آيا سوني Dualshock 4 جديدي خواهد ساخت ؟

• Thread starter Thread starter NERO 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

NERO 7

سرباز ISA ، سر سپرده‌‌ رادك
کاربر سایت
شركت سوني در تاريخ شانزدهم ژوئن ( چهار روز پيش ) Patenet اي ( حق ثبت اختراع و امتيازات آن ) را در مورد نوع متفاوتي از دسته كنسول‌هاي PlayStation كه با نام Dualshock معروف هستند را ثبت كرد.

اين پتنت كه توسط Sony Interactive Entertainment of Japan به ثبت رسيده درباره يك مدل از دسته از كنسول PS4 است كه تغييراتي در مكان جايگيري انالوگ‌ها، چهار دكمه اصلي، D-pad و حتي دكمه‌هاي Share و Options مي‌باشد.

برخي اين حركت سوني را پاسخي به كنترلر Elite كنسول XBOX One مي دانند كه موفقيت قابل توجهي براي مايكروسافت به دست آورد و البته با توجه به قيمت 150 دلاري آن سيستم‌هايي مانند شخصي سازي‌هاي پيشرفته‌تر و گوناگون در اختيار باريكنان قرار مي‌داد.

اما بيشتر از آن كه اين مدل از دسته را پاسخي براي Elite مايكروسافت بدانيم بايد گفت شايد تنها يك بازآفريني از دسته‌هاي امروزي است و سوني هيچ طرحي براي پاسخ دادن به دسته Elite ندارد، حتي جالب آن است كه بدانيم اولين بار چنين پتنتي در جولاي 2013 ( خيلي پيش‌تر از Elite مايكروسافت ) به ثبت رسيده و مي‌توان گفت سوني به نوع اين پتنت را تمديد كرده است.

در ادامه شما را به ديدن مدل‌هاي پتنت از انواع Dualshock 4 هاي ثبت شده دعوت مي‌كنيم.

76zz5enhjo32671wlmlm.jpg

7h0rgtbfm3th29j7p6yu.jpg

e2khv3as6cwifywta0x5.jpg

منبع

کیفیت دسته PS4 در حد یه جوک مسخرس.:D باطری کاملاً‌ بی‌کیفیت به علاوه سایر قطعات بی‌کیفیت این دسته جز فجایع سخت‌افزاری سونین قشنگ.:D
باتری دسته مشکلی نداره بلکه وجود نور پشت دسته و تاچ پد روی دسته و وجود اسپیکر روی دسته موجب میشه که باتری زود خالی بشه وگرنه مشکل از خود باتری نیست میتونی نور پشت دسته کم کنی یا صدای اسپیکر دسته کم کنی البته اگه فکر میکنی مشکلی هستش خیلی راحت میتونی یه باتری 2000 امپری بخری جایگزین باتری اصلی کنی یکی از دوستان این کار کرده بود اما من نیازی ندیدم خیلی راحت از سیم افزایش طول USB استفاده کردم و خیلی راحت و بدون مشکل دارم استفاده میکنم وقتی شارژ خالی میشه .

• Like
Reactions: GHOST OF SPART
باتری دسته مشکلی نداره بلکه وجود نور پشت دسته و تاچ پد روی دسته و وجود اسپیکر روی دسته موجب میشه که باتری زود خالی بشه وگرنه مشکل از خود باتری نیست میتونی نور پشت دسته کم کنی یا صدای اسپیکر دسته کم کنی البته اگه فکر میکنی مشکلی هستش خیلی راحت میتونی یه باتری 2000 امپری بخری جایگزین باتری اصلی کنی یکی از دوستان این کار کرده بود اما من نیازی ندیدم خیلی راحت از سیم افزایش طول USB استفاده کردم و خیلی راحت و بدون مشکل دارم استفاده میکنم وقتی شارژ خالی میشه .
این که باطری دسته نیازهای دسته رو پوشش نمیده یعنی ضعیفه و انتخابشون بد بوده. تمام این چیزهایی هم که گفتی شاهد این ادعاست و به نظر من وقتی شما انقدر پول پای یه محصول می‌دی باید تمام نیازهات کاملاً برطرف شن. این که خودت بیای tweak کنی و دست‌کاریش کنی تا درست کار کنه مسخره و غیرقابل پذیرفتنه.

کیفیت دسته PS4 در حد یه جوک مسخرس.:D باطری کاملاً‌ بی‌کیفیت به علاوه سایر قطعات بی‌کیفیت این دسته جز فجایع سخت‌افزاری سونین قشنگ.:D
فعلا که دوستان اعتقاد دارن بهترین گیم پد ساخته شده ست! حالا حرفای منو شما دروغ اصلا، نمیدونم یه سرچ ساده در مورد اینکه واقعا بهترین گیم پد کنسولی ساخته شده از نظر منابع معتبره یا نه رو انجام دادن یا خیر.
یکی از دلایلی که کلا قید این کنسول رو زدم همین کنترلرش بود. بعد 4 نسل داره با تغییرات اندک مثل قبل این دسته رو میسازه، یوزرها هم که اکثرا کاملا راضی... (نمونه ش همینجا)
این دسته با این طراحی برای زمان PSX و نهایتش PS2 که بازیهای fps زیاد روی کنسول نمیومدن خوب بود.

