آيا سوني Dualshock 4 جديدي خواهد ساخت ؟

• Thread starter Thread starter NERO 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

NERO 7

سرباز ISA ، سر سپرده‌‌ رادك
کاربر سایت
شركت سوني در تاريخ شانزدهم ژوئن ( چهار روز پيش ) Patenet اي ( حق ثبت اختراع و امتيازات آن ) را در مورد نوع متفاوتي از دسته كنسول‌هاي PlayStation كه با نام Dualshock معروف هستند را ثبت كرد.

اين پتنت كه توسط Sony Interactive Entertainment of Japan به ثبت رسيده درباره يك مدل از دسته از كنسول PS4 است كه تغييراتي در مكان جايگيري انالوگ‌ها، چهار دكمه اصلي، D-pad و حتي دكمه‌هاي Share و Options مي‌باشد.

برخي اين حركت سوني را پاسخي به كنترلر Elite كنسول XBOX One مي دانند كه موفقيت قابل توجهي براي مايكروسافت به دست آورد و البته با توجه به قيمت 150 دلاري آن سيستم‌هايي مانند شخصي سازي‌هاي پيشرفته‌تر و گوناگون در اختيار باريكنان قرار مي‌داد.

اما بيشتر از آن كه اين مدل از دسته را پاسخي براي Elite مايكروسافت بدانيم بايد گفت شايد تنها يك بازآفريني از دسته‌هاي امروزي است و سوني هيچ طرحي براي پاسخ دادن به دسته Elite ندارد، حتي جالب آن است كه بدانيم اولين بار چنين پتنتي در جولاي 2013 ( خيلي پيش‌تر از Elite مايكروسافت ) به ثبت رسيده و مي‌توان گفت سوني به نوع اين پتنت را تمديد كرده است.

در ادامه شما را به ديدن مدل‌هاي پتنت از انواع Dualshock 4 هاي ثبت شده دعوت مي‌كنيم.

76zz5enhjo32671wlmlm.jpg

7h0rgtbfm3th29j7p6yu.jpg

e2khv3as6cwifywta0x5.jpg

منبع

ترک نشونه فشار بیش از حده که توصیه میکنم اروم تر باشین هنگام بازی
رنگ ابی سوخت ابهام داره.. الان یعنی ابی سوخت قرمز و سایر رنگها نسوخت یا چیز دیگه... ابهام رو برطرف کن خلاصه
اینکه بعد از هر دست باید شارژش کنی هم باز نگران ککندس چون هر 1-2 ساعت بهتره پاشی از جلو تی وی یه استراحتی بدی بخودت اینجوری 7-6 مدام نشستن (یه دست) اصیل مفید نیست برات...
-------------------------------------------------------------
DS4 بهترین کنترلری بودخ که سونی طراحی کرده...اگه مدل بتری بتونه بده چرا که نه!!!

شما فن ها باعث میشین زندگی لذت بخش باشه !!!! :-t

با 360 نزدیک 6 سال بازی کردم و ترک نخورد (چند بار هم سر Dark souls دسته رو پرت کردم توی دیوار /:)) ، با PS4 یک سال و نیم بازی کردم (8 تا بازی) ترک خورد ؛ اون وقت مال فشاره ؟!
سعی میکنم با زبان ساده تر بگم که متوجه بشین ، از بیــــــــــــــن رنگ ها ـــــــــــــی مختلف دستـــــــــــــــه ، رنگ آبـــــــــــــی سوخت (کلمه سوخت توی این جمله به معنی خراب شد و از کار افتاده هست نه آتش گرفتن ؛ خواستم دوباره سردرگم نشی !!!) (سردرگم یعنی گیج شدن ، خواستم ابهامی پیش نیاد براتون)(ابهام یعنی شک و دوگانگی ؛ تا ابد میشه پیش رفت :-bd)
حتما این پیشنهاد شما رو گوش میدم ، شاید این پیشنهادتون بصورت جادویی شارژدهی 6 ساعته ی دسته رو افزایش بده و مشکل باتری ضعیف دسته رو برطرف کنه =D>

یادمه برای PS3 یکی از بچه ها (قاعدتا فن سونی بود) وقتی دید توی Kill zone بمب رو میشه با چرخوندن دسته فعال کرد کف و خون قاطی کرد و جلوی کنسول نماز آیات خوند !!!!!^:)^

