آیا عمر پایرسی به پایان رسیده است؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
piracy.jpg

به نظرت می‌رسد مشهورترین و بهترین آدم‌های عرصه هک و کرک کردن بازی‌ها (که اغلب چینی هستند) از ادامه کار خود ناامید شده‌اند.

به گزارش TorrentFreak، انجمن گروه معروف 3DM، این اواخر از کاربرانی پرشده که از عدم عرضه کرک بازی‌های جدید ناراحتند، بازی‌هایی که حتی 12 ماه از عرضه آن‌ها گذشته است.
همه چیز از Dragon Age: Inquistion شروع شد، بازیی که یک ماه شکستن قفل آن طول کشید اما بازی‌های بعدی FIFA 16 و Just Cause 3 هیچ وقت به این مرحله نرسیدند.
هر سه این عناوین از سیستم امنیتی Denuvo استفاده می‌کنند، سیستمی که سازنده آن بر "ضد-خراب‌کاری" آن تاکید دارند و از قفل‌های امنیتی آنلاینی که اکثرا باعث نارضایتی مخاطبان نیز می‌شد، مجزا می‌دانند. ابتدای شکستن قفل Denuvo، گروه 3DM بسیار به خود افتخار می‌کردند اما پس از آن بود که تیم پشت این قفل، با بهبود آن اکثر عناوین PC سال 2015 را از پایرسی حفظ کردند.
در پستی که در انجمن 3DM توسط موسس این گروه زده شده، توضیحاتی آمده است:
" در این چند روز اخیر، مردم از عرضه نسخه کرک بازی Just Cause 3 می‌پرسند، تنها پاسخ قطعی این است که مرحله آخر شکست آن بسیار سخت است و کرکر ما Jun تقریبا تسیلم شد اما من او را تشویق به ادامه کار کردم. من معتقدم که قفل این بازی هنوز قابل شکستن است اما با توجه به پیشرفت تکنولوژی رمز‌گذاری، تا دو سال آینده دیگر بازیی مجانی نخواهد بود."
بازی‌های MGS:V و Batman: Arkham Knight از این سیستم استفاده کردند و Rise of The Tomb Raider نیز استفاده خواهد. اگر این روند ادامه پیدا کند، مطمئنن شاهد محبوبیت بیشتر این سیستم و همچنین پایان دوران پایرسی خواهیم بود.

منبع

جالبه یکی که اگه یکی حتی شاید بیشتر از بقیه بازی و محتوای اورجینال خریداری میکنه .... بیاد بگه با این شرایط و وضعیت ایران ... قوانین کپی رایتی که برای امریکا و اروپا طرح ریزی شده توی ایران ناکارامده . و رعایتش خیلی پیچیده، سخت و نا معقوله ... میگن دزدی ... برای دزدیت بهانه تراشی نکن

از کی تا حالا بیان اینکه رعایت حقوق و حمایت از تولید کننده یک طرفه معنی نداره شده بهانه تراشی ...؟

شما برعکس متوجه شدید این خریدار نیست که باید با کمر تا شده یا سینه خیز ملتمسانه بره کالا رو بخره ... اون فروشنده است که باید نظر من خریدار رو جلب کنه

خوب کو اون شرایط و خدماتی که من مجاب به خرید قانونی بشم ... من با همون قیمت با وجود تفاوت سطح در امد میخرم ... ولی تو ارایه خدمات شرکت هیچ سهمی ندارم .. این چه وضعشه ...

