آیا عمر پایرسی به پایان رسیده است؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
piracy.jpg

به نظرت می‌رسد مشهورترین و بهترین آدم‌های عرصه هک و کرک کردن بازی‌ها (که اغلب چینی هستند) از ادامه کار خود ناامید شده‌اند.

به گزارش TorrentFreak، انجمن گروه معروف 3DM، این اواخر از کاربرانی پرشده که از عدم عرضه کرک بازی‌های جدید ناراحتند، بازی‌هایی که حتی 12 ماه از عرضه آن‌ها گذشته است.
همه چیز از Dragon Age: Inquistion شروع شد، بازیی که یک ماه شکستن قفل آن طول کشید اما بازی‌های بعدی FIFA 16 و Just Cause 3 هیچ وقت به این مرحله نرسیدند.
هر سه این عناوین از سیستم امنیتی Denuvo استفاده می‌کنند، سیستمی که سازنده آن بر "ضد-خراب‌کاری" آن تاکید دارند و از قفل‌های امنیتی آنلاینی که اکثرا باعث نارضایتی مخاطبان نیز می‌شد، مجزا می‌دانند. ابتدای شکستن قفل Denuvo، گروه 3DM بسیار به خود افتخار می‌کردند اما پس از آن بود که تیم پشت این قفل، با بهبود آن اکثر عناوین PC سال 2015 را از پایرسی حفظ کردند.
در پستی که در انجمن 3DM توسط موسس این گروه زده شده، توضیحاتی آمده است:
" در این چند روز اخیر، مردم از عرضه نسخه کرک بازی Just Cause 3 می‌پرسند، تنها پاسخ قطعی این است که مرحله آخر شکست آن بسیار سخت است و کرکر ما Jun تقریبا تسیلم شد اما من او را تشویق به ادامه کار کردم. من معتقدم که قفل این بازی هنوز قابل شکستن است اما با توجه به پیشرفت تکنولوژی رمز‌گذاری، تا دو سال آینده دیگر بازیی مجانی نخواهد بود."
بازی‌های MGS:V و Batman: Arkham Knight از این سیستم استفاده کردند و Rise of The Tomb Raider نیز استفاده خواهد. اگر این روند ادامه پیدا کند، مطمئنن شاهد محبوبیت بیشتر این سیستم و همچنین پایان دوران پایرسی خواهیم بود.

منبع

به امید اینکه نرم افزارهای مطرح هم به این قفل رو بیارن و کلا بساط پایرسی در زمینه گیم و نرم افزار برچیده شه
که فقط سپهر پولداره بتونه بازی کنه بقیه نتونن.

به امید اینکه نرم افزارهای مطرح هم به این قفل رو بیارن و کلا بساط پایرسی در زمینه گیم و نرم افزار برچیده شه

تکبیر ... یاد اون شعار ها در مورد کاخ سفید افتادم ....

بعید میدونم این اتفاق بیفته و همونطور ک گفته شد فقط 3DM این اظهارنظر رو داشته ... حتی اگر هم بیفته بازم رو پی سی بازی خیلی ارزون تر گیر میاد نسبت به کنسول ... کافیه چندماه صبر کنید یا منتظر حراج باشین ، کاری که اکثر خارجیا میکنن.

این بدترین و تلخ ترین خبری بود که تو این چند سال اخیر تو بازی سنتر خوندم! :|:d
حتی فرص کردن این اتفاق می تونه به راحتی کَمَر رو از چندیدن ناحیه به شکل پیوسته مورد شکستگی قرار بده! :|:d

