خب الان من یه اکانت ژاپن دارم با یه اکانت امریکا ، ولی پلاسم روی اکانت ژاپن هست فقط(پرایمری هم هست ) ولی روی امریکا توی استور دیگه پلاس ندارم مشکل چیه ؟
برای استفاده اولین بار باید به نت وصل بود؟مشکلی نداره بعد از اینکه 2.9 گیگ دانلود شد میتونید بازی رو شروع کنید و بعد ادامشو دانلود کنید.
ایمیل و پسورد اکانتی که بازی باهاش خریداری شده رو بهتون میدن.
دوستان عزیز، اگه بخوام بازی رو با دوستم شیر کنم که اوکیه ولی نخوام پلاسم شیر بشه باهاش، میشه؟! راهی هست برای این موضوع؟
برای استفاده اولین بار باید به نت وصل بود؟
برای خرید دیجیتال هم همین طوره؟نه اگه بازی و پلاس رو یه اکانت باشند همه ی محتویات اون اکانت شیر میشه.بله
برای خرید دیجیتال هم همین طوره؟
اگر میخواین که همزمان با هم اکتیو پرایمری باشید باید یه کنسول رو به عنوان ظرفیت 1 در نظر بگیرید که اتصالی به اینترنت نداره, در این حالت بازی روی کنسولش هرگز بازی قفل نیمشه.آموزشش هم از این لینک ببین برای اینکه چطور روی 2 کنسول بریزیدوستان دوباره سوال )
من فیفا ۱۵ رو دیجیتالی روی ps4 دانلود کردم و دارم بازی میکنم جای شما خالی. آدی رو اد کنید بیاید آنلاین بزنیم حالا برای دوستم یوزر پس اکانتمو فرستادم و اون sign in شد. ولی نتونست تا وقتی من اکانتم اکتیو بود روی ps4 خودم، اکانت رو اونور اکتیو کنه. ولی میتونست فیفا رو دانلود کنه. حتی با اکانت خودش. فقط کنارش یه قفل بود. من گفتم که دانلود رو شروع کنه. نزدیک به انتها که رسید sign in بشه و من هم دی اکتیو کنم و اون اکتیو کنه و بعد با اکانت من به صورت اکتیو شده روی دستگاه خودش، دانلود به پایان برسه. و بعد میتونه به اکانت خودش وارد بشه و بازی کنه.
امیدوارم فهمیده باشید
به نظر اساتید این تاپیک، کاری درستی انجام شده تا الان؟ یا بگم دانلود رو متوقف کنه؟!
به نظر من ظرفیتی نگیر.احتمال اینکه زودتر اکانت بازی بن شه پیش میاد و اینکه شما بعدا نمیتونی بازی خودتو مجدد بفروشی.در مورد ظرفیت ها, شما وقتی یه بازی دیجیتالی میخری میتونی روی 3 کنسول نصبش کنی و استفاده کنید.فقط ظرفیت 2 این اکانتها هست که شما میتونید باهاش بدون مشکل آنلاین و آفلاین بزنید در صورتی که کنسول ظرفیت 1 فقط باید آفلاین بازی کند و کلا کنسولش آفلاین باشه ولی ظرفیت 3 کلا باید آنلاین باشه و فقط هم باید با همون اکانت بازی کنه یعنی کسی که ظرفیت 3 هست نمیتونه با اکانت خودش بره و بازی کنهسلام دوستان
من تا اینجای کار فقط فیزیکی بازی کردم عناوین رو .....یه جورایی با این جریان شیرینگ غریبه ام
میشه یه توضیح کامل راجع به این بحث ظرفیت 1-2-3 و این صحبتها بدین ممنون میشم قیمتاشون رو هم بگین چقدر اختلاف داره
یه سوال دیگه هم داشتم این دیجیتالی گرفتن بازی ها به رجیون ربط داره یا نه مثل دیسکه هر رجیونی بخری میشه بازی کرد؟
راستی دستگاه من رجیون 3 هست
خیر درست نیست.اشتباه راهنمایی کردهیه اکانت آکبند میخوام بگیرم فروشنده میگه خودت ظرفیت 2 بردار و ظرفیت 1 و 3 رو بفروش، ولی میگه ظرفیت 3 رو به هرکسی نمیتونی بدی چون ممکنه پسورد رو عوض کنه و دیگه نمیتونی بازی کنی! درسته؟
اصلا همون ظرفیت 1 اگه بدم به کسی چجوریه؟ یعنی من اکتیو کنم بعد همون یوزر و پسورد رو بدم یه نفر دیگه؟ همین؟ بنظرم که نافرمه
قیمت این اکانت 110 تومنه در حالی که خرید آنلاین از استور حدود 190 تومن (60دلار) هزینه داره! چطور همچین چیزی ممکنه؟؟؟ اگه اینطور باشه پس چرا بقیه اکانت نمیخرن و بازی ها رو مستقیم از استور میخرن؟؟؟
دیسک دست هر کس که باشه فقط میتونه بازی کنه نه مثله دیجیتالی همزمان دو سه نفربا درود آقا این بازی های فیزیکی هم قابلیت شیر کردن رو دارن؟