آيا سوني Dualshock 4 جديدي خواهد ساخت ؟

• Thread starter Thread starter NERO 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

NERO 7

سرباز ISA ، سر سپرده‌‌ رادك
کاربر سایت
شركت سوني در تاريخ شانزدهم ژوئن ( چهار روز پيش ) Patenet اي ( حق ثبت اختراع و امتيازات آن ) را در مورد نوع متفاوتي از دسته كنسول‌هاي PlayStation كه با نام Dualshock معروف هستند را ثبت كرد.

اين پتنت كه توسط Sony Interactive Entertainment of Japan به ثبت رسيده درباره يك مدل از دسته از كنسول PS4 است كه تغييراتي در مكان جايگيري انالوگ‌ها، چهار دكمه اصلي، D-pad و حتي دكمه‌هاي Share و Options مي‌باشد.

برخي اين حركت سوني را پاسخي به كنترلر Elite كنسول XBOX One مي دانند كه موفقيت قابل توجهي براي مايكروسافت به دست آورد و البته با توجه به قيمت 150 دلاري آن سيستم‌هايي مانند شخصي سازي‌هاي پيشرفته‌تر و گوناگون در اختيار باريكنان قرار مي‌داد.

اما بيشتر از آن كه اين مدل از دسته را پاسخي براي Elite مايكروسافت بدانيم بايد گفت شايد تنها يك بازآفريني از دسته‌هاي امروزي است و سوني هيچ طرحي براي پاسخ دادن به دسته Elite ندارد، حتي جالب آن است كه بدانيم اولين بار چنين پتنتي در جولاي 2013 ( خيلي پيش‌تر از Elite مايكروسافت ) به ثبت رسيده و مي‌توان گفت سوني به نوع اين پتنت را تمديد كرده است.

در ادامه شما را به ديدن مدل‌هاي پتنت از انواع Dualshock 4 هاي ثبت شده دعوت مي‌كنيم.

76zz5enhjo32671wlmlm.jpg

7h0rgtbfm3th29j7p6yu.jpg

e2khv3as6cwifywta0x5.jpg

منبع

من دسته ای که رو خود کنسول بود کاملا اوکیه ولی اون یکی که طراحی باندل داره دکمه های L1 و R1 گیر دارن و پدال ها هم قیژ قیژ میکنن ولی در کل واقعا دسته با کیفیتیه و وقتی دسته x1 رو بعدش گرفتم دستم تو دست خیلی راحت بود ولی جنسش واقعا به نسبت دسته ps بی کیفیت بود ولی با پدالاش حال کردم .

من نمیدونم چطور بگم به شما ؟! دسته سفیده برای همین اگر کوچکترین ترکی برداره بخاطر جرمی که روی دسته و لای درز ها جمع میشه مشخص میشه ، رنگ این جرم ها سیاهه در نتیجه اگر دسته سیاه باشه مشخص نمیشه !
نورش هم توی اتاق تاریک توی تلویزیون تازتاب میکنه !!! آخر دنیا نیست ، اما مسخرست !!!! تنها استفادش توی PS eye هست ، ولی باید روشن باشه همیشه ! اما نظر شخصیم بود (تازه من حرفی از خاموش کردنش نگفتم ، فقط گفتم برای من رنگ آبیش سوخته ، همین)

پروردگارا آخه من چی بگم ! از چی به چی میرسن :((

من یه پست دادم ، راجع به تجربه شخصیم از این کنترولر و مشکلاتی که شخصا دیدم و حس کردم گفتم ؛ شماها حمله کردین جوری که انگار به خدا و پیامبر توهین کردم ، و میخواین من رو قانع کنید که چیزی که با چشم خودم دیدم و حس کردم اشتباهه ؛ اونوقت وقتی میگم فن ناراحت میشید ! خوب اگه به این نمیگین فن بودن به چی میگین ؟

نفهمیدم، یعنی شما داری میگی دسته من ترک داره چون رنگش سیاهه نمیبینمش؟
نمیدونم شاید شما دسته منو بهتر از خود من دیدی!