تمام خدمات چه پس از فروش ... چه تخفیفات ... و ... و ... و

وقتی من بازی رو تهیه کردم ولی سرور ها مناسب با ریجن من نیستند و یا متصل نمیشن ... یا welcom to the lag city

و اون شرکت .. ناشر ... و.. و .. و هیچ کاری برای احترام به حقوق من نمیکنه ... و تمام امکانات که هیچ از هیچ کدوم از امکاناتش نمیتونیم به درستی استفاده کنیم ... و این حتی تو برنامه هاشون هم قرار نداره

وقتی من اصلا بازار هدف نیستم و اصلا من وجود ندارم براشون ! این بهانه تراشیه؟

پس fbiکجاست منو با این عقاید خطرناک دستگیر کنه .... نمیدونستم قوانینمون رو با fbi همسان کردیم ... خخخخخخخخخنخخ

آخرین ویرایش:
جالبه یکی که اگه یکی حتی شاید بیشتر از بقیه بازی و محتوای اورجینال خریداری میکنه .... بیاد بگه با این شرایط و وضعیت ایران ... قوانین کپی رایتی که برای امریکا و اروپا طرح ریزی شده توی ایران ناکارامده . و رعایتش خیلی پیچیده، سخت و نا معقوله ... میگن دزدی ... برای دزدیت بهانه تراشی نکن

از کی تا حالا بیان اینکه رعایت حقوق و حمایت از تولید کننده یک طرفه معنی نداره شده بهانه تراشی ...؟

شما برعکس متوجه شدید این خریدار نیست که باید با کمر تا شده یا سینه خیز ملتمسانه بره کالا رو بخره ... اون فروشنده است که باید نظر من خریدار رو جلب کنه

خوب کو اون شرایط و خدماتی که من مجاب به خرید قانونی بشم ... من با همون قیمت با وجود تفاوت سطح در امد میخرم ... ولی تو ارایه خدمات شرکت هیچ سهمی ندارم .. این چه وضعشه ...

وقتی من بازی رو تهیه کردم ولی سرور ها مناسب با ریجن من نیستند و یا متصل نمیشن ... یا welcom to the lag city

و اون شرکت .. ناشر ... و.. و .. و هیچ کاری برای احترام به حقوق من نمیکنه ... و تمام امکانات که هیچ از هیچ کدوم از امکاناتش نمیتونیم به درستی استفاده کنیم ... و این حتی تو برنامه هاشون هم قرار نداره

پس fbiکجاست منو با این عقاید خطرناک دستگیر کنه .... نمیدونستم قوانینمون رو با fbi همسان کردیم ... خخخخخخخخخنخخ

قربون دستت داداش که اینارو تایپ کردی.من اینارو میگم بهم میگن دزدی و برای دزدیت بهونه نیار!میگن شرکت اینترنتت لگ داره و پینگت بالاست چه ربطی به ناشر داره!!!میگن فروشنده دولا پهنا بازی میندازه به ماچه که توی ایرانی مهاجرت کن برو فنلاند!!کاش Fbi بود تا ماغیر قانونی استفاده میکردیم میومد میبردمون زندان!از اون طرفم اگه ناشر خدمات نمیرسوند در شرکت رو تخته میکرد!!

آخرین ویرایش:
قربون دستت داداش که اینارو تایپ کردی.من اینارو میگم بهم میگن دزدی و برای دزدیت بهونه نیار!میگن شرکت اینترنتت لگ داره و پینگت بالاست چه ربطی به ناشر داره!!!میگن فروشنده دولا پهنا بازی میندازه به ماچه که توی ایرانی مهاجرت کن برو فنلاند!!کاش Fbi بود تا ماغیر قانونی استفاده میکردیم میومد میبردومن زندان!از اون طرفم اگه ناشر خدمات نمیرسوند در شرکت رو تخته میکرد!!

