آموزش SHARE کردن پلاس و بازیهای دیجیتالی بین دو نفر در PS4

ظرفیت ۱ از زمان خرید باید همیشه افلاین بازی کنی یعنی اگه انلاین بشی بن میشی بیشتر بدرد بازی های داستانی میخوره مثل همین ویچر
ظرفیت ۲ دقیقا مثل دیسک هست شما میتونی افلاین باشی یا انلاین هیج فرقی نمیکنه
ظرفیت ۳ در یک اکانت دیگه بازی میکنی یعنی کاپ و لیست دوستات رو نداری و توی یک اکانت دیگه هستند و باید برای چک کردن لایسنس باید انلاین باشی
من خودم ظرفیت ۳ یک بازی رو خریدم مشکلی پیش نمایده واسم
البته این قیمت ها کمی پایین هست و احتمال هکی بودن هستند
در مورد ظرفیت یک شما گفتید بن میشی.کنسول بن میشه یا ؟
بعد این ظرفیت یک وقتی بازی رو تموم کردم پاکش کنم میتونم به نت وصل شم؟
اگه هکی باشه برام مشکلی پیش میاد؟(حتی اگه افلاین باشم؟ولی وقتی بازی رو پاک کردم انلاین میشم)
مرسی بابت جوابت

در مورد ظرفیت یک شما گفتید بن میشی.کنسول بن میشه یا ؟
بعد این ظرفیت یک وقتی بازی رو تموم کردم پاکش کنم میتونم به نت وصل شم؟
اگه هکی باشه برام مشکلی پیش میاد؟(حتی اگه افلاین باشم؟ولی وقتی بازی رو پاک کردم انلاین میشم)
مرسی بابت جوابت
بازی ی قفل میاد روش
شما هر لحظه میتونی ب نت وصل شی ولی بازی قفل میشه بله پس از پایان بازی میتونی چون دیگه نیازی ب بازی نداری
من کسی رو ندیدم که کنسولش بن شده باشه بجر اون دوستمون که ب طور واضح مشخص نیست دلیلش چی بوده هر چی بوده اکانت بوده
در ضمن کسنول هم اگر بن بشه شما نمیتونی انلاین بازی کنی و گر نه دیسک و ... سر جاشه

من ظرفیت 1 رو خریدم.
فقط ترافی ها به اکانت اضافه میشن؟
نمیتونم لیست ترافی های بازی رو ببینم چون اینترنت میخواد و منم نباید به نت وصل شم.
حالا وقتی بازی رو پاک کردم و به نت وصل شدم ترافی ها به پروفایلم اضافه میشه؟

از بس توی اون فروم همسایه کلاهبرداری کردن و کنسول و اکانت خریدارها بن شد که مدیرهای اون سایت تمام تاپیک های مربوط رو کلا حذف کردن و همشون رو جمع کردن. جالب که بعضی ها هم ادعای درستکاری داشتن

کنسول هیچکس بن نشد و واسه اکانت هم اونایی که اکتیو کردن راحت بازی میکنن مثل خودم . تو اون فروم هم از قبل خرید و فروش اکانت ممنوع بوده مثل کلش آف کلنز و غیره و هیچ ربطی به چیزایی که شما گفتی نداشت .

کنسول هیچکس بن نشد و واسه اکانت هم اونایی که اکتیو کردن راحت بازی میکنن مثل خودم . تو اون فروم هم از قبل خرید و فروش اکانت ممنوع بوده مثل کلش آف کلنز و غیره و هیچ ربطی به چیزایی که شما گفتی نداشت .
از قبل خرید و فروش اکانت ممنوع بود؟ اونوقت چطور یک سال تموم این آقایون تاپیکشون مهم بود و فروش انجام میدادن؟؟؟ چی شد بعد از این بن شدن ها یباره همه تاپیک اونا حذف شد؟ یه چیز نگید آدم فکر کنه شما خودتون هم فروشنده ای

از قبل خرید و فروش اکانت ممنوع بود؟ اونوقت چطور یک سال تموم این آقایون تاپیکشون مهم بود و فروش انجام میدادن؟؟؟ چی شد بعد از این بن شدن ها یباره همه تاپیک اونا حذف شد؟ یه چیز نگید آدم فکر کنه شما خودتون هم فروشنده ای

بله از قبل هم ممنوع بود اینی هم که میبینی تاپیک رو پاک کردن واسه این بود که یه عده مغازه دار و ... که کاسبیشون خوابیده بود رفتن گفتن که اینا اکانت میدن که بر خلاف قوانین شما هست اونام حذف کردن . شاید هم شما خودت از همونایی که نمیتونی ببینی کسی ارزون بازی کنه یا کلا با شیرینگ مشکل داری که کل دنیا انجام میدن !

