کش افلاین داره داشمچون از هاستی استفاده میکنی که کش افلاین نداره از این هاست استفاده کن
Karo Host 9.00 fw
دروددوستان رو جیلبرک 9 آیا last of us 2 هم اجرا میشه
سلامView attachment 237178
در هنگام جیلبریک ، دسته کنسول با کابل به درگاه usb کنسول وصل نباشه (این جیلبریک نیازمند خوندن فایل از فلش از طریق درگاه usb هستش، پس ممکنه به ایسی شارژ دسته صدمه وارد بشه).
احتمالا ایسی شارژ خراب شده و باید تعویض بشه.سلام
من سه تا دسته رو داغون کردم اینجوری باشه 2 تاش نو اصلی هم بود یکی دیگه هم اصلی ولی کار کرده ، فکر میکردم دسته مشکل داره نگو این باعث خرابیش شده ، حالا مشکل دقیقا به کجا مربوط میشه برای تعمیر شما میدونید؟دسته چراغهای رنگی متفاوت تند تغییر میکنه سبز میمونه بعدش و هیچکاریش نمشه کرد
درودView attachment 237178
در هنگام جیلبریک ، دسته کنسول با کابل به درگاه usb کنسول وصل نباشه (این جیلبریک نیازمند خوندن فایل از فلش از طریق درگاه usb هستش، پس ممکنه به ایسی شارژ دسته صدمه وارد بشه).
ممنوندرود
تمام بازیهایی که بصورت هکی منتشر شدن اجرا میشن(روی فریمور 9 تمام بازیهایی که تا سه هفته قبل منتشر شدن اجرا میشن).
فعلا fpkg شون منتشر نشدهسلام دوستان،امروز که میخواستم واسه ps4ام که رو ورژن ۹ هک شده دیتا بریزم دیدم که واسه سه تا بازی hades,psychonauts2 و observation تو سایتای دانلود ایرانیهیچ دیتای هکی وجود نداره
کسی میدونه دلیلش چیه و سایت خارجی معرفی کنه ممنون میشم
یعنی باید برای همه بازیهای دیتای فیکس شده برای ورژن 9 هک شده بگیریم ؟! مصیبته کهفعلا fpkg شون منتشر نشده
صبر کن
درودیعنی باید برای همه بازیهای دیتای فیکس شده برای ورژن 9 هک شده بگیریم ؟! مصیبته که
خودمون نمیتونیم پکیج رو دستکاری کنیم؟
نه مقداری بهتر شدهدوستان ی سوالی دارم الان Rest mode کماکان جواب میده؟ یا وقتی بری rest mode دوباره همه چی میپره؟