آیا عمر پایرسی به پایان رسیده است؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
piracy.jpg

به نظرت می‌رسد مشهورترین و بهترین آدم‌های عرصه هک و کرک کردن بازی‌ها (که اغلب چینی هستند) از ادامه کار خود ناامید شده‌اند.

به گزارش TorrentFreak، انجمن گروه معروف 3DM، این اواخر از کاربرانی پرشده که از عدم عرضه کرک بازی‌های جدید ناراحتند، بازی‌هایی که حتی 12 ماه از عرضه آن‌ها گذشته است.
همه چیز از Dragon Age: Inquistion شروع شد، بازیی که یک ماه شکستن قفل آن طول کشید اما بازی‌های بعدی FIFA 16 و Just Cause 3 هیچ وقت به این مرحله نرسیدند.
هر سه این عناوین از سیستم امنیتی Denuvo استفاده می‌کنند، سیستمی که سازنده آن بر "ضد-خراب‌کاری" آن تاکید دارند و از قفل‌های امنیتی آنلاینی که اکثرا باعث نارضایتی مخاطبان نیز می‌شد، مجزا می‌دانند. ابتدای شکستن قفل Denuvo، گروه 3DM بسیار به خود افتخار می‌کردند اما پس از آن بود که تیم پشت این قفل، با بهبود آن اکثر عناوین PC سال 2015 را از پایرسی حفظ کردند.
در پستی که در انجمن 3DM توسط موسس این گروه زده شده، توضیحاتی آمده است:
" در این چند روز اخیر، مردم از عرضه نسخه کرک بازی Just Cause 3 می‌پرسند، تنها پاسخ قطعی این است که مرحله آخر شکست آن بسیار سخت است و کرکر ما Jun تقریبا تسیلم شد اما من او را تشویق به ادامه کار کردم. من معتقدم که قفل این بازی هنوز قابل شکستن است اما با توجه به پیشرفت تکنولوژی رمز‌گذاری، تا دو سال آینده دیگر بازیی مجانی نخواهد بود."
بازی‌های MGS:V و Batman: Arkham Knight از این سیستم استفاده کردند و Rise of The Tomb Raider نیز استفاده خواهد. اگر این روند ادامه پیدا کند، مطمئنن شاهد محبوبیت بیشتر این سیستم و همچنین پایان دوران پایرسی خواهیم بود.

منبع

بهونه های همیشگی کاری از بچه ها ایران lol

کتاب و جزوه دانشگاهی که اینترنت نمیخواد یا میخواد؟ خارجیا تولیدش کردن؟ محصول دیجیتالیه؟
همین کتاب های دانشگاهی که حالا قیمتش 30 تومن یا 50 تومن و بیشتره رو طرف میگه "مگه *** برم پول کتاب بدم؟ میرم کپی میکنم, به من چه طرف میخواست کتاب نده!"
کتابو کی تولید کرده؟ مترجم یا نویسنده بدبخت ایرانی! کتابو کی نشر داده؟ ناشر بخت برگشته ایرانی! ولی میریم با کمال بی شرمی کپی هم میکنیم الان واس اینم تاپیک بزنن میگن پول نداریم lol چطور پول دانشگاه رفتنو داشتی؟!

اینا همش بهونه های الکیه خیلی ها که فتوا میدن هنوز تو کف کپی گرفتن کتاب و جزوه هستن... دزدی کردن, خوردن مال مردم, چپاول کردن همش یکیه کاری که در محصولات دیجیتالی در ایران دارن میکنن ولی با "اعتماد به نفس" میگن اقا خوب میکنیم!

بله اگر قانون تو کشور جهان Nامی مثل ایران بود دیگه جرات نداشتیم بگیم حقمونه اونا هم فلانن وقتی میرفتی زندان و جریمه میدادی متوجه میشدی دزدیدن مال مردم یا یه عده کار قشنگی نیست.

هر موقع خودت جرات اینو داشتی یه بازی با سرمالیه 200-300 میلیونی بسازی و بعد بگی هر کی بازیمو دزدی کرد نوش جونش اون موقع بحث فرق میکنه ولی وقتی برای 10 تومن کتابم که محصول داخلیه دست تو جیبت نمیکنی انتظاری هم نمیره بیایی بگی جنس اورجینال میخرم!