خوشبختانه کلی بر و بچ هستن دارن بازی رو قانونی می خرن، انلاین بازی می کنن تو همون ایران هم زندگی می کنن. من هنوز متوجه نشدم که اگر بازی انلایت که پایرت بشو نیست لگ داره بر فرض هم که تقصیر ناشر هست چه ربطی به بازی های single داره که اونا رو هم پایرت می کنی، همش هم همین رو بوق می کنید که دم از خدمات نداشته بزنی. من یکی که خوشحال شدم تو این تاپیک دیدم اکثرا طرز فکرشون با شما فرق داره و حداقل برای پایرت کردن بهونه نمی تراشن از بقیه هم طلبکار نیستن. کلا از نحوه پست دادنت هم ( به ماچه که توی ایرانی مهاجرت کن برو فنلاندو
اونم ممکنه از سر اجبار باشه میاد میگه شما دزدین من نیستم
) معلومه خودتم حرفات رو قبول نداری وگرنه واسه حق به جانب شدن همین جوری تو روز روشن از خودت حرفای تخیلی که کسی نزده در نمی اوردی. هنوزم یادم نرفته همین چند صفحه پیش گفتی تو مشکل نداریی و بازی هات رو داری اریجینال می خری، ولی از کسایی که خیلی رک و راست گفتن بازی رو پایرت می کنن داری بیشتر پست های دفاعی میدی.
و نکته آخر اینه که انگار شما و اون دوستمون اون بالا فقط چون پلیس بالا سرتونه قانون رو رعایت می کنید حالا که دست FBI (!) بهتون نمی رسه دلیلی برای رعایت قانون ندارید، من یکی که دوست ندارم اگر یه روزی Apocalypse شد با شما جایی گیر بیفتم!

نمیخوام وارد این بحث الکی بشم اما یک موردی بیان کنم و دیگه ادامه نمیدم .

1. دزدی دزدی هستش در هر کشور دنیا که باشی شما چه بد بخت باشی نداشته باشی چیزی که برای کس دیگه ای هستش استفاده کنی و طرف براش تلاش کرده باشه شما استفاده کنی دزدی هستش .(لطفا نیاین بگین پس چرا فلان چی خودت اورجینال نیست به خاطر اینکه اصلا من نمخیوام کار اشتباهم به عنوان یک مورد بدون مشکل جلوه بدم و بگم چون من ندارم یا اینکه نمیتونم پس حق این کار دارم نه یه همچین حقی وجود نداره )
2.شهر وند آمریکا و ایران نداره (در ایران فقط برای محصولات داخلی تا حدودی ما قانوان داریم برای خارجی نداریم اما دلیل نمیشه که شما دزدی انجام نمیدی و این قانون برای امریکا هستش پس فکر میکنی چرا کلوپ ها رو وقتی CD کپی از فیلم ایرانی میفروختن یا میفروشن درش تخته میکنن ؟طرف میندازن زندان ؟ )
3.بله وقتی شما از چیزی که برای خودت نیست و به شما اجازه استفاده داده نشده دزدی هستش .
4.شما عشقت بکشه دزدی کن اما دزدی خودت درست جلوه نده که انگار یک چیزی هم از دنیا طلب داری .
5. من نگفتم من آدم پاکی هستم در این زمینه جایی هم یادم نمیاد این حرف زده باشم همین الان 8 TB فیلم و سریال و بازی روی PC خودم دارم اما به کارم هم افتخار نمیکنم نمیگم هم عشقم میکشه دزدی کنم کارم هم درست جلوه نمیدم .
.

اینجا ایرانه عزیز من ا.ی.ر.ا.ن
شما رو نمیدونم ولی من اینجا زندگی میکنم
متاسفانه یاخوشبختانه قوانین اینجا با تمام کشورهای دنیافرق میکنه
اینجا ویندوز167دلاری رو میدن 5هزارتومن !!!
ولی کارت گرافیک 300دلاری قیمتش یک میلیون و پونصد هزارتومنه

