ahmad_reza
کاربر سایت
اگه دسرسی به اکانت داشته باشید بله میشهمیشه تو این روش بازیها رو پاک کرد و دوباره نصب کرد؟ (اگه دیتای بازی رو داشته باشیم)
با آپدیت کنسول مشکلی پیش نمیاد؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
اگه دسرسی به اکانت داشته باشید بله میشهمیشه تو این روش بازیها رو پاک کرد و دوباره نصب کرد؟ (اگه دیتای بازی رو داشته باشیم)
با آپدیت کنسول مشکلی پیش نمیاد؟
با سلام
من و دوستم دوتا دستگاه داریم با رجین های متفاوت
حالا سوال
میشه یه بازی دیجیتالی خریدی و روی دوتا دستگاه بیاریم بالا
با تشکر
پلاس فقط برا 1 اکتیو کار میدهدوستان من میخوام پلاس رو بین دو اکانتم شیر کنم وارد اکانتی که پلاس داره میشم و activate میکنم اما وقتی میرم تو اون یکی اکانتم میبینم پلاس شیر نشده .مشکل از کجاست؟
دوست عزیز اگه منظورتون روی یک کنسول هست که باید بگم وقتی اکتیو میکنید علامت پلاس برای بقیه اکانت ها نمیره ولی شیر میشه و میتونید استفاده کنید.دوستان من میخوام پلاس رو بین دو اکانتم شیر کنم وارد اکانتی که پلاس داره میشم و activate میکنم اما وقتی میرم تو اون یکی اکانتم میبینم پلاس شیر نشده .مشکل از کجاست؟
سلام.درود
دوستان سوال داشتم
من پروفایل دوستم رو primary active کردم حالا میتونم برم بازیهای دیجیتالی که خریده رو دانلود کنم... وقتی میرم تو پروفایل خودم اون بازی پولی میشه و اجازه دانلود ندارم این همین شکلیه؟ مثلا هر ماه برای گرفنتن بازی ریگان باید پروفایل دوستم رو لاگین کنم بعد دانلود رو انجام بدم؟ چون تو xbox one این جوری نیست...
بعد از اکتیو کردن پروفایل دوستم پلاس اتوماتیک شیر میشه یا کاری باید انجام بدم؟
یک اکانت فقط روی یک کنسول اکتیو پرایمری میشه!دوستان منو پسرخالم اگه هردومون اکانت پلاس همدیگرو اد کنیم و پرایمری کنیم،هر دومون امکان بازی همزمان افلاین و انلاین رو داریم؟
سلام
دوستان یه سوال داشتم
دوستم بتلفیلد رو دیجیتالی خریده .
رمز اکانتشو داده به من و من اکانتشو رو سیستم خودم وارد کردم.
حالا سوال من اینه که میتونیم همزمان بازی کنیم؟؟