شخصا اگر این اتفاق رُخ بده و روزی فرا برسه که دیگه هیـــــــــــچ بازی PC کرک نشه، مستقیما شیرجه می زنم به سمت کنسول! :-b
بنده پشتم زیر بارِ تغییراتِ کم و ارتقای جزئی سیستم خَم شد تا بتونم بازی های روز رو دانلود کنم بزنم تنگِ PC حالش رو ببرم! حالا برم پول بدم برای بازی های PC؟؟؟ :d کمتر از این مبلغی که برای PC خرج کردم می تونستم یک PS4 بخرم! :d حالا چرا باید چندین برابر خرج PCـــی کنم که قراره بازی هاش رو با قیمت کنسولی خریداری کنم؟؟؟ :d
لــــذت PC از قدیم همین مِفت و مُفت نصب کردن بازی هاش بوده! :d اصلا مگه برای بازی PC هم پول میدن؟؟؟ :d:d:d
امیدوارم هــــــــــــرگــــــــــز، هـــــــــرگـــــــــز این اتفاق نیوفته که امثال مثل من بدبخت می شن! :d
همینجوریش هم کُلی بالاپائین کردیم تو خرج افتادیم تو این سن! :d والا پولِ بازی دیگه نداریم بدیم!!!!! :d
یک خوبیه شبکه استیم اینه که بازی های ارزان و رایگان پر تعداد داره ولی برای کنسول به ندرت پیش میاد حتی لازم نیست ماهی سالی دلار 50 بخاطر gold و plus مسخره بدی پس حتی اگر روزی این اتفاق افتاد بهتره با همین pc لذت ببری

آخرین ویرایش:
تکبیر ... یاد اون شعار ها در مورد کاخ سفید افتادم ....
که فقط سپهر پولداره بتونه بازی کنه بقیه نتونن.
مهندس نرم افزار هستم و حرفه ام برنامه نویسی هست. وقتی که ویندوز رو با 5 تومن از سر کوچه میشه خرید، برای زحمت و دسترنج ما حاضر به پرداخت هزینه نیستند و واسه برنامه یا بازی هزار تومنی تو کافه بازار هم به برنامه نویسش میگن "دزد و کلاه بردار و سودجو!" از همین کم کمش بگیر تا پروژه ها کاری دیگه (البته باز وضعیت از گذشته بهتر شده)

آقا مجید شما حاضری مفتی برای کسی قدمی برداری؟ از صبح تا شب تلاش کنی و برای کارت ارزش قائل نشن؟ حالا اگه قیمت بازی ها و نرم افزارها تو کشور بشن به اندازه واقعی شون و شما با اون قیمت دلت نمیاد هزینه کنی خب نکن! همون طور که پول برای لباس، غذا، مسکن و یا برای تفریحا از استخر رفتن گرفته تا کافی شاپ رفتن و مسافرت میدی، برای بازی و نرم افزار هم باید همون طوری هزینه کنی.
ملت وقتی میرن کافه و کاپوچینویی که هزار تومن بیشتر ارزش نداره رو 10-15 تومن میدن بهشون، با رضایت دل اون پول رو می پردازن ولی برای برنامه ها و بازی ها که اونها رو سرگرم میکنه، کارشون رو راحتتر میکنه و همیشه (و یا برای مدت طولانی) در اختیارشون خواهد بود، صرف هزینه خیلی ناچیز هم براشون زور داره و حس میکنن اگر پایرت نکنن سرشون کلاه رفته و رفته تو پاچشون... :-/

حرف من هم شعاری نبود... صرفاً آرزوی قلبی بود...

مهندس نرم افزار هستم و حرفه ام برنامه نویسی هست. وقتی که ویندوز رو با 5 تومن از سر کوچه میشه خرید، برای زحمت و دسترنج ما حاضر به پرداخت هزینه نیستند و واسه برنامه یا بازی هزار تومنی تو کافه بازار هم به برنامه نویسش میگن "دزد و کلاه بردار و سودجو!" از همین کم کمش بگیر تا پروژه ها کاری دیگه (البته باز وضعیت از گذشته بهتر شده)