خوب دسته مشکل داره نمیدونم چرا بعضی ها فکر میکنن مشکلات اینجوری رو که میگیم داریم کفر میگیم !!! کافیه یه سرچ کنین توی اینترنت و میبینین که من تنها کسی نیستم که این مشکلات رو دیدم (البته فکر کنم تنها کسی هستم که تمام این مشکلات رو با هم دیدم :D)

واقعا شما این مشکلا رو دارین پس چرا دسته های که ما تو کلوپ یکی از بچه ها داریم این جوری نمیشن از صبح تا شب هم در حال کارند( بعد یک سال دسته ترک برده؟؟؟مرد حسابی باهاش قندم میشکستی ترک نمیبرد خدا میدونه کی زده داقونش کرده میگه دسته کیفیت نداره ) بی خیال بابا فقط شما که ps4ندارین
دادا نگفتم که دسته از وسط نصف شده که !!!! کنارش دوتا ترک کوچیک خورده و چون سفیده کاملا مشخصه اگه دسته سیاه بود اصلا معلوم نمیشد ! به شما جماعت که نمیشه چیزی ثابت کرد ! اینم عکسش . . .
در ضمن بازم میگم یه سرچ تو اینترنت نشون میده که این مشکلات رو ما از توی هوا در نمیاریم . . .

1- باتری
2- بدنه ضعیف
3- چراغ بی مصرف
4- اختلال اتصال بخاطر روتر نزدیک به کنسول

تمام اینایی که من گفتم مشکلات شناخته شده ی DS4 هستن ، حالا کجای کار زیاده روی کردم و مشکلات الکی درست کردم خدا عالمه !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SiminSecret
من کنسولم لانچه این مشکلاتی که دوستمون گفت اغراقه و نادرست...به هر دلیلی...
ولی خوب خوشحال میشم سونی واقعا کیفیت کنترلر رو ببره بالاتر.
جنس روی انالوگا خوب نیست (البته من دستم عرق نمیکنه و چیزی نشده واسه من)
دکمه های R2-L2 گیز گیز رو داره واسه منم و حس بدی بهم میده.
این چراغ لعنتی رو بشه خاموش کرد که دسته بیشتر شارژ نگه داره.
از همه مهم تر! توی FPS بازی کردن واقعا با انالوگا مشکل دارم و گاهی انگشتام بهم میخوره! مدل XBOX کنه راحت بشیم یا دور تر کنه از هم.

• Like
Reactions: Skull Knight

با 360 نزدیک 6 سال بازی کردم و ترک نخورد (چند بار هم سر Dark souls دسته رو پرت کردم توی دیوار /:)) ، با PS4 یک سال و نیم بازی کردم (8 تا بازی) ترک خورد ؛ اون وقت مال فشاره ؟!
سعی میکنم با زبان ساده تر بگم که متوجه بشین ، از بیــــــــــــــن رنگ ها ـــــــــــــی مختلف دستـــــــــــــــه ، رنگ آبـــــــــــــی سوخت (کلمه سوخت توی این جمله به معنی خراب شد و از کار افتاده هست نه آتش گرفتن ؛ خواستم دوباره سردرگم نشی !!!) (سردرگم یعنی گیج شدن ، خواستم ابهامی پیش نیاد براتون)(ابهام یعنی شک و دوگانگی ؛ تا ابد میشه پیش رفت :-bd)
حتما این پیشنهاد شما رو گوش میدم ، شاید این پیشنهادتون بصورت جادویی شارژدهی 6 ساعته ی دسته رو افزایش بده و مشکل باتری ضعیف دسته رو برطرف کنه =D>

یادمه برای PS3 یکی از بچه ها (قاعدتا فن سونی بود) وقتی دید توی Kill zone بمب رو میشه با چرخوندن دسته فعال کرد کف و خون قاطی کرد و جلوی کنسول نماز آیات خوند !!!!!^:)^

خوب دسته مشکل داره نمیدونم چرا بعضی ها فکر میکنن مشکلات اینجوری رو که میگیم داریم کفر میگیم !!! کافیه یه سرچ کنین توی اینترنت و میبینین که من تنها کسی نیستم که این مشکلات رو دیدم (البته فکر کنم تنها کسی هستم که تمام این مشکلات رو با هم دیدم :D)

دادا نگفتم که دسته از وسط نصف شده که !!!! کنارش دوتا ترک کوچیک خورده و چون سفیده کاملا مشخصه اگه دسته سیاه بود اصلا معلوم نمیشد ! به شما جماعت که نمیشه چیزی ثابت کرد ! اینم عکسش . . .
در ضمن بازم میگم یه سرچ تو اینترنت نشون میده که این مشکلات رو ما از توی هوا در نمیاریم . . .

