آيا سوني Dualshock 4 جديدي خواهد ساخت ؟

• Thread starter Thread starter NERO 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

NERO 7

سرباز ISA ، سر سپرده‌‌ رادك
کاربر سایت
شركت سوني در تاريخ شانزدهم ژوئن ( چهار روز پيش ) Patenet اي ( حق ثبت اختراع و امتيازات آن ) را در مورد نوع متفاوتي از دسته كنسول‌هاي PlayStation كه با نام Dualshock معروف هستند را ثبت كرد.

اين پتنت كه توسط Sony Interactive Entertainment of Japan به ثبت رسيده درباره يك مدل از دسته از كنسول PS4 است كه تغييراتي در مكان جايگيري انالوگ‌ها، چهار دكمه اصلي، D-pad و حتي دكمه‌هاي Share و Options مي‌باشد.

برخي اين حركت سوني را پاسخي به كنترلر Elite كنسول XBOX One مي دانند كه موفقيت قابل توجهي براي مايكروسافت به دست آورد و البته با توجه به قيمت 150 دلاري آن سيستم‌هايي مانند شخصي سازي‌هاي پيشرفته‌تر و گوناگون در اختيار باريكنان قرار مي‌داد.

اما بيشتر از آن كه اين مدل از دسته را پاسخي براي Elite مايكروسافت بدانيم بايد گفت شايد تنها يك بازآفريني از دسته‌هاي امروزي است و سوني هيچ طرحي براي پاسخ دادن به دسته Elite ندارد، حتي جالب آن است كه بدانيم اولين بار چنين پتنتي در جولاي 2013 ( خيلي پيش‌تر از Elite مايكروسافت ) به ثبت رسيده و مي‌توان گفت سوني به نوع اين پتنت را تمديد كرده است.

در ادامه شما را به ديدن مدل‌هاي پتنت از انواع Dualshock 4 هاي ثبت شده دعوت مي‌كنيم.

76zz5enhjo32671wlmlm.jpg

7h0rgtbfm3th29j7p6yu.jpg

e2khv3as6cwifywta0x5.jpg

منبع

دوست عزیز.:D بنده خودم دارم درس این مدارات و این‌ها رو می‌خونم.:D مطمئناً پرت نیستم از موضوع.
مشکل این‌جاست در این اردر قیمت (دسته‌ای که به تنهایی ۴۰ دلار فروش می‌ره) می‌شد دسته‌ای بهتر از نظر کیفیت ساخت همون‌طور که خود سونی قبلاً با تکنولوژی قدیمی‌تر ساخته. یک سری از تصمیم‌هایی که سر این دسته گرفته شدن تصمیم‌هایی بودن که به کیفیت کلی دسته لطمه زده چون پرخرج بودن(مثل اون تاچ‌پد) که باعث شدن سونی از کیفیت کلی کار بزنه تا خرجش کمتر شه.
چیزی که شاید زیاد بهش توجه نداری اینه که مردم دنبال نوآوری و چیزهای جدید هستن. اینکه میشد همون دسته قبلی رو با همون شکل و یکم باتری بهتر و کیفیت بهتر ساخت یه تصمیم اشتباهه. ولی این هم که در مجموع قضایا کنترلر PS3 تو بعضی از مسائل مثل باتری بهتر بوده هم شکی نیست. ولی این مثل این میمونه بگی عمر گوشی های قدیمی یه هفته بود و گوشی های جدید نهایت 1 روز پس گوشی های جدید بدن!
این چیز بدیهی ـی نیست اونطور که شما میگی.:D این میشه دزدی فی‌الواقع. البته شما منظورت چیز دیگری بود ولی این جمله‌ای که شما گفتی غیراخلاقی و غیرقانونیه.:D برای همین ما سازمان‌های کنترل کیفیت و استاندارد داریم تا کسی بخاطر سود بیشتر ماله نکشه روی کارش.
در واقع سونی به جای این که طرح کلیش رو کم خرج‌تر کنه از مواد اولیه کم خرج‌تر استفاده کرد(پلاستیک نامرغوب در مقایسه با دسته‌های نسل قبل) در صورتی که می‌تونست طرح خودشو کم خرج‌تر بکنه(حذف تاچ‌پد و LED و صبر کردن برای وقتی که بتونه با قیمت معقول با کیفیت معقول بدتش بیرون) یا اون‌ها رو کم خرج‌تر دربیاره.