آقا مجید شما حاضری مفتی برای کسی قدمی برداری؟ از صبح تا شب تلاش کنی و برای کارت ارزش قائل نشن؟ حالا اگه قیمت بازی ها و نرم افزارها تو کشور بشن به اندازه واقعی شون و شما با اون قیمت دلت نمیاد هزینه کنی خب نکن! همون طور که پول برای لباس، غذا، مسکن و یا برای تفریحا از استخر رفتن گرفته تا کافی شاپ رفتن و مسافرت میدی، برای بازی و نرم افزار هم باید همون طوری هزینه کنی.
ملت وقتی میرن کافه و کاپوچینویی که هزار تومن بیشتر ارزش نداره رو 10-15 تومن میدن بهشون، با رضایت دل اون پول رو می پردازن ولی برای برنامه ها و بازی ها که اونها رو سرگرم میکنه، کارشون رو راحتتر میکنه و همیشه (و یا برای مدت طولانی) در اختیارشون خواهد بود، صرف هزینه خیلی ناچیز هم براشون زور داره و حس میکنن اگر پایرت نکنن سرشون کلاه رفته و رفته تو پاچشون... :-/

حرف من هم شعاری نبود... صرفاً آرزوی قلبی بود...

من همون خط اول رو خوندم
آقای برنامه نویس ،شما و تمامی عزیزان برنامه نویس دیگه در ایران زمین، سیستم عاملی که نصب داری Pirate هست، نرم افزار هایی که روش نصب داری Pirate هست، IDE/Compiler/... ای که داری باهاش برنامه می نویسی Pirate هست و ...
ادعایی نداشته باشید با این اوضاع

من همون خط اول رو خوندم
آقای برنامه نویس ،شما و تمامی عزیزان برنامه نویس دیگه در ایران زمین، سیستم عاملی که نصب داری Pirate هست، نرم افزار هایی که روش نصب داری Pirate هست، IDE/Compiler/... ای که داری باهاش برنامه می نویسی Pirate هست و ...
دقیقا، همون Visual Studio و Matlab و هزار تا برنامه دیگه که نصب کردی خدا دلار پولشه، چرا پول اونو نمیدی؟:))
واسه برنامه یا بازی هزار تومنی تو کافه بازار هم به برنامه نویسش میگن "دزد و کلاه بردار و سودجو!"
کسی که میاد واسه مزخرف ترین چیز های ممکن پول می گیره (برید تو پرفروش های هفته بازار ببینید) رو بهش می گن کلاه بردار و دزد:)

دوستان لطفا به نظرات هم احترام بزارین ، اگر هم مخالفید بدون طعنه و کنایه حرف بزنید تا تاپیک بیشتر به بیراهه نرفته!

من همون خط اول رو خوندم
دقیقا، همون Visual Studio و Matlab و هزار تا برنامه دیگه که نصب کردی خدا دلار پولشه، چرا پول اونو نمیدی؟
yahoo_21.gif

کسی که میاد واسه مزخرف ترین چیز های ممکن پول می گیره (برید تو پرفروش های هفته بازار ببینید) رو بهش می گن کلاه بردار و دزد
yahoo_1.gif

ویندوزم ارجینال روی لپ تاپم ویندوز 8 بود که الآن هم بی دردسر و قانونی به 10 ارتقاش دادم (خیلی از برنامه نویس ها که از سیستم عامل های دیگری(اوبونتو، توزیع های دیگر لینوکس یا مک) استفاده می کنند که کلاً رایگان هستند)
تکست ادیتور مورد علاقه ام برای کارهای سمت وب SublimeText هست که رایگانه (برای خیلی کارهای دیگه هم پیش بیاد باز از همین استفاده می کنم) زبانی که کار میکنم که PHP هست که اونم رایگانه. فریمورکی که کار میکنم هم Laravel هست که اونم رایگانه :-/
برای اندروید هم که اندروید استودیو و جاوا و هر چی که بهش مرتبطه بازم رایگانه!! برای برنامه های هیبرید هم از Cordova استفاده می کنم که اونم رایگان و اپن سورسه...
اگر روزی روزگاری هم بخوام برای C# کد بزنم، باز از SharpDevelop (که رایگان و اپن سورسه) جای Visual Studio استفاده میکنم که دلیل اصلیش هم اینه که کم حجمتر و سبک تره و منم کلاً حرفه ام سمت .net که بخوام از VS استفاده کنم و SharpDevelop همیشه کارم رو به نحو احسنت راه انداخته.
من حتی برای درس پردازش تکاملی هم به جای استفاده از متلب، از Octave استفاده کردم که هم رایگان بود و هم سبکتر.

