آموزش SHARE کردن پلاس و بازیهای دیجیتالی بین دو نفر در PS4

من میخوام از بازیسنتر گیف کارت بخرم بعد از استور سوکر 16 بگیرم
اگه با اکانت امریکا خرید کنم دو نفری با دوستم میتونیم بازی کنیم
چقدر به این شرینگ میشه اعتماد کرد

سلام به همه اساتید.من اکانتمو با psn card رسمی شارژ کردم و بازی از استور سونی خریدم حالا بازی و با دوستم شیر کردم ولی چند وقته وقتی میرم تو بازی وسط بازی ارور میده که بعد 15 دقیقه verfy liccens کنی.مشکل از چیه؟لطفا کمک کنین

من میخوام از بازیسنتر گیف کارت بخرم بعد از استور سوکر 16 بگیرم
اگه با اکانت امریکا خرید کنم دو نفری با دوستم میتونیم بازی کنیم
چقدر به این شرینگ میشه اعتماد کرد
اگه گیف کارتی که میخری هکی نباشه ۱۰۰ درصد بدون مشکل اجرا میشه و قابل اعتماد هست

- - -ویرایش - - -

سلام
من روی کنسولم یه اکانت پلاس دارم
آیا راهی هست که بتونم اکانت های دیگه که رو همون کنسئل هست رو پلاسشون کرد؟
اکانت داری پلاس رو پرایمری کن
دقت کن که اکانت های دیگه فقط میتونن انلاین بازی کنن سایر امکانت پلاس رو ندارن

سلام دادا من تازه پلی4 خردیم چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدی
1- من دوستم اکانت داره و ازونجا بازی برا خودش دانلود میکنه آیا منم میتونم با اکانتش وصل بشم یه چند تا پست بچها رو خوندم میگفتن نفر اول دیگه باید همیشه انلاین باشه این یعنی چی نمیشه من برم تو اکانتش بازی و دانلود کنم رو هاردم ثبت بشه بعد از اکانت دوستم بیام بیرون وارد اکانت خودم بشم اونوقت اینطوری نمیتونم من رو اکانت خودم اون بازی و آفلاین و آنلاین بازی کنم و دوستمم تو اکانت خودش دیگه هرجور خواست بازی کنه؟
2.یسری جاها میزنن بازیا رو دیتاشو برامون میریزن و شیرینگ و ارزون و ازین حرفا میخواستم بدونم اینا چطورین ینی بازیو خودشون دانلود میکنن و میریزن تو هارد من و من میرم بازیمو میکنم بدون مشکل ؟ این روش با روش اولی که گفتم چه فرقی داره؟

اگه گیف کارتی که میخری هکی نباشه ۱۰۰ درصد بدون مشکل اجرا میشه و قابل اعتماد هست

- - -ویرایش - - -

اکانت داری پلاس رو پرایمری کن
دقت کن که اکانت های دیگه فقط میتونن انلاین بازی کنن سایر امکانت پلاس رو ندارن
پرایمری کردم ولی او علامت پلاس نمیاد

دوستان عزیز لطفا کمک کنید

من دو تا اکانت روی یک دستگاه دارم اولی انگلیس که همه بازیها را باهمین دانلود کردم و بتل فیلدم روی همینه
دومی مال آمریکا و الان چون دلار داشتم بوسیله آمریکا پلاس خریدم

میخواستم ببینم چکار کنم تا بازیهای پلاس دانلود شده روی اکانت انگلیسم کار کنه چون الان همشون کنارشون یه قفله و توی پلاس که میرم میگه باید دانلود کنی و با اکانت اولی هم که میگه اصلا شما پلاس نداری ؟؟!!! و آیا میشه اکانت بتل فیلدم را به آمریکا انتقال بدم ؟

دوستان اگر اكانت به خاطر استفاده از كرديت كارت هاي هك شده بن بشه ، اتفاقي كه براي دستگاه نمي افته ؟ يعني دستگاه بن بشه ؟
ما ميخوايم يه كد بخريم همش مي ترسيم هكي باشه بزنه دستگاه رو به باد بده :|

دوستان اگر اكانت به خاطر استفاده از كرديت كارت هاي هك شده بن بشه ، اتفاقي كه براي دستگاه نمي افته ؟ يعني دستگاه بن بشه ؟
ما ميخوايم يه كد بخريم همش مي ترسيم هكي باشه بزنه دستگاه رو به باد بده :|

من خودم بشخصه تا حالا پنج تا از اکانت هام بن شده و بازیشم قفل شده، ولی هیچ اتفاقی برای کنسولم نیفتاده و بن نشده

دوستان عزیز لطفا کمک کنید

من دو تا اکانت روی یک دستگاه دارم اولی انگلیس که همه بازیها را باهمین دانلود کردم و بتل فیلدم روی همینه
دومی مال آمریکا و الان چون دلار داشتم بوسیله آمریکا پلاس خریدم

میخواستم ببینم چکار کنم تا بازیهای پلاس دانلود شده روی اکانت انگلیسم کار کنه چون الان همشون کنارشون یه قفله و توی پلاس که میرم میگه باید دانلود کنی و با اکانت اولی هم که میگه اصلا شما پلاس نداری ؟؟!!! و آیا میشه اکانت بتل فیلدم را به آمریکا انتقال بدم ؟
جفت اکانت ها رو پرایمری کن میتونی روی هرکدوم بازی های اکانت دیگه رو بازی کنی
دقت داشته باش که بازی پلاس در صورتی که پلاس داشته باشی باز هستند و گر نه قفل میشن
انتقال بازی ممکن نیست