بله از قبل هم ممنوع بود اینی هم که میبینی تاپیک رو پاک کردن واسه این بود که یه عده مغازه دار و ... که کاسبیشون خوابیده بود رفتن گفتن که اینا اکانت میدن که بر خلاف قوانین شما هست اونام حذف کردن . شاید هم شما خودت از همونایی که نمیتونی ببینی کسی ارزون بازی کنه یا کلا با شیرینگ مشکل داری که کل دنیا انجام میدن !
یه حرفی نزنید که آدم خندش بگیره

اون تاپیک ها بیش از یک سالی بود که مهم بودن و برای مهم بودن هم کلی پول توسط اون سایت دریافت شده بود. اونوقت مسئولین سایت توی این یک سال خبر نداشتن این آقایون دارن چی میفروشن و خلاف قوانین هست یا نه و بعد از یک سال که ب قول شما یک سری اومدن گفتن اینا کارشون خلاف قوانین سایت شماست اونا هم گفتن ای وای توی این یک سال چرا نفهمیدم =))

اینقدر گزارش اکانت های بن شده و کلاهبرداری شد که اون تاپیک ها رو حذف کردن.

دوستان یک سوال اساسی دارم:d لطفا جواب بدین ...خیلی مهمه:

من الان با یکی share هستم یعنی ایشون اکانتش پرایمری هست و من میتونم بازیهای اونو بازی کنم....حالا میخوام یکی دیگه پرایمری من بشه و من بازیهای اونو بازی کنم

سوال من اینه که بعد از انجام بازیهای دوست دومم اگه برگردم باز دوست اولم رو پرایمری کنم میتونم بازیهاش رو باز برم(یعنی قبلا دانلود کردم الان باز میتونم برم توش؟؟؟)

خیلی ممنون بابت جواب

.

یه حرفی نزنید که آدم خندش بگیره

اون تاپیک ها بیش از یک سالی بود که مهم بودن و برای مهم بودن هم کلی پول توسط اون سایت دریافت شده بود. اونوقت مسئولین سایت توی این یک سال خبر نداشتن این آقایون دارن چی میفروشن و خلاف قوانین هست یا نه و بعد از یک سال که ب قول شما یک سری اومدن گفتن اینا کارشون خلاف قوانین سایت شماست اونا هم گفتن ای وای توی این یک سال چرا نفهمیدم =))

اینقدر گزارش اکانت های بن شده و کلاهبرداری شد که اون تاپیک ها رو حذف کردن.

خیلی جالبه اگه کسی مشکل داشت که خودش تو تاپیک میگفت یا امتیاز منفی میداد در ضمن اون فروشنده هایی هم که با کردیت کارت اکانت میدادن تو تاپیکشون کامل توضیح داده بودن و هرکسی که میخواست خرید میکرد هرکی هم که نمخواست هیچی . هر کی هم اکانت رو اکتیو میکرد در صورت بن شدن اون اکانت باز هم میتونست بازی کنه بدون مشکل که من خودم همینکار کردم مشکلی هم ندارم .
اونایی هم که شیرینگ انجام میدادن و اکانتاشون بن نمیشد و هیچ مشکلی هم نداشتن همه هم راضی یودن . پس این قضیه رو کامل روشن میکنه . شما هم که هرجا بحث بازی دیجیتالی هست بیا بگو آره همه چی مشکل داره فقط دیسک بخرید .

سلام دوستان من بازی شیر اساسینو داشتم بعد اشتباهی پروفایل شو پاک کردم راهی هست برش گردونم من فقط افلاین بازی میکردم جواب بدید ممنون میشم با تشکر

دوستان یک سوال اساسی دارم:d لطفا جواب بدین ...خیلی مهمه:

من الان با یکی share هستم یعنی ایشون اکانتش پرایمری هست و من میتونم بازیهای اونو بازی کنم....حالا میخوام یکی دیگه پرایمری من بشه و من بازیهای اونو بازی کنم

سوال من اینه که بعد از انجام بازیهای دوست دومم اگه برگردم باز دوست اولم رو پرایمری کنم میتونم بازیهاش رو باز برم(یعنی قبلا دانلود کردم الان باز میتونم برم توش؟؟؟)

خیلی ممنون بابت جواب

.

شما روی کنسولتون میتونید 13 اکانت رو پرایمری کنید و از هرکدوم هرچی میخواین بردارین . ( DLC و تم و بازی و ... )

یعنی تا 11 تا دوست دیگه جا دارین !!! خدا از این دوست ها بده !! :d البته یکی ش رو دارم خودم ! :x:d;)

دو نفر تو این تاپیک هستن که هرچی بگی از شیرینگ کسی بن نشده هی حرف خودشونو میزنن. من قبلا گفتم الانم میگم از همون اکانتهای روسیه که بازیا رو نصف قیمت میدادن حدود 3 ماه پیش خرید کردم. GTA و ORDER. هر روز هم آنلاین بازی میکنم و کنسولم یه سره به اینترنت وصله ولی اصلا هیچ مشکلی واسم ایجاد نشده و بازیا قفل نشدن چه برسه به بن شدن کنسول!!!! خواهشن اینقدر فاز مخالف و روشن فکری بر ندارید.
((حلال و حرومش هم به خودم مربوطه!!))

