آموزش SHARE کردن پلاس و بازیهای دیجیتالی بین دو نفر در PS4

دوستان عزیز چندتا سایت معتبر واسه خرید شرینگی معرفی کنید
من ۶ ماه از یک بنده خدایی میخریدم که متاسفانه دیگه کار نمیکنند
لطفا هم سایت گیم شرینگ رو نگید چون که گرون میده واقعا!

دوستان این برادرانی که این اکانت های آمریکا و خصوصا کانادا را میفروشن،چجوری به چنین روش فروشی دسترسی دارن؟ آخه تعداد کسایی هم که از این روش دارن بازی میفروشن خیلی زیادن و گفتم اگه بشه خودم مستقیم برای خودم بخرم.

راستی یکی از دوستان آدرس یه سایت خارجی که بازی های شیرینگ و کانادا را میفروخت گذاشته بود که الان من پیداش نمیکنم. قربونتون آدرس این سایت‌های خارجی را هم برام بفرستید ممنون

دوستان این برادرانی که این اکانت های آمریکا و خصوصا کانادا را میفروشن،چجوری به چنین روش فروشی دسترسی دارن؟ آخه تعداد کسایی هم که از این روش دارن بازی میفروشن خیلی زیادن و گفتم اگه بشه خودم مستقیم برای خودم بخرم.

راستی یکی از دوستان آدرس یه سایت خارجی که بازی های شیرینگ و کانادا را میفروخت گذاشته بود که الان من پیداش نمیکنم. قربونتون آدرس این سایت‌های خارجی را هم برام بفرستید ممنون
از سایتهای خارجی با مستر کارت
منم ندارم سایت ها شو ولی زیاد دیدیم

دوستان دیگه حتی اکانت‌های اکبند آمریکا هم برای آنلاین شدن بدرد نخور هستن و فقط باید آفلاین بشید.

چون اگه این اکانت‌های آکبند بن بشن، بازی هم باهاشون قفل میشه و دیگه فقط این مشکل برای ظرفیت یک ها نیست.

این بلا سر خودم همین امروز اومد. من چند تا اکانت آکبند داشتم که قبلا بن شده بودن ولی از بازی هاشون میتونستم استفاده کنم، ولی امروز که آنلاین شدم بازی هاشونم قفل شد و بیچاره شدم رفت.

تایید میشه! اکانت آکبند آمریکا نخرید که بن خواهد شد. واسه من 2 تاش بن شد فعلا اینترنت رو قطع کردم تا witcher 3 رو تموم کنم بعدش آن لاین شم!!!!

سلام دوستان
اینجا کسی پیدا میشه یه گاد اف وار واسه ما share کنه؟
======
راستش تازه ps4 خریدم
دوست عزیز این کار هزینه برای طرف مقابل داره و طبیعتا مجانی انجام نمیشود
شما واژه شرینگ را سرچ کنید فروشگاه های زیادی این کار رو میکنن

دوست عزیز این کار هزینه برای طرف مقابل داره و طبیعتا مجانی انجام نمیشود
شما واژه شرینگ را سرچ کنید فروشگاه های زیادی این کار رو میکنن

اگه کسی دیجیتالی خریده خب share براش هزینه نداره که
همون گدا بازیه خودمونه :)
=========
خدا لعنت کنه این فروشگاه هارو

اگه کسی دیجیتالی خریده خب share براش هزینه نداره که
همون گدا بازیه خودمونه :)
=========
خدا لعنت کنه این فروشگاه هارو
نه عزیز
قیمت یک بازی ۱۸۰ تومن میشه
وقتی میشه به کسی دیگه ای هم دادش و هزینش بشه ۹۰ تومن پس هیج کسی مفتی واسه کسی شر نمیکنه

نه عزیز
قیمت یک بازی ۱۸۰ تومن میشه
وقتی میشه به کسی دیگه ای هم دادش و هزینش بشه ۹۰ تومن پس هیج کسی مفتی واسه کسی شر نمیکنه

آهان
اونوقت یه سوال
الان یکی بازی دیجیتالی خرید منم بخوام اونو share کنم فقط باید اکانت اونو تو کنسول خودم پریمری کنم دیگه؟
همین؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or