نقدهای اولیه توسط سایت‌ها از این دسته مثبت بود ولی بعد از ۳ سال خیلی از یوزربیس PS4 از دسته می‌نالن به خاطر عموماً مشکل باطری و اون کیفیت کمتر دکمه‌ها به خصوص.
جمله من خیلی ساده و بدیهی بود. تو هیچ چیزی نمیان از بهترین قطعات و پرخرج ترین مواد اولیه استفاده کنن! تو هیچ چیزی. اینکه میخوای جمله منو اونطور که دوست داری برداشت کنی خب قضیش جداست.
در مورد LED و تاچ پد و اسپیکر و غیره هم به سیاست و تصمیم سونی برمیگرده. شاید در مجموع با بازخورد منفی روبرو بشه و تو کنترلر بعدی از بعضی از اینا استفاده نکنه یا عوضشون کنه ولی خیلی ها از جمله من مشکل خاصی از این بابت ندارن.

بهترین کنترل قرن تو دنیا DS4 هستش.قژ قژ هم با الکل حل میشه و دیگه تکرار نمیشه.
شما گوگل یه سرچ بکنی بد نیست با دسته N64، گیم کیوب، ایکس باکس ارجینال و... آشنا میشی
با همین بهترین دسته قرن پدرم درمیومد یه بازی fps بازی کنم. همینه که اکثر اوقات بازیهای fps رو کنسول رقیب متای بیشتری داشتن (مولتیها) منظورمم کلیه (از پلی1 تا 4 چون تفاوت خاصی تو طراحی نداشتن) و از نظر طراحی
در مورد مشکلاتش هم آخه مشکلاتش یکی دو تا نیستن وقتی کیفیت ساختش کلا پایینه. دکمه L3 و R3 رو من تو هر دسته ای با سلام صلوات میزدم. یا بعضی از بازی ها که هی چرخوندن آنالوگ میخواستن. آنالوگش کلا خیلی زود خراب میشه. وضعیت دکمه های ماشه L1, L2, R1,R2 هم که باز همینطور بود تقریبا
خود کنسول سونی خوبه ولی به شخصه باز بخوام کنسولش رو بگیرم در صورتیه که یا دسته رو تغییر داده باشه یا یه جوری بشه یه دسته دیگه بهش وصل کرد.
فن باشید ولی منطقی... عوض به به و چه چه رک و راست ایرادات رو ببینید همینه که 4 نسله پشت سر هم همین دسته رو تحویلتون میدن. مقایسه دسته Xbox هم که پاش هی وسط کشیده میشه خنده داره با DS... دسته 360 اگه مشکلی داشته برمیگرده به کیفیت کلی ساخت که بعضی مدل های 360 هم خود کنسول کیفیت ساخت خوبی نداشت ولی One هم کیفیت ساخت خوبی داره هم طراحیش محشره (همونطور که قبلا هم اینطور بود) هیچ وقت اولین باری که Halo 3 بازی کردم رو یادم نمیره... کلا هنگ کرده بودم چطور یه دسته میتونه چنین عمل کرد روونی تو یه بازی فرست پرسون داشته باشه.

آخرین ویرایش:
من نمیدونم فاز شما چیه؟
دسته ps4 بده؟جک قرن میگید؟؟
دایی من ی ادم بسیار شلخته ای هست که هر وسیله ای بدی بهش تا ۲ ماه نشده دهنشو سرویس میکنه،از گوشی اپلش بگیر تا ماشینش.ولی با این حال ۱ سالی میشه ps4 داره با این شرایط نه کنسول نه خود دسته کوچک ترین مشکلی پیدا نکرده.پس خواهشا در مورد دسته ps4 جک نگید

من نمیدونم فاز شما چیه؟
دسته ps4 بده؟جک قرن میگید؟؟
دایی من ی ادم بسیار شلخته ای هست که هر وسیله ای بدی بهش تا ۲ ماه نشده دهنشو سرویس میکنه،از گوشی اپلش بگیر تا ماشینش.ولی با این حال ۱ سالی میشه ps4 داره با این شرایط نه کنسول نه خود دسته کوچک ترین مشکلی پیدا نکرده.پس خواهشا در مورد دسته ps4 جک نگید
آفرین به دایی شما که جک نمیگه.
فروم محل نظره. خوشتون نمیاد جای خوندن جک برین جای دیگه با داییتون بازی کنید

آنالوگ DS4 که آشغاله. ماله من سه سوت خراب شد. در صورتی که DS3 بعد ان سال و با اینکه کلیه بچه های فامیل باهاش بازی میکردن و میجویدنش آخ نگفت. منتها DS4 آنالوگ هاش معولم نیست جنسش چیه زود نابود میشه. ماله منم یکیش سه سوته به اف رفت.