1- باتری
2- بدنه ضعیف
3- چراغ بی مصرف

تمام اینایی که من گفتم مشکلات شناخته شده ی DS4 هستن ، حالا کجای کار زیاده روی کردم و مشکلات الکی درست کردم خدا عالمه !

اینایی که تو عکسه ترک نیستا :| اونور دسته رو هم ببینی دقیقا اینارو داره :| اگرم زیادی معلومه شاید خیلی افتاده از دستتون و اینچوری شده وگرنه منم میگم دسته ها اصلا به بی کیفیتی نیست که من ناراضی باشم و خودم 24ی دارم بازی میکنم و خیلی هم از دستم افتاده ولی هیچیش نشده برخلاف PS3 که من 2 بار از دستم میوفتاد مرخص میشد دسته و یکی دیگه میخریدم :| بوده سالی که 3 تا دسته خریدم برا PS3 همشونم تو 1 سال نابود شدن :|

من تنها مشکلم با دسته ها Analog Stick هاشه که جنسش مزخرفه :D هم وقتی دستم رو میزارم حس خوبی نمیده هم اینکه داره پاره میشه :| البته من اکثر وقتا ناخونم اونقدری بلنده که این بیچاره هارو نوازش های وحشتناکی میکنه ولی کلا جنسشون مزخرف هم هست

1- باتری
2- بدنه ضعیف
3- چراغ بی مصرف

عزیز شما حتی نمیدونی اونا اصلا ترک نیستن، بعد به بقیه انگ فن بودن میچسبونی؟
همه دسته ها اینارو دارن، مدلشه
ماله منم داره

باطریشم که تا 7-8 ساعت کار میده، هیچکس هم 7- 8ساعت یه سر بازی نمیکنه پس مشکلی نداره

اون چراغ هم من و کلی دیگه باهاش حال میکنیم، واسه PS Camera هم کاربرد داره

اون اختلال هم ممکنه واسه هر وسیله بیسیم پیش بیاد، به عنوان مثال هدست بیسیم من توی صداش گاهی وقتا اختلال ایجاد میشد که بعد فهمیدم از مودمه

من و برادرم دو سال و نیمه داریم یه سر استفاده میکنیم هیچ مشکلی هم ندیدیم، تازه من رو PC هم استفاده میکنم

هر چی هم شد انگ فن بودن به بقیه نچسبونید خواهشا

بنظرم جنس و خود analog خوب نيست اوليو كه محافظ استفاده كردم كه بهتره اتفاقا به شما هم توصيه ميكنم حتما استفاده كنيد خود analog رو هم از روي برد برداشتم يه dg تعبيه نمودم :D اما بخاطر اينكه جنس analog جديد درجه ٢ بود بدترشده باطري دسته هم ميزان شارج دهيش زياد نيست حتما بخاطر LED هست ميشد خاموشش كرد خوب بود

• Like
Reactions: gamer1998y
عزیز شما حتی نمیدونی اونا اصلا ترک نیستن، بعد به بقیه انگ فن بودن میچسبونی؟
همه دسته ها اینارو دارن، مدلشه
ماله منم داره

باطریشم که تا 7-8 ساعت کار میده، هیچکس هم 7- 8ساعت یه سر بازی نمیکنه پس مشکلی نداره

اون چراغ هم من و کلی دیگه باهاش حال میکنیم، واسه PS Camera هم کاربرد داره

اون اختلال هم ممکنه واسه هر وسیله بیسیم پیش بیاد، به عنوان مثال هدست بیسیم من توی صداش گاهی وقتا اختلال ایجاد میشد که بعد فهمیدم از مودمه

من و برادرم دو سال و نیمه داریم یه سر استفاده میکنیم هیچ مشکلی هم ندیدیم، تازه من رو PC هم استفاده میکنم

