آموزش SHARE کردن پلاس و بازیهای دیجیتالی بین دو نفر در PS4

سلام
برای ظرفیت 3 که نیاز به اینترنت هستش باید همیشه آنلاین باشی؟ و حین آنلاین بودن هم کنتراتی حجم میسوزونه؟ یا نه فقط چک میکنه و یه حجم کمی هم میسوزونه؟
پیشاپیش ممنون

سلام
بله باید آنلاین باشی یعنی اگه قطع بشه همون موقع نمیپره بیرون از بازی . هر 15 دقیقه چک میکنه حدودا . حجمی هم کم نمیکنه .مثل همون حالت عادی که دستگاه به اینترنت وصل هست از اینترنت استفاده میکنه .

با دیسک هم میشه این کار رو کرد ؟
لازم نباشه دانلود کرد ؟ چون محدودیت دانلود دارم ...

دوست عزیز دیسک فیزیکی هست نه دیجیتالی فقط اونایی لایسنس چک میکنن دجیتالی هستن درخصوص اپدیت فرقی با دیجیتالی نداره مثل بازی های دیجیتالی بازی فیزیکی هم نیاز به دانلود اپدیت داره معمولا این

اپدیت های سونی جوری ابشن اضافه میکنه روی بازی یا بگ برطرف میکنه وبعضی اپدیت هاهم به خاطر انلاین بازی کردن سونی میده بستگی به بازیت داره

سلام دوستان از استاتید یک سوال داشتم هنوز خود کنسول نگرفتم ولی به زودی خواهم گرفت تنها مشکل من با این قیمت بازیهاش هست.
من اگه بتونم یک بازی رو فقط دیتاشو بگیرم میتونم بازی کنم بدون دیسک یا نه حتما باید با دیسک باشه یا دیسک نباشه حتما باید با یک نفره دیگه هم شرینگ باشی تا دیتا اجرا بشه تو کنسول ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام
بچه ها اگه اکانت آکبند بخرم دیگه این قرطی بازیای ظرفیت 1 و 2 و بن شدن و اینارو نداره ؟؟؟
اگه اینجوری میشه دو سه تا بازی که میخوام همیشه داشته باشم رو آکبند بخرم
حوصله کلنجار رفتن رو ندارم اصلا :d
ممنون

سلام
اقا من دیروز یه کنسول ps4 دست دو اینترنتی خریدم که 10 تا بازی دیجیتالی داخلشه.
الان میترسم این 10 تا بازی ظرفیت دوم باشه هرچند طرف میگه ظرفیت اول.
حالا سوال اولم اینه که از کجا بدونم ظرفیت چنده؟
و اینکه اگه کس دیگه ای هم از اکانت این کنسول استفاده میکنه چطور میتونم طرف دومو حذف کنم که مشکلی برام پیش نیاد
باتشکر

سلام
اقا من دیروز یه کنسول ps4 دست دو اینترنتی خریدم که 10 تا بازی دیجیتالی داخلشه.
الان میترسم این 10 تا بازی ظرفیت دوم باشه هرچند طرف میگه ظرفیت اول.
حالا سوال اولم اینه که از کجا بدونم ظرفیت چنده؟
و اینکه اگه کس دیگه ای هم از اکانت این کنسول استفاده میکنه چطور میتونم طرف دومو حذف کنم که مشکلی برام پیش نیاد
باتشکر

بهترین ظرفیت ظرفیت دومه ظرفیت اول بعد آنلاین شدن بدون چون و چرا قفل میشه ظرفیت سوم هم در صورت غیر قانونی بودن بازی قفل میشه و البته همیشه هم برای لیسنس چک باید آنلاین باهاش بازی کنی ...

پس اگر طرف گفته بازیهات ظرفیت یکه تا تمومشون نکردی کنسولتو آنلاین نکن بعد از اتمام بازیهات هم بازیهاتو با دیتاش از روی کنسولت پاک کن

دوستان ترتیب فروش ظرفیت های مختلف بازی های دیجیتالی چجوریه؟ یعنی مثلاً اگه من بخوام بازی ظرفیت اول بگیرم و آفلاین بازی کنم باید پول کامل بازی رو به فروشنده بدم بعد از اینکه پرایمری کردم برم باقی پول رو پس بگیرم؟ تو آموزش هایی که خوندم اینجوری نوشته بود که اولین نفری که بازی رو روی کنسولش دانلود میکنه میشه ظرفیت 1 و بعد باید پرایمری کنه تا نفر دوم هم بتونه نصب کنه. اگه فروشگاه مطمئنی هم توی تهران سراغ دارید برای خرید بازی های ظرفیت 1 برام PM کنید. ممنون

تشكر دوست عزيز ولي مثل اينكه سوالمو بد مطرح كردم،اقا اين طرف ما ميگه خودم بازيارو دانلود كردم يعني ديجيتالي خريد كردم ،بنابراين من چه چيزايي رو بايد كنترل كنم كه سرم كلاه نره و اينكه از اين بازيا به كس ديگه اي به اشتراك نذاشته باشه

تشكر دوست عزيز ولي مثل اينكه سوالمو بد مطرح كردم،اقا اين طرف ما ميگه خودم بازيارو دانلود كردم يعني ديجيتالي خريد كردم ،بنابراين من چه چيزايي رو بايد كنترل كنم كه سرم كلاه نره و اينكه از اين بازيا به كس ديگه اي به اشتراك نذاشته باشه

اگر اکانت آکبند بهتون بده شما میتونی اکانتو پسوردشو عوض کنی و روی اکانت خودت بازیش کنی نیازی هم نیست کار دیگه ای کرد ظرفیت دوم و سوم وقتی مطرح میشه که شما قصد شرینگ بازی روی کنسولهای دیگرو داشته باشی که با تعویض پسورد این مساله حل میشه

سلام یه نفر هست فیفا 15 دیجیتالی داره رو کنسولش بعد میخوام کنسولش رو بخرم ولی برای این فیفاش شک دارم که چه ظرفیتی هست و آیا بعد از مدتی بن میشه یا نه؟ راهی هست بفهمم فیفاش مشکلی نداره یا نه؟ هنگام sign in به من نشون داد که یه پروفایل دوستش رو کنسولش دانلود شده + پروفایل خودش گفت اگر پروفایل رفیقم پاک نشه مشکلی پیش نمیاد ؟ چیکار کنم ؟ بخرم ازش یا نه ؟

سلام من ps4 دارم ولي نميدونم چطوري بايد به psn وصل شم.اولين بارمه كه سوني ميخرم.ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد:(

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

سلام
بچه ها اگه اکانت آکبند بخرم دیگه این قرطی بازیای ظرفیت 1 و 2 و بن شدن و اینارو نداره ؟؟؟
اگه اینجوری میشه دو سه تا بازی که میخوام همیشه داشته باشم رو آکبند بخرم
حوصله کلنجار رفتن رو ندارم اصلا :d
ممنون
معمولا کسی که بازیو نگه میداره اکبند میخره(از90 تومن داره تا120)
چون اکانت هکی هست ظرفیت 1 و 3 قفل میشه و 2 فقط میمونه اونم بخاطر primary.

سلام دوستان. من سه تا اکانت آکبند رزدینت اویل رولشنز 2، ویچر 3 و بلادبورن دارم که میخوام یکی از ظرفیت هاشو برای فروش بزارم.

الان سوالم اینه که کدوم ظرفیتشو باید برای فروش بزارم تا خودمم بتونم بدون دردسر بازیشون کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or