آیا عمر پایرسی به پایان رسیده است؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
piracy.jpg

به نظرت می‌رسد مشهورترین و بهترین آدم‌های عرصه هک و کرک کردن بازی‌ها (که اغلب چینی هستند) از ادامه کار خود ناامید شده‌اند.

به گزارش TorrentFreak، انجمن گروه معروف 3DM، این اواخر از کاربرانی پرشده که از عدم عرضه کرک بازی‌های جدید ناراحتند، بازی‌هایی که حتی 12 ماه از عرضه آن‌ها گذشته است.
همه چیز از Dragon Age: Inquistion شروع شد، بازیی که یک ماه شکستن قفل آن طول کشید اما بازی‌های بعدی FIFA 16 و Just Cause 3 هیچ وقت به این مرحله نرسیدند.
هر سه این عناوین از سیستم امنیتی Denuvo استفاده می‌کنند، سیستمی که سازنده آن بر "ضد-خراب‌کاری" آن تاکید دارند و از قفل‌های امنیتی آنلاینی که اکثرا باعث نارضایتی مخاطبان نیز می‌شد، مجزا می‌دانند. ابتدای شکستن قفل Denuvo، گروه 3DM بسیار به خود افتخار می‌کردند اما پس از آن بود که تیم پشت این قفل، با بهبود آن اکثر عناوین PC سال 2015 را از پایرسی حفظ کردند.
در پستی که در انجمن 3DM توسط موسس این گروه زده شده، توضیحاتی آمده است:
" در این چند روز اخیر، مردم از عرضه نسخه کرک بازی Just Cause 3 می‌پرسند، تنها پاسخ قطعی این است که مرحله آخر شکست آن بسیار سخت است و کرکر ما Jun تقریبا تسیلم شد اما من او را تشویق به ادامه کار کردم. من معتقدم که قفل این بازی هنوز قابل شکستن است اما با توجه به پیشرفت تکنولوژی رمز‌گذاری، تا دو سال آینده دیگر بازیی مجانی نخواهد بود."
بازی‌های MGS:V و Batman: Arkham Knight از این سیستم استفاده کردند و Rise of The Tomb Raider نیز استفاده خواهد. اگر این روند ادامه پیدا کند، مطمئنن شاهد محبوبیت بیشتر این سیستم و همچنین پایان دوران پایرسی خواهیم بود.

منبع

از کجا می دونی اونی که پایرت کرده اوریج می خره؟ اونی که بخواد بخره بازی رو می خره در هر صورت. الان جاست کاز 3 کرک نشده، 400 هزار تا فروخته. GTA V همون لحظه اول کرک شد 4 میلیون فروخته، Skyrim که DRMـش در حد پشمک بود 10 میلیون فروخته، فالوت 4 هم 2 میلیون فروخته، Civ V هم حدود 9 میلیون فروخته، پرتال 2 حدود 8 میلیون فروخته، Borderlands 2 حدود 6 میلیون فروخته و کلی مثال دیگه.

اینکه بعضیا تا یه چیزی براشون مفت و مجانی نشه نمیرن سمتش که یه چیزه خیلی بدیهیه ! ولی برا کسی که مدت هاست منتظر یه بازی و مشتاق بازی کردنش هست حتما بازی رو میخره که خوب با توجه به وضع مالی یا هرچیز دیگه اول میره دنبال پایرت اگه دید نبود میره سراغ اوریج

فرضاً من شیرینی فروشی دارم ولی دوست ندارم به شما شیرینی بفروشم. اونوخ شما بیای از مغازه من شیرینی بپیچونی دیگه به کارت ایرادی وارد نخواهد بود؟ چون من به شما شیرنی نمی فروختم مجوز اینکه شما یواشکی و بدون اجازه شیرینی ورداری صادر میشه؟
جوابتون مثل همونه که من گفتم. نمیشه این مسائل رو با چیزی مثه بازی یا نرم افزار مقایسه کنید. شما شیرینی پختی من خریدم ولی مثلا شیرینی یه مشکلی داشته مواد اولیش و باعث مشکل واسه من شده. من باید از شما دلیل بخوام چون پول دادم بابت اون شیرینی. ولی من اینجا کنسول خریدم، مشکل داره. اون سازنده ای که ازش حمایت میکنید کجاست بخواد به من ایرانی خدماتی که وظیفش هست رو ارائه بده؟
من میتونم به خودم حق بدم وقتی هیچ کس حسابم نمیکنه، رو به پایرت بیارم. چیزی هست به عنوان وظیفه در قبال خریدار که در زمینه بازی تو ایران وجود ندارن. چرا باید به طرف سود برسونم در حالی که اون هیچ مسئولیتی در رابطه با همین محصول خودش نداره؟
شما بری ب ام و رو بدزدی، به صاحبش تو ایران ضرر میزنی که پولشو داده! مستقیم از کارخونه که برش نمیداری. کمپانی اون خودرو رو فروخته و اهمیتی نداره براش دیگه باهاش چیکار کنن. آتیشش بزنن اصن. ولی مقوله بازی ضرری به کسی نمیزنه و وضعیت سازنده بازی هم برای من مشخصه. حداقل نظر من اینه.