خب... دیگه چی؟ حرفی داری بازم عزیزم؟

قبلاً یه جا دیگه هم گفته بودم: این استدلال خیلی چرته که میگین ویندوز خودت چی؟ آفیس خودت چی؟ فوتوشاپ خودت چی؟ الآن معنی این حرف این هست که چون بقیه پایرت میکنن، منم بکنم پس اشکالی نداره :)) این استدلال نیست، مغلطه اس...

یک خوبیه شبکه استیم اینه که بازی های ارزان و رایگان پر تعداد داره ولی برای کنسول به ندرت پیش میاد حتی لازم نیست ماهی 50 دلار بخاطر gold و plus مسخره بدی پس حتی اگر روزی این اتفاق افتاد بهتره با همین pc لذت ببری
سالی ۵۰ دلاره. درضمن پلاس و گلد اصلا هم اجباری نیستن. شما به راحتی میتونین بازی بخرین از استور بدون اینکه پلاس داشته باشید. و همینطور گلد
اینها یک مزایای خاصی میدن که بزرگترینش بازی کردن با دوستان و در حالت آنلاینه.

در مورد بازی میشه گفت مگه نون شبه ... وقتی نداری مگه مجبوری بازی کنی ... اوکی ... ولی در مورد نرم افزار دیگه این موضوع صادق نیست ... نرم افراز جز نیازمندی ها امروزه ... خیلی ها نون شبشون یا وضعیت اقتصاد فردیشون وابسته به این نرم افزار هاست.. شما فکر کن یه دانشجو تو ایران جدا از همه هزسنه هاش مجبور میشد نرم افزار هاش هم اورجینال بخره ؟؟؟ ... و این وضع اقتصادی خیلی ها رو بدتر میکنه ... و بی عدالتی رو بیشتر و فرصت بیشتری رو در اختیار سرمایه دار ها و مرفحین میزاره و فاصله طبقاتی هم بدتر از هر وقت دیگه ای تو این دنیای امروزی میشه ....

همین الانم بیشتر از نود درصد ثروت و سرمایه های دنیا در اختیار کمتر از یک درصد از جمعیت زمینه ... دیگه بدتر از این هم بشه ....؟

من همون خط اول رو خوندم
منم برنامه نویسم سیستم عاملمم ابونتوِ و همه نرم افزار ها و بازی هایی که تا حالا گرفتم قانونی بوده و براشون پول دادم. ممکن الان بگی موزیکی که گوش میدی یا... ولی حتی موزیک و سریالم از spotify و netflix میبنم و مدت زیادی که پایرت نکردم و کاملا راضیم از این کار.
البته هزینه ی همه ی موارد بالا تقریبا برای همه به صرفه در میاد ولی ازون جایی که متاسفانه قوانین سفت و سختی در رابطه با قانون کپی رایت تو ایران وجود نداره اکثریت از جمله شما ترجیح میدی مجانی استفاده کنی و کلی توجیح و ... برا حرفات میاری. ولی به هر حال خوشحالم که تو مناطق دیگه دنیا این نوع طرز فکر کم تر پیدا میشه در غیر این صورت شاهد این پیشرفت حداقل تو صنعت بازی نبودیم.

در مورد اینکه جلوی پایرسی گرفته میشه یا نه نظری ندارم ولی به شخصه اصلا دوست ندارم اینکار با Denuvo انجام بشه...به شخصه برام Modding اگر نگم مهم ترین یکی از مهم ترین مزایای PC Gaming هست و خب متاسفانه Denuvo جلوش رو میگیره.حالا مشکلاتی که Denuvo برای کسایی که بازی رو قانونی تهیه کردن ایجاد میکنه بماند...