کیفیت و ماندگاری دسته PS1 هم از 4 بالاتره
چیه این دسته مزخرف که ساختن:|
واقعاً بدتر از این مدل ریپلای زدن نبود که شما امتحان کردی.:دی بله دسته PS1 توی زمان عرضه خودش یکی از بهترین کیفیت‌ها رو داشت و هنوزم که هنوزه داره سخت کار می‌کنه و صدای قرژ ورژ هم نداره برعکس این یکی.:دی

این که باطری دسته نیازهای دسته رو پوشش نمیده یعنی ضعیفه و انتخابشون بد بوده. تمام این چیزهایی هم که گفتی شاهد این ادعاست و به نظر من وقتی شما انقدر پول پای یه محصول می‌دی باید تمام نیازهات کاملاً برطرف شن. این که خودت بیای tweak کنی و دست‌کاریش کنی تا درست کار کنه مسخره و غیرقابل پذیرفتنه.
خوب اینجوری باشه که دسته 360 و X1 باید بندازیم تو جوب عزیز من چون باتری قلمی میخوره .#-o من نه اون قبول دارم که کیفیتش جوک نه اینکه باید دسته 360 و X1 انداخت تو جوب .:)
درسته ضعف حساب میشه کسی بر اینکه ضعیف هستش باتری دسته منکرش نیست اما این دلیل بر کیفیت دسته جوک باشه نیست .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ps3_360_wii
والا ما یک عمره از اکثر دسته ها استفاده می کنیم تا حالا یک دسته به خفنی ps4 ندیده بودیم:D
دوستانی که دسته ps4 را جک میدونند احتمالا به دلایلی انتظارات بسیار زیاد از 300/350/400$ که پای ps4 پرداختند دارند یا کنسول دسته دوم خریده اند و نمی دانند:D
کیفیت بدنه و پلاستیک دسته. امکاناتی که میده. مشخصه از رقبا بهتره اصلا بحث نداره. روکش انالوگ تایید میشه که خرجش 10 هزار تومان و یک سرچ در گوگل.

من نمیدونم چه توقعاتی از دسته دارن یه سریا؟! توقع دارن دسته رو بکوبونن تو دیوار، آخ نگه و مثل قبل کار کنه. دسته ی PS4 از لحاظ کیفیتی در سطح استاندارد هستش. حالا نمیگیم فوق العادس چون نیست و انالوگ هاش ضعیفه ولی اونجوری که یه سریا هم میگن نیست و استانداردهای اولیه رو داره.

کیفیت افتضاح یعنی دسته ی 360 که دو بار باطری توش مینداختی سولفاته میکرد دیگه کار نمیکرد.

نواقص دلیل پیشرفت تکنولوژیه، اگر قرار بود یه محصول تمام نیاز هات رو در اون زمینه برطرف کنه که هیچ وقت ارتقاش نمیدادن!
این استدلال آب‌دوغ‌خیاری در حد شعارهای سالانه نوروزیه.:دی برطرف کردن نواقص دلیل پیشرفته نه به وجود آوردن نواقص. دسته DS3 مشکل باطری نداشت ولی دسته DS4 داره به خاطر این که پیش‌بینی درستی از حجم شارژ مصرفی توسط اون چراغ LED لعنتی که خاموش هم نمیشه(با آخرین آپدیتی که من کار کردم البته)‌ یا اون اسپیکر( که خوشبختانه خاموش میشه) نشده.
کیفیت خود قطعات دسته هم بسیار بدتره از DS3 و صدای قرژ ورژ و گیر کردن دکمه‌هاش روی اعصابه.
واقعیت اینه که سونی برای سود بردن روی این قطعه از کیفیت کار کم کرده.

والا ما یک عمره از اکثر دسته ها استفاده می کنیم تا حالا یک دسته به خفنی ps4 ندیده بودیم:D
دوستانی که دسته ps4 را جک میدونند احتمالا به دلایلی انتظارات بسیار زیاد از 300/350/400$ که پای ps4 پرداختند دارند یا کنسول دسته دوم خریده اند و نمی دانند:D
کیفیت بدنه و پلاستیک دسته. امکاناتی که میده. مشخصه از رقبا بهتره اصلا بحث نداره. روکش انالوگ تایید میشه که خرجش 10 هزار تومان و یک سرچ در گوگل.
واقعا بهتر نیست :D
کیفیت ساختش خوب نیست هرجور مقایسه کنی. من اصلا به حالتش کار ندارم. ولی کیفیت ساختش اصلا جالب نیست