جوابتون مثل همونه که من گفتم. نمیشه این مسائل رو با چیزی مثه بازی یا نرم افزار مقایسه کنید. شما شیرینی پختی من خریدم ولی مثلا شیرینی یه مشکلی داشته مواد اولیش و باعث مشکل واسه من شده. من باید از شما دلیل بخوام چون پول دادم بابت اون شیرینی. ولی من اینجا کنسول خریدم، مشکل داره. اون سازنده ای که ازش حمایت میکنید کجاست بخواد به من ایرانی خدماتی که وظیفش هست رو ارائه بده؟
من میتونم به خودم حق بدم وقتی هیچ کس حسابم نمیکنه، رو به پایرت بیارم. چیزی هست به عنوان وظیفه در قبال خریدار که در زمینه بازی تو ایران وجود ندارن. چرا باید به طرف سود برسونم در حالی که اون هیچ مسئولیتی در رابطه با همین محصول خودش نداره؟
شما بری ب ام و رو بدزدی، به صاحبش تو ایران ضرر میزنی که پولشو داده! مستقیم از کارخونه که برش نمیداری. کمپانی اون خودرو رو فروخته و اهمیتی نداره براش دیگه باهاش چیکار کنن. آتیشش بزنن اصن. ولی مقوله بازی ضرری به کسی نمیزنه و وضعیت سازنده بازی هم برای من مشخصه. حداقل نظر من اینه.
منظورت چیه که ادم حسابت نمیکنن؟! اینکه چرا از ریجن ما ساپورت نمیشه که خودتون میدونید میگن نفوذ خارجه :D شما فقط یک ریجن دیگه انتخاب کنی راحت از همه ی امکانات استفاده میکنی اگر ادم حسابت نمیکردن به کلی تحریم میکردنت اون موقع باشه حق داری

بعد ماکان شما تو یه تاپیک میای میگی اورجینال خوبه وکیوم و این حرفا بعد اینجا میشی طرفدار شماره 1 پایرت کردن

خوب آی کیو اون ترول بود:دی یه بابایی قبلا اینجا میومد میگفت پر افتخار ترین لحظه زندگیم باز کردن وکیوم بازی های PS3 هست:دی

منظورت چیه که ادم حسابت نمیکنن؟! اینکه چرا از ریجن ما ساپورت نمیشه که خودتون میدونید میگن نفوذ خارجه :D شما فقط یک ریجن دیگه انتخاب کنی راحت از همه ی امکانات استفاده میکنی اگر ادم حسابت نمیکردن به کلی تحریم میکردنت اون موقع باشه حق داری

چند وقت پیش بود wow بن کرده بود؟:-/هیچکس هم جوابگو نبود

حالا این که بعضی از دوستان نمیفهمن این تحریم از طرف "سازنده" نیست و اصلا ربطی به اونا نداره و از طرف "دولت" هست به کنار ...

نکته خیلی جالب اینه که فک میکنن اونور چه خبره ! مثلا 60 دلار پول تو جیبیشونه ! :D ... نخیر ، بازی های ویدیویی جزء گرانترین سرگرمی ها به حساب میاد ، اینطور نیست که با خیال راحت هی بازی بخرن ... کافیه محبوبیت استیم تو حراج رو ببینید و خیلی چیزهای دیگه ، جملاتی از قبیل "اونا چندهزار دلار ماهی میگیرن 60 دلار چیزی نیست" هم فوق مضحکه ، شما برو شرایط زندگی تو آمریکا یا کشورهای اروپایی رو ببین ، ببین چقدر خرج برق و غذا و اینها میشه بعد صحبت از "60 دلار چیزی نیست واسشون" کن.

