آموزش SHARE کردن پلاس و بازیهای دیجیتالی بین دو نفر در PS4

شما اشتباه میگید
اگه خودش دی اکتیو نکنه خریدار میشه ظرفیت ۱

- - -ویرایش - - -

دوستتون رو بگید اکانتش رو دی اکتیو کنه شما روی کنسول خودت اکانتش رو اکتیو کن و ساین اوت شو .و بعدش برو توی اکانت خودت بازی کن
دوستت هم روی اکانت دی اکتیو شده خودش بازی میکنه
البته اگر دوستت بازی دیجیتالی روی اکانتش خریده باید حتما انلاین بشه واسه لایسنس چک

ینی با این روش هر دومون می تونیم همزمان آنلاین بشیم؟:d

شما اشتباه میگید
اگه خودش دی اکتیو نکنه خریدار میشه ظرفیت ۱

- - -ویرایش - - -

دوستتون رو بگید اکانتش رو دی اکتیو کنه شما روی کنسول خودت اکانتش رو اکتیو کن و ساین اوت شو .و بعدش برو توی اکانت خودت بازی کن
دوستت هم روی اکانت دی اکتیو شده خودش بازی میکنه
البته اگر دوستت بازی دیجیتالی روی اکانتش خریده باید حتما انلاین بشه واسه لایسنس چک
خب اخه یک اکانت روی یک کنسول بیشتر پرایمری نمیشه.شما چطور میگید خودشون اول دی اکتیو کنند بدند به اون طرف اکنیو کنه و دوباره خودشون اکتیو کنند؟ امکان چنین کاری در حالت عادی وجود نداره.

خب اخه یک اکانت روی یک کنسول بیشتر پرایمری نمیشه.شما چطور میگید خودشون اول دی اکتیو کنند بدند به اون طرف اکنیو کنه و دوباره خودشون اکتیو کنند؟ امکان چنین کاری در حالت عادی وجود نداره.
در حالت عادی بله
ولی پرایمری شدن اکانت در کنسول دوم باگ سونی هست و در صورت انلاین شدن از حالت پرایمری برداشته میشه
بخاطر همینم میگن ظرفت ۱ نباید انلاین بشی

در حالت عادی بله
ولی پرایمری شدن اکانت در کنسول دوم باگ سونی هست و در صورت انلاین شدن از حالت پرایمری برداشته میشه
بخاطر همینم میگن ظرفت ۱ نباید انلاین بشی
جون من خلاصمون کن این ظرفیت که میگی چیه؟
بعدشم میوتونیم هردومون همزمان آنلاین شیم؟ینی من بعد از اینکه اکانت اونو پرایمری کردم دیگه روی کنسول خودم نباید با اکانتش آن شم؟

جون من خلاصمون کن این ظرفیت که میگی چیه؟
بعدشم میوتونیم هردومون همزمان آنلاین شیم؟ینی من بعد از اینکه اکانت اونو پرایمری کردم دیگه روی کنسول خودم نباید با اکانتش آن شم؟
پاسخی از من که نقل قول کردی ربطی ب سوال شما نداشت
شما همون کاری رو که گفتم بکن

دوستان لطف کنید آدرس یه فروشگاه توی تهران رو برام PM کنید که کنسول رو ببرم اونجا برام با یه قیمت معقول چندتا بازی ظرفیت 1 بریزه. ترجیحاً حوالی ولیعصر

سلام

خسته نباشید و طاعت و عبادتون مورد حق واقع بشه ...

دو و سه روزی هست که داخل سایت همسایه ****per خبری مبنی بر اینکه یه نفر PS4 رو هک کرده شنیده میشه .....
و اینکه جلبریک نرم افزاری هست و با داخل دستگاه کاری نداره و از ورژن 2.51 به پایین مورد استفاده قرار میگیره هست

حال این سوال پیش میاد آیا واقعا همچین چیزی وجود دارد ! چگونه و با چه روشی ؟

نظر دوستان در این مورد چیست ...؟

سلام

خسته نباشید و طاعت و عبادتون مورد حق واقع بشه ...

