ramin_xone
کاربر سایت
دوستان یه سوال داشتم راجع به این روش. میخواستم ببینم به طور مثال منم اگه active پروفایلمو به یکی از دوستام بدم شنیدم اون میتونه اکانت منو deactive کنه بعد به یه نفر دیگه بده. ایا روشی هست که بشه جلوی این کار گرفت؟
نیازی به بک اپ نیست.کسی هم که گفته ظرفیت 1 و 3 نمیشه اشتباه گفته چون ظرفیت 2 و 3 هر دو قابلیت نصب مجدد دارند.از بازیهای ظرفیت دوم ps4 میشه بک اپ گرفت و دوباره بعد از پاک شدن استفاده کرد یه توضیح کامل بدید جون من شنیدم از ظرفیت دوم میشه ولی 3 و1 نمیشه
خیر نمیتونید کاری بکنید ولی این رو بدونید که اگه اون شمارو دی اکتیو کنه شما میتونید بازی های روی اون اکانت رو بازی کنید و مشکل خاصی براتون پیش نمیاد.دوستان یه سوال داشتم راجع به این روش. میخواستم ببینم به طور مثال منم اگه active پروفایلمو به یکی از دوستام بدم شنیدم اون میتونه اکانت منو deactive کنه بعد به یه نفر دیگه بده. ایا روشی هست که بشه جلوی این کار گرفت؟
سلام.سلام دوستان من يه اكانت ساختم روي كنسولم ولي primary نكردمش بعد اكانت دادم دوستم روي كنسول خودش primary كرد الان ميتونيم با هم پلاس شريكي بگيريم يا بازي اينا؟ مشكلي پيش نمياد ؟
خب باید هم همینطور باشه چون یک اکانت فقط روی یک کنسول قابلیت اکتیو شدن داره.من خواستم اکانتی که روی یک ps4 دیگه اکتیو شده رو روی یکی دیگه اکتیو کنم که ارور داد
نوشت که این اکانت روی یک دستگاه ps4 دیگه فعال شده
- - -ویرایش - - -
خب باید هم همینطور باشه چون یک اکانت فقط روی یک کنسول قابلیت اکتیو شدن داره.
کسی که اکتیو نکرده باید روی همون اکانت بازی کنه ولی کسی که اکتیو میکنه میتونه روی هر اکانتی بازی کنه.پس یعنی طبق پست اول باید اکانت دوستمون رو روی دستگاه خودمون اکتیو کنیم دیگه درسته
از اونجایی که هر اکانت فقط روی یک کنسول اکتیو میشه بنظر شما اجازه میده طرف
به 2 نفر نمی تونی بدی.یه یک نفر میشه داد اونم باید به اینترنت متصل باشه تا بتونه بازی کنهاقا سلام.
یک سوال من الان میخوام با حساب خودم بازی ها رو دیجیتالی بخرم و میخوام با به 2 نفر دیگر هم بدم باید چه کار کنم لطفا لطفا کامل کامل بگید
پیشاپیش خیلی ممنون.
2.اگر بخوام به یک نفر بدم چطور؟
اقا اصلا نمیشه یا 3 نفر؟؟؟؟؟؟
سلام عزیزان
من و رفیقم یه اکانت ازین ظرفیتب ها خریدیم الان بعد از مدت ها بازی برا رفبقم که ظرفیته شمارهه 1 هستش قفل شده _ اینم بگم فقط ما 2 نفر داشتیم اکانت و )
الان منم اکانت از رو کنسولم دی اکتیو میکنم منم نمیتونم بازی کنم برا منم قفل میشه ولی اکتیو میکنم مشکلی نیست
الان این رفیقه ما چیکار کنه؟
من چیکار کنم؟
اصلا چرا قفل شده بازیهامون؟
امکانش هست این طرفب که اکانت و بهمون داده اکانت و به کسه دیگه ای هم داده باشه؟ یعنی ظرفیته سوم؟
کارایی که موق دانلود بازی کردیم؟
اول رفیقم دانلود کرد شد ظرفیته 1 بعد ریستور لایسینس و زد و دی اکتیو کرد داد یوزر و به من منم به ترتیب همین کارارو کردم با این تفاوت که من دی اکتیو نکردم فقط sign out کردم
الان من دی اکتیو میکنم بازی برا منم قفل میشه
چیکار کنیم؟
منون میشم راهنماییم کنید
سلام عزیزان
من و رفیقم یه اکانت ازین ظرفیتب ها خریدیم الان بعد از مدت ها بازی برا رفبقم که ظرفیته شمارهه 1 هستش قفل شده _ اینم بگم فقط ما 2 نفر داشتیم اکانت و )
الان منم اکانت از رو کنسولم دی اکتیو میکنم منم نمیتونم بازی کنم برا منم قفل میشه ولی اکتیو میکنم مشکلی نیست
من چیکار کنم؟
امکانش هست این طرفب که اکانت و بهمون داده اکانت و به کسه دیگه ای هم داده باشه؟ یعنی ظرفیته سوم؟
اول رفیقم دانلود کرد شد ظرفیته 1 بعد ریستور لایسینس و زد و دی اکتیو کرد داد یوزر و به من منم به ترتیب همین کارارو کردم با این تفاوت که من دی اکتیو نکردم فقط sign out کردم
چیکار کنیم؟
منون میشم راهنماییم کنید
سلام.سلام عزیزان
من چیکار کنم؟
چیکار کنیم؟
منون میشم راهنماییم کنید