خلاصه ، زیاد بحث رو کش ندین، کسی که بخواد میخره کسی که نخواد توجیه میکنه ، اینا هم همش توجیه هست .. درکل، ما هم نمیگیم پایرت نکنین ، من خودم وقتی پول کم میارم و دیگه خیلی محتاج میشم (LOL) پایرت میکنم ولی "افتخار" نمیکنم به این کار، نمیگم "حقمه" ،هیچ توجیهی نمیارم... و درک میکنم چرا خیلی ها سمت پایرسی میرن ... مشکلی نیست، فقط توجیه نکنید و اگه منبع درآمد دارید سعی کنید بازی هاتون رو اصل بخرین تا از سازنده حمایت بشه و پروفایل استیمتون هم قابل اشتراک گذاری با یه خارجی باشه :D

چند صفحه پیش کی بود گفت نت فلیس و خدماتش به 130 کشور از جمله ایران؟

فیل/تر شد lol
در آن گزارش گفته شد علی‌رغم اینکه نتفلیکس اکنون برای ایرانیان ***** نیست اما با توجه به اینکه مدیر عامل این شرکت صراحتا اعلام کرده به ایران هم می‌آید و شاید حتی زبان فارسی برای این سایت ارائه شود، باید منتظر ***** شدن این سایت که قطعا محتوای تحت نظارت نهادهای ذی‌ربط ندارد، باشیم.

با این حال، این پیش‌بینی زودهنگام به سرانجام رسید و اکنون دسترسی به نتفلیکس از داخل ایران ممکن نیست.
با توجه به اینکه هنگام وارد کردن آدرس این سایت به سایت معروف پیوندها ارجاع داده نمی‌شویم پس عنوان ***** کردن آن شاید درست نباشد اما با توجه به اینکه دسترسی امکانپذیر نیست یا ترافیک مربوط به آدرس این سایت از داخل کشور کاهش یافته یا مسئولان نتفلیکس IP ایران را از سرویس‌دهی خارج کرده‌اند.
این در حالی است که با *** می‌توان به این سایت دسترسی داشت.

منبع
حالا فکر کنید سونی و... بخوان تو ایران سرویس بدن 2 هفته بعد از شروع فعالیت یه چیزی شبیه این میشن :x

آدم حساب کردنا دمشون گرم :x

اونا هم شمارو ایگنور نکنن خود ایران میکنه :))

فیل/تر شد lol
در آن گزارش گفته شد علی‌رغم اینکه نتفلیکس اکنون برای ایرانیان ***** نیست اما با توجه به اینکه مدیر عامل این شرکت صراحتا اعلام کرده به ایران هم می‌آید و شاید حتی زبان فارسی برای این سایت ارائه شود، باید منتظر ***** شدن این سایت که قطعا محتوای تحت نظارت نهادهای ذی‌ربط ندارد، باشیم.

با این حال، این پیش‌بینی زودهنگام به سرانجام رسید و اکنون دسترسی به نتفلیکس از داخل ایران ممکن نیست.
با توجه به اینکه هنگام وارد کردن آدرس این سایت به سایت معروف پیوندها ارجاع داده نمی‌شویم پس عنوان ***** کردن آن شاید درست نباشد اما با توجه به اینکه دسترسی امکانپذیر نیست یا ترافیک مربوط به آدرس این سایت از داخل کشور کاهش یافته یا مسئولان نتفلیکس IP ایران را از سرویس‌دهی خارج کرده‌اند.

منبع
حالا فکر کنید سونی و... بخوان تو ایران سرویس بدن 2 هفته بعد از شروع فعالیت یه چیزی شبیه این میشن :x

خخخخخ
مخاطب خاص کجایی!؟؟؟
دوستان چه نقشه ها که نکشیده بودن
این یکی از اون دلایلی که شرکت های خارجی ایران رو در نظر نمی گیرن

توی منطق شما محصول یه سازنده رو بدزدی یا نخری با هم یکی هست؟ شما نمیتونی الان مثلا بری یه خودرو BMW رو بخری پس توی منطق شما باید بری اون ماشین رو بدزدی؟ اگر همه دنیا منطق شما رو داشتن که تمام تولید کننده ها ورشکست میکردن
توی کامنت قبلی هم گفتم حالا که داریم دزدی میکنیم حداقل ازش دفاع نکنیم.

دوست عزیز شما چرا نرم افزار رو با چیز فیزیکی مقایسه میکنی؟
یکی هست پول نداره یه بازی رو بخره و اگه بگن این بازی 150 تومنه تا 200 سال دیگه هم بازی رو نمیخره و میگه پول ندارم.حالا هیچ ضرری هم به شرکت سازنده نمیرسه.حالا اگه همون رو کپی بازی کنه دقیقا چه ضرری به سازنده میرسه؟؟؟

یه مثال میزنم.من یه مغازه موبایل فروشی دارم.یه نفر میاد یه گوشی از من میدزده و میره.این مورد به من ضرر کامل رسیده چون فردا باید یه گوشی جای اون بخرم و بزارم جاش.ولی یکی میاد من براش برنامه میریزم بعد پول نمیده و ول میکنه میره.این الان به من چه ضرری رسیده؟؟؟هیچی.فقط وقتم تلف شده
الان بعضی از دوستان میان گیر میدن که اگه میدونستی پول نمیده براش برنامه میریختی؟جوابم بدون شک نه هست.ولی اگه برای یکی برنامه ریختم پول داد بعد رفت واسه هرکی خواست فرستاد این دیگه به من ربطی نداره منم نباید دلخور بشم!
حالا شرکت سازنده بازی دیگه حتی وقتشم تلف نمیشه.چون بازی رو منتشر کرده و تمام...