خودت به ذره فکر کن ببین کجاداری زندگی میکنی وتحت چه شرایطی هستی
شرایط ما با تمام دنیافرق میکنه عزیز من واسه همین قوانین ومقررات اونجا به درد اینجانمیخوره
اونجا اگه به پایرسی میگن دزدی اینجا قضیه اش میشه یه چیز دیگه همونطور که اونجا ویندوز167دلاره واینجا یک ونیم دلار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خوشبختانه کلی بر و بچ هستن دارن بازی رو قانونی می خرن، انلاین بازی می کنن تو همون ایران هم زندگی می کنن. من هنوز متوجه نشدم که اگر بازی انلایت که پایرت بشو نیست لگ داره بر فرض هم که تقصیر ناشر هست چه ربطی به بازی های single داره که اونا رو هم پایرت می کنی، همش هم همین رو بوق می کنید که دم از خدمات نداشته بزنی. من یکی که خوشحال شدم تو این تاپیک دیدم اکثرا طرز فکرشون با شما فرق داره و حداقل برای پایرت کردن بهونه نمی تراشن از بقیه هم طلبکار نیستن. کلا از نحوه پست دادنت هم ( به ماچه که توی ایرانی مهاجرت کن برو فنلاندو
اونم ممکنه از سر اجبار باشه میاد میگه شما دزدین من نیستم
) معلومه خودتم حرفات رو قبول نداری وگرنه واسه حق به جانب شدن همین جوری تو روز روشن از خودت حرفای تخیلی که کسی نزده در نمی اوردی. هنوزم یادم نرفته همین چند صفحه پیش گفتی تو مشکل نداریی و بازی هات رو داری اریجینال می خری، ولی از کسایی که خیلی رک و راست گفتن بازی رو پایرت می کنن داری بیشتر پست های دفاعی میدی.
و نکته آخر اینه که انگار شما و اون دوستمون اون بالا فقط چون پلیس بالا سرتونه قانون رو رعایت می کنید حالا که دست FBI (!) بهتون نمی رسه دلیلی برای رعایت قانون ندارید، من یکی که دوست ندارم اگر یه روزی Apocalypse شد با شما جایی گیر بیفتم!

اتفاقا من طلبکار هستم اما نه از شما.ولی از شرکت ناشر بازی طلبکارم!چون خود من که آنلاین بازی میکنم و بازی هایی رو که اوریجینال میخرم دوس دارم همه خدماتش شامل منم بشه و من با یه شهروند دیگه توی خارج از ایران برابر باشم.نه اینکه بیشترم باشم فقط و فقط برابر!هر بازی رو من پایرت کردم اصلا نیومدم دم بزنم که آقا این بدرد نمیخوره و خاک بر سر سازندش و نمیدونم چی چی.چون پولی بابتش ندادم و حق ندارم این کارو کنم.ولی چن روز پیش توی ایام کریسمس GTA V رو که شده بود 36$ خریدم.بخش آنلاین چنان لگی داشت که تو هیچ بازی به عمرم ندیده بودم!هزار تا دری وری به راکستار و استیم گفتم و Refund کردم!بعله حق من هست که مثل یه بابای خارجی از خدمات و سرورای خوب و چیزای دیگه بهره ببرم
حالا نظرت رو به یه چیز دیگه جذب میکنم
دو روز پیش رفتم واسه بتای بازی پاراگون ثبت نام کنم این ارور اومده جلوم

fn3r_paragorn.jpg

خب لابد زمانی هم که بازی اومد سرورای بازی روی ایران بسته هست و ما باید سماق بمکیم!شما توقع داری با این وضع من بگم به به چه لذتی داریم میبریم از گیمینگ در ایران!!!من 60 دلار رو با کمال میل تقدیم سازنده عزیز میکنم تا آی پی کشور من رو قیلتر کنه.مهم هم نیست چون بالاخره زحمت کشیده سازنده بدبخت فلک زده!

من از پایرسی استفاده میکنم نه بخاطر اینکه پول ندارم یا نمیخوام پول بدم یا مفت خوری واسم عادی شده.نه.پایرت میکنم تا مشتی باشه واسه توی دهن اونایی که آی پی کشورم رو بستن و من که اینجا زندگی میکنم رو آدم حساب نمیکنن!اگه به ناشر ضرر میرسه بزار برسه اینکارو میکنم تا بفهمن ازشون دزدی کردم!
نمیگم دزدی هم افتخاره ولی من این کارو میکنم چون به قول دوستمون عشقم میکشه!حالا هرکی میتونه بیاد جلوی من و امثال من رو بگیره!اونایی هم که پول ندارن و خرید یه بازی اوریجینال واقعا بهشون فشار میاره به پایرسی تشویق میکنم تا ضرر برسه به ناشر و خودشون بفهمن وقتی میان مارو تحریم میکنن و دلار میشه 3600بفهمن ماهم ازشون دزدی میکنیم و بازی 200 تومنی رو میخریم 10 تومن
مثل اینه که یه پرنده رو بکنی توی قفس و هی بهش ظلم کنی توقع داشته باشی وقتی میری سمتش وحشی بازی در نیاره و به صاحبش احترام بزاره:))
در ضمن اگه آخرالزمان شد شما خودتو ناراحت نکن با من جایی گیر نمیوفتی

