Nik-no
کاربر سایت
برادر جواب مارو تمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شرمنده واقعا دوست عزیز دیر جواب میدم.اینترنتم دچار مشکل شده بود.
لینک براتون P.M شد.
متاسفانه تا تقی به توقی میخوره اینترنت مخابرات دچار اشکال میشه .
برادر جواب مارو تمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان فرض کنید من رو کنسولم اکانت A رو که پلاس هم داره پرایمری کردم.دوستم هم رو کنسولش اکانت B رو که پلاس داره پرایمری کرده.
حالا فرض کنید ما میخوایم فیفا رو شریکی با یه اکانت جدید به اسم C بخریم.
برای اینکه جفتمون به صورت همزمان بتونیم بازی کنیم باید یکیمون اکانت C رو پرایمری کنه رو کنسولش.در این صورت کسی که اینکارو میکنه مجبوره برای اینکه آنلاین بازی کنه باید دوباره برای اکانت C پلاس بخره.راه حلی موجود هست؟
دوست عزیز وقتی شما یک اکانت پلاس داشته باشید و اون رو پریماری کرده باشید برای تمامی بازیها با اکانتهای متفاوتی که دارین، قابل استفادست و نیازی نیست برای آنلاین بازی کردن یک بازی در اکانت ثانویه ایی که بعدها خریداری شده دومرتبه پلاس بگیرین...
دوست عزیز .یک سایت قابل اعتماد برای خرید اکانت معرفی میکنی ک ه ظریفیت 2 یعنی اکانتی که نیاز به انلاین شدن نداشته باشه ولی اگر هم انلاین شدیم هیچ وقت قفل نشه.Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
دوست عزیز .یک سایت قابل اعتماد برای خرید اکانت معرفی میکنی ک ه ظریفیت 2 یعنی اکانتی که نیاز به انلاین شدن نداشته باشه ولی اگر هم انلاین شدیم هیچ وقت قفل نشه.
پ.خ شد برادر.
این سایتی که دادی.جدیدا بازی در اورده.میگه اگر یکبار ضرفیت 2 بگیری.دفعه بعد باید ضرفیت 3 بگیری.
تو p30 هم که هر چی میگردم جایی برای اکانت پیدا نمیکنم.
اگر جای دیگه سراغ داری بگو
شما میتونی همزمان ۱۶ تا اکانت رو کنسولت پرایمری کنی پس مشکلی نیستدوستان فرض کنید من رو کنسولم اکانت A رو که پلاس هم داره پرایمری کردم.دوستم هم رو کنسولش اکانت B رو که پلاس داره پرایمری کرده.
برای اینکه جفتمون به صورت همزمان بتونیم بازی کنیم باید یکیمون اکانت C رو پرایمری کنه رو کنسولش.در این صورت کسی که اینکارو میکنه مجبوره برای اینکه آنلاین بازی کنه باید دوباره برای اکانت C پلاس بخره.راه حلی موجود هست؟
بله البته در صورتی که یوز و رمز اکانت رو داشتی باشیدوستان. اکانت ظرفیت 2 رو میشه بعدا به کس دیگه فروخت؟
سلام دوستان کسی سایتی یا تاپیکی رو میشناسه که توش راهنمایی بازی بتمن اکام نایت رو داشته باشه ؟؟
دوستان فرض کنید من رو کنسولم اکانت A رو که پلاس هم داره پرایمری کردم.دوستم هم رو کنسولش اکانت B رو که پلاس داره پرایمری کرده.