کنار گود بشینی بگی لنگش کن کاره راحتیه!. ساده‎ترین اجناس تو این کشور به صورت غیر قاتونی وارد میشن و ما هم مثل داریم استفاده میکنیم. کار درستیه؟ نـــه. مقصر کیه این وسط؟ من و امثال من؟ نـــه. مشکل از بالاست مشکل از کسایی هست که مارو مجبور میکنن به پایرت خوری، من و خیلای دیگه هم دوست داریم بازی وکیوم شده و شیک و مجلسی بخریم وحالشو ببریم. ولی بستر مناسب مهیا نیست .
اون اجناس "غیر قانونی" از کجا میان؟ این که قاچاق وارد میشه به کنار ولی از جایی خریداری نمیشه؟ شما پولش رو نمیدی یا نکنه جایی هست جنس مجانی میدن ما خبر نداریم؟ شما الان این همه سایت هست که دارن بازی های دیجیتالی رو می فروشن، خیلی شیک و مجلسی کسی جلوتون رو گرفته نمی تونید بخرید؟
واقعا من دیگه مغزم قد نمیده، واقعا شما اینجوری یاد گرفتی که چیزی که بخوای اگر در دسترست نبود یا قیمتش از نظرت بالا بود حق داری بپیچی؟!

اون کسی که پول داره کنسول یا PC می خره حتما به اندازه کافی پول اضافه داره که خرج این چیزا کنه، پس می تونه سالی یکی دو تا بازی هم بخره. الان من برم یه ماشین بخرم بعد نتونم خرج بنزین رو بدم حق دارم برم بنزین دزدی؟!
اون مثال شما هم مصداق بارز سفسطه هست، دو تا چیزی که هیچ ربطی به هم ندارن اصلا نمیشه مقایسه کرد رو اوردی وسط یه جوری خودت رو توجیح کنی. من شما رو نمی دونم ولی همه جا به من یاد دادن نداشتن دلیلی برای دزدی کردن نیست، حتی اگر از ابتدایی ترین چیزا مثل غذا باشه، چه برسه به چیزای تجملی مثل بازی و کنسول. حالا بماند که با این پایرت کردن دارید مستقیم به کس دیگه ای ضرر می زنید که برای تامین نیاز های اولیه اش محتاج درآمد از محصولاتش هست. یه بازی indie بود طرفش گیر کرایه خونش افتاده بود، اومده بود پست زد گه اگر کسانی که بازی من رو پایرت کردن هر کدوم یه دلار داده بدون الان گیر کرایه خونم نبودم، شما برو واسش از این توجیحاتت کن بگو گوجه این چیزا.

اصلا بحث پول داشتن یا نداشتن مطرح نیست. بحث شرایط داخل ایرانه. یه بازی وقتی میاد ایران خیلی بیشتر از ارزش واقعیش فروخته میشه. خصوصا در مقایسه با سطح درآمد. در نتیجه صحبت از خرید همه چیز به صورت اورجینال تو این شرایط یه شوخی کاملا بیمزه هست. و بدتر اینکه بگیم خوب هرکی پول نداره پس نخره. مثل صحبت آقازاده هایی که اموال مردم رو بالا میکشن و میگن اگه تورم به کسی فشار آورد یه وعده غذا بخوره.

بحث بین خریدن و پایریت کردن نیست. بحث بین خریدن و نخریدنه. یعنی با تعریف شما من یا باید پایریت کنم و یا نخرم که در هر صورت چیزی عاید سازنده نمیشه. از اون طرف حاضرم نیستم چند برابر ارزش واقعیش پول بدم. پس پایریت میکنم. شرایط داره اینو ایجاب میکنه. مسلما اگه منم توی خارج از ایران زندگی میکردم و ماجرا برام به کل فرق داشت، با یه ادبیات دیگه صحبت میکردم.

من نمیگم کپی کردن و کلا پایریسی کار خفنی هست و هرکی اینکارو میکنه باید بهش جایزه بدن. اما وقتی به هیچ عنوان شرایط و بستر مناسب برای حمایت از سازنده وجود نداره، دور از انتظار نیست. این شرایط هم کاملا قابل توضیحه. اول از همه قیمت گذاری بر مبنی سطح درآمد و واحد پول کشور. دوم حمایت سازنده از مشتری. چه از پشتیبانی زبان کشورم گرفته چه خدمات بعد از فروش. بله کپی کردن دزدیه اما 300 هزارتومن پول دادن برای یه بازی که هیچ خدماتی برای من ایرانی ارایه نمیده هم دستکمی از حماقت نداره.