بحث کیفیت دسته PS4 شد، خوشبختانه من با آنالوگ و این جور چیزا که خیلی ها مشکل دارن درگیری نداشتم، ولی دکمه R2 از همون ماه های اول به فنا رفت! :D از نظر کارکرد هیچ مشکلی نداره، ولی یه صدای اعصاب خوردکنی میده و قژ قژ میکنه.
کلا از نظر خوش دستی واقعا عالیه و با اختلاف زیاد بهترین دسته سونی هست، ولی کیفیتش میتونست بهتر باشه.

بهترین کنترل قرن تو دنیا DS4 هستش.قژ قژ هم با الکل حل میشه و دیگه تکرار نمیشه.

احتمالا ورود الکل به شرکت سونی ممنوع شده. وگرنه خود سونی الکل میزد و دیگه این جوری دسته هاش قیژ ویژ نمی کرد:think:

واقعا بهتر نیست :D
کیفیت ساختش خوب نیست هرجور مقایسه کنی. من اصلا به حالتش کار ندارم. ولی کیفیت ساختش اصلا جالب نیست
به نظر من اگر صدای L R ها به حساب نیاد چون شانسیه فکر کنم راه حل هم داره. انالوگ هم به حساب نیاد چون راه حل کم هزینه داره . در این صورت بهترینه. البته میدونم قبول نداری حق هم داری:D
خوش دستی و مجموع امکاناتتش به معنای واقعی عالیه. به غیر از انالوگ ها و L R کیفیت باقی قطعات حرف نداره.

كيفيت دسته هايي كه دوستان جدا خريدن و روي كنسول نبوده خوبه ؟
دسته باندل من L R در حدی صدا میده که کسی جز خودم استفاده میکنه همش احساس میکنم دسته داره میشکنه:D
ولی دسته ای که جدا خریدم گوش شیطون کر هیچ مشکلی نداره و عالیه.:D

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
آفرین به دایی شما که جک نمیگه.
فروم محل نظره. خوشتون نمیاد جای خوندن جک برین جای دیگه با داییتون بازی کنید
تو هم برو با xbox بازی کن دخالتم نکن تو کار سونی بازا،تو هم دوس داری میتونی بیای با هم بازی کنیم،بیا نترس کاریت نداریم خخخخ

درسته فروم جای تبادل نظره .. ولی منشا اون نظر از کجا میاد جای تردید داره ..برید چهار تا نقد که برای ds4 نوشتن بخونید بعد بیاید فکت صادر کنید
جدی جدی واسه دسته هم بریم نقد بخونیم؟ زوایای پنهانی داره که فقط منتقدان حرفه ای که سالها با دسته کار کردن میفهمن؟

تو هم برو با xbox بازی کن دخالتم نکن تو کار سونی بازا،تو هم دوس داری میتونی بیای با هم بازی کنیم،بیا نترس کاریت نداریم خخخخ
دوست عزیز یه نکته ای رو یادت رفته مثل اینکه: اینجا اینستاگرام نیست:) می شینیم مثل افراد بالغ با هم بحث می کنیم، اگه چیزی هم نداریم به بحث اضافه کنیم ساکت می شینیم نگاه می کنیم:)

درسته فروم جای تبادل نظره .. ولی منشا اون نظر از کجا میاد جای تردید داره ..برید چهار تا نقد که برای ds4 نوشتن بخونید بعد بیاید فکت صادر کنید
من خودم اصلا DS4 دستم نگرفتم و نمی دونم کیفیتش چطوریه و بحثی در این مورد ندارم، ولی ایرادایی که دارن می گن(حالا واقعیه یا نه کاری ندارم) ایرادایی هستن که با استفاده طولانی به وجود میان و قطعا نقد کننده هایی که روز های اول نهایت یکی دو هفته تست کردن بهش بر نمی خورن.

• Like
Reactions: vaan 2
به نظر من اگر صدای L R ها به حساب نیاد چون شانسیه فکر کنم راه حل هم داره. انالوگ هم به حساب نیاد چون راه حل کم هزینه داره . در این صورت بهترینه. البته میدونم قبول نداری حق هم داری:D
خوش دستی و مجموع امکاناتتش به معنای واقعی عالیه. به غیر از انالوگ ها و L R کیفیت باقی قطعات حرف نداره.

دسته باندل من L R در حدی صدا میده که کسی جز خودم استفاده میکنه همش احساس میکنم دسته داره میشکنه:D
ولی دسته ای که جدا خریدم گوش شیطون کر هیچ مشکلی نداره و عالیه.:D

اونی که تو جعبس قشنگ از همه جاش واسه پایین آوردن قیمت زدن :D
مساله اینه دسته جدا قشنگ چیزیه که باید باشه. کیفیت و ایناش استاندارده. ولی باندل واقعا خوب نیست. اصلا یه چیزیه که همه فکر کنم قبول دارن بعده چند وقت استفاده مداوم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or