آخرین ویرایش:
اتفاقا من طلبکار هستم اما نه از شما.ولی از شرکت ناشر بازی طلبکارم!چون خود من که آنلاین بازی میکنم و بازی هایی رو که اوریجینال میخرم دوس دارم همه خدماتش شامل منم بشه و من با یه شهروند دیگه توی خارج از ایران برابر باشم.نه اینکه بیشترم باشم فقط و فقط برابر!هر بازی رو من پایرت کردم اصلا نیومدم دم بزنم که آقا این بدرد نمیخوره و خاک بر سر سازندش و نمیدونم چی چی.چون پولی بابتش ندادم و حق ندارم این کارو کنم.ولی چن روز پیش توی ایام کریسمس GTA V رو که شده بود 36$ خریدم.بخش آنلاین چنان لگی داشت که تو هیچ بازی به عمرم ندیده بودم!هزار تا دری وری به راکستار و استیم گفتم و Refund کردم!بعله حق من هست که مثل یه بابای خارجی از خدمات و سرورای خوب و چیزای دیگه بهره ببرم

خب لابد زمانی هم که بازی اومد سرورای بازی روی ایران بسته هست و ما باید سماق بمکیم!شما توقع داری با این وضع من بگم به به چه لذتی داریم میبریم از گیمینگ در ایران!!!من 60 دلار رو با کمال میل تقدیم سازنده عزیز میکنم تا آی پی کشور من رو قیلتر کنه.مهم هم نیست چون بالاخره زحمت کشیده سازنده بدبخت فلک زده!

من از پایرسی استفاده میکنم نه بخاطر اینکه پول ندارم یا نمیخوام پول بدم یا مفت خوری واسم عادی شده.نه.پایرت میکنم تا مشتی باشه واسه توی دهن اونایی که آی پی کشورم رو بستن و من که اینجا زندگی میکنم رو آدم حساب نمیکنن!اگه به ناشر ضرر میرسه بزار برسه اینکارو میکنم تا بفهمن ازشون دزدی کردم!
نمیگم دزدی هم افتخاره ولی من این کارو میکنم چون به قول دوستمون عشقم میکشه!حالا هرکی میتونه بیاد جلوی من و امثال من رو بگیره!اونایی هم که پول ندارن و خرید یه بازی اوریجینال واقعا بهشون فشار میاره به پایرسی تشویق میکنم تا ضرر برسه به ناشر و خودشون بفهمن وقتی میان مارو تحریم میکنن و دلار میشه 3600بفهمن ماهم ازشون دزدی میکنیم و بازی 200 تومنی رو میخریم 10 تومن
مثل اینه که یه پرنده رو بکنی توی قفس و هی بهش ظلم کنی توقع داشته باشی وقتی میری سمتش وحشی بازی در نیاره و به صاحبش احترام بزاره:))

شما واسه یه لحظه نمیخوای فکر کنی تمام مشکلاتی که داری میگی از کشور خودت هست؟ باعث و بانی همه مشکلات ... والا اینجا جاش نیست ولی خارجی ها به ما ظلم نمی‌کنند. شما فکر کنم سوراخ دعا رو اشتباهی گرفتی