مشکل اینه که شما نفست از جای گرم بلند میشه. از من میخوای ماهی دو میلیون پول بازی بدم، خودم رو به قبله بخوابم که اجاره خونه فولان بازیساز عقب نیفته. منم میگم اون بازیساز بیاد اول از همه بستر مناسب برای من گیمر رو فراهم کنه بعد از من انتظار داشته باشه پول بدم. توی اروپا و آمریکا هزار مدل خدمات میدن تا مشتری راضی بشه یه مجصولی رو انتخاب کنه اما تو ایران چی؟ چه حمایتی از من مشتری میکنن؟ هیچی! زهرمار! منم یا باید نخرم بشینم با سامانه چپ و راست باقر یقل دوقول بازی کنم یا پایریت کنم. به هر صورت نتیجه برای سازنده یکیه. از من پولی در نمیاد. نباید هم انتظار دیگه ای داشته باشه. چون از نظر اون من گیمر ایرانی اصلا وجود خارجی ندارم.

من نمیگم کپی کردن و کلا پایریسی کار خفنی هست و هرکی اینکارو میکنه باید بهش جایزه بدن. اما وقتی به هیچ عنوان شرایط و بستر مناسب برای حمایت از سازنده وجود نداره، دور از انتظار نیست. این شرایط هم کاملا قابل توضیحه. اول از همه قیمت گذاری بر مبنی سطح درآمد و واحد پول کشور. دوم حمایت سازنده از مشتری. چه از پشتیبانی زبان کشورم گرفته چه خدمات بعد از فروش. بله کپی کردن دزدیه اما 300 هزارتومن پول دادن برای یه بازی که هیچ خدماتی برای من ایرانی ارایه نمیده هم دستکمی از حماقت نداره.

مشکل اینه که شما نفست از جای گرم بلند میشه. از من میخوای ماهی دو میلیون پول بازی بدم، خودم رو به قبله بخوابم که اجاره خونه فولان بازیساز عقب نیفته. منم میگم اون بازیساز بیاد اول از همه بستر مناسب برای من گیمر رو فراهم کنه بعد از من انتظار داشته باشه پول بدم. توی اروپا و آمریکا هزار مدل خدمات میدن تا مشتری راضی بشه یه مجصولی رو انتخاب کنه اما تو ایران چی؟ چه حمایتی از من مشتری میکنن؟ هیچی! زهرمار! منم یا باید نخرم بشینم با سامانه چپ و راست باقر یقل دوقول بازی کنم یا پایریت کنم. به هر صورت نتیجه برای سازنده یکیه. از من پولی در نمیاد. نباید هم انتظار دیگه ای داشته باشه. چون از نظر اون من گیمر ایرانی اصلا وجود خارجی ندارم.

مشکل اینه که شما مشکلات سیاسی رو داری به شخص ربط میدی، هیچ شرکتی از دادن امکانات و فروش بدش نمیاد، ولی به خاطر شرایط این قضایا پیش میاد.
شما میگی دو ملیون پول بازی هر ماه، که یه بزرگ نمایی باز برای توجیح هست (مثل همون مثال گوجه ات). 2 ملیون میشه ماهی 500 یورو تقریبا، والا تو ناف اینجا هم کسی نیست ماهی 500 یورو خرج بازی کنه! یعنی شما دوست داری ماهی تقریبا 10 تا بازی بخری؟ من از روزی که اومدم اینجا(الان 3 ساله)هنوز 500 خرج بازی های توی Steam ام نکردم شما ماهانه اینقدر خرج بازیت هست؟!
الان واسه خرید بازی دیجیتالی راه هست همون طور که کلی بچه ها هستن دارن می خرن، کمی دردسر داره ولی غیر ممکن نیست، مهم اینه که کسی بخواد انجام بده. الان شما برو humblebundle بعد 10 یورو بده 10 بازی خوب بگیر استفاده کن، برو GOG که دیگه فکر نکنم مشکلات *** و این چیزا رو بخواد بازی بگیر بدون drm استفاده کن. هیچ فرقی با من که خارج هستم از نظر امکانات خود بازی نخواهی داشت. والا الان دوستان هستن از من بازی بیشتر رو Steam دارن اکثرا هم مایه دار تیر نیستن، مثل من تو sale اینها بازی رو خریدن دارن بازی می کنن.
کلا اینها خیلی بهونه اس، شما میری با کله پول محصولات apple می دی با قیمت فضایی و خدمات پس از فروش 0 در ایران، بعد موقع بازی که میشه، که 1/10 مثلا iphone قیمت داره دم از گرونی و نبود خدمات میزنی (حالا شمای نوعی نه). برو یه آمار بگیر ببین چند تا بچه های اینجا full apple هستن ولی پول بالای بازی نمی دن.