این استدلال آب‌دوغ‌خیاری در حد شعارهای سالانه نوروزیه.:D برطرف کردن نواقص دلیل پیشرفته نه به وجود آوردن نواقص. دسته DS3 مشکل باطری نداشت ولی دسته DS4 داره به خاطر این که پیش‌بینی درستی از حجم شارژ مصرفی توسط اون چراغ LED لعنتی که خاموش هم نمیشه(با آخرین آپدیتی که من کار کردم البته)‌ یا اون اسپیکر( که خوشبختانه خاموش میشه) نشده.
کیفیت خود قطعات دسته هم بسیار بدتره از DS3 و صدای قرژ ورژ و گیر کردن دکمه‌هاش روی اعصابه.
شما میانگین 350 دلار پای کل کنسول و کنترلر دادی بعد میگی وقتی انقد پول بابت یه چیز میدی باید تمام نیازهات کامل برطرف شه! خب این شوخیه دیگه! قطعات رو بر اساسی میسازن که سود و رضایت حداکثری رو داشته باشه. معنی کنسول همینه اصلا! وگرنه میشد مثل کامپیوتر شخصی که هر قطعه ای دلت میخواست با بودجه ت تهیه میکردی.
ضمنا شما نشستی اونجا پیش خودت میگی خب ظرفیت باتری رو دوبرابر میکردن دیگه! تکنولوژی باتری به اندازه بقیه چیزها خیلی پیشرفت نداشته. کیلویی نیست که همینطوری ظرفیت رو زیاد کنن بدون هزینه حجم و سنگینی و قیمت!
اون LED و اسپیکر و ویبره و بقیه مسائل هم جزوی از کنترلر هست. انتخاب با شماست که در مجموع این مسائل بیای سمت PS4 یا بری کنسول دیگه تهیه کنی.
واقعیت اینه که سونی برای سود بردن روی این قطعه از کیفیت کار کم کرده.
قطعا تو همه قطعات برای سود بیشتر میان کیفیت رو نسبت به حالت ایده آل کمتر می کنن! این یه چیز بدیهیه تو اقتصاد.

شما میانگین 350 دلار پای کل کنسول و کنترلر دادی بعد میگی وقتی انقد پول بابت یه چیز میدی باید تمام نیازهات کامل برطرف شه! خب این شوخیه دیگه! قطعات رو بر اساسی میسازن که سود و رضایت حداکثری رو داشته باشه. معنی کنسول همینه اصلا! وگرنه میشد مثل کامپیوتر شخصی که هر قطعه ای دلت میخواست با بودجه ت تهیه میکردی.
ضمنا شما نشستی اونجا پیش خودت میگی خب ظرفیت باتری رو دوبرابر میکردن دیگه! تکنولوژی باتری به اندازه بقیه چیزها خیلی پیشرفت نداشته. کیلویی نیست که همینطوری ظرفیت رو زیاد کنن بدون هزینه حجم و سنگینی و قیمت!
اون LED و اسپیکر و ویبره و بقیه مسائل هم جزوی از کنترلر هست. انتخاب با شماست که در مجموع این مسائل بیای سمت PS4 یا بری کنسول دیگه تهیه کنی.

قطعا تو همه قطعات برای سود بیشتر میان کیفیت رو نسبت به حالت ایده آل کمتر می کنن! این یه چیز بدیهیه تو اقتصاد.
دوست عزیز.:D بنده خودم دارم درس این مدارات و این‌ها رو می‌خونم.:D مطمئناً پرت نیستم از موضوع.
مشکل این‌جاست در این اردر قیمت (دسته‌ای که به تنهایی ۴۰ دلار فروش می‌ره) می‌شد دسته‌ای بهتر از نظر کیفیت ساخت همون‌طور که خود سونی قبلاً با تکنولوژی قدیمی‌تر ساخته. یک سری از تصمیم‌هایی که سر این دسته گرفته شدن تصمیم‌هایی بودن که به کیفیت کلی دسته لطمه زده چون پرخرج بودن(مثل اون تاچ‌پد) که باعث شدن سونی از کیفیت کلی کار بزنه تا خرجش کمتر شه.
این چیز بدیهی ـی نیست اونطور که شما میگی.:D این میشه دزدی فی‌الواقع. البته شما منظورت چیز دیگری بود ولی این جمله‌ای که شما گفتی غیراخلاقی و غیرقانونیه.:D برای همین ما سازمان‌های کنترل کیفیت و استاندارد داریم تا کسی بخاطر سود بیشتر ماله نکشه روی کارش.
در واقع سونی به جای این که طرح کلیش رو کم خرج‌تر کنه از مواد اولیه کم خرج‌تر استفاده کرد(پلاستیک نامرغوب در مقایسه با دسته‌های نسل قبل) در صورتی که می‌تونست طرح خودشو کم خرج‌تر بکنه(حذف تاچ‌پد و LED و صبر کردن برای وقتی که بتونه با قیمت معقول با کیفیت معقول بدتش بیرون) یا اون‌ها رو کم خرج‌تر دربیاره.

نقدهای اولیه توسط سایت‌ها از این دسته مثبت بود ولی بعد از ۳ سال خیلی از یوزربیس PS4 از دسته می‌نالن به خاطر عموماً مشکل باطری و اون کیفیت کمتر دکمه‌ها به خصوص.

• Like
Reactions: Skull Knight

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or