ویندوزم ارجینال روی لپ تاپم ویندوز 8 بود که الآن هم بی دردسر و قانونی به 10 ارتقاش دادم (خیلی از برنامه نویس ها که از سیستم عامل های دیگری(اوبونتو، توزیع های دیگر لینوکس یا مک) استفاده می کنند که کلاً رایگان هستند)
تکست ادیتور مورد علاقه ام برای کارهای سمت وب SublimeText هست که رایگانه (برای خیلی کارهای دیگه هم پیش بیاد باز از همین استفاده می کنم) زبانی که کار میکنم که PHP هست که اونم رایگانه. فریمورکی که کار میکنم هم Laravel هست که اونم رایگانه :-/
برای اندروید هم که اندروید استودیو و جاوا و هر چی که بهش مرتبطه بازم رایگانه!! برای برنامه های هیبرید هم از Cordova استفاده می کنم که اونم رایگان و اپن سورسه...
اگر روزی روزگاری هم بخوام برای C# کد بزنم، باز از SharpDevelop (که رایگان و اپن سورسه) جای Visual Studio استفاده میکنم که دلیل اصلیش هم اینه که کم حجمتر و سبک تره و منم کلاً حرفه ام سمت .net که بخوام از VS استفاده کنم و SharpDevelop همیشه کارم رو به نحو احسنت راه انداخته.
من حتی برای درس پردازش تکاملی هم به جای استفاده از متلب، از Octave استفاده کردم که هم رایگان بود و هم سبکتر.

خب... دیگه چی؟ حرفی داری بازم عزیزم؟

قبلاً یه جا دیگه هم گفته بودم: این استدلال خیلی چرته که میگین ویندوز خودت چی؟ آفیس خودت چی؟ فوتوشاپ خودت چی؟ الآن معنی این حرف این هست که چون بقیه پایرت میکنن، منم بکنم پس اشکالی نداره :)) این استدلال نیست، مغلطه اس...

منم برنامه نویسم سیستم عاملمم ابونتوِ و همه نرم افزار ها و بازی هایی که تا حالا گرفتم قانونی بوده و براشون پول دادم. ممکن الان بگی موزیکی که گوش میدی یا... ولی حتی موزیک و سریالم از spotify و netflix میبنم و مدت زیادی که پایرت نکردم و کاملا راضیم از این کار.
البته هزینه ی همه ی موارد بالا تقریبا برای همه به صرفه در میاد ولی ازون جایی که متاسفانه قوانین سفت و سختی در رابطه با قانون کپی رایت تو ایران وجود نداره اکثریت از جمله شما ترجیح میدی مجانی استفاده کنی و کلی توجیح و ... برا حرفات میاری. ولی به هر حال خوشحالم که تو مناطق دیگه دنیا این نوع طرز فکر کم تر پیدا میشه در غیر این صورت شاهد این پیشرفت حداقل تو صنعت بازی نبودیم.

از این بحث های Piracy قبلا هم داشتیم توی فروم، طرف اومده عکس گزاشته از صفحه Desktop اش که Ubuntu نصب داره و GCC رو کرده و ...
اما خوب واقعیت چیز دیگست

منم همین الان دارم از روی Fedora با شما چت می کنم که رایگانه، Browser ام هم Konqueor اه که رایگانه، عکس با Gimp ادیت می کنم گه رایگانه، برای Document هام از OpenOffice استفاده می کنم که اونم رایگانه، زبون برنامه نویسی ام هم Python,Perl,C,C++ هست که همشون از دم رایگانن، IDE ام هم Netbeans و Eclipse اه که اونا هم رایگانن و ...

