آموزش SHARE کردن پلاس و بازیهای دیجیتالی بین دو نفر در PS4

اقا یه سوال
یعنی کسی اکانت اک میخره و رو کنسول دوستش هم پریمری میکنه میشه ظرفیت 2 دست دوستش ؟
اکانت خودش ظرفیت چنده ؟
اون ظرفیتهای 1 و 3 چیه ؟
ممنون میشم یکم واضح توضیح بدین

اقا یه سوال
یعنی کسی اکانت اک میخره و رو کنسول دوستش هم پریمری میکنه میشه ظرفیت 2 دست دوستش ؟
اکانت خودش ظرفیت چنده ؟
اون ظرفیتهای 1 و 3 چیه ؟
ممنون میشم یکم واضح توضیح بدین

کسی که اول پرایمری میکنه بعد میره deactive all میزنه میشه ظرفیت یک نفر دوم که بعد از اون پرایمری میکنه میشه ظرفیت 2

درود دوستان.

دوستان راهی هست که بشه P.T رو شیر کرد.
یکی از دوستانم می خواد بازی بکنه و خب P.T هم که الان توی استور دیگه نیست !!

من بازی رو قبلا نصب کردم و دارم و فایل دانلودیشم با PSX گرفته بودم و موجود هست.

الان به هیچ طریقی میشه بدم دوستم بازی رو انجام بده ؟؟

سلام خدمت دوستان میخاستم بدونم اگه من با دوستم 50 50 یه پلاس یک ساله بگیریم میتونیم به صورت همزمان ازش استفاده کنیم یا برای مثال با هم آنلاین بزنیم؟

درود دوستان.

دوستان راهی هست که بشه P.T رو شیر کرد.
یکی از دوستانم می خواد بازی بکنه و خب P.T هم که الان توی استور دیگه نیست !!

من بازی رو قبلا نصب کردم و دارم و فایل دانلودیشم با PSX گرفته بودم و موجود هست.

الان به هیچ طریقی میشه بدم دوستم بازی رو انجام بده ؟؟
سلام بر داداش. نه این بازی را دیگه حتی نمیشه با کسی شیر کرد.

چون لینکی از بازی رو استور موجود نیست و در نتیحه دوستت نمیتونه بازی رو کنسولش بریزه.

دوستان آکانتای امریکایی که با کردیت کارت هک شده خریداری شدن مثلا ظرفیت 2 در چه صورت قفل میشه ؟

در صورت قفل شدن فقط بازی قفل میشه یا اگر دارم تو آکانت خودم بازی میکنم آکانتم هم بن میشه ؟ یا بن شدن مختص اکانت خریداری شدست ؟

من الان یه بازی گرفتم ظرفیت 2 منتها احتمالا با کردیت کارت هک شده باشه و هنوز واردش نکردم.اگر خود بازی قفل بشه مشکلی ندارم نمیخوام آکانت خودم که دارم بازی میکنم هم بن بشه !

چند وقت پیش چندتا از دوستان یه سری سایت برای شرینگ معرفی کردن اما نتیجه ای از این سایت ها نگرفتم .اگه کسی ادرس سایت معتبر تا یا فروشنده ای تو تهران سراغ داره لطف کنه پ خ کنه.

با سلام میخواستم بدونم این مغازه دارهای توپ خونه که 10 تا بازی میریزن رو دستگاه مردم چطوری بازی 20 تومن بعد میگن به اینترنت نباید وصل بشی لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

با سلام میخواستم بدونم این مغازه دارهای توپ خونه که 10 تا بازی میریزن رو دستگاه مردم چطوری بازی 20 تومن بعد میگن به اینترنت نباید وصل بشی لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

دستگاه و باز میکنن
به روشن clone کار میکنن
یعنی لایسنس یه بازی اورجینال و با یک قطعه به دستگاه دیگه کپی میکنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or