آموزش SHARE کردن پلاس و بازیهای دیجیتالی بین دو نفر در PS4

تنها فقط این آقا نبوده پس این چند نفر دیگه چی:confused: یکیشون که بنده خدا کنسولش رو هم میگه فروخته عجب بساطیه فعلا بهتره چراغ خاموش بازی کنیم تا چه پیش آید.
دوست عزیز کنسول شما بن شده .اتفاقی که سه روز پیش برای من افتاد !
منم مثل شما از اکانت های شیرینگ استفاده میکردم که این اتفاق برام افتاد . اکانتام هم همشون ظرفیت 1یا 2 بودن و اکبند ! کلا این اکانتا مورد دارن ربطی به ظرفیتشون نداره .
طبق پیگیری که من کردم احتمالا موقت هست و دارای تایم یک ماهه هست . اما من تحمل نکردم و کنسولم رو همین چهارشنبه فروختمش رفت اون هم زیر قیمت مرسوم یعنی یک تومن فروختم .(تاپیکش هم موجوده)
شما اگر میتونید یک ماه صبر کنید تا مشخص بشه .ولی قطعا سر همین اکانتاس . به دوستانتون حتما اطلاع بدید . بزودی افراد بیشتری بن خواهند شد سر این اکانت های ارزون قیمت .
بدبختیش اینجاست که ظاهرا بن شدن بعضی کنسولها هم دائمی هستش بنده از کسی که دیسک میخرم باهاش صحبت کردم گفتش 2تا کنسول واسم آوردن شرایط مشابه براشون پیش اومده ! و ظاهرا با ساپورت سونی هم صحبت شده و گفتن بنها دائمی هستش:-s

تنها فقط این آقا نبوده پس این چند نفر دیگه چی:confused: یکیشون که بنده خدا کنسولش رو هم میگه فروخته عجب بساطیه فعلا بهتره چراغ خاموش بازی کنیم تا چه پیش آید.

با 2-3 نفر نمیشه گفت . ولی منظور کلی من اینه که خیلی ها استفاده کردن . سونی اگه بخواد بن کنه همه رو بن میکنه دیگه نمیاد 2-3 نفرو بن کنه که.

اقایون خواهشا کافیه دیگ .
دوستمون که کنسولشون بن شده بود دلیلش همون اکانت هاست . چتی با پشتیبانی سونی داشتم در مورد شیرینگ دقیقا یه جمله ای گفت که دلیل بن شدن کنسول دوستمون هم توش بود :
این 2 تا جمله اصلی چت هست . متاسفانه اومدم اسکرین شات چت رو RESIZE کنم و حجمشو کم کنم نوشته ها داغون شدن . ولی بازم میزارم که مدرک باشه :
این 2 جمله رو دقت کنید :
از پشتیبانی پرسیدم من و دوستم قصد داریم از یه بازی دیجیتالی روی 2 تا کنسول استفاده کنیم به این صورت . من بازی رو روی اکانت خودم میخرم و در اکانت خودم بازی میکنم روی کنسول خودم . بعد اطلاعات اکانت رو روی کنسول دوستم وارد میکنم و بازی رو براش دانلود میکنم اونم میره توی اکانت خودش روی کنسول خودش بازی میکنه . اینطوری از یه بازی و یه لایسنس روی 2 کنسول استفاده میکنیم . دوستم هم مثل برادرمه و دوست صمیمی هستیم . جوابشون این بود :
i SEE . SHARING OF SEN ACCOUNTS AND THEIR INFORMATION SPECIALLY THE SIGN IN ID ( EMAIL ADRESS) AND PASSWORD IS CONSIDERED A VIOLATION OF SONY COMPUTER ENTERTAINMENT . این دلیل بن کنسول دوستمونه . دلیلش هم همون اکانت های شیرینگه که اطلاعاتش روی چند کنسول وارد شده . این رو یادتون باشه .
2. ALSO GAME SHARING IS AN ILLEGAL ACTIVITY PENALIZED BY LAW . I WOULD STRONGLY RECOMMENDED YOU NOT TO ENGAGE IN THAT ACTIVITY . AS IT MAY RESULT IN THE permanent banning and up to prison time .
که میگه شیرینگ بازی ها از نظر قانون غیر قانونی به شمار میره و ممکنه باعث بن شدن مدت دار بشه .

