگی ها خیلی پولدار هستن و کافیه یه تکون به جیبشون بدن تا پول یه بازی بیفته بیرون، واقعاً بعید میدونم در این حد باشه! :دی کاری به مشکلات اقتصادی اروپا و آمریکا که توی این چند سال انواع و اقسام خبرهاشون منتشر شده ندارم (خبرهای خارجی، نه رسانه های داخلی) ولی دیگه خوبه انواع و اقسام آمار فروش صنعت بازی رو داریم و می بینیم که خیلی وقت ها بازی های خوب هم با فروش خیلی بالایی روبرو نیستن، در حالی که اگه انقدر راحت میتونستن پول خرج کنن باید هر بازی با کیفیتی که می اومد رو همون لحظه میخریدن. توی Neogaf به عنوان جایی که مثلاً حرفه ای ترین فروم گیم هست، خیلی وقت ها می بینی طرف تاپیک زده که فلان بازی 20 دلار شد، آیا بخرم؟!! یا ده ها کاربر رو میبینی که منتظر بازی ای هستن ولی حیفشون میاد 60 دلار بدن و میگن صبر می کنیم قیمتش پایین بیاد و مثلاً به 40 دلار برسه. یا بحث Plus که طرف یه بازی 15،20 دلاری رو نمیخره و ماه ها صبر میکنه تا برای Plus مجانی بشه. اگه همه فرنگی ها انقدر پول مفت دم دستشون بود که هر گیمر نیمه حرفه ای و حرفه ای میرفت همون روز اول 3تا کنسول رو میخرید و حالش رو میبرد، نه اینکه توی اکثر نسل ها یکی دو تا کنسول با وجود داشتن بازی های جالب شکست بخورن. یا مثلاً PS3 با اون حماسه ای که داداش های بزرگترش (PS1/PS2) به راه انداخته بودن و راه براش باز بود تا بترکونه، به خاطر قیمتش (500/600 دلار، نه 10هزار دلار) چطوری اوایل کار منهدم شد و چقدر بهش تیکه مینداختن. اینکه کشورهای غربی وضعشون خیلی بهتر از اینجا هست و ملت راحت تر میتونن خرج کنن یه بحث هست، ولی اینکه بگیم همه مردم پول اضافی دم دستشون هست و کافیه یه نگاه عاشقانه به فلان بازی کنن تا بازیه بپره توی جیبشون، بحث دیگری ـست! :دی

دوست عزیز دزدی دزدی هست حالا چه موزیک باشه چه ویندوز باشه چه گیم باشه چه فرش ملت باشه و ........ .
هر کی ویندوز و برنامه های گوشی رو پایرت می کنه به همون اندازه کسی که بازی پایرت می کنه داره دزدی می کنه

مساله اینه که نیاییم اینو توجیه کنیم بگیم چون پول ندارم یا وضع سازنده خوب پس مشکلی نیس دزدی کنم......که اگه اینطوری بود همه فقیرای شهر باید صبح تا شب از دیوار خونه مردم بالا میرفتن و میگفتن عیبی نداره چون من ندارم و وضع اونا خوبه

دزدی دزدی هست و صورت شرعی و توجیه و ...... نداره.

.

حرف شما درسته و من نمیگم به پایرت کردنم افتخار میکنم.نه اصلا.فقط روی صحبت من با اونی هست که خودش توی موارد دیگه پایرت میکنه ولی چون فقط واسه بازی اینکارو انجام نمیده که اونم ممکنه از سر اجبار باشه میاد میگه شما دزدین من نیستم

تا اونجا که حتی از پست صفحه ی بعد در پست 168 هم گذاشته شده حتی پخش هم بدون اینکه به پابلیشر پولی بدید جرم محسوب می شود پس شما هم دارید همین توجیه دوستان رو واسه روش خودتون استفاده می کنید و شما نمیتونید ماشینو بابازی مقایسه کنید چون ماشین فقط جند هزار کیلومتر رو سرویس مجانی میده ولی سرویسهای بعدی و خرید قطعات و غیره رو باید شما ویا نفرات بعدی که ماشین رو خریدن باز از شرکت مادر بخرن......اگر برید سرچ کنید می بینید که دغدغه خارجی ها هم الان این قضیه است و قفل x1 و ps4 هم تو اول نسل بخاطر این موضوع بوده
درضمن من طرفدار کپی رایت نیستم فقط خواستم بگم که قضیه به این راحتی ها هم نیست مشکلات زیاده واسه قبول کپی رایت
این قانونش رو من ندیدم، یه لطف کن منبعش رو بده. تو سایت های معتبر فروش فیلم، بازی و آهنگ فیزیکی دست دوم کاملا مجاز هست، شما قانون جدید دیدید؟

- - -ویرایش - - -

که اونم ممکنه از سر اجبار باشه میاد میگه شما دزدین من نیستم

تو کل این بحث کسی این حرف رو نزده.