دوستان الآن من اگه بخوام بازی ها رو فقط آفلاین بازی کنم و اصلاً با کنسولم به نت وصل نشم از این اکانت های ظرفیت اول که گفتید میتونم استفاده کنم؟ یعنی هر چند تا بازی که بخوام باید با یک بار وصل شدن به اینترنت فعال کنم و بعد کلاً آفلاین باشم؟ تو حد فاصل زمانی که بازی اول رو فعال میکنم تا بخوام برم سراغ بازی دوم، بازی اولم غیر فعال نمیشه؟ بعد تو زمانی که آفلاین هستم ممکنه بازی غیر فعال بشه (مثلاً بعد از یه مدتی پیغام بده که برای چک مجدد لایسنس باید دوباره به نت وصل بشی) ؟ بعد باید کنسولم رو ببرم برام بازی بریزن یا خودم تو خونه میتونم نصب و فعالش کنم؟ بعد هر بازی جدیدی که میاد اکانتش موجوده یا فقط بازی های قدیمی تو بازار پیدا میشن؟ قیمت بازی های ظرفیت اول الآن چنده حدوداً ؟ توی تهران اگه فروشگاهی میشناسید برام PM کنید ممنونتون میشم. من بیشتر از یک ساله میخوام کنسول رو بگیرم ولی از ترس قیمت بازی هاش هر دفعه منصرف میشم. تو فکر بازی آنلاین و حتی دریافت آپدیت و dlc هم نیستم. اگه اینطور که بعضی دوستان گفتن با قیمت کم بتونم حالت آفلاین بازی ها رو روی هاردم داشته باشم با خیال راحت میرم کنسول رو تهیه میکنم

دوستان الآن من اگه بخوام بازی ها رو فقط آفلاین بازی کنم و اصلاً با کنسولم به نت وصل نشم از این اکانت های ظرفیت اول که گفتید میتونم استفاده کنم؟ یعنی هر چند تا بازی که بخوام باید با یک بار وصل شدن به اینترنت فعال کنم و بعد کلاً آفلاین باشم؟ تو حد فاصل زمانی که بازی اول رو فعال میکنم تا بخوام برم سراغ بازی دوم، بازی اولم غیر فعال نمیشه؟ بعد تو زمانی که آفلاین هستم ممکنه بازی غیر فعال بشه (مثلاً بعد از یه مدتی پیغام بده که برای چک مجدد لایسنس باید دوباره به نت وصل بشی) ؟ بعد باید کنسولم رو ببرم برام بازی بریزن یا خودم تو خونه میتونم نصب و فعالش کنم؟ بعد هر بازی جدیدی که میاد اکانتش موجوده یا فقط بازی های قدیمی تو بازار پیدا میشن؟ قیمت بازی های ظرفیت اول الآن چنده حدوداً ؟ توی تهران اگه فروشگاهی میشناسید برام PM کنید ممنونتون میشم. من بیشتر از یک ساله میخوام کنسول رو بگیرم ولی از ترس قیمت بازی هاش هر دفعه منصرف میشم. تو فکر بازی آنلاین و حتی دریافت آپدیت و dlc هم نیستم. اگه اینطور که بعضی دوستان گفتن با قیمت کم بتونم حالت آفلاین بازی ها رو روی هاردم داشته باشم با خیال راحت میرم کنسول رو تهیه میکنم

میتونی ظرفیت 1 بگیری که 30 تومن میدن حدودا . باید چند تا بازی همزمان بریزی دیگه به نت وصل نشی چون اگه وصل بشی ممکنه قفل بشه . تا حالا که اگه آفلاین باشی مشکل نداشته یعنی نمیگه که به نت وصل شو و لایسنس چک کن . بعدا هم اگه بزارن مثلا 1-2 ماه یه بار شاید بزارن مثلا که باز خودش خیلی زمان هست . بعد که اونارو بازی کردی دوباره بازی های دیگه رو بریزی . خودتم میتونی راحت تو خونه انجام بدی فقط باید دیتا رو دانلود کنی یا بگیری از کسی . همه بازی ها هم هستش .
میتونی ظرفیت 3 هم بگیری راحت استفاده کنی فقط باید به اینترنت وصل باشه کنسول واسه ظرفیت 3 که 60 میدن ظرفیت 2 هم میدن 100 که نیاز به نت نیست و هم آفلاین و آنلاین میتونی بازی کنی این 2 ظرفیت رو و جفت این ظرفیت ها رو میتونی بفروشی بعدا ولی ظرفیت 1 دیگه نمیتونی بفروشی .

سلام
برای ظرفیت 3 که نیاز به اینترنت هستش باید همیشه آنلاین باشی؟ و حین آنلاین بودن هم کنتراتی حجم میسوزونه؟ یا نه فقط چک میکنه و یه حجم کمی هم میسوزونه؟
پیشاپیش ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or