آيا سوني Dualshock 4 جديدي خواهد ساخت ؟

• Thread starter Thread starter NERO 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

NERO 7

سرباز ISA ، سر سپرده‌‌ رادك
کاربر سایت
شركت سوني در تاريخ شانزدهم ژوئن ( چهار روز پيش ) Patenet اي ( حق ثبت اختراع و امتيازات آن ) را در مورد نوع متفاوتي از دسته كنسول‌هاي PlayStation كه با نام Dualshock معروف هستند را ثبت كرد.

اين پتنت كه توسط Sony Interactive Entertainment of Japan به ثبت رسيده درباره يك مدل از دسته از كنسول PS4 است كه تغييراتي در مكان جايگيري انالوگ‌ها، چهار دكمه اصلي، D-pad و حتي دكمه‌هاي Share و Options مي‌باشد.

برخي اين حركت سوني را پاسخي به كنترلر Elite كنسول XBOX One مي دانند كه موفقيت قابل توجهي براي مايكروسافت به دست آورد و البته با توجه به قيمت 150 دلاري آن سيستم‌هايي مانند شخصي سازي‌هاي پيشرفته‌تر و گوناگون در اختيار باريكنان قرار مي‌داد.

اما بيشتر از آن كه اين مدل از دسته را پاسخي براي Elite مايكروسافت بدانيم بايد گفت شايد تنها يك بازآفريني از دسته‌هاي امروزي است و سوني هيچ طرحي براي پاسخ دادن به دسته Elite ندارد، حتي جالب آن است كه بدانيم اولين بار چنين پتنتي در جولاي 2013 ( خيلي پيش‌تر از Elite مايكروسافت ) به ثبت رسيده و مي‌توان گفت سوني به نوع اين پتنت را تمديد كرده است.

در ادامه شما را به ديدن مدل‌هاي پتنت از انواع Dualshock 4 هاي ثبت شده دعوت مي‌كنيم.

76zz5enhjo32671wlmlm.jpg

7h0rgtbfm3th29j7p6yu.jpg

e2khv3as6cwifywta0x5.jpg

منبع

این کنترلر هم تا تولید نشه و ادم خودش استفاده نکنه همه این بحث ها الکی سالانه سونی و شرکت های دیگه هزاران مدل پتنت ثبت میکنن اما کو تولید .

نمیدونم دوستان با دسته چیکار میکنن من هم دسته 360 و PS3 و PS4 به ترتیب برای سال 2005 و 2006 و 2013 هستن دارم آخ نگفتن فقط دسته 360 ام چون سفید بوده یکم رنگش کدر شده و برچسب پشتش پاک شده و دسته PS3 هم برچسب پشت دسته پاک شده دسته PS4 فقط یکم آنالوگ هاش دورش باز شده روکشش همین تازه بازم دسته عالیه دسته 360 دادم به داداشم برای همین نبود ازش عکس بزارم.

کلا من نمیدونم دوستان با دسته چیکار میکنن اما کسایی دیدم دسته بد بخت از فولاد هم باشه یک هفته دستشون دوام نمیاره بعضی چیزا برمیگرده به شانس که شاید یکی از تولیدات خراب به شانس شما خورده که این شانس شماست شاید 5-10 در 1000 باشه تازه من خیلی دسته بالا گرفتم یک وقتی هم هستش شما نمیتونی از دسته درست استفاده کنی .

دو سوال ساده از دوستانی که میگن دسته PS مشکلی نداره:
1-تو بازیهای FPS واقعا مشکلی احساس نمیکنید با این طرز قرار گرفتن آنالوگ ها؟
2-فرض کنید گرم بازی کردن (مثلا فال اوت یا بازی های سوم شخص و اول شخص دیگه که با d-pad میشه اسلحه عوض کرد) هستید میخواید اسلحه تون رو عوض کنید. این کار با d-pad آیا به سرعت انجام میشه یا تا بیاید اسلحه عوض کنید بازی گیم اور شده؟
دیگه بر همگان مشخصه که دسته ایکس باکس بهترین دسته برای بازیه. این که DS هیچ مشکلی نداره رو چه حسابی میگید موندم.

2-فرض کنید گرم بازی کردن (مثلا فال اوت یا بازی های سوم شخص و اول شخص دیگه که با d-pad میشه اسلحه عوض کرد) هستید میخواید اسلحه تون رو عوض کنید. این کار با d-pad آیا به سرعت انجام میشه یا تا بیاید اسلحه عوض کنید بازی گیم اور شده؟
دیگه بر همگان مشخصه که دسته ایکس باکس بهترین دسته برای بازیه. این که هیچ مشکلی نداره رو چه حسابی میگید موندم.
اتفاقا برعکس حسابی با دسته Xbox مشکل دارم
بهترین دسته هم دسته PS هست! فکت!!

