آیا به نظر شما گیمر ها افراد عصبی هستند ؟

آیا به نظر شما بازی های ویدیویی بر اعصاب گیمرها تاثیر م

• مجموع رای دهنده‌ها
    331
والا من وقتی میخوام بازی کنم با ملت هماهنگ میکنم ولی برخی اوقات توی مولتی یکی میاد در میزنه سریع میگم بعدا ، متاسفانه این مسائل مجازی قدرت کنترل خشم من رو بدجور پایین آورده خدا بخیر کنه نسل بعد رو.

صد در صد تاثیر داره ، منم آدم عصبی بودم که با بازی کردن صد برابر بدتر میشم.
مثه بقیه دوستان منم موقع PES بازی کردن ، هرچی فحش بلدم رو حواله طرف می کنم!:d

نخیر :| هیچم عصبی نیستند :|
من حتی وقتی عصبی میشم گیم آرومم میکنه
میام تو COD BO2 بعد برای مولتیپلیر بات تنظیم میکنم و همه رو به رگبار میبندم و عصبانیتم کم تر میشه

نخیر :| هیچم عصبی نیستند :|
من حتی وقتی عصبی میشم گیم آرومم میکنه
میام تو COD BO2 بعد برای مولتیپلیر بات تنظیم میکنم و همه رو به رگبار میبندم و عصبانیتم کم تر میشه
نخیرم عصبی هستی یکبار دیگه به یاد بیار چطور تایپ کردی.

آخرین ویرایش:
تو بازیسنتر افراد عصبی 2 سوم هست. یعنی اون یک سومش کسایی هستن که گیم کم می زنن و بیشتر رو مقاله نویسی و اخبار و ... کار می کنن.
فیلم خیلی زیادی دیدن و گیم بازی کردن (حتی به مقدار کم، چون گیم تاثیرش خیلی خیلی بیشتره!!) روی اعصاب فرد به شدت تاثیر منفی می زاره.
من شاید هفته به هفته گیم بازی کنم و بیشتر فیلم می بینم.

گیم آدمو عصبی میکنه فیلم حتی بعضی وقتا آهنگا اما حقیقت اینه تا نخوای عصبی نمیشی! همه اینا بهونه ایه برای آدمایی که نمیتونن اعصاب خودشون رو کنترل کنن

من تو بازی pes اصلا شانس ندارم جوری که دروازه خالی میخوره تیرک یا میره بیرون بعد حریف از 40 متری یه شوت میزنه گل میشه:)). اینجا دیگه اگه عصبی نشی میگن مریضی.:d

ببینید
اینیکه آدم با گیم چه رفتاری پیدا میکنه
بنظر من اینطور نیست و بر میگرده به وضع روحی فرد قبل و بعد از شروع به بازی
مثلا خود من کلا آدم عصبی هستم و معمولا خشمگین هستم و اگر بازی کنم حواسم پرت میشه و آروم تر میشم ولی بعضی مواقع هم ممکنه موقع بازی کردن کسی مزاحم بشه و عصبانیت منو شدید تر کنه
کلا بر میگرده به خود فرد و گیم کلا میتونه اونو بیشتر یا کمتر کنه

بگید کودوم از خدا بی خبری همچین حرفی زده که برم به سه قسمت مساوی تقسیمش کنم! ما کجا عصبی هستیم؟!

کاملا مشخصه!!
اصلا کدوم *!؟&%ی گفته من عصبی هستم؟؟!! هاااااااااااااااااااان؟؟؟!)x:ranting:
می زنم همتونو له می کنما!:gunner: به من می گین عصبی؟؟!!!:discussion: من خیلی هم آروم هستم!~x(

:d:d:d

اینو از من باید بپرسید که اکثر گیمر ها عصبی هستن مخصوصا تو گیم های سبکه که نگو و نپرش تو گیم نت خودم حداقل کلی شون رو میشناسم :دی
تو کانتر و دوتاو جنرال این امار می شه بگی چند برابر میشه 1 زره بچه سر نایف یا گری شدن بیا ببین چیکار که نمیکنه .تازه بعضی از قدیمیا هم که تیک گرفتن =)) خیلی کم تو کلن ها دیده میشه که تیک عصبی نداشته باشن .راستی این استثنا نداره چون خودمم هم 1 زمان بازی کن بودم و عصبی هم بودم تو گیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or