درباره Light Bar هم نظرمو گفتم، دیگه تکرار مکررات نمیکنم( PS Eye هم به زودی با عرضه PS VR خیلی بیشتر به چشم میاد، چون فقط با PS Eye کار میکنه)

درباره اختلال هم شاید منظورمو بد رسوندم
منظورم این بود که این مورد تقصیر سونی نیست، چون فقط مربوط به دسته نیست
حالا اگه درستش کردن که چه بهتر

به هر حال هر وسیله ای خراب میشه و هیچ وسیله ای تو دنیا نیست که بینقص باشه یا هیچ وقت خراب نشه! منم نگفتم این موارد کلاً وجود نداره!
حالا شانس شما این موارد برای شما پیش اومده (ترک خوردن و سوختن رنگ آبی که واقعا مورد نادریه (که امیدوارم دیگه پیش نیاد))، اما دلیل نمیشه که کیفیت کلی دسته رو زیر سوال ببری و بگی کلاً پایینه، پستای دوستان رو هم که دیدی اکثرا مشکلی نداشتن، مثل خود من
اگرم این مشکلات برای من پیش اومده بود اولین کسی که شکایت میکرد خود من بودم، کاری هم به فن بودنو اینا ندارم.

در آخرم امیدوارم سونی یه دسته ی بینقص اونجوری شما میخواید تولید کنه، کیه که از کیفیت بهتر بدش بیاد؟!

دیگه هم بحثو ادامه نمیدم، قضاوت با دوستان

موفق باشید

• Like
Reactions: F.3.R.Y.X
نفهمیدم، یعنی شما داری میگی دسته من ترک داره چون رنگش سیاهه نمیبینمش؟
نمیدونم شاید شما دسته منو بهتر از خود من دیدی!
شما تا الان داشتین دقیقا همین رو به من میگفتین !!! دارین به من میگین این خط خود کنترولرم هست و من نمیدونم ترک کنترولر چه شکلیه (:|

منم فقط میگم کیفیت رو بهتر کنه ، توی پست اولم هم نگفته بودم کیفیتش پایینه گفتم کیفیتش رو بهتر کنه ، به قول خودت کیه که از کیفیت بالاتر بدش بیاد ! :D

خداوکیلی راستشو بگو سر دارک سولز ۳ یا شاید بازی دیگه... چند بار دسته رو پرت کردی این ور و اونور

سر آسونترین بازی توی سری سولز دسته رو پرت کنم ؟! آخر بازی جوری over-level شده بودم که باس آخر واسم مثل puppy بود :D وقتی از بازی ها عصبانی میشم به شرکت های سازندشون فحش میدم ، واقعا اعصاب آدم رو آروم میکنه x-(

• Like
Reactions: Grand Theft
شما تا الان داشتین دقیقا همین رو به من میگفتین !!! دارین به من میگین این خط خود کنترولرم هست و من نمیدونم ترک کنترولر چه شکلیه (:|

منم فقط میگم کیفیت رو بهتر کنه ، توی پست اولم هم نگفته بودم کیفیتش پایینه گفتم کیفیتش رو بهتر کنه ، به قول خودت کیه که از کیفیت بالاتر بدش بیاد ! :D

بله خب هنوزم میگم، اون دوتا خط که عکسشو گذاشتین دسته منم داره، هر دو سمت هم داره. همه دسته ها دارن اونا رو
اگر جز اونا خط دیگه ای بود یعنی ترک داره
که خدارو شکر ماله من نداره بعد از این همه مدت و استفاده زیاد!

در کل من یکی که از کیفیتش بسیار راضیم، ولی خب به قول معروف کیفیت بالاتر، زندگی بهتر:D

مثلا نمیخواستم ادامه بدم:|

تنها مشکل من با دسته ps4 همین روکش آنالوگ هاست که البته اونم بعد دوسال خراب شده یکم.هیچ مشکل دیگه ای باهاش نداشتم.
یه سوال:من وقتی دسته ps4 دستم میگیرم پ,دستم زیاد عرق میکنه این میتونه دلیل مشکل بدنه دسته باشه؟

تنها مشکل من با دسته ps4 همین روکش آنالوگ هاست که البته اونم بعد دوسال خراب شده یکم.هیچ مشکل دیگه ای باهاش نداشتم.
یه سوال:من وقتی دسته ps4 دستم میگیرم پ,دستم زیاد عرق میکنه این میتونه دلیل مشکل بدنه دسته باشه؟
از منم زياد عرق ميكنه روكش دسته زدم ولي مزاحمت براي دكمه ها و analog ايجاد ميكرد اون قسمتهاي مزاحم رو كندم :D

• Like
Reactions: BitsandBytes

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or