• Like
Reactions: only sony
بزرگترین مشکل دسته ps3 قاطی کردنش بود.این مشکل خیلی رو اعصاب بود.همه دکمها باهم کار میکردن.البته بعدها متوجه شدم چجوری درستش کنم
این مشکل سر جا به جا شدن بردش پیش میاد .. که بیشتر سر زمین خوردنه .. دسته رو یه باز بازکنی ببندی اوکی میشه برای یه مدتی ... ولی واقعا بعضی مواقع شت میزد به بازی

• Like
Reactions: only sony
ملت دسته های ۶ دکمه ای سگا رو یادشون نیست که یه ماهه ic میسوزوند و باید می انداختیش دور

تازه کیفیت خود دسته که دکمه های میرفت تو گیر میکرد یا قسمت های داخلی زیر دکمه ها به راحتی خورد میشد ؟

آخرین ویرایش:
دیگه بر همگان مشخصه که دسته ایکس باکس بهترین دسته برای بازیه. این که DS هیچ مشکلی نداره رو چه حسابی میگید موندم.
شما کجا سیر میکنی عزیز من ؟! :|
هیچکی با نحوه جایگیری دسته ها چه XBOX چه PS4 مشکلی نداره اینجا . داریم در مورد کیفیت دسته بحث میکنیم 8-|

والا برای من که هیچ مشکلی نداشته تو این دو ساله
یا به کنسول وصله یا لپتاپ یا led
نمیدونم شاید من خیلی خوش شانسم

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
ببخشیدا ولی کارکرد دسته فقط و فقط به نحوه ی استفاده شما از دسته بستگی داره. وقتی کاسه ی آبگوشت برمیگرده روو دسته یا مثلا میشینید با دست ماکارنی میخورید و بعدش با دستای چرب و چیلی دسته رو برمیدارید و فیفا میزنید، مشخصه اون دسته نهایتا یک هفته دووم میاره :D من 1 سال و نیم پیش دو تا دسته خریدم هنوزم که هنوزه داره کار میکنه. استفاده هم زیاد میکنم. روزی 2 ساعت فقط کمبت باش بازی میکنیم ولی هنوز آخ نگفته. خلاصه که اگه درست استفاده کنید مطمئنا سریع خراب نمیشه :D تنها مشکل دسته ی PS4 فقط کیفیت انالوگ هاش هست که اونم با یه محافظ انالوگ اوکی میشه و هیچوقت انالوگ هاش خراب نمیشه. انصافا مشکل خاص دیگه ای نداره.

1-خیر، یادم نمیاد به مشکلی بر خورده باشم

2-خیر، به سرعت انجام میشه
خب شما توی DS4 بجای اینکه شصت مبارکتونو یکم بیارید پایین، یکم میبرید بالا
مثلاً دسته ی ایکس باکس خیلی فرق داره؟

کاری هم به اون فکتی هم که صادر کردید ندارم

...........................

خدارو شکر 90درصد دوستان مشکلی ندارن با دسته، که خودش گواهیه بر پستایی که توی این تاپیک دادم:)

• Like
Reactions: sharoshor
1.من نه در بازی های FPS مشکلی با دسته ماکروسافت داشتم نه با دسته سونی این همه هم KZ و COD و RE و Destiny .... بازی کردم میتونی تک تکشون در پروفایل هرکدام از ID هام نگاه کنی من در حدی با دسته راحت هستم که بعضی وقت ها BF روی PC با دسته Ps3 یا X360 آنلاین بازی میکنم بستگی به مدم داره میخوام لم بدم یا اینکه بخوام راست بشیم با موس و کیبورد بازی کنم.
2.این به عادت شما ربط داره و عکس العمل شما چقدره ربطی به مشکل دسته نداره همچی بستگی به عادت داره.

بزرگترین مشکل دسته ps3 قاطی کردنش بود.این مشکل خیلی رو اعصاب بود.همه دکمها باهم کار میکردن.البته بعدها متوجه شدم چجوری درستش کنم
واقعا دسته خوبی بود یه هفته زمان میبرد تا شارژش تموم بشه تنها مشکلش به نظرم یه کم انالوگ هایی دسته بزرگ بود

• Like
Reactions: mohsen2012
ملت دسته های ۶ دکمه ای سگا رو یادشون نیست که یه ماهه ic میسوزوند و باید می انداختیش دور

تازه کیفیت خود دسته که دکمه های میرفت تو گیر میکرد یا قسمت های داخلی زیر دکمه ها به راحتی خورد میشد ؟
من یادمه:دی همینه که صدام در نمیاد:دی دسته ی 360 به دلیل بالا پایین بودنه آنالوگاش برای من یکی که عذابه:| دیگه خو گرفتم با دسته ی پلی:دی از دسته ی پلی 4 هم تنها ایرادی که میشه گرفت کیفیت پایینه آنالوگهاشه که اونم همون روزه اول یه جفت ثام گریپ میندازی میری واسه خودت:دی

• Like
Reactions: vaan 2
یعنی من به قدری که با کنترلر Dualshock4 حال کردم موقع معرفی کنسول ،با خود کنسول حال نکردم. بهترین کنترلری که تا به حال دست گرفتم به نظر من همین دوال شاک 4 هست فوق العاده ست اینقد فیت و مناسب توی دست جا میگیره و حس خیلی خوبی به آدم میده. تا الانم که حدود 3 سال و خورده ای هست (کنسولم لانچ هست) هیچ مشکلی نداشتم باهاش تنها موردی که به نظرم خوب هست ولی میتونه بهتر باشه شارژ باطری هست . البته من زیاد بازی میکنم یعنی شب از 12 تا سحر یه کوب آنلاینم که به خوبی 5 6 ساعت پاسخ میده که قابل قبول است.

دسته PS4 خیلی خوب و عالی است، من 2 ساله مداوم بازی میکنم آخ هم نگفته فقط بگم برای آنالوگ ها محافظ گذاشتم چون واقعا به مرور زمان خراب میشه سطحش.

درباره پتنت و موضوع تاپیک هم بگم که دوست دارم دسته جدید این تاچ روی دسته رو برداره و به جاش یه نواوری دیگه ای کنه که حتما ازش استفاده بشه تو بازی ها نه اینکه این تکنولوژی بی مصرف بمونه. فقط اومدن مثل کارایی های PS Vita یه چیز خفن رو کردن ولی از پتانسیل بالاش اصلا استفاده کامل نشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or