آیا به نظر شما گیمر ها افراد عصبی هستند ؟

آیا به نظر شما بازی های ویدیویی بر اعصاب گیمرها تاثیر م

• مجموع رای دهنده‌ها
    331
سلام
من کدوم را باید بزنم؟
نظرم اینه:
باری کردن کلا تاثیری نداره ولی مثلا یک جای بازی که اعصاب آدم خورد میشه بعدش تا مدتی (چند دقیقه یا ساعت) عصبی هستم ولی بعدش معمولی میشه.
در کل میشه گفت بازی کردن تاثیری نداره.

کسی که از باری کردن بخواهد عصبانی بشه زندگی موفقی ندارد چون زندگی هم خود یک بازی است که برد باخت بسوز بساز و..... زیادی دارد

راستش من خودم جوری هستم که هیچ وقت بعد بازی عصبی نمیشم مگر اینکه اون قدر خراب بازی کنم که اعصابم از دست خودم خورد شه اون وقت می رم یک گوشه خودمو تخلیه می کنم بعد میام بیرون خیلی هم خوشحال انگار نه انگار که کاری شده . در کل یک سری افراد هستن که عصبی هستن و اصلا ربطی به بازی هم نداره این عصبانیتشون ولی من که تا حالا هر گیمری رو دیدم از بقیه خوش اخلاق تر بوده ( البته بعضی هاشونم بد بودن )

تاپیک بسیار خوبیه
من کلا و اساسی با گزینه 4 نظر سنجی موافقم هرچی آدم بیشتر بازی کنه تاثیرات بیشتری داره و اعصاب و روان آدم رو بهم میریزه بازی بسیار خوبه اما بقول همه هرچیزی حدی داره دیگه گندشو در آوردین (این الفاظ رو والدین میزنن بیشتر ) =))
خلاصه اگه بازی هرچند خشن و ... باشه اما به اندازه کافی بازی بشه هیچ تاثیر بدی نداره البته نحوه تربیت افراد در خانواده خیلی مهمه

من دیوونه رو تریجع میدم ( درست نوشتم ؟/:) ) باور کنید فکر کنم خیلی معتاد گیم شدم خدا ماکرو و این سونی رو لعنت کنه :d

مدرسه هم که هیچی .... کلا این چه سوالی مزخرفیه ؟ :d

---------- نوشته در 12:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:44 PM ارسال شده بود ----------

یک خاطره میگم دور همی بخندیم :d

یک روز رفتم بازی jet lee رو خریدم ...

همه جای بازی اسون بود غیر از مرحله اخرش ...

اون موقع ps2 و تقریبا 9 یا 8 سالم بود دقیق یادم نی

مرحله اخرش باید یک دختری رو نجات میدادی در حالی که داشتی با ادم بده میجنگیدی ...

شاید بالای 100 بار اون روز من باختم تا با گریه و اشک ( چه فرقی بینشون هست مگه ؟ ) بالاخره یا باخره ردش کردم .

اما خدایی 10 برابر روز عاشورا گریه کردم :((

واقعا من پیسی گیمر وقتی یه بازی رو میخام
روی پیسی اجرا کنم با انواع واقسام باگ و ارور مواجه میشم
واقعا میتونم ادم ارومی باشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or