آموزش SHARE کردن پلاس و بازیهای دیجیتالی بین دو نفر در PS4

سلام من می خوم ماینکرافتو با یکه اکانت دیگه از پی اس استو بخرم.اگه رمز اینای اکانتو بدم دوستم اکتیو کنه من می تونم بازی رو بندازم رو اکانت اصلیمو انلاین بازی کنم؟؟
اگر خودت میخوای روی اکانت اصلیت بازی کنی دوستت نباد اکتیو کنه و دوستت باید روی اکانتی که بهش میدی بازی کنه

ممنون پس من می تونم اکانتو بریزم رو اصلیم دوستمم از اکانتی که روش خریدم استفاده کنه؟؟بن نمیششیم؟

من الان دارم بازی رو دان می کنم بعد از طریق اکانت اکتیو کنم رو همه بعد بدم به دوستم فقط رو اون اکانت بازی کنه؟؟کار دیگه ای نمی خواد ؟؟اخه یه جاهایی نوشته بود باید برید تو یه سایت یه گزینه ای رو فعال کنید

Last edited by a moderator:
من الان دارم بازی رو دان می کنم بعد از طریق اکانت اکتیو کنم رو همه بعد بدم به دوستم فقط رو اون اکانت بازی کنه؟؟کار دیگه ای نمی خواد ؟؟اخه یه جاهایی نوشته بود باید برید تو یه سایت یه گزینه ای رو فعال کنید

شما اکانتی که بازی باهاش خریداری شده رو از روی کنسول خودت دی اکتیو میکنی میدی دوستت روی کنسولش اکتیو میکنه.خودت برای بازی کردن باید آنلاین باشی دوستت هم با اکانت خودش به راحتی بازی میکنه.

منظورم یوزر دومه که داره از اکانت اصلی استفاده می کنه
مثلا من DLC جدید دیستینی رو پیش خرید کردم
بازی که بیاد پک اسلحه ای که بخاطر پیش خرید میده رو به یوزر دوم هم میده؟
بله میده
کلا هرچی که یوز اول داره یوزه دوم هم داره حتی پلاس

یعنی اکانت اولم رو از پرایمری در بیارم، اکانت دوم که حاوی dlc هست رو اکتیو از پرایمری، بعدش ریستور لایسنس بزنم. درسته؟

نه لازم نیست ، شما هرچی اکانت داشته باشیو میتونی روی دستگاهت اکتیو کنی ، یعنی الان همزمان 2 تا اکانتت میتونن اکتیو باشن روی دستگاه

نیازی نیست اکانت اولت رو در بیاری تا ۱۶ اکانت روی یک کنسول پرایمری میشن

دمت گرم. فقط یه سوال دیگه اینکه توی لایبراری اکانت اولم dlc ها ثبت میشه یا نه؟

- - -ویرایش - - -

نه لازم نیست ، شما هرچی اکانت داشته باشیو میتونی روی دستگاهت اکتیو کنی ، یعنی الان همزمان 2 تا اکانتت میتونن اکتیو باشن روی دستگاه

ممنون.
فقط یه سوال دیگه اینکه توی لایبراری اکانت اولم dlc ها ثبت میشه یا نه؟

دمت گرم. فقط یه سوال دیگه اینکه توی لایبراری اکانت اولم dlc ها ثبت میشه یا نه؟

- - -ویرایش - - -

ممنون.
فقط یه سوال دیگه اینکه توی لایبراری اکانت اولم dlc ها ثبت میشه یا نه؟

نه فکر نمیکنم بشم ، مطمعن نیستم ولی فکر میکنم توی اکانتی که بازی رو خریدی اونجا هستش

حالا واسه چی میخای باشه؟

نه فکر نمیکنم بشم ، مطمعن نیستم ولی فکر میکنم توی اکانتی که بازی رو خریدی اونجا هستش

حالا واسه چی میخای باشه؟

همینطوری، گفتم شاید در صورت نبودش پاک بشه و دوباره از اول بریزم. راستی PM رو بخون.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or