مرحبا به شما مبارز سایبری، من نمی دونستم سازنده های بازی تو تحریم ایران دست داشتن. با تمام این داستان هات هنوز نفهمیدم این که بازی هات لگ داشته چه ربطی به پایرت کردن فله ای داره. اون بازی GTA V هم رفتی پس دادی حقت بود، این میشه استفاده از امکاناتی که مثل بقیه در اختیار شماس محض اطلاع.
اینم دیگه برای بار آخر می گم خیلی تکرار کردم، هیچ چیزی، هیچ چیزی طبق هر دین و هر قومیت و هر اعتقاد دلیلی برای مجانی استفاده کردن نیست، دیگه از نیاز های اولیه مهمتر داریم؟ حتی به صرف اینکه کسی تو تامین نیاز های اولیه اش مونده هیچ توجیحی برای پیچیدن نیست. تا فردا صبح هم صغری کبری بیچینیم توجیحی برای این حرکات نیست.

آخرین ویرایش:
شما واسه یه لحظه نمیخوای فکر کنی تمام مشکلاتی که داری میگی از کشور خودت هست؟ باعث و بانی همه مشکلات ... والا اینجا جاش نیست ولی خارجی ها به ما ظلم نمی‌کنند. شما فکر کنم سوراخ دعا رو اشتباهی گرفتی

آره ممکنه اگه ما ایرانی وارد سرور اونها بشیم باهاش بمب اتم بسازیم اینا به اصلاح با دولت ما مشکل دارند :-$

فقط یک چند مورد سوال برام پیش امده همینجا فقط سوال میپرسم جواب سوال بدین کافیه نمیخواد 400خط توضیح بدین در یک خط لطفا منطقی لطفا خواهش میکنم جواب بدین بحث هم س ی ا س ی نکنید لطفا .;)

1. اینترنت ما مشکل داره مسئولین مخابراتی بی کفایت هستن مشکل از امریکا و شرکت CD projekt در لهستان که باید جوابگو مشکلات ما باشن ؟
2. آیا ما کشورمون ثبات اقتصادی نداره همه دلال هستن مشکل از آمریکاست و شرکت راکستار که ما مدیران خوبی نداریم ؟
3.آیا ما یکی بوجود میاریم به اسم زیرساخت که اینترنت کشور میدیم دستش کلا میگیم شرکت ها ازش اینترنت بخرن و پوشش اینترنت کشور انحصاری کردیم مشکل آمریکاست ؟
4.وقعا این مورد نمیدونم چطور سوال کنم .:d 3 بار از دیوار رفتیم بالا مشکل برای خودمون بوجود اوردیم تحریم بین الملی شدیم مشکل از بقیه هستش تا کی میخوایم همه تقصیر ها رو بندازیم گردن آمریکا و ... ؟
5. آیا ما قانون کپی رایت در کشور نداریم مشکل از اونهاست که نمیخوان محصول در کشوری عرضه کنن که مردمش به هیچ چیزی اعتقاد ندارن و دزدی با بهونه های بیخودی و بازی با کلمات درست جلوه میدن ؟

اگه وقعا این مشکل ها رو ما خودمون بوجود اوردیم پس نمیتونیم انتظار داشته باشیم بقیه دایه مهربان تر از مادر بشن و ما رو تحویل هم بگیرن اما دلیل نمیشه چون اونها به قولی شما رو تحویل نمیگیرن شما مشکلات خودت چشم پوشی کنی و همه تقصیر ها رو بندازی گردن بقیه من خوبم همه با من مشکل دارن پس منم دزدی میکنم .

آخرین ویرایش:
من که از کرک نشدن بازی ها به شدت استقبال میکنم!

فقط امیدوارم هر چه زودتر این داستان کرک و کپی خور و اینا به پایان برسه!

- - -ویرایش - - -

بی منطق تر از این کامنت ندیده بودم!
اولا که اون شرکت تمایلی به ارائه خدمات توی کشور شما نداره و هر وقت قصد ارائه خدمات داشت میتونی انتظار داشته باشی که بهت تخفیف و خدمات پس از فروش و ... بده!

مثالی که زدی مثل این میمونه که بگی مثلا سامسونگ توی ایران گوشی هاشو قانونی نمیفروشه منم میرم گوشی سامسونگ میدزدم چون اونا که به ما خدمات و سرویس نمیدن!