تمامی موارد گفته شده در بالا رو در عکس زیر می تونید مشاهده کنید که عکس Desktop بنده در حال هست که دارم این رو می نویسم، قبلش در حال کار بودم:

96398865340305600045.png

آخرین ویرایش:
در مورد بازی میشه گفت مگه نون شبه ... وقتی نداری مگه مجبوری بازی کنی ... اوکی ... ولی در مورد نرم افزار دیگه این موضوع صادق نیست ... نرم افراز جز نیازمندی ها امروزه ... خیلی ها نون شبشون یا وضعیت اقتصاد فردیشون وابسته به این نرم افزار هاست.. شما فکر کن یه دانشجو تو ایران جدا از همه هزسنه هاش مجبور میشد نرم افزار هاش هم اورجینال بخره ؟؟؟ ... و این وضع اقتصادی خیلی ها رو بدتر میکنه ... و بی عدالتی رو بیشتر و فرصت بیشتری رو در اختیار سرمایه دار ها و مرفحین میزاره و فاصله طبقاتی هم بدتر از هر وقت دیگه ای تو این دنیای امروزی میشه ....

همین الانم بیشتر از نود درصد ثروت و سرمایه های دنیا در اختیار کمتر از یک درصد از جمعیت زمینه ... دیگه بدتر از این هم بشه ....؟
اکثر برنامه های کاربردی مشابه رایگان هم دارند. از آفیس و IDM و بابیلون گرفته تا سایرین...
یه سری برنامه خاص مهندسی ممکنه پولی باشن و مشابهی نداشته باشن که اولاً معمولاً برای دانشجوها لایسنس های محدود ارائه می کنن یا خود دانشگاه در اختیار دانشجو می گذاره و ثانیاً اونها برنامه هایی هستند که به هدف تولید محصول و کسب درآمد هستند کلاً! اگر طرف قراره با کار با اون برنامه پول دربیاره، باید سهم تولیدکننده برنامه رو هم محفوظ بدونه و پول برنامه رو بده. اگر که وضع اقتصادی یکی وابسته به یک برنامه هست، باید شرایطی فراهم شه که پول برنامه رو بده ولی از اون طرف خب هزینه ای که در قبال خدمات از مشتری میگیره رو افزایش بده تا دخل و خرجش جور دربیاد... اینکه قرار باشه پول نرم افزار رو نپردازه که راه حل درستی نیست.
الآن در همین زمینه برنامه نویسی ابزازهایی هستند که لایسنس سالیانه اونها مثلاً 1000 دلاره. شاید به نظر زیاد بیاد و بگین که وای سالی بالای سه میلیون و نیم فقط باید بابت یه برنامه بده؟ خب آره، ولی همون شخص درآمد سالیانه اش کم کم 75 هزار دلار هست و یا حتی خود شرکتی که در اون مشغول به کار هزینه این لاینسنس ها رو بر عهده میگیره(که درستش هم همینه، شرکت باید هزینه نرم افزارها رو به عهده بگیره). در واقع طرف هم بابت تلاشش درآمد مناسب کسب می کنه و هم کسانی که ابزارهای لازم رو در اختیار اون گذاشتن درآمد خوبی دارن و انگیزه برای بهبود محصول و راضی نگه داشتن مشتری هاشون... این راه حل درست هست نه پایرت برنامه ها...
از این بحث های Piracy قبلا هم داشتم طرف اومده عکس گزاشته از صفحه Desktop اش که Ubuntu نصب داره و GCC رو کرده و ...
اما خوب واقعیت چیز دیگست

منم همین الان دارم از روی Fedora با شما چت می کنم که رایگانه، Browser ام هم Konqueor اه که رایگانه، عکس با Gimp ادیت می کنم گه رایگانه، برای Document هام از OpenOffice استفاده می کنم که اونم رایگانه، زبون برنامه نویسی ام هم Python,Perl,C,C++ هست که همشون از دم رایگانن، IDE ام هم Netbeans و Eclipse اه که اونا هم رایگانن و ...

تمامی موارد گفته شده در بالا رو در عکس زیر می تونید مشاهده کنید که عکس Desktop بنده در حال هست که دارم این رو می نویسم، قبلش در حال کار بودم:

96398865340305600045.png
نیازی به دروغ گفتن به جنابعالی ندارم! مگه شما کی هستین که قانع کردن یا نکردن شما فرقی به حال من بکنه؟

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or