هر چی هم شد انگ فن بودن به بقیه نچسبونید خواهشا
خوب پس ظاهرا این ترک هایی که "مدلشه" رو یک طرفش تا نصفه گذاشتن و اونطرفش تا آخر ترک خورده و دسته دومی هم که ماه قبل گرفتم اینا رو نداره !!! اصلا بخاطر دسته جدیده که متوجه اینا شدم . . . (توی مدلش دوتا خط تزئینی داره ، اینو قبول دارم ، اما این خط ها فقط تزئینی هستن ، برای من همین خط ها ترک برداشتن و باز شدن ، اگر من این دسته رو الان باز کنم از روی همین خط ها میشکنه و دیگه نمیشه بستش ، در واقع یک ضعف ساختاری توی دسته هست بخاطر این خط های تزئینی ؛ حالا یا عمدا گذاشتن یا سهوا . . . کلا این DS4 علاوه بر چهار تا پیچش ، یه پرس خیلی محکمی هم داره باز کردن پیچ هاش مشکلی نداره اما اگه بخوام پرسش رو باز کنم (باید خیلی زور زد) صد در صد همین جایی که خط هاش ترک خوردن باز میشه و دیگه نمیشه دسته رو درست بست . . .
پس به حال کردنت با بی استفاده ترین features توی یه وسیله ی الکتریکی ادامه بده . . .
منم نگفتم دلیلش اختلالش رو نمیدونم ، فقط دارم میگم این اختلال وجود داره و بخاطرش نمیتونم مودم رو با کابل به کنسول وصل کنم (برای سرعت بهتر)
قرار نیست تمام کسایی که از یک وسیله استفاده میکنن عینا تمام مشکلاتش رو ببینن ، من مشکلاتی که برای من داشت رو دارم میگم ؛ ظاهرا شما بهتر از من تجربه ی من با این دسته رو میدونین 8-| قرار نیست اینایی که من میگم برای همه اتفاق افتاده باشه ، من دارم راجع به تجربه شخصی خودم با این دسته میگم ، تجربه شخصی ، بعوان مصرف کننده این محصول راضی هستم اما انتظار بیشتری هم دارم ؛ داری میگی تجربه شخصی من از این محصول حقیقت نداره ، این همه ملتی هم که توی اینترنت همین مشکلات رو داشتن دروغ میگن و انتظار داری بهتون نگم فن !!!!!!

اینایی که تو عکسه ترک نیستا :| اونور دسته رو هم ببینی دقیقا اینارو داره :| اگرم زیادی معلومه شاید خیلی افتاده از دستتون و اینچوری شده وگرنه منم میگم دسته ها اصلا به بی کیفیتی نیست که من ناراضی باشم و خودم 24ی دارم بازی میکنم و خیلی هم از دستم افتاده ولی هیچیش نشده برخلاف PS3 که من 2 بار از دستم میوفتاد مرخص میشد دسته و یکی دیگه میخریدم :| بوده سالی که 3 تا دسته خریدم برا PS3 همشونم تو 1 سال نابود شدن :|

من تنها مشکلم با دسته ها Analog Stick هاشه که جنسش مزخرفه :D هم وقتی دستم رو میزارم حس خوبی نمیده هم اینکه داره پاره میشه :| البته من اکثر وقتا ناخونم اونقدری بلنده که این بیچاره هارو نوازش های وحشتناکی میکنه ولی کلا جنسشون مزخرف هم هست
واقعا دسته از دستت میافته ؟ آخه برای چی ؟ یعنی من این دسته رو برای چی باید بندازم ؟ جدا نمیفهمم چرا ممکنه کنترولر از دست کسی بیافته !!!! /:) البته در مقایسه با DS3 کاملا قبول دارم ، خیلی کیفیتش بالاتر رفته ، اما از انتظارات شخصیم پایینرته . . .
این خطی که دارم میگم ، یک طرفش تا نصفه ترک خورده و اون طرف تا آخر رفته ، مگه میشه مدلش اینطوری باشه ، تازه دسته جدیدم هم این ترک ها رو نداره . . . اون بالا توضیح دادم ، خط های تزئینی رو همه دسته ها داره ، اما برای من همین خط ها ترک خورده و باز شده . . .