دو و سه روزی هست که داخل سایت همسایه ****per خبری مبنی بر اینکه یه نفر PS4 رو هک کرده شنیده میشه .....
و اینکه جلبریک نرم افزاری هست و با داخل دستگاه کاری نداره و از ورژن 2.51 به پایین مورد استفاده قرار میگیره هست

حال این سوال پیش میاد آیا واقعا همچین چیزی وجود دارد ! چگونه و با چه روشی ؟

نظر دوستان در این مورد چیست ...؟

صحبت در مورد این ادعا کاملا بیهودست،مطمئن باشید اگر قرار باشه ps4 با این عظمتش :-o هک بشه،در ابتدا برنامه نویسها و هکرهایی که تو این زمینه فعالیت دارن این کار رو میکردن،اما به احتمال زیاد این فرد روش Exploit که برزیلی ها کشف کردن و گفتن که بر اساس privacy هستش رو یاد گرفته و استفاده میکنه و اسمش رو گذاشته جیلبریک:d.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان، خدا قوت...
من یه اکانت آکبند کانادا خریدم واسه ی بازی God of War Remastered. می خوام با برادرم شیرش کنم. فقط می خوام جوری شیرش کنم که هر دوتامون بتونیم آنلاین و آفلاین بازی کنیم و مشکلی از لحاظ قفل شدن بازی برامون پیش نیاد. اکانت آکبند دست منه. میشه لطفا مراحلی که برادرم ( به عنوان ظرفیت دو) باید تو دستگاه خودش طی کنه رو مرحله به مرحله بفرمایید که من بهش بگم؟ می خوام من آکبند رو استفاده کنم اونم ظرفیت دوم اکانت من رو استفاده کنه. اون باید چه مرا حلی رو طی کنه که بشه ظرفیت دوم اکانت آکبند من؟ با تشکر از تمام دوستان.

سلام دوستان، خدا قوت...
من یه اکانت آکبند کانادا خریدم واسه ی بازی God of War Remastered. می خوام با برادرم شیرش کنم. فقط می خوام جوری شیرش کنم که هر دوتامون بتونیم آنلاین و آفلاین بازی کنیم و مشکلی از لحاظ قفل شدن بازی برامون پیش نیاد. اکانت آکبند دست منه. میشه لطفا مراحلی که برادرم ( به عنوان ظرفیت دو) باید تو دستگاه خودش طی کنه رو مرحله به مرحله بفرمایید که من بهش بگم؟ می خوام من آکبند رو استفاده کنم اونم ظرفیت دوم اکانت من رو استفاده کنه. اون باید چه مرا حلی رو طی کنه که بشه ظرفیت دوم اکانت آکبند من؟ با تشکر از تمام دوستان.
سلام.یکی از شما دوتا باید اکانت رو روی کنسولش اکتیو کنه و روی یک اکانت دیگه بازی کنه.این میشه ظرفیت دو و هم افلاین و انلاین میتونید بازی کنید.
برادرتونکانت رو وارد میکنه ولی اکتیو نمیکنه و باید روی همون اکانت بازی کنه و برای اجرای بازی باید در حد چند ثانیه به اینترنت متصل بشه.بعد میتونه افلاین و یا انلاین بازی کنه.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

اقایون سلام
من چندوقتیه ps4 خریدم با چند تا بازی که رو کنسول کپی شده بود(احتمال زیاد ظرفیت 1 بوده بدون اتصال به نت) معمولا هروسیله ای که میخرم بایستی هر هنری به خرج بدم و ته توشو درارم.اقا فلش زدم به دستگاه خواستم بک اپ بگیرم دیدم نزدیکه400 گیگه .تیک اپلیکیشنو برداشتم شدش یک گیگ.یه پیغامی داد توجه نکردم واکیو زدم دستگاه ریستارت شدو اومد بالا دیدم همه بازیا قفل شده هول برم داشت سریعا ریستو کردم دوباره خاموش روشن شدو بالا اومد چشمتون روز بد نبینه تمام بازیام پاک شده بود فقط اکانتم باقی مونده بود با سیوام.حالا نمی دونم چیکار کنم.ایا راهی برای برگشت بازیاوجود داره یا نه؟ممنون

صحبت در مورد این ادعا کاملا بیهودست،مطمئن باشید اگر قرار باشه ps4 با این عظمتش :-o هک بشه،در ابتدا برنامه نویسها و هکرهایی که تو این زمینه فعالیت دارن این کار رو میکردن،اما به احتمال زیاد این فرد روش Exploit که برزیلی ها کشف کردن و گفتن که بر اساس privacy هستش رو یاد گرفته و استفاده میکنه و اسمش رو گذاشته جیلبریک:d.

ممنون از جواب شما
ولی شما میدونید چطوری اینکارو میکنن ؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or