طبق منطق شما هر شرکتی که به شما سرویس نده ، حق اینو داری که محصول اون شرکت بدزدی و ازش استفاده کنی!

شما دارین راجب " ایا عمر پایرسی رو به پایان هست" بحث می کنید... به همدیگه بدو بیراه نگین.... ارزش همدیگه از چند عنوان بازی خارجی بالاتر هست ...

من نه طرفدار این موضوع هستم و نه مخالفش چون تو هر دو حالت مزایا و معایب خاص خودش رو داره... فقط هم نگاهم شخصی نیست بلکه جامعه رو هم بهش نگاه می کنم... خودم هم وقت زیادی برای بازی ندارم و تنها برخی عناوین مورد علاقه رو بازی می کنم...

در مورد یک موضوع هم می خواستم مطلبی بگم:
ممکن هست فردی تو یه موضوع ادم خوبی باشه اما تو موضوع دیگه ادم مناسبی نباشه... صرف خرید یه بازی خارجی و یا پایرت و دزدی اون نمی تونه دلیل بر بد و خوب بودن شما کنه! اینکه ماهیت این کار(استفاده و کرک کردن بازی های خارجی بدون پرداخت هزینه ساخت ان به ناشر) دزدی هست و یا نه بحث طول و درازی داره.... که خوب اینجا جاش نیست.... در نهایت ارزش هم رو با چندتا بازی کم نکنیم.

fn3r_paragorn.jpg

GTA لگ داشت و مطمئنی مشکل از اینترنت خودت نبوده؟
یعنی انتظار داری مثلا راکستار بیاد بازی هاش رو با استاندارد اینترنت کشور و خونه شما هماهنگ کنه؟
یعنی مثلا اگه شما دوست داشتی تا 50 سال دیگه توی اینترنت 2 مگ گیر کنی دنیا هم نباید پیشرفت کنه چون شما توانایی همراهی باهاش رو نداری!!!!
در مورد اپیک گیم هم چیز جدیدی نیست و وقتی این شرکت قرار نیست به ایران سرویس بده چه مجانی چه پولی، پس تعهدی هم نسبت به شما نداره که شاکی هم شدی!
هر شرکتی میتونه تصمیم بگیره که محصولش رو برای چه کشور هایی و با چه شرایطی عرضه کنه و شما هم اگه توی لیست اون کشور ها بودی میتونی ازشون استفاده کنی و اگر هم راضی نبودی از خدمات ارائه شده میتونی اعتراض کنی البته اگه پولی داده باشی!

ایرانی ها یه مقدار بد عادت هم شدن و مثلا اون ور دنیا شما واسه دیدن شبکه های تلویزیونی هم باید پول پرداخت کنی و نمیتونی مجانی مثلا Champion League رو نگاه کنی و حالا اینجا طرف مجانی که نگاه میکنه که هیچ تازه کلی هم اعتراض میکنه که چرا وسطش تبلیغ نشون دادن یا چقدر زیرنویس میره اون وسط!!!!

کلا بعضی ها اگه دستتو بکنی توی عسل و بهشون بدی هم میگن اه چرا اینقدر شیرینه این!!!!!!!!!!!

بالفرض ما بازی ارجینال بخریم شرکت سازنده میاد برامون چه کاری انجام میده؟ طرفدارهای خریدن بازی ارجینال می تونن فقط یه موردش رو بگن؟
شرط میبندم ببینند ایرانیها زیاد بازی اریج میخرن کل خدماتشون رو قطع میکنن که با این کارشون فشار بیارن. همین عکسی که @Sobhan_23 گذاشتند گواهی بر این مدعاست.
تو خیلی از کشورای مرفه هم راحت پایرت میکنن کسی به کسی نمیگه دزد؛یکی مثال زد و گفت بازی ایندی هم پایرت میکنند. بعضی جاها حتی هک کردن کنسولها هم تا حدودی به صورت قانونی امکانپذیره، جالبتر در کشورهایی که کنسولها و بازیها به قیمت واقعی و همراه با آفرهای ویژه به فروش میرسند.