آخرین ویرایش:

فرشاد جان تو نصف روز تو بازی سنتری نصف دیگشم در حال تحقیق برای مطلب میگردی بزاری تو سایت :Dبعد چطور 24ساعته هم بازی میکنی :-?توضیح هم قبول نمیکنم فقط میتونی دعوتم کنی خونتون یه 24ساعت با هم گیم بزنیم تا باور کنم:-bd8->

فرشاد جان تو نصف روز تو بازی سنتری نصف دیگشم در حال تحقیق برای مطلب میگردی بزاری تو سایت :Dبعد چطور 24ساعته هم بازی میکنی :-?توضیح هم قبول نمیکنم فقط میتونی دعوتم کنی خونتون یه 24ساعت با هم گیم بزنیم تا باور کنم:-bd8->

وقتی دارم برا Dungeon و Raid صبر میکنم معمولا میام اینجا :D برو PSNم رو ببین 24ی در حال بازیم :D مطلب برا اینجا هم تحقیق نمیخواد فقط تو تاپیک XV هستم که اونم خبرا بهم الهام میشن :D

میتونی همین الان بری Final Fantasy XIV رو بگیری 24 ساعت که هیچی 48 ساعت یه تِک باهات بازی میکنم :D

• Like
Reactions: gamer1998y
اون نور آبی لامپ نیست که بسوزه داداش LED هستش.تا الانم کسی نگفته نور آبیم سوخته.
دسته چندین بار هم از دست من افتاده و هنوز بعد 2 سال عین پلنگ کار میکنه.بعید بدونم کسی از من هم بیشتر بازی کرده باشه.
شارژ کم نگه داشتن مال مدلها قدیمیتر بود و تو سری جدید دسته ها بهینه تر شدند ولی به نظر من هم ماندگاری باطریش کمه و دو روزی یکبار شارژ میکنم میشه این بازه رو به هفته ای یکبار رسوند.
مشکل اینجاست برخی "تجربه شخصی" خودشون رو فکت جا میزنن.

• Like
Reactions: Solidsnake_1
خوب پس ظاهرا این ترک هایی که "مدلشه" رو یک طرفش تا نصفه گذاشتن و اونطرفش تا آخر ترک خورده و دسته دومی هم که ماه قبل گرفتم اینا رو نداره !!! اصلا بخاطر دسته جدیده که متوجه اینا شدم . . . (توی مدلش دوتا خط تزئینی داره ، اینو قبول دارم ، اما این خط ها فقط تزئینی هستن ، برای من همین خط ها ترک برداشتن و باز شدن ، اگر من این دسته رو الان باز کنم از روی همین خط ها میشکنه و دیگه نمیشه بستش ، در واقع یک ضعف ساختاری توی دسته هست بخاطر این خط های تزئینی ؛ حالا یا عمدا گذاشتن یا سهوا . . . کلا این DS4 علاوه بر چهار تا پیچش ، یه پرس خیلی محکمی هم داره باز کردن پیچ هاش مشکلی نداره اما اگه بخوام پرسش رو باز کنم (باید خیلی زور زد) صد در صد همین جایی که خط هاش ترک خوردن باز میشه و دیگه نمیشه دسته رو درست بست . . .
پس به حال کردنت با بی استفاده ترین features توی یه وسیله ی الکتریکی ادامه بده . . .
منم نگفتم دلیلش اختلالش رو نمیدونم ، فقط دارم میگم این اختلال وجود داره و بخاطرش نمیتونم مودم رو با کابل به کنسول وصل کنم (برای سرعت بهتر)
قرار نیست تمام کسایی که از یک وسیله استفاده میکنن عینا تمام مشکلاتش رو ببینن ، من مشکلاتی که برای من داشت رو دارم میگم ؛ ظاهرا شما بهتر از من تجربه ی من با این دسته رو میدونین 8-| قرار نیست اینایی که من میگم برای همه اتفاق افتاده باشه ، من دارم راجع به تجربه شخصی خودم با این دسته میگم ، تجربه شخصی ، بعوان مصرف کننده این محصول راضی هستم اما انتظار بیشتری هم دارم ؛ داری میگی تجربه شخصی من از این محصول حقیقت نداره ، این همه ملتی هم که توی اینترنت همین مشکلات رو داشتن دروغ میگن و انتظار داری بهتون نگم فن !!!!!!