سلام
من با رفیقم میخوام پلاس 3 ماه بگیرمیه چند تا سوال داشتم
اول اینکه پلاس رو من میتونم رو اکانته اصلیم وارد کنم و اکانته اصلیم و بدم به رفیقم اونم رو دستگاه وارد و بعد اکتیو کنه و هر دو تامون انلاین بازی کنیم؟ یعنی من با اکانته اصلیه خودم اونم با اکانته اصلیه خودش؟

برا اکانته اصلیم مشکلی پیش نمیاد رویه 2 تا دستگاه همزمان اکتیو باشه؟

از سایره امکاناته پلاس مثل افر هایی که میخوره یا بازی هایه مجانی که برا پلاس ارائه میشه هر دو تامون میتونیم استفاده کنیم یا فقط نفره اصلی که پلاس رو وارد کرده؟

کلا اگه روشی غیر از چیزی که گفتم رو داره ممنون میشم امن ترین و بهرین روش معرفی کنید3
ممنون

سلام دوستای گل.یه بنده خدایی توی تلگرام میاد پکیج بازی های مختلف با قیمت فوق العاده میزاره مثلا پکیجی که 4بازی 59 دلاری توشه رو میده 100.خودش گفت که این بازی ها ظرفیت دو هستن و هیچ مشکلی از بابت بن و غیره پیش نمیاد ایا وقعا اینجوری هستش؟من تاحالا اینجوری خرید نکردم اگر دوستان عزیز اطلاع دارن راهنمایی کنن

سلام
من با رفیقم میخوام پلاس 3 ماه بگیرمیه چند تا سوال داشتم
اول اینکه پلاس رو من میتونم رو اکانته اصلیم وارد کنم و اکانته اصلیم و بدم به رفیقم اونم رو دستگاه وارد و بعد اکتیو کنه و هر دو تامون انلاین بازی کنیم؟ یعنی من با اکانته اصلیه خودم اونم با اکانته اصلیه خودش؟

برا اکانته اصلیم مشکلی پیش نمیاد رویه 2 تا دستگاه همزمان اکتیو باشه؟

از سایره امکاناته پلاس مثل افر هایی که میخوره یا بازی هایه مجانی که برا پلاس ارائه میشه هر دو تامون میتونیم استفاده کنیم یا فقط نفره اصلی که پلاس رو وارد کرده؟

کلا اگه روشی غیر از چیزی که گفتم رو داره ممنون میشم امن ترین و بهرین روش معرفی کنید3
ممنون
شما از خودت رو دی اکتیو کن بده دوستت اکتیو کنه(اینجوری اگر بازی رو اکانت خودت خریدی برای بازی کردنش باید انلاین باشی تا لایسنس چک بشه)
و جفتتون میتونید روی اکانت خودتون بازی کنید
و بازی ها و اف ها برای هر دو قابل استفاده هست
ولی فضای ابری فقط برای شما قابل استفاده هست

- - -ویرایش - - -

سلام دوستای گل.یه بنده خدایی توی تلگرام میاد پکیج بازی های مختلف با قیمت فوق العاده میزاره مثلا پکیجی که 4بازی 59 دلاری توشه رو میده 100.خودش گفت که این بازی ها ظرفیت دو هستن و هیچ مشکلی از بابت بن و غیره پیش نمیاد ایا وقعا اینجوری هستش؟من تاحالا اینجوری خرید نکردم اگر دوستان عزیز اطلاع دارن راهنمایی کنن
بسیار از افراد خارج از ایران بازی ها را دیجیتالی میخرند و اشتراک گذاری نمیکنند پس فرصتی مناسب برای سود جویان ایجاد میشود و میتوانند اکانت رو هک کنند و ظرفیت ۲ را بفروشند
اکثر این اکانت ها دارای بازی های زیادی هستند مثلا ۱۰ تا بازی خیلی معروف و با قیمت های از ۳۰ تا ۵۰۰ تومن
این روش بیشترین احتمال بن شدن کنسول را دارد بدلیل شکایت صاحب اکانت
من خودم دارم بن نشدم
دوستم تمامی بازی های ps4(بازی های ۶۰ دلاری) رو خریده توی ۳ تا اکانت بن نشده
ولی این روش ممکنه بن بشه و حساب کتابی توش نیست
در ضمن این روش نمیتونی بازیت رو بفروشی

شما از خودت رو دی اکتیو کن بده دوستت اکتیو کنه(اینجوری اگر بازی رو اکانت خودت خریدی برای بازی کردنش باید انلاین باشی تا لایسنس چک بشه)
و جفتتون میتونید روی اکانت خودتون بازی کنید
و بازی ها و اف ها برای هر دو قابل استفاده هست
ولی فضای ابری فقط برای شما قابل استفاده هست

- - -ویرایش - - -

سلام ممنون میشم بیشتر توضیح بدید

میشه لطفا دونه دونه سوالام رو جواب بدید لطفا

الان سواله اصلیم اینه که من پلاسه 3 ماه بخرم رو اکانت اصلیم وارد کنم یا نه یه اکانته دیگه بسازم رو اون وارد کنم بیشتر دوست دارم رو اکانته اصلیم وارد کنم
و بفرمایید که اگه رو اکانته اصلیم وارد کنم مشکلی پیش نمیاد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or