آخرین ویرایش:
به من میگه دزد ... دزد ... ادم نمیخواد از این بچه بازی ها در بیاره ... ولی فقط دانلود لیست اکانتم رو نشونت بدم میگرخی ...

طرف بازی اوریجینال رو از پشت ویترین مغازه دیده ... اومده اینجا ... به همه میگه دزد ...

من دزدی نمیکنم. کنسولامم اوریج خورن ... ولی هیچ وقت به خودم اجازه نمیدم به کسی بگم دزد ... حد خودتون رو بدونید ...

من اصلا لذت و تجربه اورجینال و استفاده از همه امکانات انلاین کنسول رو به تجربه تیکه پاره ۵۰۰ بازی در ماه ترجیح میدم ... این انتخاب منه ...

ولی اگه کسی بخواد کپی بازی کنه با وجود این شرایط قابل درک میدونم ... و وکیل وصی یکی که اصلا منو ادم حساب نمیکنه نمیشم

.........

من وقتی یه بازی رو میکنم بدون لگ و روون و لذت بخش ... بعد پشتش میرم یه بازی دیگه ...حتی نمیتونم متصل بشم ... اسمش چیه ؟ مشکل نت منه ؟ چطور یه بازی رو انقدر خوب میشه بازی کرد .. یه بازی دیگه انقدر افتضاحه ... ؟

آخرین ویرایش:
به من میگه دزد ... دزد ... ادم نمیخواد از این بچه بازی ها در بیاره ... ولی فقط دانلود لیست اکانتم رو نشونت بدم میگرخی ...

طرف بازی اوریجینال رو از پشت ویترین مغازه دیده ... اومده اینجا ... به همه میگه دزد ...

من دزدی نمیکنم. کنسولامم اوریج خورن ... ولی هیچ وقت به خودم اجازه نمیدم به کسی بگم دزد ... حد خودتون رو بدونید ...

من اصلا لذت و تجربه اورجینال و استفاده از همه امکانات انلاین کنسول رو به تجربه تیکه پاره ۵۰۰ بازی در ماه ترجیح میدم ... این انتخاب منه ...

ولی اگه کسی بخواد کپی بازی کنه با وجود این شرایط قابل درک میدونم ... و وکیل وصی یکی که اصلا منو ادم حساب نمیکنه نمیشم

چند چندی با خودت برادر؟ تو کل این بحث ها هر کسی مثل من اومد حرف زد تاکید کرد پایرت کردن یا نکردن هر کس به خودش مربوطه، هر جای دنیا با هر درآمدی باشه. کسی هم نیومد پایرت باز رو دراز کنه بهش حرف بزنه، همین فروم تاپیک بحث در مورد کرک بازی داره کسی نرفت اونجا روضه بخونه بگه وای بر شما که کپی کارید. تنها حرف این بود که برای کپی استفاده کردن دلایل الکی نتراشید به در و دیوار ربطش ندید. کلی اومدن اینجا خیلی راحت گفتن من پایرت می کنم پولش رو ندارم یا حال نمی کنم اصل بخرم کسی نیومد خفتش کنه بگه نه یالا برو اصل بخر. دو سه نفر مثل شما که از قضای روزگار ادعای اریجینال باز بودن دارید شدید کاسه داغتر از آش. طرفش که خیلی رک میگه من پایرت بازم بهش بر نخورده شما ول کن نیستی.
دانلود لیستتم مبارکت، ایشالا دوبرابر بشه، کسی اینجا بخیل نیست که شما پولش رو داری بازی میخری. ولی کلا به رخ کشیدن وضع مالی چیز خوبی نیست داداش مخصوصا که شما دلت برای پایرت باز ها که پول بازی ندارن می سوزه. می گن اخلاق خوب اینه که هر چقدر تو هر چیزی قوی تر شدی خضوع و خشوعت بیشتر بشه نه برعکس.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or