واقعا دسته از دستت میافته ؟ آخه برای چی ؟ یعنی من این دسته رو برای چی باید بندازم ؟ جدا نمیفهمم چرا ممکنه کنترولر از دست کسی بیافته !!!! /:) البته در مقایسه با DS3 کاملا قبول دارم ، خیلی کیفیتش بالاتر رفته ، اما از انتظارات شخصیم پایینرته . . .
این خطی که دارم میگم ، یک طرفش تا نصفه ترک خورده و اون طرف تا آخر رفته ، مگه میشه مدلش اینطوری باشه ، تازه دسته جدیدم هم این ترک ها رو نداره . . . اون بالا توضیح دادم ، خط های تزئینی رو همه دسته ها داره ، اما برای من همین خط ها ترک خورده و باز شده . . .

شما یه عکس گذاشتی توش دو تا خط تزیینی دسته رو فلش زدی بعد گفتی ترک ورداشته
منم گفتم ماله منم داره این خطا رو مدلش این شکلیه

دیگه نمیدونم شما چیکار کردی باهاش که باز شدن
واس من که 2سال و نیمه هیچ مشکلی نداشته و هیچوقت هم مجبور نشدم بازش کنم که بخوام ببندمش!
حالا یا من زور ندارم یا شما زیادی قوی هستی

والا من دو سالو نیمه دارمش، فکر کنم به اندازه کافی تجربه کسب کرده باشم تو این مدت!

شما با Light Bar حال نمیکنی مشکل خودته، من که حال میکنم، مخصوصاً با نورش تو اتاق تاریک، اصلاً خاص کرده دسته رو(هر چند منم معتقدم باید یه آپشن برای خاموش کردنش میزاشتن واسه اونایی که باطری بهتر میخوان یا اصلاً حال نمیکنن)

اون اختلال رو بازم میگم، ربطی به دسته نداره و واسه هر وسیله ای پیش میاد، حتی تلفن بیسیم هم مشکل ایجاد میکنه برای مودم!
شما نمیتونی انتظار داشته باشی سونی بیاد برای یه عده بسیار محدود که مودمو میزارن جفت دسته راه حل خلق کنه!

فن؟ اگه منظورت کسیه که روی هوا حرف نمیزنه و هرچیزیه نادرستیه به صرف بلند بلند گفتنش قبول نمیکنه...خب من فن!
لذت بخش؟ اینم ابهام داره....اهم...بگذریم بهتره...
عزیزم واسه همین میگم اروم تر باشی هنگام بازی دیگه...به همه چیی قسم فقط بازیه...واسه سرگرمیه...الان حرفم رو اصلاح میکنم واسه فشار نیست واسه برخورد با دیواره!
رنگ ابی سوخت پس...هوووم...فدا سرت اینهمه رنگ...
اگه درست میخوندی جملمو معلوم میشد واست که توصیه من شارژ باتری رو زیاد نمیکنه طول عمر چشمهاتون رو افزایش میده!!!
اون دوستمون هم یه نماز قضا داشته خواسته به یه بهانه ایی ادا کنه...این که ایرادی نداره...
خب تا اینجا که همش شوخی بود و این حرفا...ولی وقتی عکس رو آپ کردی همه چیی به من و بقیه دوستان اثبات شد...
http://theishop.info/wp-content/ima..._mac_i_vo_chto_s_nim_igrat_instruktsija-3.jpg
http://ecx.images-amazon.com/images/I/812S3rFFuWL._SL1500_.jpg
این اثبات شدش که هنوز فرق ترک با طراحی رو نمیدونی...همین...

بقیه موارد رو هم دوستان گفتن دیگه تکرار میشه فقط بازگو کردنشون.
پ.ن:smilie خوبه منم دوست دارم ولی 6 تا توی یه replay؟ بیخیال دیگه:D

برخلاف PS3 که من 2 بار از دستم میوفتاد مرخص میشد دسته و یکی دیگه میخریدم :| بوده سالی که 3 تا دسته خریدم برا PS3 همشونم تو 1 سال نابود شدن :|

این حرفا رو زمان PS3 میزدی همینجا ترور میشدی!:D
زمان PS3 هم همه میگفتن این دسته بهترین دسته پلی استیشن هست و از این حرفا و حالا صحبت های شما واقعا جالبه!