-------------------
راستی همینطور پرسیدم که مشکلاتی که بعد از اپدیت به وجود میاد چیکار کنیم گفتن یه بار دیگ اپدیت رو نصب کنید . دوستانی که مشکل دارن دوباره اپدیت رو طبق روش همیشگی نصب کنن .( فقط با فلش یو اس بی امکان پذیره )

VgqoC.png

من قصدم این بود دوستان روشن بشن و کمکی کرده باشم تا با چشم باز به سمت این کار ها بریم .

• Like
Reactions: Miladowski
https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/5058/kw/play at home

Playing on other PS4 systems away from home

Games you purchase from the PlayStation Store:

Games you purchase can be downloaded and played on any PS4 system if you sign in to PSN. There is no limit on the number of systems you can use. Only you can start games that you download

این یعنی گیم شیرینگ 2 نفری قانونی هست منتها سونی به این کار گیم شیرینگ نمیگه.اینجوری میگه که شما اگه یک بازی از استور خریدی بعدش مثلا رفتی مسافرت یک دستگاه دیگه گرفتی می تونی با اکانت به psn وصل بشی و بازی رو دانلود کنی و و بازی کنی

اقایون خواهشا کافیه دیگ .
دوستمون که کنسولشون بن شده بود دلیلش همون اکانت هاست . چتی با پشتیبانی سونی داشتم در مورد شیرینگ دقیقا یه جمله ای گفت که دلیل بن شدن کنسول دوستمون هم توش بود :
این 2 تا جمله اصلی چت هست . متاسفانه اومدم اسکرین شات چت رو RESIZE کنم و حجمشو کم کنم نوشته ها داغون شدن . ولی بازم میزارم که مدرک باشه :
این 2 جمله رو دقت کنید :
از پشتیبانی پرسیدم من و دوستم قصد داریم از یه بازی دیجیتالی روی 2 تا کنسول استفاده کنیم به این صورت . من بازی رو روی اکانت خودم میخرم و در اکانت خودم بازی میکنم روی کنسول خودم . بعد اطلاعات اکانت رو روی کنسول دوستم وارد میکنم و بازی رو براش دانلود میکنم اونم میره توی اکانت خودش روی کنسول خودش بازی میکنه . اینطوری از یه بازی و یه لایسنس روی 2 کنسول استفاده میکنیم . دوستم هم مثل برادرمه و دوست صمیمی هستیم . جوابشون این بود :
i SEE . SHARING OF SEN ACCOUNTS AND THEIR INFORMATION SPECIALLY THE SIGN IN ID ( EMAIL ADRESS) AND PASSWORD IS CONSIDERED A VIOLATION OF SONY COMPUTER ENTERTAINMENT . این دلیل بن کنسول دوستمونه . دلیلش هم همون اکانت های شیرینگه که اطلاعاتش روی چند کنسول وارد شده . این رو یادتون باشه .
2. ALSO GAME SHARING IS AN ILLEGAL ACTIVITY PENALIZED BY LAW . I WOULD STRONGLY RECOMMENDED YOU NOT TO ENGAGE IN THAT ACTIVITY . AS IT MAY RESULT IN THE permanent banning and up to prison time .
که میگه شیرینگ بازی ها از نظر قانون غیر قانونی به شمار میره و ممکنه باعث بن شدن مدت دار بشه .

