آیا به نظر شما گیمر ها افراد عصبی هستند ؟

آیا به نظر شما بازی های ویدیویی بر اعصاب گیمرها تاثیر م

• مجموع رای دهنده‌ها
    331
من کلا هیچوقت عصبی نمیشم !!

همه چی آرومه !!

حتی تو بازی dark Soul سره یه بیگ باس بیشتر از 20 بار مردم ... هی میگفتم عیب نداره ... فدا سرم !! دوباره بازی میکنم

Send from HtC One X using tapatalk 2

بیشتر گیمرها بخاطر تاثیرات ساعتها بازی کردن و خیره شدن مستقیم به تلویزیون ناخود اگاه مغز و گردش خون در سر کند میشه و نتیجه اون التهابات روحی و روانیه.

اینم مدرکش :

پست 310 کاربر Fratos :

http://forum.bazicenter.com/thread33866/page21/#post2365530

در لینک بالا این کاربر در یک بازی چون خیلی تلاش کرده و موفق نشده بازی رو به سرانجام برسونه دستگاه عصبی مغز اون تحریک شده و اثرات اون در یک محیط مجازی مثل اینترنت کاملا مشخص میشه.

سعی کنید در روز بیشتر از 4 یا 5 ساعت بازی نکنید و اگر بتونید در هر ساعت به خودتون استراحت بدین سیستم عصبی بدن به حالت نرمال برمیگرده.

در ضمن بهترین حالت اینه که یک بطری اب معدنی بزارید کنار دستتون و هر نیم ساعت آب بنوشید و یا سعی کنید وسط بازی یک استراحت بکنید و دوباره ادامه بدین.

وقتی بازی میکنید مستقیم به تصویر خیره نشید یا نرید کامل جلوی تلویزیون بشینید و سعی کنید پلک بزنید یا فاصله قانونی را تا تصویر تلویزیون حفط کنید چون اینکار در دراز مدت به مردمک چشم شما اسیب میزنه و باعث میشه که چشمتون ضعیف بشه و عینک بزنید.

تمامیه این مراحل رو من خودم در طول بازی انجام میدم و این باعث میشه در شرایط سخت بتونم خودمو کنترل کنم .

من اگه ببینم گیم داره میره رو اعصابم تا حدی میرسم که بزنم کلا همه چی رو بشکنم ( البته فقط تو بازی های ورزشی مثل: PES - FIFA ):evil:

تو بقیه گیما بیخیالم:victory:

الان که کلا بیشتر مردم عصبی هستن به صورت پیش فرض :d
اما زیاد بازی کردن کلا آدم رو عصبی میکنه به نظرم . البته بستگی داره چجوری به بازی نگاه بکنی . بعضی بازی ها هستن که خیلی جدی میگیریشون و حتما میخوای به هدفی که داری برسی و ممکنه خیلی عصبیت کنه .
آنلاین بازی کردن هم خیلی آدم رو عصبی میکنه خدایی :d
کلا بازی ازون حالت فان و سرگرم کنندگیش خارج بشه اعصاب خورد کن میشه و به مرور زمان باعث میشه همیشه حالت عصبی رو داشته باشی

خیر چرا یک نفر وقتی خوب بازی میکنه سریع میگین این دیونه است این عصبی این ... جلو ش نمیشه وایساد با یارو داره از ته دل بازی میکنه اصلا اسم من رو نگاه کنید به فارسی معنیش میشه مرد خشمگین خشم مرد و چند معنی دیگر یعنی مه عصبی ام

به نظرم اگه گیمر از بازی که انجام میده لذت ببره نه تنها عصبی نمیشه بلکه عصبانیتش کم هم میشه.
در کل عصبی بودن بعضی گیمرها به خاطر بازی نیست، ذاتا عصبی هستن...

من 16 ساله
زیاد عصبی نمیشم
خودمو گیمر حرفه ای میدونم
راستش بعضی ها هم مثل روانی ها عصبی میشن تو ذاتشونه (نمونش برادر بزرگم) من کلا آدم آرومی ام یه خاطر بازی کمی dog میشم
کلا عصبی شدن و عصبی موندن به خاطر بازی دلایل زیادی داره ...........................

البته به نظر من این قضیه ژنتیکیه . خودم 27 ساله هستم و از 7 سالگی تفریح اصلیم گیم بوده اوایل 10 ساعت 12 ساعت بعضی وقتها تا یک روز هم میشد بازی میکردم ولی الان زور بزنم یک الی دو ساعت !! کلا آدم حساس و عصبی هستم و تحملم تو این سالها از بین رفته
در مقابل یکی از دوستان قدیمی که 30 سالشه همون حس و حال قدیم رو داره و اگه وقت بشه 12 ساعت هم پایه گیم میشینه
از این مثال ها هم زیاد هستن تا نظریه خودم رو اثبات کنم

آخرین ویرایش:
به هیچ عنوان
من با خیلی از گیمرا ارتباط دارم .به نظر من خیلی نرمال تر از بقیه آدمها هم هستند
(کلا این چیزا رو همیشه تو صدا وسیما کردن تو بوق و تحویل اجتماع دادن .گیم بازی کردن خیلی فواید هم میتونه داشته باشه )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or