برعکس به نظر من دسته PS3 کیفیتش از PS4 بهتر بود(منظورم جنس دسته هست) ولی خب PS4 به تکامل رسید و خوش دست تره

آقا یه چیزی بگید بگنجه.
تَرَک؟دسته PS4؟ به قول دوستمون فندق شکوندی حتما باهاش.
تا حالا نشنیدم چراغ پشت دسته PS4 سوخته باشه!
اون قژ قژ هم تو تاپیکش هست راحت رفع میشه برای من رفع شد و دیگه نشد.
باطری رو قبول دارم میتونست بهتر باشه.
من هم ایکس باکس وان دارم هم PS4 واقعا دکمه های DS4 کوچیکتر نیست نمیدونم این توهم رو کی به وجود آورده چند صدم میل بزرگتر هم هست!از نظر خوش دستی هم واقعا DS4 از کنترل ایکس باکس بهتره.

فن؟ اگه منظورت کسیه که روی هوا حرف نمیزنه و هرچیزیه ناد
رستیه به صرف بلند بلند گفتنش قبول نمیکنه...خب من فن!
لذت بخش؟ اینم ابهام داره....اهم...بگذریم بهتره...
عزیزم واسه همین میگم اروم تر باشی هنگام بازی دیگه...به همه چیی قسم فقط بازیه...واسه سرگرمیه...الان حرفم رو اصلاح میکنم واسه فشار نیست واسه برخورد با دیواره!
رنگ ابی سوخت پس...هوووم...فدا سرت اینهمه رنگ...
اگه درست میخوندی جملمو معلوم میشد واست که توصیه من شارژ باتری رو زیاد نمیکنه طول عمر چشمهاتون رو افزایش میده!!!
اون دوستمون هم یه نماز قضا داشته خواسته به یه بهانه ایی ادا کنه...این که ایرادی نداره...
خب تا اینجا که همش شوخی بود و این حرفا...ولی وقتی عکس رو آپ کردی همه چیی به من و بقیه دوستان اثبات شد...
http://theishop.info/wp-content/ima..._mac_i_vo_chto_s_nim_igrat_instruktsija-3.jpg
http://ecx.images-amazon.com/images/I/812S3rFFuWL._SL1500_.jpg
این اثبات شدش که هنوز فرق ترک با طراحی رو نمیدونی...همین...

بقیه موارد رو هم دوستان گفتن دیگه تکرار میشه فقط بازگو کردنشون.
پ.ن:smilie خوبه منم دوست دارم ولی 6 تا توی یه replay؟ بیخیال دیگه:D

دادا چرا قاطی میکنی ؟ چند سالته عزیز ؟
روی چه هوایی حرف زدم مشکلاتی که برای کنترولر خودم پیش اومده رو گفتم ، چیزیه که دارم با چشم خودم میبینم !!! 7 سال 360 داشتم و هیچ وقت کنسولم سه چراغه نشد (حلقه مرگ) اما وقتی هم یکی میگفت کنسول های مایکروسافت سه چراغه میشن ، نمیومدم بگم داری رو هوا حرف میزنی ، خوب راست میگفت !!!

دادا تو اصلا عکس رو باز کردی ؟ تو داری عکس از جلوی کنترولر میزاری !!! واقعا بنظرت فرق بین درز casing رو با ترک پشت کنترولر تشخیص نمیدم ؟ توی پست های قبلی گفتم الان هم برای شما میگم ، پشت کنترولر کنار پیچ های پایینی خط های تزئینی گذاشتن که بدنه رو ضعیف کرده و کنترولر من روی همون خط ها ترک خورده و باز شده . . . (خوبه توی اون عکس حتی فلش هم گذاشتم که بدونید کجاش رو میگم !!!!)

من نمیفهمم مگه چی گفتم ، محصولی که من گرفتم کیفیتی که من انتظار داشتم رو نداشته ! نه گفتم که تمام دسته ها این مشکلات رو دارن و نه به کسی توهینی کردم فقط توی پست اولم تجربه شخصی و مشکلاتی که خودم دیدم رو گفتم !!!!!!! جوری قاطی میکنین که انگار دارم به ناموس کسی توهین میکنم یا اینکه 90 درصد سهام شرکت سونی رو دارین !!!!!!!!!!