تو Roadmap های اقتصادی و چشم اندازهای تمامی شرکت ها کشوری به نام ایران! وجود خارجی نداره! . خودتونو خسته نکنید . وقتی اونا ما رو چیزم حساب نمیکنن پس ما هم Vice Versa!.

خب
ببینید دوستان
اول از همه بیایید از کلمه دزدی استفاده نکیم :دی
پایرت کردن تا یه حدی، بحث کنسول که جداست.
اما پیسی بازا، اون آقای که نتش خوبه و شبی 13 گیگ دانلود میکنه و یه پیسی خوب داره که بازی های این نسل رو رو اولترا و 4کی اجرا کنه 100% اونقدری پول داره که پول بازی های اوریجینال رو پرداخت کنه. مجبور نیست هرروز وارد سایت بازی بشه و یه بازی جدید رو بزنه لیست دانلود. پایرت کلن کار درستی نیست اما نه اینکه طرف نمیدونه این بازی که داره دانلود میکنه چیه و همینطور پشت هم بازی هارو میخره و دانلود میکنه چپ و راست داره به سازنده و ناشر ضرر میرسونه. من بشخصه پایرت گذاشتم کنار. بازی های مستقل که به هیچ عنوان نباید پایرت بشن چون طرف که زیر نظر ناشر معتبری نیست و داره از جیب خودش مایه میذاره و معمولا استودیو های مستقل بازی هایی با ایده های نو رو ارائه میدن و اگه از بازیشون سودی بدست نیارن صددرصد دیگه سراغ ساخت بازی نمیرن و یا برشکست میشن، اکثرا بازی های مستقل قیمتشون هم پایین هست(20$،15$،10$). اما بازی های AAA. ما برای مثال بازی مثل TW3 در نظر میگیریم(البته خود ناشر بازی رو بصورت DRM Free عرضه کرده) این بازی اونقدری وسیع هست که بتونه مارو چند هفته سرگرم کنه و دیگه مجبور نباشیم تو این چند هفته بازی رو پایرت شده بگیریم. اما باز هم هستند کسانی که بدون ملاحضه پایرت میکنن و خوششونم هست و بازی رو هنوز تموم نکرده سراغ بعدی میرن.

يه سوال مهم:در ماه 10تا بازي خوب اصلا مياد كه بعضيا ميخوان بخرن؟

دقیقا درسته. حرفم تکراریه و گفته شده ولی کدوم سازنده‌ای از ما پشتیبانی می‌کنه که ما بخوایم ازش حمایت کنیم؟ ما برای اونا اهمیت نداریم پس چطوری انتظار دارید ما بخوایم تمام و کمال همه چیز رو اورجینال بخریم تا به زحماتشون احترام بذاریم؟:دی
نمیشه مقایسه کرد مسائل دیگه مثل چه می‌دونم اتومبیل رو با خرید گیم اورجینال تو ایران. کلا شرایط خیلی متفاوتی بین این مسئله و چیزهای دیگه وجود داره.

بابا باور کنید ما هم اوریجینال خریدیم، خیلی هم خوبه و کم دردسر و خیلی هم ارزش داره. بحث اینه که اینجا ملت ماهی 400-300 دلار حقوق می گیرن، چطور 60 دلار بدن بازی آخه؟:| باور کنید اینجا فنلاند نیست.

من پست ها رو تا صفحه 5 خوندم بعدش دیگه حال نداشتم :دی
یه نکته که باید بگم اینه که خوب طبیعیه که ما بخوایم یه بازی 60 دلاری برای ما 30 تومن تموم بشه و به میزان درآمدمون
ولی این حساب رو بکنید اگه ما بخوایم به میزان در آمدمون خرید کنیم 6 نفر باید یه بازی رو بخرن تا به اندازه ی یک فروشش تو آمریکا سود کنن :دی
و اون موقع هست که همه به صورت فیک سعی میکنن خودشونو بچسبونن به رجن ایران تا بتونن بازی رو خییییلی ارزون تر جور کنن :دی

