آموزش SHARE کردن پلاس و بازیهای دیجیتالی بین دو نفر در PS4

یکی از دوستام دستگاه خریده اما اصن قصد نداره به اینترنت وصلش کنه .این بازیایی که فقط باید افلاین بازی کرد داستانش چیه؟
قیمتش چنده؟
از کجا باید تهیه کنه؟
طریقه انتقال بازی چجوریه؟
وقتی اپدیت برا دستگاه بیاد باید چجوری انتقال بده؟
ممنون میشم جواب بدین

سوال: با یه اکانت یه بازی دانلود کردم، اکانتو حذف کنم بازی هم از رو هارد حذف میشه؟
خیر بازی حذف نمیشه اما کنار بازی قفل میاد و نمیتونه بازی کنه
یکی از دوستام دستگاه خریده اما اصن قصد نداره به اینترنت وصلش کنه .این بازیایی که فقط باید افلاین بازی کرد داستانش چیه؟
قیمتش چنده؟
از کجا باید تهیه کنه؟
ممنون میشم جواب بدین

باید اکانت ظرفیت 1 بخره و قیمتش بین 25 تا 35 تومنه
افراد زیادی هستند که به صورت ظرفیتی کار میکنن یه سرچ کوچیک تو دیوار راحت میتونی پیدا کنی
انتقال بازی هم از طریق PSX Download Helper هست که تو همین سایت تاپیک داره مطالعه کن
برای آپدیت و این مسائل هم میتونی با همون PSX دانلود و انتقال بدی به کنسول

قیمتش چنده؟
از کجا باید تهیه کنه؟
ممنون میشم جواب بدین
توی این روش وقتی اکانت ظرفت ۱ اکتیو شد دیگه نمیتونه ب نت وصل شی تا زمانی که بازی رو ببری بنابراین اپدیت کنسول یا بازی یا هرچی دیگری رو نمیتونی انجام بدی این روش بدرد بازی های کوچکی مصل اردر میخوره که ۲ روزه تمومه

توی این روش وقتی اکانت ظرفت ۱ اکتیو شد دیگه نمیتونه ب نت وصل شی تا زمانی که بازی رو ببری بنابراین اپدیت کنسول یا بازی یا هرچی دیگری رو نمیتونی انجام بدی این روش بدرد بازی های کوچکی مصل اردر میخوره که ۲ روزه تمومه
دوستان اگه شماره مغازه ای تو تهران دارید که ظرفیت یک کار کنه لطفا برام پ خ کنید .مرسی

روی اکانت امریکا موقع فعال کردن پلاس 14 روزه .اطلاعات کردیت کارت میخواد
چطوری میتونم اطلاعات بهش بدم
باید کارت بخرید و بهش بدین فک نکنم روش هکی چیزی داشته باشه یا مثل ادرس بهشه بهش فیک ادرس داد
البته لزومی نداره و در حالت عادی ۲ روز ب شما پلاس میده
اکانت ژاپن ۱۴ مجانی بدون کریت کارت کیده

سلام بر دوستان.
الان من دیتای بازی Borderlands رو دانلود کردم، ولی دنبال یه فروشگاه مطمئن می گردم تا اکانت ظرفیت 2 بازی رو ازش بگیرم. اگه سایتی یا فروشگاهی میشناسین که داشته باشه لطفا پ.خ کنین.
ممنون.

کسی میدونه قضیه ی این اکانت های کانادا که با 60 دلار شارژ، 100 تومن میفروشن چیه؟( تضمین هم میدن که هیچ وقت بن نمیشه)
کلا اکانت های کانادا فعلا بن نمیشن یعنی پلی استیشن پلیسی چیزی اونجا نداره
دلار کاندا هم ارزون تر هست

شیرینگ

سلام من می خوم ماینکرافتو با یکه اکانت دیگه از پی اس استو بخرم.اگه رمز اینای اکانتو بدم دوستم اکتیو کنه من می تونم بازی رو بندازم رو اکانت اصلیمو انلاین بازی کنم؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or