شما یه عکس گذاشتی توش دو تا خط تزیینی دسته رو فلش زدی بعد گفتی ترک ورداشته
منم گفتم ماله منم داره این خطا رو مدلش این شکلیه

دیگه نمیدونم شما چیکار کردی باهاش که باز شدن
واس من که 2سال و نیمه هیچ مشکلی نداشته و هیچوقت هم مجبور نشدم بازش کنم که بخوام ببندمش!
حالا یا من زور ندارم یا شما زیادی قوی هستی

والا من دو سالو نیمه دارمش، فکر کنم به اندازه کافی تجربه کسب کرده باشم تو این مدت!

شما با Light Bar حال نمیکنی مشکل خودته، من که حال میکنم، مخصوصاً با نورش تو اتاق تاریک، اصلاً خاص کرده دسته رو(هر چند منم معتقدم باید یه آپشن برای خاموش کردنش میزاشتن واسه اونایی که باطری بهتر میخوان یا اصلاً حال نمیکنن)

اون اختلال رو بازم میگم، ربطی به دسته نداره و واسه هر وسیله ای پیش میاد، حتی تلفن بیسیم هم مشکل ایجاد میکنه برای مودم!
شما نمیتونی انتظار داشته باشی سونی بیاد برای یه عده بسیار محدود که مودمو میزارن جفت دسته راه حل خلق کنه!

من نمیدونم چطور بگم به شما ؟! دسته سفیده برای همین اگر کوچکترین ترکی برداره بخاطر جرمی که روی دسته و لای درز ها جمع میشه مشخص میشه ، رنگ این جرم ها سیاهه در نتیجه اگر دسته سیاه باشه مشخص نمیشه !
نورش هم توی اتاق تاریک توی تلویزیون تازتاب میکنه !!! آخر دنیا نیست ، اما مسخرست !!!! تنها استفادش توی PS eye هست ، ولی باید روشن باشه همیشه ! اما نظر شخصیم بود (تازه من حرفی از خاموش کردنش نگفتم ، فقط گفتم برای من رنگ آبیش سوخته ، همین)

پروردگارا آخه من چی بگم ! از چی به چی میرسن :((

من یه پست دادم ، راجع به تجربه شخصیم از این کنترولر و مشکلاتی که شخصا دیدم و حس کردم گفتم ؛ شماها حمله کردین جوری که انگار به خدا و پیامبر توهین کردم ، و میخواین من رو قانع کنید که چیزی که با چشم خودم دیدم و حس کردم اشتباهه ؛ اونوقت وقتی میگم فن ناراحت میشید ! خوب اگه به این نمیگین فن بودن به چی میگین ؟

آقا یه چیزی بگید بگنجه.
تَرَک؟دسته PS4؟ به قول دوستمون فندق شکوندی حتما باهاش.
تا حالا نشنیدم چراغ پشت دسته PS4 سوخته باشه!
اون قژ قژ هم تو تاپیکش هست راحت رفع میشه برای من رفع شد و دیگه نشد.
باطری رو قبول دارم میتونست بهتر باشه.
من هم ایکس باکس وان دارم هم PS4 واقعا دکمه های DS4 کوچیکتر نیست نمیدونم این توهم رو کی به وجود آورده چند صدم میل بزرگتر هم هست!از نظر خوش دستی هم واقعا DS4 از کنترل ایکس باکس بهتره.

اون نور آبی لامپ نیست که بسوزه داداش LED هستش.تا الانم کسی نگفته نور آبیم سوخته.
دسته چندین بار هم از دست من افتاده و هنوز بعد 2 سال عین پلنگ کار میکنه.بعید بدونم کسی از من هم بیشتر بازی کرده باشه.
شارژ کم نگه داشتن مال مدلها قدیمیتر بود و تو سری جدید دسته ها بهینه تر شدند ولی به نظر من هم ماندگاری باطریش کمه و دو روزی یکبار شارژ میکنم میشه این بازه رو به هفته ای یکبار رسوند.
مشکل اینجاست برخی "تجربه شخصی" خودشون رو فکت جا میزنن.
عجب 8-| شما که به هیچ چیزی قانع نمیشین !!! ظاهرا نور دسته DS4 از نظر شما indestructible هست ؛ اگه من از نور چراغ دستم فیلم بگیرم و براتون بزارم مرد و مردونه قبول میکنید که سوختن یک رنگ از رنگ های این دسته توی این کهکشان امکان پذیره ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or