آموزش SHARE کردن پلاس و بازیهای دیجیتالی بین دو نفر در PS4

با سلام
من و دوستم دوتا دستگاه داریم با رجین های متفاوت
حالا سوال
میشه یه بازی دیجیتالی خریدی و روی دوتا دستگاه بیاریم بالا
با تشکر

با سلام
من و دوستم دوتا دستگاه داریم با رجین های متفاوت
حالا سوال
میشه یه بازی دیجیتالی خریدی و روی دوتا دستگاه بیاریم بالا
با تشکر

سلام
اولا که ریجن کنسول اصلا ربطی به بازی نداره ... بعد هم اگه میخواید اون بازی دیجیتالی رو همزمان بازی کنید باید یکیتون با اکانت اصلیش بازی رو بخره و پرایمری اکانت رو بده به نفر دوم ... فقط نفر اول دیگه اون بازی رو وقتی افلاینه نمیتونه بازی کنه و باید برای بازی همیشه آنلاین باشه

دوستان من میخوام پلاس رو بین دو اکانتم شیر کنم وارد اکانتی که پلاس داره میشم و activate میکنم اما وقتی میرم تو اون یکی اکانتم میبینم پلاس شیر نشده .مشکل از کجاست؟

دوستان من میخوام پلاس رو بین دو اکانتم شیر کنم وارد اکانتی که پلاس داره میشم و activate میکنم اما وقتی میرم تو اون یکی اکانتم میبینم پلاس شیر نشده .مشکل از کجاست؟
پلاس فقط برا 1 اکتیو کار میده

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

دوست عزیز اگه منظورتون روی یک کنسول هست که باید بگم وقتی اکتیو میکنید علامت پلاس برای بقیه اکانت ها نمیره ولی شیر میشه و میتونید استفاده کنید.
ولی اگه میخواید با کسی شیر کنید یک نفر اکتیو میکنه و یک نفر روی اکانت اصلی بازی میکنه.

درود
دوستان سوال داشتم

من پروفایل دوستم رو روی دستگاه خودم primary active کردم حالا میتونم برم بازیهای دیجیتالی که خریده رو دانلود کنم... وقتی میرم تو پروفایل خودم اون بازی پولی میشه و اجازه دانلود ندارم این همین شکلیه؟ مثلا هر ماه برای گرفنتن بازی ریگان باید پروفایل دوستم رو لاگین کنم بعد دانلود رو انجام بدم؟ چون تو xbox one این جوری نیست...
بعد از اکتیو کردن پروفایل دوستم پلاس اتوماتیک شیر میشه یا کاری باید انجام بدم؟

درود
دوستان سوال داشتم

من پروفایل دوستم رو primary active کردم حالا میتونم برم بازیهای دیجیتالی که خریده رو دانلود کنم... وقتی میرم تو پروفایل خودم اون بازی پولی میشه و اجازه دانلود ندارم این همین شکلیه؟ مثلا هر ماه برای گرفنتن بازی ریگان باید پروفایل دوستم رو لاگین کنم بعد دانلود رو انجام بدم؟ چون تو xbox one این جوری نیست...
بعد از اکتیو کردن پروفایل دوستم پلاس اتوماتیک شیر میشه یا کاری باید انجام بدم؟
سلام.
وقتی اکتیو کنید باید با همون اکانت دانلود رو شروع کنید ولی میتونید روی اکانت خودتون دانلود کنید و اجازه ی استفاده هم میده.
برای پلاس هم نیاز به انجام کار اضافه نیست و فقط باید اکتیو کنید.

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk

دوستان منو پسرخالم اگه هردومون اکانت پلاس همدیگرو اد کنیم و پرایمری کنیم،هر دومون امکان بازی همزمان افلاین و انلاین رو داریم؟

دوستان منو پسرخالم اگه هردومون اکانت پلاس همدیگرو اد کنیم و پرایمری کنیم،هر دومون امکان بازی همزمان افلاین و انلاین رو داریم؟
یک اکانت فقط روی یک کنسول اکتیو پرایمری میشه!
یکی باید اکانیو کنه اون یکی با همون اکانت بازی کنه

سلام بر دوستان.

خواهشا یه جوانمردی بهترین فروشگاه اینترنتی که بازی های دیجیتالی ps4 با قیمت خوب میفروشه را بهم معرفی کنه. میخوام چند تا بازی ظرفیت دو بخرم.

سلام
دوستان یه سوال داشتم
دوستم بتلفیلد رو دیجیتالی خریده .
رمز اکانتشو داده به من و من اکانتشو رو سیستم خودم وارد کردم.
حالا سوال من اینه که میتونیم همزمان بازی کنیم؟؟

سلام
دوستان یه سوال داشتم
دوستم بتلفیلد رو دیجیتالی خریده .
رمز اکانتشو داده به من و من اکانتشو رو سیستم خودم وارد کردم.
حالا سوال من اینه که میتونیم همزمان بازی کنیم؟؟

با رعایت مسائل ظرفیت 1 و 2 بله میتونید
برای چگونگیش هم به این لینک مراجعه کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or