آموزش SHARE کردن پلاس و بازیهای دیجیتالی بین دو نفر در PS4

سلام دوستان. من سه تا اکانت آکبند رزدینت اویل رولشنز 2، ویچر 3 و بلادبورن دارم که میخوام یکی از ظرفیت هاشو برای فروش بزارم.

الان سوالم اینه که کدوم ظرفیتشو باید برای فروش بزارم تا خودمم بتونم بدون دردسر بازیشون کنم؟

اکانتت کانادا هست یا آمریکا؟
فقط اگه کانادا باشه میتونی ظرفیت های دیگش رو بفروشی و بتونی باهاشون آنلاین و آفلاین بازی کنی

اکانتت کانادا هست یا آمریکا؟
فقط اگه کانادا باشه میتونی ظرفیت های دیگش رو بفروشی و بتونی باهاشون آنلاین و آفلاین بازی کنی

اویل مال کانادا هستش ولی اون دوتای بقیه مال آمریکاست.

فقط من اصلا نمیخوام موقع بازی کردن ویچر 3 آنلاین بشم. پس با این وجود میتونم ظرفیت دومشو بفروشم؟

فقط من اصلا نمیخوام موقع بازی کردن ویچر 3 آنلاین بشم. پس با این وجود میتونم ظرفیت دومشو بفروشم؟

بستگی داره برات تروفی مهم باشه یا نه. اگه میخوای رو اکانت خودت بازی نکنی میتونی ظرفیت دوئه همه اکانت هارو بفروشی.

اکانتای آمریکا فرقی نداره آنلاین بازی کنی یا نه
کنسولت ک به نت وصل باشه قفل میشه ظرفیت ۱ و ۳!حتی اگه بازی مورد نظر رو باز نکنی!ظرفیت ۱ آمریکا فقط بدرد کنسولهایی میخوره ک اصلا به نت وصل نمیشن!
کانادا مشکل ندارن میتونی ظرفیت اول رو برداری باقی ظرفیتاشو بفروشی

آقا من یه اکانت آکبند bloodborne و یه اکانت آکبند batman و یه اکانت هم برای بتلفیلد دارم. اینا رو چه طوری می تونم همزمان با اکانت اصلی خودم بازی کنم؟ همشو باید با هم primary کنم؟ میشه اصلا؟

آقا من یه اکانت آکبند bloodborne و یه اکانت آکبند batman و یه اکانت هم برای بتلفیلد دارم. اینا رو چه طوری می تونم همزمان با اکانت اصلی خودم بازی کنم؟ همشو باید با هم primary کنم؟ میشه اصلا؟
بله باید هر کدوم پرایمری کنید.چون اکبند هست میشه

دوستان خسته نباشید. کلا پستا رو خوندم ولی جواب این سوالو نگرفتم:
اکانت آکبند با اکانت خود PSN فرق میکنه؟ یعنی من و دوستم یه اکانت PSN از زمان PS3 داریم و میخوایم وارد فاز شیرینگ اینا بشیم، باید اکانت جدید بسازیم؟! دقیقا منظور از این اکانت آکبند چیه؟!
کوتاه هم توضیح بدید، میگیرم قضیه رو!!
مرسی

دوستان خسته نباشید. کلا پستا رو خوندم ولی جواب این سوالو نگرفتم:
اکانت آکبند با اکانت خود PSN فرق میکنه؟ یعنی من و دوستم یه اکانت PSN از زمان PS3 داریم و میخوایم وارد فاز شیرینگ اینا بشیم، باید اکانت جدید بسازیم؟! دقیقا منظور از این اکانت آکبند چیه؟!
کوتاه هم توضیح بدید، میگیرم قضیه رو!!
مرسی
اکانت آکبند همون اکانت PSN ـــه که فروشنده ها بازی رو باهاش میخرن و در اختیار شما میزارن.

سلام دوستان من تا. حالا از این روش شیر استفاده نکردم این سایتایی که اکانت برا فروش میذارن یا فروش دیجیتالی دارن دقیقا بعد خرید به ما چی میدن منظورم اینکه کدی، پسوردی دقیقا چی میدن؟

سلام دوستان من تا. حالا از این روش شیر استفاده نکردم این سایتایی که اکانت برا فروش میذارن یا فروش دیجیتالی دارن دقیقا بعد خرید به ما چی میدن منظورم اینکه کدی، پسوردی دقیقا چی میدن؟

گیفت کارت که کد میدن. دیجیتالی رو تجربه نکردم هنوز :|

کسی از دوستان تا الان فیفا ۱۵ رو دیجیتالی دانلود کرده؟ اولش نوشت ۱۳ گیگ داره دانلود میشه. حالا زده ۲.۹ گیگ. منظورش چیه؟!

مشکلی نداره بعد از اینکه 2.9 گیگ دانلود شد میتونید بازی رو شروع کنید و بعد ادامشو دانلود کنید.

ایمیل و پسورد اکانتی که بازی باهاش خریداری شده رو بهتون میدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or