آيا سوني Dualshock 4 جديدي خواهد ساخت ؟

• Thread starter Thread starter NERO 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

NERO 7

سرباز ISA ، سر سپرده‌‌ رادك
کاربر سایت
شركت سوني در تاريخ شانزدهم ژوئن ( چهار روز پيش ) Patenet اي ( حق ثبت اختراع و امتيازات آن ) را در مورد نوع متفاوتي از دسته كنسول‌هاي PlayStation كه با نام Dualshock معروف هستند را ثبت كرد.

اين پتنت كه توسط Sony Interactive Entertainment of Japan به ثبت رسيده درباره يك مدل از دسته از كنسول PS4 است كه تغييراتي در مكان جايگيري انالوگ‌ها، چهار دكمه اصلي، D-pad و حتي دكمه‌هاي Share و Options مي‌باشد.

برخي اين حركت سوني را پاسخي به كنترلر Elite كنسول XBOX One مي دانند كه موفقيت قابل توجهي براي مايكروسافت به دست آورد و البته با توجه به قيمت 150 دلاري آن سيستم‌هايي مانند شخصي سازي‌هاي پيشرفته‌تر و گوناگون در اختيار باريكنان قرار مي‌داد.

اما بيشتر از آن كه اين مدل از دسته را پاسخي براي Elite مايكروسافت بدانيم بايد گفت شايد تنها يك بازآفريني از دسته‌هاي امروزي است و سوني هيچ طرحي براي پاسخ دادن به دسته Elite ندارد، حتي جالب آن است كه بدانيم اولين بار چنين پتنتي در جولاي 2013 ( خيلي پيش‌تر از Elite مايكروسافت ) به ثبت رسيده و مي‌توان گفت سوني به نوع اين پتنت را تمديد كرده است.

در ادامه شما را به ديدن مدل‌هاي پتنت از انواع Dualshock 4 هاي ثبت شده دعوت مي‌كنيم.

76zz5enhjo32671wlmlm.jpg

7h0rgtbfm3th29j7p6yu.jpg

e2khv3as6cwifywta0x5.jpg

منبع

من خودم اصلا DS4 دستم نگرفتم و نمی دونم کیفیتش چطوریه و بحثی در این مورد ندارم، ولی ایرادایی که دارن می گن(حالا واقعیه یا نه کاری ندارم) ایرادایی هستن که با استفاده طولانی به وجود میان و قطعا نقد کننده هایی که روز های اول نهایت یکی دو هفته تست کردن بهش بر نمی خورن.
من منظورم در مورد ایرادات و مشکلات ds4 نبود .. مخاطب پستم یکی دو تا از دوستان عزیز بود

حدودا دو هفته می شه یه دسته PS4 برای پی سی گرفتم و ازش راضی هستم! واقعا نسبت به دسته های PC، مناسب و با کیفیت تر هست و ارزشش رو داره! فقط تنها یک مورد منفی نسبت به دسته های دیگه (XBOX 1 رو تست نکردم) داره و اون هم، وزن بیشتر هست! غیر از این مورد، بقیه ش حله!
نکته جالبش هم اینجاست که وقتی دسته رو به PC متصل می کنم، می تونم از پد لمسی دسته به عنوان ماوس استفاده کنم و دیگه احتیاجی نیست برم جلو پی سی :D

حدودا دو هفته می شه یه دسته PS4 برای پی سی گرفتم و ازش راضی هستم! واقعا نسبت به دسته های PC، مناسب و با کیفیت تر هست و ارزشش رو داره! فقط تنها یک مورد منفی نسبت به دسته های دیگه (XBOX 1 رو تست نکردم) داره و اون هم، وزن بیشتر هست! غیر از این مورد، بقیه ش حله!
نگفتید با کدوم مارک دسته ای مقایسه کردید اگر منظورتون دسته های معمولی تو بازاره که اصلا در حد مقایسه با DS نیستند!
و اضافه شدن 18 گرم تو DS4 نه تنها نکته منفی نیست بلکه باعث شده خوش دست تر بشه
ضمنا دسته های اکس باکس از اول سنگین وزن بودند

ycvub4f21sxlkcah6wz1.png

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: gamer1998y
نگفتید با کدوم مارک دسته ای مقایسه کردید اگر منظورتون دسته های معمولی تو بازاره که اصلا در حد مقایسه با DS نیستند!
و اضافه شدن 18 گرم تو DS4 نه تنها نکته منفی نیست بلکه باعث شده خوش دست تر بشه
ضمنا دسته های اکس باکس از اول سنگین وزن بودند

ycvub4f21sxlkcah6wz1.png

والا من مدتی دنبال یک دسته خوب برای PC بودم و هردسته ای تست می کردم، راضی کننده نبود! ولی وقتی با DS4 کار کردم، خوشم اومد! دیگه همینو انتخاب کردم! :D فکر نمی کنم تو بازار جهانی دسته هائی بهتر از DS4 و XB1 داشته باشیم! :D

به پای DS4 که چیزی نمیرسه
اما برندهایی مثل SteelSeries و Mad Catz کار درستن
lynx9 همه فن حریف :D
Mad Catz | GameSmart L.Y.N.X.9
:o واو چی چیز خفنیه . خون بالا اوردم ... فقط مسیله کیفیت و مقاومت و طول عمرشه .. اگه اوکی باشه بهترین دسته است .. مدلشم که مثل ds هست و خیلی شیک

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or