آخرین ویرایش:
منکه این همه گیم اورجینال برای کنسول خریدم یا همش با قرض بود یا دست دوم :))
حالا اینم روش!اما باید با دقت و تحقیق زیاد بازی بخریم که بعدا پشیمون نشیم

چند وقت پیش بود wow بن کرده بود؟:-/هیچکس هم جوابگو نبود
آیا از طرف خود بیلزارد بن شدید ؟ :-/

فیل/تر شد lol

منبع

بله دیگه باید جلوی نفوذ امریکا و اسراییل گرفته بشه :D از تفکر اینا بازی سوپر ماریو هم تهاجم فرهنگیه بعد شما میگین چرا ایرانو حساب نمیکنن :| خب نمیتونن با این سیاست های مسخره ایران بیان مارو ساپورت کنن تنها راه اینه که یا از ریجن دیگه استفاده کنیم یا تحریم شکن بزنیم

یه مثال میزنم.من یه مغازه موبایل فروشی دارم.یه نفر میاد یه گوشی از من میدزده و میره.این مورد به من ضرر کامل رسیده چون فردا باید یه گوشی جای اون بخرم و بزارم جاش.ولی یکی میاد من براش برنامه میریزم بعد پول نمیده و ول میکنه میره.این الان به من چه ضرری رسیده؟؟؟هیچی.فقط وقتم تلف شده

شما اگر تنها درآمدت از همین برنامه ریختن باشه چی؟ اصلا چرا جای دوری بریم، اگر همین جایی که کار می کنی بیاد یه روز در میون حقوقت رو بده چی؟ مهم نیست چون فقط وقتت هدر شده؟ من بدم میاد این چیزا رو بکشم وسط ولی انگار این سری باید گفته بشه، شما اون سیستم تو امضات رو داری + یه کنسول بعد واسه بازی خریدن اصلی راضی نیستی پول بدی؟ جل الخالق!

طرف اصلا تو مغزش نميره كه بازيسازي يا برنامه نويسي هم يه شغله فك ميكنه برنامه سازها و بازيسازها nتا شغل دارن اوقات فراغت يه برنامه يا بازي ميسازه بابا صد رحمت به ملت خارج نت من فك ميكردم داخل نتيا dg اين مسائلو ميدونن:))

کلن فرهنگ مفت خوری تو ایران جا افتاده.
طرف پشت پورش میشینه تا یه چای مفت میبینه میکوبه بغل و حرص داره بهش برسه.
----

دو بحث مطرحه اینکه طرف پولشو داره بازی اورجینال بگیره یا نه.
من کلی ادم میشناسم شبی1 تومن خرج عشق و حالشون میکنن ولی پای خرید بازی میاد وسط میگن زور! داره ادم 100 تومن بده یه بازی!
چون تو ذهن این ادم هک شده بازی باید 3 هزار تومن باشه.

حالا یه عده هستن که واقعن سر و ته حقوقشون خرج زندگی و نیازهای اساسی و اولیه میشه بنظرم به این افراد نمیشه خرده گرفت که چرا اورجینال گیم نمیزنند.

--------
با احترام به نظر بچه ها بحث های نرخ دلار و تحریم و ارزش و احترام سازنده و نبود نمایندگی و خدمات و ... کلن نمتونم براش دلیل منطقی پیدا کنم!

مشکل فکر شماست که خرابه .

خلاصه ، زیاد بحث رو کش ندین، کسی که بخواد میخره کسی که نخواد توجیه میکنه ، اینا هم همش توجیه هست .. درکل، ما هم نمیگیم پایرت نکنین ، من خودم وقتی پول کم میارم و دیگه خیلی محتاج میشم (LOL) پایرت میکنم ولی "افتخار" نمیکنم به این کار، نمیگم "حقمه" ،هیچ توجیهی نمیارم... و درک میکنم چرا خیلی ها سمت پایرسی میرن ... مشکلی نیست، فقط توجیه نکنید و اگه منبع درآمد دارید سعی کنید بازی هاتون رو اصل بخرین تا از سازنده حمایت بشه و پروفایل استیمتون هم قابل اشتراک گذاری با یه خارجی باشه :D
لپ(!) کلام رو ایشون گفتن، به نظر من همین می تونه خیلی قشنگ بحث رو تموم کنه. کاری که هر کسی می کنه بین خودش و خدای خودشه. هر کاری دوست دارید کنید ولی دلایل عجیب غریب واسش نتراشید.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or