دقیقا درسته. حرفم تکراریه و گفته شده ولی کدوم سازنده‌ای از ما پشتیبانی می‌کنه که ما بخوایم ازش حمایت کنیم؟ ما برای اونا اهمیت نداریم پس چطوری انتظار دارید ما بخوایم تمام و کمال همه چیز رو اورجینال بخریم تا به زحماتشون احترام بذاریم؟:biggrin1:
نمیشه مقایسه کرد مسائل دیگه مثل چه می‌دونم اتومبیل رو با خرید گیم اورجینال تو ایران. کلا شرایط خیلی متفاوتی بین این مسئله و چیزهای دیگه وجود داره.
فرضاً من شیرینی فروشی دارم ولی دوست ندارم به شما شیرینی بفروشم. اونوخ شما بیای از مغازه من شیرینی بپیچونی دیگه به کارت ایرادی وارد نخواهد بود؟ چون من به شما شیرنی نمی فروختم مجوز اینکه شما یواشکی و بدون اجازه شیرینی ورداری صادر میشه؟

ماشالا مرفهين بي درد همه توي اين topic هست و همه طرفداري pirate هستن ,شايد با وضع اقتصاديشون اشنا نبودمو درست نميشناختمشون اينقد تعجب نميكردم :d

فرضاً من شیرینی فروشی دارم ولی دوست ندارم به شما شیرینی بفروشم. اونوخ شما بیای از مغازه من شیرینی بپیچونی دیگه به کارت ایرادی وارد نخواهد بود؟ چون من به شما شیرنی نمی فروختم مجوز اینکه شما یواشکی و بدون اجازه شیرینی ورداری صادر میشه؟
من برنامه شما رو پایریت کنم پولی از شما کم نمی شه، فقط اضافه نمی شه پولی بهتون. ولی از شیرینی فروشی دزدی کنم پول از شیرینی فروش کم میشه. مشکل مثالتون دقیقا همینه. شیرینی یا هر چیز فیزیکی رو نمی شه کپی پیست کرد و N تا ازش درست کرد، ولی برنامه و بازی و ... رو می شه و هیچی هم از هیچکی کم نمی شه.

بابا باور کنید ما هم اوریجینال خریدیم، خیلی هم خوبه و کم دردسر و خیلی هم ارزش داره. بحث اینه که اینجا ملت ماهی 400-300 دلار حقوق می گیرن، چطور 60 دلار بدن بازی آخه؟:| باور کنید اینجا فنلاند نیست.
چون روی صحبت با من بود جواب میدم، برای باز هزارم، پول ندارم دلیل اینجور کارها نمیشه.
بعد بنده حاضرم بیام لیست کاملی از بازی های که می خرم با قیمت بعد مقایسه کنیم ببینیم با حقوق 400 دلار میشه خرید یا نه. Steam Library من حی و حاضر این پایین هست، طبق چیزی که دیدم توی 3 سال کمتر از 500 دلار خرج بازی های که خریدم شده. کنسول PS4 رو هم که دارم کلا تا الان 3 تا بازی خریدم، از این سه تا 2 تاش دست دوم بود و بعد از اینکه بازیم تموم شد بازی ها رو فرختم مقداری از پولم برگشت.
من حقوقم 10 برابر هم بشه خیلی خرید بازی هام تغییر نمیکنه، شما دوست دارید هر بازیی که میاد رو همون اول بگیرید بازی کنید یا مثل دوستمون ماهی 10 تا بازی بگیرید. »ن مثلا بازی MGS V رو با اینکه خیلی علاقه داشتم بازی کنم، حدود 4 ماه صبر کردم تا قیمت مناسب گیرم بیاد بعد بخرم. بازی Borderlands رو بیشتر از 1 سال از زمان اومدنش خریدم. سعی می کنم از humble bundle بازی بخرم که ارزون در بیاد و تعداد بازی زیادی با هم بخرم. تو سایت هایی مثل GMG عضوم و سایت isthereanydeal رو هم همیشه چک می کنم offer مناسب دیدم بگیرم. دو سال اول اینجا دانشجو بودم با درآمد حدود 200 یورو، کلا سالی 4 5 تا بازی می خریدم اونم نصفشون ایندی بودن با قیمت پایین.
کلا مشکل اصلی این هست که این سیستم پایرتی توی ایران توی همه یه سری انتظارات غریب ایجاد کرده که هیچ جوره توجیح پذیر نیست.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or