من خودم متأسفانه خیلی کم پیش میاد که برای بازی ای پول بدم و این قضیه هم نه تنها چیزی نیست که بهش افتخار نمیکنم، که خیلی هم ناراحتم ازش. یعنی خیلی از بازی ها هستن که واقعاً دوست دارم تجربه ـشون کنم و وقتی اون ها رو به شکل کپی بازی میکنم، این رو یه نوع دزدی واقعی میدونم و افتخار نمیکنم که زدم بر دهان استکبار جهانی و بازی رو مجانی انجام دادم.
ولی کلاً به نظرم بازی ها برای هر کسی به چند دسته تقسیم میشن و بهترین کار اینه که آدم بازی هایی که واقعاً باهاشون حال میکنه رو بخره. در طول سال تعداد خیلی زیادی بازی این مدلی هم نمیاد و ضرر مالی زیادی به کسی وارد نمیکنه. یعنی اگه من در حدی به بازی X علاقه دارم که حتماً باید تجربه ـش کنم، به نظرم کپی بازی کردنش یه جور دزدی هست و تفاوت زیادی با بقیه دزدی ها نداره. اینکه علاقه شدیدی به فلان بازی داری و میتونی با قیمت 200 تومن تهیه ـش کنی، ولی بگی تحریم هستیم و قیمت دلار فلانه و ... به نظرم بهانه ای بیش نیست و فقط یه توجیه درپیته و بس. ولی خب از اون طرف درصد خیلی زیادی از بازی ها هستن که ماها فقط به خاطر مفت بودنشون میریم سراغشون و اگه امکان کپی بازی کردن وجود نداشته باشه، کلهم هیچ اهمیتی برامون ندارن. یعنی اگه یه نیروی ماوراءالطبیعه از توی کامپیوتر دربیاد و بگه چرا این بازی رو کپی بازی کردی، بهش میگی برو جمعش کن و اصلاً بازیت رو هم بردار ببر! :دی
در مجموع به نظرم بازی هایی که در هر صورت انجامشون میدی و عاشقشون هستی رو بهتره براشون پول بدی و در غیر این صورت در حق سازنده ظلم کردی، که البته خودم هم متأسفانه زیاد این اشتباه رو انجام میدم و خودم رو در این شرایط دزد میدونم و حرکت زشتم رو توجیه نمیکنم. همون طور که ویندوزم هم دزدی هست و نیمی از فیلم هایی که میبینم رو باید براشون خرج کنم، ولی دانلود میکنم و این کار رو دزدی میدونم. ولی از اون طرف بازی ای که میدونی هیچ وقت برای نسخه اوریجینالش خرج نمیکنی و در اون حد برات اهمیت نداره، از دید من کپی بازی کردنش با دزدی های مالی و فیزیکی فرق میکنه و آسیبی به بازیساز و ناشر نمیزنه. چون در هر صورت اون بازی رو به صورت اوریجینال نخواهی خرید و فرقی به حال کسی نمیکنه.
این قضیه هم که دوستان میگن فرنگی ها خیلی پولدار هستن و کافیه یه تکون به جیبشون بدن تا پول یه بازی بیفته بیرون، واقعاً بعید میدونم در این حد باشه! :دی کاری به مشکلات اقتصادی اروپا و آمریکا که توی این چند سال انواع و اقسام خبرهاشون منتشر شده ندارم (خبرهای خارجی، نه رسانه های داخلی) ولی دیگه خوبه انواع و اقسام آمار فروش صنعت بازی رو داریم و می بینیم که خیلی وقت ها بازی های خوب هم با فروش خیلی بالایی روبرو نیستن، در حالی که اگه انقدر راحت میتونستن پول خرج کنن باید هر بازی با کیفیتی که می اومد رو همون لحظه میخریدن. توی Neogaf به عنوان جایی که مثلاً حرفه ای ترین فروم گیم هست، خیلی وقت ها می بینی طرف تاپیک زده که فلان بازی 20 دلار شد، آیا بخرم؟!! یا ده ها کاربر رو میبینی که منتظر بازی ای هستن ولی حیفشون میاد 60 دلار بدن و میگن صبر می کنیم قیمتش پایین بیاد و مثلاً به 40 دلار برسه. یا بحث Plus که طرف یه بازی 15،20 دلاری رو نمیخره و ماه ها صبر میکنه تا برای Plus مجانی بشه. اگه همه فرنگی ها انقدر پول مفت دم دستشون بود که هر گیمر نیمه حرفه ای و حرفه ای میرفت همون روز اول 3تا کنسول رو میخرید و حالش رو میبرد، نه اینکه توی اکثر نسل ها یکی دو تا کنسول با وجود داشتن بازی های جالب شکست بخورن. یا مثلاً PS3 با اون حماسه ای که داداش های بزرگترش (PS1/PS2) به راه انداخته بودن و راه براش باز بود تا بترکونه، به خاطر قیمتش (500/600 دلار، نه 10هزار دلار) چطوری اوایل کار منهدم شد و چقدر بهش تیکه مینداختن. اینکه کشورهای غربی وضعشون خیلی بهتر از اینجا هست و ملت راحت تر میتونن خرج کنن یه بحث هست، ولی اینکه بگیم همه مردم پول اضافی دم دستشون هست و کافیه یه نگاه عاشقانه به فلان بازی کنن تا بازیه بپره توی جیبشون، بحث دیگری ـست! :دی
تعبیرم از احساساتی که آریا نسبت به کپی داره (با توجه به پستش)

آریا هنگام پایرسی :d

(شرح تصویر) آخه این چه اشتباهیه که من کردم ؟؟؟؟؟!! خدایا !! 999999#:d

ox4x0dp9rxv6fnv1wvu6.gif

آریا بعد اینکه بازی کپیش با موفقیت اجرا شد :d

این دیگه شرح نداره :d

s8h1s63oohfexa9h697a.gif

پ ن : فقط یک کشیش کم داره این تاپیک که بچه ها راحت به گناهانشون اعتراف کنن :d
دزدی (خوشبختانه8-|) از هر لحاظی توی کشور ما آزاده :d خاطر عزیز رو پریشون نکنید ، ما تازه جهادم کردیم بخاطر اینکه به این دزدیهای کوچک قانعیم :d

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or