-------------------
راستی همینطور پرسیدم که مشکلاتی که بعد از اپدیت به وجود میاد چیکار کنیم گفتن یه بار دیگ اپدیت رو نصب کنید . دوستانی که مشکل دارن دوباره اپدیت رو طبق روش همیشگی نصب کنن .( فقط با فلش یو اس بی امکان پذیره )

VgqoC.png

من قصدم این بود دوستان روشن بشن و کمکی کرده باشم تا با چشم باز به سمت این کار ها بریم .

پس فلسفه این که هر اکانت رو میشه روی 2 تا دستگاه استفاده کرد چیه ؟
شیرینگ که مجازه ولی از نظر سونی اینطوری مجازه که مثلا شما خودت با اکانت خودت که بازی میکنی و اصلا نیازی نیست که اکتیو کنی اکانت رو روی دستگاه چون هر دفعه که دستگاه رو روشن میکنی با اکانت خودت وارد میشی و بازی میکنی دیگه . و مثلا بچت تو اتافش PS4 داره اکانتت رو روی دستگاه اون اکتیو میکنی که اونم استفاده کنه . خودت یعنی اطلاعات اکانت رو دیگه به کسی نمیدی .
روی XBOX هم هست همین موضوع که اکانت رو روی یه دستگاه دیگه Home میکنن .
یعنی در کل شیرینگ درسته .

من چیزی رو که باید میگفتم گفتم مدرکش رو هم دارم . ساپورت و پشتیبانی سونی گفته . اون شیرینگ هم اصلش اینه که شما 2 تا برادر خواهر داری بعد واس اینکه اونا نخوان باز بازی رو بخرن شما پرایمری کنی اکانتت رو روی کنسول تا اونا هم توی اکانت هاشون از لایسنس استفاده کنن . ولی اینکه بیای باهاش تجارت راه بندازی و حتی با دوستت هم شیر کنی و اطلاعات اکانت رو به کس دیگ ای بدی طبق گفته خود سونی و پشتیبانیش غیر قانونیه . بعدا هر طوری شد پای خودتونه . نیاید زاری کنید اینجا . من حرف دیگ ای ندارم . هرکس هرکاری دوست داره انجام بده . من دیگ در مورد شیرینگ و این قضیا هیچ بحث و اظهار نظری نمیکنم . قصدم اطلاع رسانی بود . قصد تخریب چیزی یا کسی رو نداشتم . سوالم شخصی بود از ساپورت سونی جوابشم گرفتم گفتم بزارم اینجا با چشم باز هرکاری میکنید رو انجام بدید . دیگ اینقدر نقل قول نکنید پست منو .

من نمیفهمم اگه اینطور که شما میگی بود دیگه اصلا همون شرینگ دو نفره هم بی معنی بود و نیازی به این قابلیت نبود.

بعد هم حالا مثلا سونی از کجا میخواد بفهمه شما بازیو با داداش کوچیکت که تو اتاق بغلیه شیر کردی یا با رفیقت که 2 تا خونه اونورتره؟ :)

سلام
یکی بمن بگه من رو یه کنسول 2 اکانت دارم یکیش ریجن 1 یکی 2
ریجن 1 پلاس داره می خوام شر کنم به ریجن 2 که بتونم با هاش انلاین بازی کنم مرسی
بگین کجا برم راستی ریجن 1 اکتیو هست

سلام
یکی بمن بگه من رو یه کنسول 2 اکانت دارم یکیش ریجن 1 یکی 2
ریجن 1 پلاس داره می خوام شر کنم به ریجن 2 که بتونم با هاش انلاین بازی کنم مرسی
بگین کجا برم راستی ریجن 1 اکتیو هست
وقتی active as primary هست باید share شده باش روی همه ی اکانتای روی دستگاه لازم به کار دیگه ای نیست

سلام منو دوستام به یه مشکل روبرو شدیم اون دستگاه ها که بازی روشون پرایمری هست راحت بازی ها رو اجرا میکنه اما اکانت اصلی که خودمون داریم که اکتیو نیست بازی به اون اکانت خریده شده باز نمیشه قفلشون اینم راهم بستن؟

سلام دوستان
امکان اینکه بازی دیجیتالی ظرفیت دوم را بشه دوباره آپدیت کرد هست؟؟؟
من یه فیفا 15 دارم دیجیتالی و ظرفیت دوم بعد اینکه آخرین آپدیت را زدم بازی دیگه بالا نمیاد و ارور CE-74878 را میده و اینحور که تحقیق کردم باید دوباره بازی آپدیت بشه راهی هست بشه آپدیت بازی را پاک کنیم و دوبارهرنصبش کنیم؟؟؟؟
من چیزی رو که باید میگفتم گفتم مدرکش رو هم دارم . ساپورت و پشتیبانی سونی گفته . اون شیرینگ هم اصلش اینه که شما 2 تا برادر خواهر داری بعد واس اینکه اونا نخوان باز بازی رو بخرن شما پرایمری کنی اکانتت رو روی کنسول تا اونا هم توی اکانت هاشون از لایسنس استفاده کنن . ولی اینکه بیای باهاش تجارت راه بندازی و حتی با دوستت هم شیر کنی و اطلاعات اکانت رو به کس دیگ ای بدی طبق گفته خود سونی و پشتیبانیش غیر قانونیه . بعدا هر طوری شد پای خودتونه . نیاید زاری کنید اینجا . من حرف دیگ ای ندارم . هرکس هرکاری دوست داره انجام بده . من دیگ در مورد شیرینگ و این قضیا هیچ بحث و اظهار نظری نمیکنم . قصدم اطلاع رسانی بود . قصد تخریب چیزی یا کسی رو نداشتم . سوالم شخصی بود از ساپورت سونی جوابشم گرفتم گفتم بزارم اینجا با چشم باز هرکاری میکنید رو انجام بدید . دیگ اینقدر نقل قول نکنید پست منو .
سونی از کجا میفهمه که ما برادریم یا دوست؟

آقا یه یارو هستش که این کار رو میکنه
Witche 3 Regen 1
ظرفیت 1: 30.000
ظرفیت 2: 80.000 با گارانتی
ظرفیت 3: 35.000
این ظرفیت ها چه فرقی باهم میکنن؟؟(لطفا در این مورد توضیح بدید که ظرفیت ها چه فرقی با هم میکنن و چرا 2 گرونه ولی 3 ارزونه)
آیا کنسول بن نمیشه؟
خطری نداره؟؟

آخرین ویرایش:
از بس توی اون فروم همسایه کلاهبرداری کردن و کنسول و اکانت خریدارها بن شد که مدیرهای اون سایت تمام تاپیک های مربوط رو کلا حذف کردن و همشون رو جمع کردن. جالب که بعضی ها هم ادعای درستکاری داشتن

آقا یه یارو هستش که این کار رو میکنه
Witche 3 Regen 1
ظرفیت 1: 30.000
ظرفیت 2: 80.000 با گارانتی
ظرفیت 3: 35.000
این ظرفیت ها چه فرقی باهم میکنن؟؟(لطفا در این مورد توضیح بدید که ظرفیت ها چه فرقی با هم میکنن و چرا 2 گرونه ولی 3 ارزونه)
آیا کنسول بن نمیشه؟
خطری نداره؟؟
ظرفیت ۱ از زمان خرید باید همیشه افلاین بازی کنی یعنی اگه انلاین بشی بن میشی بیشتر بدرد بازی های داستانی میخوره مثل همین ویچر
ظرفیت ۲ دقیقا مثل دیسک هست شما میتونی افلاین باشی یا انلاین هیج فرقی نمیکنه
ظرفیت ۳ در یک اکانت دیگه بازی میکنی یعنی کاپ و لیست دوستات رو نداری و توی یک اکانت دیگه هستند و باید برای چک کردن لایسنس باید انلاین باشی
من خودم ظرفیت ۳ یک بازی رو خریدم مشکلی پیش نمایده واسم
البته این قیمت ها کمی پایین هست و احتمال هکی بودن هستند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or